Гендиректор ОТБ «Галичина» Ольга Бабій - в тяжкому стані в реанімації

 

/data/blog/33824/88f2418976d26aa78e5c7aae5117037c.jpg

Події, які відбувались 29 березня в Івано-Франківській обласній раді, стали топ-темою в усіх прикарпатських засобах масової інформації.

 

Як відомо, після «провалу» таємного голосування, під час перерви, генеральний директор ОТБ «Галичина» Ольга Бабій при виході із сесійної зали втратила свідомість. Карета швидкої допомоги відправила її у важкому стані до лікарні.


Як вона зараз почувається і що говорять медики, кореспондентам Інформаційного сайту «Ліхтарі галицькі» розповіла дочка Ольги Бабій Уляна Василик.

 

- Зараз вона в реанімації… Вчора ввечері їй відібрало правий бік, а сьогодні зранку мама була у стресовому стані. Лежить під крапельницею… Мене попросили вийти з палати – невропатологи намагаються встановити діагноз. Побоюються, щоб не було передінсультного стану. Напевно, проведуть обстеження на магнітно-резонансному томографі… І якщо все буде добре, то, можливо, завтра переведуть уже в палату. Такою свою маму я ще ніколи не бачила!

 

Уляна розповідає, що намагається не обговорювати з матір’ю вчорашні події, але каже, що до п. Ольги зі словами підтримки дзвонять звідусіль – з Харкова, з Донецька – і здивовано питають: «Що ж це у вас там таке відбувається?». Також сьогодні Марія Матіос передала Ользі Бабій квіти, бажаючи швидкого одужання.

 

За словами Уляни Василик, вчорашня поведінка «Свободи» в облраді нагадала практику, яку у ВР застосовують регіонали.

 

- Та все-таки справедливість є, - додає Уляна, -  і те, що відбулося, - доказ. Я хочу, щоб мама була здоровою!

 

Ліхтарі галицькі


"Бійка за "Галичину" (фоторепортаж)


30.03.2013 2092 30
Коментарі (30)

