У ВО "Свобода" переконані, що проблему з виїздом Юлії Тимошенко на лікування за кордон має вирішити не Верховна Рада, а президент Віктор Янукович.

 

Таку думку, перебуваючи у Черкасах, висловила народний депутат від "Свободи" Ірина Фаріон.

 

"Який стосунок має Верховна Рада до звільнення Юлії Тимошенко? Янукович перекладає з хворої голови на здорову: "На городі бузина, а в Києві дядько", - зазначила Фаріон.

 

За її словами, у порядку денному ВР запитання про законопроекти, які б вирішували долю Тимошенко, не було.

 

"Тепер ця проблема буде вирішуватись у перший пленарний тиждень листопада", - нагадала політик.

 

Також Фаріон наголосила, що "Свобода" вже голосувала за декриміналізацію однієї зі статей, за якою ув'язнили Тимошенко, але тоді опозиційним партіям не вистачило голосів.

 

"Це гра Януковича, свідчення його абсолютної безпомічності. Він потрапив у пастку, яку сам собі створив. Тепер намагається вирішити власні проблеми, для цього застосовує власну тупість. Можливо, він дійсно сильно вдарився об яйце в Івано-Франківську", - заявила нардеп, інформує

 

"Та й Тимошенко теж, чого вона в парламент привела 50 тушок? Вони ж самі й проголосували за уряд Азарова. Тепер вони знов 6 тушок привели. Хтось за це буде колись відповідати?" - поцікавилась Фаріон.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_farion-pobachila-u-nebazhanni-yanukovicha-zvilnyati-timoshenko-naslidki-yaechnoj/523087">Gazeta.ua</a>