Франківська «Свобода» прагне тотальної влади?

 

Представники ВО «Свобода» відзвітували про рік своєї діяльності і пояснили, що депутатам міської ради не вдалося навести порядок у місті через те, що вони не мають впливу на міліцію, пожежну охорону, санстанцію, а віднедавна ще й об’єктами будівництва цілком керує управління держбудконролю.

 

Як заявив секретар міської ради Руслан Марцінків, їм не вистачає свого мера, і тому вони надіються на перемогу на наступних місцевих виборах.

 

 «Без міського голови «свободівцями» не буде реалізовано багато ідей», - вважає Руслан Марцінків.

 

Тоді виходить, щоб боротися з корупцією в правоохоронних органах, депутатам-свободівцям на рівні обласної ради не вистачає свого Президента?.

 

«Я є головою Івано-Франківської обласної ради і представником партії «Свобода», депутати якої складають більшість в обласній та у деяких районних радах, тим не менше, вертикаль виконавчої влади є антисвободівською. Зрозуміло, що той чинний режим, який сформувала Партія регіонів, має у своїх руках усі правоохоронні структури. Івано-Франківська область, як і вся Україна, страждає від корумпованості силових структур», - пояснює Олександр Сич.

 

Малакава


13.12.2011 2253 20
Коментарі (20)