А 2013.03.30, 16:12
В Свободу явно затесалися провокатори,які діють таким чином,щоб повністю її дискредитувати.
Observer 2013.03.30, 16:18
Прозаїчно виходить - націоналісти (Свобода) доводять до знищення патріотів (Нашу-Україну -Бабій). Синки забули, що самі колись вийшли з тої сімейки. Файно показав обличчя закулісний Сич, бо саме з його подання це шоу зрежесовано. До слова,цікаво було спостерігати за таким свободівським членом, як ХАРУК - НОВООБРАНИЙ СОЛДАТ армії тягниклокса,який нібито працює в колективі каналу, але чемно сидів в залі на місці побратимів. Соромно. Але побрптими не знають сорому, батько Сич ненавчив.Рест ін піс - це такий час відліку для аобратимів
Здивований 2013.03.30, 16:26
Просто неймовірно як сильно людина може триматися за свою посаду, 20 років просиділа і їй мало, і ще обурюється що хтось її величність просить вступитися. ОТБ Галичина нагадує телебачення 80-х років, прямо якась машина часу, самі діди і баби працюють, потрібно змінити менеджмент, влити нову кров. Чому всі думають що ліпшого спеціаліста ніж Ольга Бабій немає на цілій планеті?????????
Щукар 2013.03.30, 16:40
Напевно,якщо за це взялися,то потрібно було діяти більш виважено і толерантно.
Справедливий 2013.03.30, 16:47
Цілком вірно! Телебачення "Галичина" приватна фірма п,Бабій ЧИ.....Вже 2 десятиліття одне і теж,одні і ті ж люди.Де креатив,показ реального життя,дискусії на актуальні теми сьогодення?Можливо редактор став класиком,а тому всім зась? Де раціональне використання коштів платників податків?
леся 2013.03.30, 18:36
Те, що ТБ "Галичина" намагалось бути патріотичним - добре.Ну хотіли, але не змогли. Все це виглядало би так нічого, якби непрофесійність не давала зворотній ефект з приводу патріотизму. Самодіяльщина в кращому випадку призводить до шароварщини, а в гіршому - до нищення української культури. Про сучасну культуру якось і говорити в даному випадку не випадає... В нинішньому вигляді "Галичина" відбиває всяку охоту дивитись щось українське...А це вже не просто безвідповідальність. Тому,дуже добре , що депутати звернули на це питання увагу.
Василь (не Лесів) 2013.03.30, 18:24
Ти, Улянко, почитай мамці ці коментарі, а то вона думає, що її глядачі люблять. Та дістала всіх так, що гидко включати ту галичину! Застій!... П*рдуни зібралися і "умно-мудрими" словами, з вигдядом патріото-фанатів, віщають народу всяку хр*інь.
Олег 2013.03.30, 17:00
Як ще це потрібно любити гроші чи то посаду, щоб за лише підняття питання на сесії обласної ради де дійсно вибрані демократично депутати демократично людина так нервується що попадає в лікарню.
svoboda 2013.03.30, 17:12
А чого ви хотіли від державного телебачення створіть приватне телебачення яке буде конкурентним до нього.
Геньо 2013.03.30, 18:02
Панове "свободівці". якщо ваш Сич правдами і неправдами по трупах, перескакуючи з партії в партію, рвався до влади - це добре. А якщо людина чесно пропрацювала на одному місці багато років - це ГАНЬБА? Дивна у вас логіка?
леся 2013.03.30, 18:19
Я одного не можу зрозуміти: невже вона думала, що вічно буде займати ту посаду?І заради посади треба було того всього? Чи Ольга Бабій вважає себе незамінною...А це вже гординя. І нічого проплаченим дописувачам ВО Свободу сюди приплітати! Рівень ТБ "Галичина" незадовляв дуже багатьох глядачів. Варто тільки на вулицях Франика в перехожив спитатись :"Як Вам ТБ "Галичина"? - отримаєм докладний опис всіх заслуг головного редактора і самозакоханого колективу...
Щукар 2013.03.30, 19:57
Леся,ось Ви пишете про опосередковане нищення української культури через ТБ Галичина.А скажіть,підхід до звільнення людини,яка стояла біля витоків даного телебачення був культурним і підняв загальний рівень культури спостерігачів та учасників цього дійства?Він показав всій Україні,які галичани культурні у своєму патріотизмі та надихнув інших,особливо молодь до патріотизму та культури? Швидше за все навпаки. Хто тепер потирає руки - самі здогадайтеся. Адже все можна було організувати по іншому.Вручити букет квітів,подякувати за плідну роботу та дати дорогу молодим.Адже ці молоді також з часом постаріють і їм буде дуже важко,коли їм колись привселюдно плюнуть в обличчя за справу,якій вони віддали своє життя та здоров,я. Я при цьому не оцінюю загальний рівень програмного наповнення Галичини,це до мене зробили інші і були в багатьох аспектах праві,але все ж - повторю,культурою тут і не пахне...
Андрій 2013.03.30, 20:09
Якби Бабій мала сама до себе повагу, то вона б сама гордо пішла і не трималася за корито. Її поведінка не є кращою, від поведінки "свободівців". А так зараз тривають чергові торги, вже включився старий Шкутяк, прибув голова області і т.д. Пані Олю! Виздоровлюйте, забирайте оздоровчі та йдіть на пенсію!
Микола 2013.03.30, 20:09
Хлопці, чи фаховий журналіст піде працювати на "Галичину", де йому будуть платити 1000 грн на місяць? А там такі зарплати, про це колись говорилося на сесії облради. Ось тут і корінь.
Микола 2013.03.30, 20:11
Хлопці, чи фаховий журналіст піде працювати на "Галичину", де йому будуть платити 1000 грн на місяць? А там такі зарплати, про це колись говорилося на сесії облради. Ось тут і корінь.
А де ж гроші? 2013.03.30, 21:05
Так, нормальий журналіст не піде працювати на 1000 грн. Але... у 2008 - 2009 роках, кожні півроку директор ОТБ Галичина просив у депутатів додаткових 500 тис. грн на підвищення зп своїм працівникам. В загальному за ці роки студія одержала додкових 2 илн.грн і це попри мільйонне щорічне фінансування. але зарплати працівників як убли мінімальними так і залишилися от тільки у директора з"являлися нові машини, будови та кошти на літаки аби літати до Ющенка і вести його передвиборчу агітацію на Прикарпатті. Адже не секрет, що О. Бабій була довіреною особою Ющенка на усіх виборах. То може тут корінь намагання директора всіма правдами і не правдами втриматися на посаді?
комуняка 2013.03.30, 21:24
