Екстраліга. Анонс 5-го туру. "Ураган" їде в Покровське

 

/data/blog/88687/d7fff71e667f2c4f1c905246ceb66d41.jpg

 

Ювілейний, п’ятий тур порадує нас матчами у суботу. Центральна зустріч, на думку наших журналістів, відбудеться у Херсоні, куди завітає хмельницький "Спортлідер+", але і в інших матчах буде багато цікавого...

 

Титан-Зоря (Покровське) – Ураган (Івано-Франківськ)

Дата і час проведення матчу: субота, 10.10.2015, 12:00. Місце проведення: смт. Покровське, СК Юність   

Арбітри матчу: Павло Кравцов (Рівне), Антон Ноєв (Запоріжжя). Спостерігач арбітражу: Юрій Воложенко (Харків)

Після гостьового успіху у Рівному команда з Покровського знаходиться у піднесеному настрої. Особливо кидається в очі злагоджена командна робота, підопічні Едуарда Кулика працюють, як один механізм. І це є досить суттєвим досягненням, враховуючи, на скільки оновився склад колективу у міжсезоння. Але у домашньому матчі п’ятого туру "Титан-Зорі" протистоятиме такий самий злагоджений механізм, на боці якого більша кількість годин, проведених одним складом на паркеті.

"Ураган" потроху починає набирати оберти. Останній матч третього туру з "Продексімом" довів, що команда на вірному шляху і готова втрутитись до боротьби за найвищі місця. І навіть незважаючи на те, що смак перемог поки-що не знайомий підопічним Івана Скіцка, відчувається – це тимчасове явище. І легко на паркеті СК Юності гостям точно не буде, як не було легко тут жодній з команд...

Енергія (Львів) – Кардинал-Рівне (Рівне)

Дата і час проведення матчу: субота, 10.10.2015, 13:00. Місце проведення: м. Львів, ПС Галичина   

Арбітри матчу: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Євген Диннік (Харків). Спостерігач арбітражу: Віталій Олійник (Київ)

Обидві команди в останніх турах були змушені віддати суперникам три залікові пункти. Але віддавати очки без боротьби команди відмовились, тому матчі вийшли дуже напруженими і безкомпромісними. Щоб не втрачати тонусу, колективи відправились до Луцьку, де провели кілька товариських матчів в рамках відкритого Кубку Льцька. А отже говорити про два тижні перерви ніяк не можна – команди підходять до матчу у доброму ігровому тонусі.

От тільки втрати є у "Кардинала". Лідер команди в цьому сезоні Богдан Новак пропустить гру через вилучення у домашній зустрічі з "Титан-Зорею". Цікаво, ким замінить Сергій Піддубний свого лідера у четвірці? І чия мотивація сильніша – не покидати лідируючої групи чи набрати перші очки в чемпіонаті?

ЛТК-ІнБев-НПУ (Луганськ/Житомир/Київ) – Локомотив (Харків)

Дата і час проведення матчу: субота, 10.10.2015, 13:30. Місце проведення: м. Житомир, СК Динамо   

Арбітри матчу: Ігор Овчінніков (Запоріжжя), В’ячеслав Скоропад (Київ). Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне)

Після "європейського турне", у якому "Локомотив" довів правочинність своєї присутності у списках футзальної еліти, чемпіон завітає до Житомира, де на нього чекають "старі-нові друзі". Чому саме такий епітет ми використали відносно команди "ЛТК-ІнБев-НПУ"? Все дуже просто...

Згадуючи минулий сезон, хотілось віддати звання центрального матчу туру саме цьому протистоянню. Адже ні з ким "Локомотиву" не було так складно грати, як з "ЛТК". От і зараз четвірка "телефоністів" готова полоскотати нерви суперникові, пам’ятаючи минулорічні матчі. А останній матч зі "Спортлідером+" показав, що за кілька стартових турів гравці господарів знайшли спільну мову, а команда вже не може вважатись таким собі "зручним суперником".

Цікавий матч побачать вболівальники у Житомитрі. Досвід та клас – на боці "Локомотиву", але втрата ключових гравців "залізничниками" та "елемент несподіванки" можуть знівелювати цю перевагу!

Продексім (Херсон) – Спортлідер+ (Хмельницький)

Дата і час проведення матчу: субота, 10.10.2015, 14:00. Місце проведення: м. Херсон, ВУФК   

Арбітри матчу: Сергій Дребужан (Мукачеве), Богдан Кіндій (Розділ). Спостерігач арбітражу: Олександр Король (Донецьк)

Вболівальники в Херсоні настільки звикли до домашніх матчів їх улюбленої команди, що перший виїзд "Продексіму" до Кривого Рогу став для міста "днем суму". Але вже у суботу великий футзал повертається, і повертається він разом з хмельницьким "Спортлідером+". Враховуючи розташування команд у турнірній таблиці, а також склад господарів, наша прес-служба визначає цей матч, як центральний у турі.