Кук 2011.12.13, 08:57
Може, це й добре, що не всіма своїми ідеями ці юні дарованія зможуть нас ощасливити. Вже комунальними рехвормами натішитися не можемо, розмальованими люками на сотці, "успіхами" ФК Прикарпаття... Що там на черзі?
ban 2011.12.13, 09:01
Я колись не любив Свободу. Думав, що це зборище тупих нацюків. Але тепер змінив своюдумку. Виявляється, що cам Марцінків росіянин, а ЄРЦ свобода поставила керувати російськомовного єврея Войтика. Тобто всі міфи про нацизм Свободи - брехня. Нормальна європейська правоконсервативна партія.
Ми 2011.12.13, 09:08
Я так розумію,що і на квартплату ви не впливаєте(бо вона все ж таки зросла), і на найвищий в Україні тариф на опалення, і на холодну воду з гарячого крану і т.п Що ви там робите?
Васссся 2011.12.13, 09:15
Прийдеться ще раз за мера Анушкевичуса голосувати, бо якщо ці отримають всю вериткаль................!!! Тут люками вони не обмежаться. А що Марцинків справді росіянин? Я щось чув, що він прзвище змінив, це правда?
Кук 2011.12.13, 09:34
Про Марцінківа вже, здається, писали. Це неправда. І я не поділяю думки, що свободівці геть тупі чи ледачі. Їм не бракує ентузіазму й бажання вчитися, але просто їм, по-перше, вкрай бракує досвіду, а по-друге - їм дуже хочеться поєднати успіх для громади, тобто публічний успіх, з успіхом для власної кишені :) Можете не вірити якомусь анонімному коментатору, і не треба. Поговоріть з підприємцями, яких знаєте особисто. Взнаєте багато цікавого про апетити "нормальної європейської правоконсервативної партії".
Set 2011.12.13, 09:41
"Свобода"-ідеологічна партія, а ви про якісь там тарифи!
Куку 2011.12.13, 10:27
Ви чистої води БРЕХУН!!! Ваші наклепи стосовно того що міські свободівці беруть у підприємців гроші чистої води БРЕХНЯ!!! І тому ви задрипаний, сцикливий АНОНІМ. У житті ви давно вже б відповідали за наклепи у суді і тому як сцикливий кіт серете у інформаційному просторі безнаказано.
Кук 2011.12.13, 10:53
Ну, такою реакцією я зовсім не здивований. Але в мене є підстави залишатися при своїй ДУМЦІ. Ви можете залишатися при своїй ВІРІ.
antonio 2011.12.13, 12:00
Хлопці знаєте а мені здається щоб ще хтось так звітував як свобода звіту я ще не бачив в івано-франківську за 20 років.та вони теж не святі і помилок багато роблять але не помиляється той хто нічого не робить.тай взагілі і середних є погані та добрі.
Кук 2011.12.13, 12:55
Ну так. Але скажіть це свободівцям, це ж вони вважають себе непомильними як папа римський, розводять істерику на будь-яку критику і шукають винних всюди, крім своїх. Тепер їм он Ануш заважає. Та кому той Ануш вже може заважати, хіба сусідам. Треба було відправити його у відставку ще навесні, чого передумали? Щоб було на кого пальцем показати у випадку проколів?
Спокій 2011.12.13, 13:04
Пане КУК, а можна у Вас запитатись 2 прості речі, адже відвертість в неті,сподіваюсь, можлива : 1. За кого голосували торік (мера і партію) і 2. За кого проголосували б тепер?
Кук 2011.12.13, 13:33
Відвертість можлива, ради Бога. Партія - Фронт змін, мер - Прокопів. Чи проголосував би сьогодні так само? За партію, певно так, за Прокопіва - навряд. Членом партій не є. Обирав за підхід до справи. До свободи упереджень не мав і не маю. Моя нинішня оцінка - також за підхід до справи. Якщо комусь здається інакше - завжди можна подискутувати.
Жук 2011.12.13, 14:01
Про якого Прокопіва ви говорите. Це ж злодій якого світ не бачив, всі комунальні фірми обікрав і втік. В нього ж принципи який - прийшов на фірму накрав що можна і через півроку тікає на іншу фірму. Якщо б він був би мером - місту кінець... А Свобода, це бачить ... і мовчить... пристосуванці...
Ку-ку 2011.12.13, 16:06
Вибір Кука лише підкреслює його тупорилість. Голосував за Фронт. Це якраз ті що не крали, не крадуть і не будуть красти))) Всі місцеві олігархи вскочили у продані Яйценюком місця. Більших злодюг у місті немає
Кук 2011.12.13, 17:31
Ці пролетарські репліки про олігархів свідчать тільки про рівень автора - і соціальний, і інтелектуальний. Я не шкодую, що проголосував так. Голосував свідомо, розуміючи, що там не ангели. Але люди, які мають успішний досвід керування крупними компаніями і можуть грамотно скласти бюджет і стратегічний план, думаю, зробили би більше користі для міста, ніж свободівські дітлахи, які закосили від армії, чи політологи в водоканалі.
Ltycj 2011.12.13, 17:37
2 Кук. А що би таке мало статися, щоб Кук проголсував за Свободу і Марцинківа на мера?
Кук 2011.12.13, 17:39
І до речі, куди втік Прокопів? Він нормально керує облгазом. Це не комунальна, а приватна компанія. У нього і свій бізнес достойно стоїть, і зарплату людям там виплачують вчасно. Чим мені не подобається логіка свободи - пролетарською лівизною. Можна багато говорити про захист титульної нації, але тихонько ставити пивні палатки і не оформляти офіціантів офіційно. А взагалі, багато в партії підприємців? Не видно. Чому український дрібний і середній бізнес не вірить свободі?
Кук 2011.12.13, 17:41
Я вже колись голосував за більшість цих хлопців, коли вони були в нашій україні :) Більше не хочеться.
guest 2011.12.13, 17:44
"Франківська «Свобода» прагне тотальної влади?" А що, Свобода хіба не має в Франеку тотальної влади? Абсолютна більшість в раді, аж кандидатів в списку не хватило. При бажанні могли повний склад виконкому зробити своїм. Мера поміняти - також як два пальці... Якої ще більш тотальної влади ці вуйки хочуть? Нічо не розумію. Напевно їм вигідно косити бабло з бізнюкв, а відповідальність на мєріна нашого вішати. Грамотна позиція!!!)))))))))))))))))
Для Кука 2011.12.13, 19:46
Ви володієте інформацією. Дійсно в палатках поставлених свободівськими тандемами Різник-Шевчук, Неміш-Попович працювали неоформлені працівники. Мало того депутат міської ради Віта Сарабін, котра так нагадила голові своєї фракції через тіж палатки, працювала за малу долю. А дрібний бізнес в Івано-Франківську не вірить Свободі у звязку з тим, що Свобода в місті не вирішує жодних питань. Хочете вирішити свої проблеми, бізнес, посаду збирайте валізу і рушайте до Львова. А потрібний дзвінок з потрібною командою зроблять кому треба. Ну і на завершення про героя статті. Памятаю в Нашій Україні його не дуже цінували і спихали роботу, яку ніхто не хотів робити. І зараз з нього зробили просту говорящу голву.
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

668
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1934 7
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1133 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

554
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6903 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11395 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

335

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1082

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1116

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1110
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

61
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

285
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1084
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

657
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

754
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2949
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4442
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18441
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

61
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

323
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

353
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

664