ФЕЙСКОНТРОЛЬ ПО-ФРАНКІВСЬКИ: ЗЛАМАНІ РУКИ, РЕБРА, НОСИ І ЩЕЛЕПИ (ВІДЕО)

 

Львів’ян побили у Івано-Франківську. Минулої ночі у Івано-Франківьку трапилася резонансна подія.

 

Три сімейні пари львів’ян, віком від 30 років, вирішили відпочити у нічному клубі «Пасаж Гартенбергів». Однак охорона закладу відмовила їм у цьому, мотивувавши, що вони не проходять за так званим «фейсконтролем». Внаслідок суперечки гості Івано-Франківська потрапили на лікарняні ліжка, повідомляє "Народне ОКО".

 

Після законної вимоги відвідувачів до адміністратора закладу надати Книгу скарг, усіх шістьох виштовхали на вулицю. Там охоронці у формі спецпідрозділу «Беркут» грубо повалили усіх на землю. Подальше жорстоке побиття скутих кайданками туристів супроводжувалося нецензурною лайкою.

 

Внаслідок такого беззаконня, було покалічено одного з відвідувачів, якого терміново шпиталізували до обласної клінічної лікарні. У нього було встановлено перелом верхньої щелепи, перелом носа, забиття грудної клітки та внутрішніх органів, а також обширні гематоми на тілі. Двоє інших чоловіків отримали легші тілесні ушкодження, пише oko.if.ua.

 

В той час двоє невідомих у цивільному, які до настання всіх викладених подій тепло віталися із працівниками «Беркуту», знущалися над дружинами потерпілих, які намагалися боронити своїх чоловіків від чобіт «беркутівців».

 

Одна з жінок отримала важкий перелом руки із зміщенням. Інша – втратила свідомість, впала та забила голову від того, що її душив один із цивільних. Усі вище зазначені травми згодом було зафіксовано медиками.

 

 

 Керівник Івано-Франківського "Беркуту" намагається домовитися з потерпілими:

 

Проте,  в обласного УМВС зовсім інша версія...

 

"Охорона відмовила цим громадянам у відвідуванні закладу, оскільки ті були в нетверезому стані, поводили себе неадекватно, а один з чоловіків ногою відчиняв двері.


Вказані особи на зауваження приватної охорони відреагували агресивно, при цьому вживали нецензурну лексику, ображали честь і гідність сторонніх осіб, порушували громадський порядок.


Двоє працівників РМОП “Беркут”, які несли службу по охороні громадського порядку всередині приміщення, з метою припинення протиправних дій вивели порушників на вулицю, де останні продовжували порушувати громадський порядок.


Зокрема, вони висловлювались нецензурною лайкою у бік співробітників міліції і спровокували бійку із групою з трьох осіб, що перебували на вулиці.


Співробітники РМОП “Беркут” викликали на місце події слідчо-оперативну групу Івано-Франківського МВ УМВС та припинили порушення правопорядку, при цьому, відповідно до ст. 14 Закону України “Про міліцію” до двох осіб застосували кайданки, заходів фізичного впливу не застосовувалось.  


Під час припинення конфлікту один з міліціонерів отримав тілесні ушкодження у вигляді гематоми правого ока.


Внаслідок конфлікту між двома групами людей отримав тілесні ушкодження 30-річний мешканець Івано-Франківська, а також 31-річна жінка. Результати медичного освідчення на вміст у крові алкоголю підтвердили, що двоє чоловіків з компанії, яка намагалася зайти в приміщення нічного закладу, дійсно перебували у нетверезому стані.


У зв’язку з інцидентом керівництвом УМВС України в Івано-Франківській області призначено службову перевірку. З’ясовуються усі фактичні обставини цієї події, встановлюються та опитуються громадяни, які були учасниками чи очевидцями конфлікту", - йдеться у інформації правоохоронців.

 

Дивним залишається одне, як працівники "Беркуту" могли нести службу по охороні громадського порядку всередині нічного клубу та для чого один з них приходив "домовитися" з потерпілими до лікарні?


25.01.2012 1901 15
Коментарі (15)