Останній матч для "Продексіму" видався вдалим – в гостях був обіграний "Приват". У цій зустрічі у повній мірі розкрився Михайло Волянюк, який обіцяє стати головной ударною силою в анонсованому матчі. А от "Спортлідер+" буде розраховувати на командну роботу та вміння Дмитра Калукова опинятись в потрібному місці у потрібний час. Та й Дмитро Михайленко роззабивався в останніх матчах...

Не обійдеться у цьому матчі і без сюрпризів. Мова йде про склад господарів, у якому повинен з’явитись ще один цікавий новачок. Але не будемо забігати наперед і потримаємо інтригу до останнього!

 

Прес-служба АФУ


08.10.2015 851 0
Коментарі (0)

28.09.2024
Вікторія Матіїв

Про свій досвід еміграції у Сполучені Штати Америки журналістці Фіртки розповіла прикарпатка — 23-річна Тіна Любчик.  

923
19.09.2024
Вікторія Косович

Про те, як великі компанії й підприємства області розвивають свій бізнес, удосконалюють виробництво та експортують свій товар в Європу та інші країни в умовах повномасштабної війни, розповідає Фіртка.  

1183
10.09.2024
Вікторія Косович

Про те, чим живе притулок та як там рятують й піклуються про братів наших менших, журналістка Фіртки поспілкувалася з волонтеркою та працівницею прихистку "Рудий пес" Любов'ю Філь.

2283
01.09.2024
Діана Струк

Про те, як підготувалися до нового навчального року в Івано-Франківській громаді, журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Вікторією Дротянко.

2104
23.08.2024

В умовах воєнних дій та масової міграції українців за кордон, багато дітей змушені навчатися у двох школах одночасно. Це створює значні психологічні та фізичні виклики, адже дитині доводиться пристосовуватися до двох різних навчальних програм і соціальних середовищ.

2045
14.08.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про популярні, та найважливіше — безпечні, місця для купання та основні правила поведінки на воді.  

6058

Усі ми хочемо бути здоровими та щасливими, але, на жаль, складовою людського життя є хвороби. Хвороби, які роблять людське життя складнішим і менш радісним, з'являються з різних причин.

1251

Роми таємничий народ, про який ми знаємо багато і водночас нічого. Здебільшого наші знання про ромів ґрунтуються на  стереотипах пов’язаних з ними: віщуни, гадання, конокради, прохачі, але все ж таки, що насправді ми про них знаємо?   

1998

Нова війна нагадує нам події минулих століть. Загарбники завжди руйнують і крадуть, Україна переживала це не один раз. Дві українські ікони за різних обставин покинули територію України, щоб прославитися у чужій. Ми повинні пам’ятати та цінувати те, що належало українському народові.  

2747

Багато християн протягом свого життя намагається потрапити в місця пов’язані із життям Ісуса Христа або Його учнями. Серед найважливіших місць займає Єрусалим — місто, в якому помер і Воскрес засновник християнства.  

2672
28.09.2024

Чи дозволені банани після видалення жовчного міхура? Дієтологи дають поради про особливості харчування після операції.

261
23.09.2024

Зелений чай — найпопулярніший напій, попит на який щороку зростає у всьому світі. Його виготовляють з листочків чайного дерева Камелія, які готують на пару, або обсмажують, потім пресують і сушать.

437
20.09.2024

У серпні приріст споживчих цін до попереднього місяця на 0,2–1,2% зафіксували у всіх регіонах України.  

904
25.09.2024

Гошівський монастир — греко-католицький монастир Чину святого Василія Великого у селі Гошеві, що на Івано-Франківщині.  

15481
20.09.2024

Одним з ключових принципів християнського шлюбу є вірність. Адже саме вірність — ознака зрілих та відповідальних стосунків.   

2612
16.09.2024

Перший такий фестиваль на Міжнародному рівні відбувся вперше в Україні в Гошеві у 2015 році.  

910
14.09.2024

Про значення свята журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

2862
25.09.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

26360 1
27.09.2024

Пропозиції Асоціації міст України до проєкту Держбюджету-2025 підтримав Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування 26 вересня 2024 року.  

360
24.09.2024

Національна рада Швейцарії визнала Голодомор 1932–1933 років в Україні актом геноциду. Про це повідомила пресслужба Музею Голодомору, пише Фіртка. Відповідну декларацію було схвалено у вівторок, 24 вересня, 123 голосами «за».

457
21.09.2024

"За" звернення проголосували 56 депутатів, один — утримався, семеро — не голосували.  

926
19.09.2024

Верховна Рада 19 вересня ухвалила постанову про перейменування понад 300 населених пунктів та районів.  

1007