Цікава склалась тенденція! Як треба відповідати за свої дії - всі зразу в лікарню, або до Чехії. Як розвалювати заводи і все інше, деребанити землі - всі здорові))) Я голосував за свободу – но, коли побачив як мої внуки в наглій формі виривають мікрофона у доповідача на сесії( коли вирішувалось питання Бабій) і замітив, що немає ніякої поваги до людей - раз і назавжди вирішив твердо і безобговорно, голосувати за них більше не буду!!! Ота шантрапа, ще нічого не зробила в своїому житті, а вже таке нагле, ніякої поваги - то , що вони можуть зробити для нас?)) А відносно Бабій - я не дуже був в захваті від передач "ГАЛИЧИНИ" . Там мало висвітлювалось економічних питань нашого краю. Більше водички. А вона вже надоїла!
Петро 2013.03.31, 00:13
Так ось, яке воно обличчя Свободи - підступне, зрадливе і нахабне. Як віднеслись до Бабій так вони і нас зневажати будуть. Їм би пошвидше до корита. Шкода, що голосував за них. На Галичині може і потрібні зміни, але не в такий спосіб.
Місько 2013.03.31, 06:58
Щось у хлопців не зліпилось.Сопляки!Хто так справи робить?Перш ніж виносити таке питання потрібно голоси рахувати на його підтримку і,якщо їх вистачає, братися за справу.Попередньо говорити з п.Баій,яка з усіма "противсіхами" урвала у громади все,що могла урвати.Але це молоде племя нічим не ліпше за"папередніків" навпаки,пикриваючись ідейою високими словами тупо рвуться до матеріальних благ ,штурхаючи всіх ліктями.Але у кого вони мали навчитися культури? Ті,що були перед ними були ще гірші.Видно ми нарід такий,що не годні виростити гідну еліту.Тільки оце все і старе, і молоде г....!
гість 2013.03.31, 09:54
вважаю, що треба провести тотальну перевірку на галичині, куди, цікаво, поділися величезні дотації,при такій зарплаті(крім бабій)працівників,люди мають право знати, адже це кошти бюджетні і немалі,цікава історія- живу собі приспівуючи будую будинки , машини,половина студії родичі, ви тільки гляньте який в неї водій чуть чи не головний на тб, а відповідати - страшно стало
гостю 2013.03.31, 10:32
а її ніхто і не просив відповідати - питання ставилось - піти геть! А бабця вхОпилвсь за бізнес руками й ногами і її відти за вуха не відтягнеш!
Гість 2013.03.31, 15:15
Напевно пані Бабій вже давно пора піти! Є кращі професіонали своєї справи, але справи, а не розтринькування коштів.
Михайло 2013.03.31, 15:29
"Галичина" – це солодке, міщанське телебачення як і його пані керівник. Варто оглянути передачу «За філіжанкою кави», щоб визначити рівень такої журналістики. Банальний патріотизм так і пре з екрану своїм примітивом, я не устрів ні одної молодої людини яка би хотіла оглядати цей канал, бо це дійсно «канал». Надіюсь, що ця невдала сторінка з історії «Галичини» врешті закінчиться, а ще мене тішить, що за це взялись молоді люди. Маю надію, що це не приватні інтереси. Прикарпаття вимагає телепередачі не тільки для пенсіонерів. Пенсіонери – на пенсію!
svoboda 2013.03.31, 17:19
Шановні громадяни а де ви бачили високі зарплати у державних структурах люди працюють за мізер і раді тим копійкам все-таки краще чим бути безробітним.
тато 2013.03.31, 23:13
сича подача...але вона сама пидтримала цьго сичча
reemo85 2013.04.01, 10:19
таки згідний.....нема що подивитись коли не включиш, випадково), одне і те ж саме показують, сюжети ні про що, старі нарізки природи і музичний супровід з древньої музики, дуже мало передач які б були різноманітними. тому і говорити про рівень такої жуналістики важко....та навіть і не варто.
11 2013.04.01, 10:40
Бажаючих працювати на "Галичині" валом. Навіть за ті копійки, які платить Ольга Бабій. Але вона збирає там лише своїх родичів. Тому вони за неї стоять горою. Зате у гендиректора астрономічна за українськими мірками зарплата. Їй можна, а раби хай за мінімальну зарплату пашуть. Не дивно, що журналісти шукають заходи з фуршетами і заглядають, хто б то підкинув грошенят, щоб краще його показали. Тих, хто не платить, показують по 30 секунд для відмазки або не показують взагалі.
Хлоп з Криворівні 2013.04.01, 11:48
Раніше мовилося, що Іван Харук ("Свобода") - родич дружина О.Сича...
СПРАВЕДЛИВИЙ 2013.04.01, 14:24
ЮЛЮ прошу не чіпати в неї дуже сексуальний голос! Непочувши цей голосок-важко заснути. ЮЛЯ-майбутній керівник.
О.В. 2013.04.01, 21:21
Люди, то не діло лише критикувати або стверджувати, що все так зле на тому ТВ. Краще подумаймо, яким чином їм можна допомогти. Пропоную фіртці організувати форум"Допоможи ідеями ТВ Галичині". І хай кожен пише там свої думки з приводу, як зробити ТВ кращим. Може, якраз люди запропонують добрі ідеї?
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1004
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

809
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1927
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3285
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2574
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2561

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

271

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

752

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

709

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1639
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

389
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

747
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

636
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

372
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

403
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27063
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

862
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19700
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

452
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

415
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

748
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1389 4