Франківчанка виходить заміж в інтернеті (фото)

 

/data/blog/88227/0a43ec2a93d8a6e855ed4f2026b4b48c.jpg

Нещодавно франківчанка Віра Власенко шокувала своїх друзів – попросила пошити її пост у Фейсбуці про те, що хоче заміж і шукає чоловіка.

 

За два тижні допис отримав близько сотні поширень та масу коментарів, пише Фіртка з посиланням на Репортер.

 

/data/blog/88227/3e41ac8c1403741c142f55ca5ea36e30.jpg

 

Одні осуджують, другі захоплюються. Вірі вже всерйоз запропонували руку й серце троє іноземців… Але поки що дівчина ходить на побачення.

 

Вірі всього лиш 25 років. Енергійна, щира та балакуча дівчина аж ніяк не страждає від браку чоловічої уваги. Зізнається, що спершу це був експеримент, адже вона працює у сфері інтернет-маркетингу. Каже, завжди цікаво дослідити, яку віддачу дає інтернет, пише Фіртка з посиланням на Репертер.

 

Тому час від часу проводила різні експерименти – розігрувала путівки за кордон, квартири, просила про раптову допомогу. Ні, не обманювала людей, а просто вказувала на їхні помилки, аби потім були уважні і не попадалися справжнім шахраям. Але зараз не про те.

 

Якось ввечері, гортаючи стрічку новин у соцмережі, Віра натрапила на пост жінки, років з 40, мовляв, шукає собі чоловіка. Довго не думаючи вирішила й собі таке зробити.

 

Вибрала фото, написала кілька слів про себе й запостила. З годину тиша, ще через годину почалися хвиля поширень, сотні заявок у друзі від чоловіків і жінок. Віру так засипали повідомлення, що ледь встигала відповідати. Дівчина зізнається, що спершу її метою був суто професійний інтерес, але потім це переросло у щось більше.

 

«Серед моїх знайомих є багато самот­ніх чоловіків та жінок, але чомусь вони не знаходять один одного, – говорить вона. – Завжди цьому дивуюся. Люди не вміють комунікувати. Вони мають бізнес, зайняті, сформовані особистості. Знайомство на дискотеках – уже не їхнє, як і сайти знайомств. І як їм знайти свою долю? Тому й вирішила, якщо у тебе є потреба, то чому про це не написати, не попросити? Вже час не той, аби чекати на принців. Моє життєве кредо – якщо ти чогось хочеш, то роби щось для цього. І я спробувала використати цей інструмент – а може він якраз спрацює? Чого би ні!».

 

Друзі та рідні, знаючи авантюрний характер Віри, навіть не здивувалися. А реакція незнайомців була найрізноманітнішою. Сміється, що їй було дуже цікаво спостерігати за соціальною думкою – найпершим був осуд.

 

«Всіх вже давно розібрали – нічого шукати», «Як тобі не соромно…», «Май гідність, не опускайся», «Не будь ганчіркою», – писали Вірі жінки.

 

«Намагалася зрозуміти, чого це так? Що я їм поганого зробила? – розповідає дівчина. – Напевне, зіграв інстинкт конкуренції – їх також це болить, але більшість вважають, якщо ми в болоті, то і ти тут з нами сиди».

 

Осуджували й чоловіки, що геть незрозуміло.

 

«Писали так, ніби я у прірву впала, – сміється дівчина. – А я просто вирішила піти таким нестандартним шляхом». Все ж позитиву було набагато більше. Дівчата писали про сміливість, захоплювались, кидали посилання на групи в соц­мережах, мовляв, там знаходили свою долю і вона знайде. Деякі чоловіки присилали профілі своїх друзів-холостяків. Люди реально хотіли допомогти і це вразило дівчину. Більшість з тих чоловіків, з ким переписувалась, говорить Віра, були справді серйозно налаштовані. Вікова категорія потенційних женихів – 25-35 років.

 

«Писав один чоловік 55 років, що хоче дружину і трьох дітей, – сміється Віра. – Написали троє іноземців – з Канади, Бельгії та Чехії. Вони серйозно були готові приїхати та познайомитися. Мене це дуже здивувало. Вони набагато активніші, ніж українські чоловіки. Не бояться якихось афер, не бояться приїхати».

 

Дівчина вже ходила на кілька побачень. Каже, були справді хороші й гідні уваги чоловіки, але поки заміж не збирається, та не відкидає можливості, що може раптом щось з цього вийде і вона зустріне свою долю. Наразі це живий експеримент, про який вона одразу ж попереджає тих, з ким зустрічається.

 

«Хтось з друзів сказав: «Ти не знаєш, кому насправді цей пост потрібен, може, навіть і не тобі», – говорить Віра. – Я задумалася, а, може, справді хтось візьме приклад і таким чином знайде свою долю. Може, цей пост подіє і на мене, але не саме зараз, а «вилізе» десь через п’ять років. З тих повідомлень, зустрічей і розмов я зрозуміла, що не треба сидіти у своєму панцирі. Можна сидіти в різних кімнатах і думати, як самотньо. А можна відкрити двері і сказати: «А пішли робити щось разом».


02.10.2015 640 0
Коментарі (0)

30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1057
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

867
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2000
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3367
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2610
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2608

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

347

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

789

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

749

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1706
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

437
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

792
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

671
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

421
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

451
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27107
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

896
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19741
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

501
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

456
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

785
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1502 5