Франківські чиновники обіцяють більше транспорту до АС-2

 

/data/blog/43135/f114ff6468aed2e7ec156b41f0cc3748.jpg

 

Перенесення міжобласних та міжнародних рейсів із автостанції на вулиці Залізничній на АС-2 по вулиці Горбачевського піде на користь мешканцям Івано-Франківська.

 

В цьому переконаний директор департаменту промисловості та інфраструктури Івано-Франківсько облдержадміністрації Павло Аврамченко.

 

"Звідти відправлялося біля 200 міжнародних та міжобласних маршрутів. Всі вони давали велике навантаження на центральну частину міста. Перенесення цих рейсів дало змогу розвантажити вулиці міста, - говорить Павло Аврамченко. - Тепер тернопільські маршрути рухатимуться по Івасюка та Галицькій. Яремчанський напрямок їхатиме попри авторинок".

 

Щодо нелегальних перевізників, які тепер "атакуватимуть" вільні місця, то в Івано-Франківській ОДА обіцяють боротися із цим явищем.

 

"З нелегальним перевізниками будемо боротися. Наразі створені робочі групи, які проводитимуть рейди. Заходи по виведенню з привокзальної площі нелегалів проводитимуться систематично.  Вже зараз на Залізничній є пост ДАІ. Складаються акти. Ми наведем порядок", - переконує директор департаменту промисловості та інфраструктури.

 

Обіцяють чиновники і збільшення кількості громадського транспорту на маршрутах від залізничного вокзалу до АС-2.

 

"Мерія Івано-Франківська додала ще дві одиниці тролейбусів. Із залізничного вокзалу сюди є 8 маршрутів. Люди звикнуть. Все буде добре адже все це зроблено заради нашого міста. Жителям міста буде краще", - каже Павло Аврамченко.

 

"Вирішуєм питання. Буде працювати експрес-автобус із Залізничної до АС-2. Пасажирам буде добиратися легше", - обіцяє директор ОПАС Зіновій Запухляк.

 

Нагадаємо, з 7 листопада усі міжнародні та міжобласні рейси автобусів будуть відправлятися з автостанції №2, що у мікрорайоні Пасічна.


11.11.2013 2745 16
Коментарі (16)