Невідомий 2012.01.24, 20:46
А чого всі мовчать,усі бояться коментувати?
Невідомий 2012.01.24, 21:17
Мене особисто,Бог милував,минуло таке "щастя" у вигляді побиття від "сесурітів Бородачів" даного закладу,коли я спробував ввічливо запитати чи можна нам увійти,але я переконаний,що дані молоді пари не єдині (особисто сам чув про не одну ситуацію нахабного поводження чи побиття),хто відчув неадекватну поведінку молодиків в "цивільному",і не тільки в "цивільному",які стоять при вході в даний заклад!Певні,відповідні органи прошу звернути Вашу увагу на дану проблему і вжити відповідних заходів!
добро 2012.01.25, 09:50
хто це відповіді дає такі "розумні" мені цікаво? імя приізвище - хто ти такий? я вам скажу люди, не мало літ я прожив на цій землі і багато бачив, але те що твориться зараз в наш час, в нашому місті, це жах. дана ситуація мене просто обурила, і був би я молодший на літ 40-50 не сховалися б від мене ті вандали, переловив би всіх і голими руками кадики б повиривав, горлянки їм перегриз! люди схаменіться, схаменіться поки не пізно, накрали грошей сволочі ляжте надно і що б духу вашого чути не було, бо як бачу це зухвалля та ще й з боку "еліти" нашої, очі кровю наливаються мої. та хто ви такі дрібненькі люденята, ваш статус посада статок не робить з вас богів - зрозумійте це ... бо урветься урветься терпець народний, підніметься бунт соціальний попалять потрощать на палі понасаджують супостатів клятих... усвідомте це поки не пізно, зупиніться закрийте розплідник зла і нечисті наведіль порядок в своїх головах серцях та душах, інакще судний день настане і кожен заплатить зповна, повірте
Не ходи в пассаж. 2012.01.25, 15:53
адмiністрація пассажу за зуби клієнтів не відповідає. А в Донецьку супермаркет http://frankensstein.livejournal.com/251298.html
Eclipse 2012.01.25, 18:06
О, пан "добро" сильно говорить. Як ще ж нам далеко до культури віпочинку... Кожен раз все більше і більше розчаровуєшся
марійка 2012.01.27, 12:56
коли читаю такі коментарі волосся дибком стає.Для мене це заклад єдиний в місті де можу спокійно відпочити,де не буде "мертвих" в зюзю..а те що ви пишите це не правда бачила цю ситуацію коли ми зайшли в Пасаж і порчали роздіватися ввалилася ця пяна компанія деяких пропустили ,а один був взагалі невміняямий.а ця блондинка коли ми вибігли дивитись як їх виводять кинулась на беркутівця який її відщтовхнув вона як була пяна посковзнулась впала і зламала руку.
Добродійка 2012.01.28, 17:19
Треба не відвідувати вищезгаданий заклад, а повторити правила правопису української мови. А то всі хочуть до Європи, а правильно і, головне, грамотно висловлювати свою думку не вміють рідною мовою (про іноземну просто мовчу).
Для Марійки! 2012.01.28, 22:47
Ти Марійко,чому не відпочивала,а бігала і шукала собі шкварків на свою макітру.Ти знаєш приказку-любопитній Варварі ніс відірвали.Ось якби тебе там ліпше влупанили беркутівці,то ти би скавуліла як сука голодна,а так бачу маєш гроші в штанєтах тай ходиш в палац за щістім,може хтось хапне або дасть під хвіст...
Я 2012.01.30, 10:24
"Для Марійки" молодець,підтримую на всі 100%
Микола 2012.02.01, 10:40
Тих козлів "воронівців" на*ер звільнити з роботи негайно! Яке вони мали право людям ламати руки і бити? Хто вони такі? Ходить в кірзаках і вонючій формі. Сила є розуму не треба! Вони то і лише можуть на мирних людей нападати, а як тільки серйозного бандюка зловити то кишка тонка, зразу очко "грає" приклад в м Одеса та з такого весь світ сміється. І не залежно від того в якому стані прийшли люди навіть якщо і п'яні все-одно вони не мали права бити, мали затримати і визвати міліцію скласти протокол за порушення порядку. Можна подумати що ті ворони були тверезі! Бидлюки!!!
Микола 2012.02.01, 11:05
Мало того, що звільнити а посадити і стягнути з них компенсацію в повному обсязі за лікування, компенсацію за моральну травму по 50 000$ з кожного, добится щоб ніколи вже не працювали в органах МВС і державних структурах. Сила є нехай йде грущиком на базар там буде куди енергію подіти!!!
Микола 2012.02.01, 11:10
І ще одне, бити жінок це так низько принизливо "фу". Мужик який підняв на жінку руку то після цього як можна їх назвати мужиками? Тряпки дрантиві!!! ФУ!!!
москаль 2012.02.12, 21:49
нормально Беркутівці вчинили!Якщо пьяноє бидло не вміє себе вести,на таке вони і заслуговують!Молодці хлопці!!!!!!!!!!!!
Слово 2012.02.20, 17:04
Спілкувався я з людиною яка бачила це все. То справді було побиття міліціонерами та цивільними тих людей. Проте, ця людина ні грама не має бажання зв'язуватись з міліцією як свідок! Страшно за те, що люди які повинні нас охороняти від зла, самі чинять злочини, а якщо не самі, то закривають очі не те, як інші це роблять... Питання честі і страху Божого відійшли перед гріховними спокусами! А ті, що бажають каліцтва, зла іншим людям, наприклад автор "москаль", повинні розуміти, що таким чином вони можуть накликати на себе це зло або своїх рідних, близьких... Якщо винні люди уникнуть покарання на цьому світі, то вони повинні пам'ятати, що на них чекає Суд Божий, а це інстанція яку не підкупиш. Тому, перше ніж писати "пусті" слова чи робити гріховні вчинки задумайтесь, а чи варті вони того, щоб накликати кару Божу!? Потерпілим мої співчуття і підтримка молитвою! Міцного вам здоров'я та скорішого одужання!
москаль 2012.03.03, 10:19
"каждому свое"!!!!!!как запели!И Бога вспомнили!!!Не тебе решать,и свои домыслы оставь при себе!!!!!!!!!!!!!!Чуть что,так сразу Бог есть,а сами из религии бизнес и язычество сделали!!!!!!!!!!!
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1892
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1827
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1824
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5375 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2123 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1484

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

695

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

749

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

942

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

979
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1727
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3644
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10218
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26094
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10144 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7683
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

868
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1369
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

352
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1246
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

845
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1048