Вуйко 2013.11.11, 13:09
А чи не заходив пан Павло Аврамченко в туалет на тій АС2? Напевно ні. А даремно. Я старий і багато бачив "совєтскіх" туалетів. Але такого жахіття навіть я не ще не бачив. І ось ту "туристичну перлину" бачать туристи і гості нашого краю. Але скоро пустять експрес до вокзалу, можна буде туди в платний туалет їздити...
Кіт 2013.11.11, 13:15
Вуйку, ти хоч і старий, але видко постарів одразу у дитсадку. Як поціновувач "совєцьких" ніц ти не вартий, якщо лякаєшся цього віходка.
Вуйко 2013.11.11, 14:21
Кіт, напевно тобі той туалет до вподоби.... Але скоріше за все ти його навіть і не бачив. А написав то тільки для того, що би побалакати та показати свою неповагу до старого чоловіка.
тетяна 2013.11.11, 14:22
туалет дійсно рідкісний примірник часів совєцкого застою. Потрібно зберегти цю інфраструктуру як історичну реліквію для реклами в Європі
Я 2013.11.11, 14:42
а яка різниця,який туалет? по-перше - зміст в тому, щоб розгрузити місто від транспорту і вихлопних газів по-друге - наш народ ні в який туалет не ходить, де припре - там і сре, все місто загадили, в центрі просто гидко пройти, не соромлячись все роблять
Тетяна 2013.11.11, 16:21
Справа в коштах,які використали на реконструкцію. Невже ні копієчки не передбачили на туалет ? Це лице господаря.
глиста 2013.11.11, 16:25
Туалет приведено в належний вигляд. Ви там давно не були
Вуйко 2013.11.11, 16:56
Тільки вчора був на АС2, тому і враження дуже свіжі. Обитий бляхою зовні, а до середини людям вражливим краже не заходити.
Юлія 2013.11.11, 17:27
Автостанція на Пасічній -- просто жах! Забігайлівки, наче в 90-х, з відповідним контингентом! І, до слова, не бачила там міліції. А було б незле...
Українець 2013.11.11, 18:01
Аякже, "розгрузить" місто... "більше маршрутів пустять до пасічної", і знову почнеться з№дниця по вул.Галицька, що на перехресті, що на мості... а приміські "бидлоскотовозки", як звозили бидлятину до центру та на вокзал, так і продовжують звозити, ЖОДНОЇ РІЗНИЦІ НЕВІДЧУТНО, принаймні на вокзалі у КІЛЬКОСТІ МАРШРУТОК!!! Як був там бардак так і залишився... необхідно виводити "бидлоскотовозки" на околиці, як за часів СрСр, на тисменецькийбогородчанськийкалуський напрямки - от тоді і РОЗГРУЗИТЬСЯ МІСТО, а міжобласні та міжнародні маршрути на вокзалі НЕ ЗАВАЖАЛИ і це було надзвичайно зручно... але ж навколо одні покращення, що від голубихбілихсиніхжовтихфіолетових, бабло для них не пахне і на автобусах вони не "їздють"(с)...
Гість 2013.11.11, 18:48
Ти, жертва урбанізації пишеш: "більше маршрутів пустять до пасічної", і знову почнеться з№дниця. Далі злобно кажеш: а приміські "бидлоскотовозки", як звозили бидлятину до центру та на вокзал, так і продовжують звозити, ЖОДНОЇ РІЗНИЦІ НЕВІДЧУТНО. Нема логіки в твоєму маразмі, бо якщо виведуть за межі міста автобуси з навколишніх сіл, то всеодно більше маршрутів треба давати до Пасічної, Угорників та АС-3, бо ж треба людей довезти до центру. А не дадуть,то міські жителі виграють страшно. Переповнені автобуси будуть дуже комфортними. Тупа і бидляча твоя логіка. 100%, що в місті ти опинився з якогось ну дуже забитого села. Ще раз тобі кажу - не називай себе українцем. Ти банальний хам. Гімно твоє везуть на смітярку в Рибне. Здохнеш, відвезуть тебе хоронити в село. А жителі села для тебе - бидлятина. ЧМО ти!!!
Українець до гість 2013.11.11, 19:10
Мабуть Ви і є постійний пасажир отих "бидлоскотовозок"... жодних додаткових маршрутокмаршрутів створювати не потрібно, вистачить тих, що є, менше будуть простоювати, а місто це розвантажить дуже суттєво і "корків" поменшає... також раджу своє бидлохамське виховання тримати при собі... хоча ні, пишіть щоб усі бачили "приміських інтелектуалів"... З.І. Чого вартує проїхати на авто попри вокзал вранціввечері, коли там купу "бидлоскотовозок" приїжджає, розвантажуютьзавантажують "приміську інтелігенцію" у 2-3ряди і оте усе привізне бидло кидається під колеса авто, байдуже, що є ДВА пішохідних переходи з різницею у 100м, вони ж звикли у своїй бичарні гуляти по дорозі і їм глибоко до з№дниці, що вони створюють аварійні ситуації і заважають водіям авто... про санітарний стан вокзалуавтовокзалуоколиць годі згадувати, суцільна смітярка та вбиральня, хоча для бидла це звична справа...
автоперевізник 2013.11.11, 20:16
Ну й і благодать зробили для мешканців міста. Розвантажили місто. Сміх та й годі. Ті хто зробив це, або нічого не розуміє в транспортному процесі, або зробив це не за просто так. Що доброго зробили? Забрали міжміські міжобласні та міжнародні із вокзалу на залізничній 100 рейсів на добу , а пустили туди міжміські вутріобласні 600 рейсів: із Долини, Калуша, Рогатина, які що будуть літати через центр міста і по вул Галицькій, а також Надвірна, Коломия , Городенка Тлумач, Тисмениця, а ще запхають Богородчани і Старий Лисець о тоді центр міста буде розвантажений. Та ще не все, ще для розвантаження центру міста додамо тролебусів і міських автобусів , а також на автовокзал на Залізничній ще запхаємо автобуси з приміських маршрутів дальших і ближніх сіл, то відчується "розвантаження" центру у всій красі.Нехай скажуть прямо, а не дурять людей, покращення для жителів міста не буде, а буде покращення для кишень тих хто то зробив, бо продали місця на автовокзалі внутріобласним перевізникам, то і треба було вигнати міжобласні і міжнародні.
Ірина 2013.11.11, 21:09
"...жодних додаткових маршрутокмаршрутів створювати не потрібно, вистачить тих, що є, менше будуть простоювати, а місто це розвантажить..." - ви напевне давно громадським транспортом не користувалися якщо кидаєте такі припущення. Спробуйте хоч раз заради експерименту доїхати наприклад з центру міста до Пасічної в час-пік, але не в своєму комфортабельному автомобілі, а в переповненій маршрутці!
Віктор 2013.12.14, 15:44
ПОВЕРНІТЬ ВСЕ НАЗАД,
Денис 2019.07.07, 06:25

Чому пасажири повинні платити за туалет адже ці кошти йдуть до рук працівників вокзалу 4 гривні то не забагато їм

30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

219
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

490
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1596
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2858
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2399
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2384

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

358

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

540

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1388

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1474
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

501
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

362
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

744
30.04.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

93
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

243
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26847
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

707
26.04.2024

Культура визначає все. Освіти може і не бути. Школи російської не було ніде. Втім, ми підспівували російські пісні, дивилися російські серіали й тому подібне, пояснює директорка.

258
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

264
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

586
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

744
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

790