Директора департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА активісти та депутати не пустили на роботу

 

 

Ранок в обласній державній державній адміністрації почався досить активно. Директора департаменту охорону здоров'я області Романа Мельника не пустили на роботу.

 

Депутати обласної ради і громадські активісти попросили Мельника перейти з начальника в статус виконуючого обов'язків. Проте чиновник категорично не хоче писати таку заяву. Більш того він заручився підтримкою своїх працівників. 

 

Не переконали Мельника й аргументи депутатів обласної ради Василя Поповича і Віктора Неміша, пише Стик.

 

"Зробіть чоловічий поступок - напишіть заяву",- звернулися до чиновника громадські активісти. Але й це не хотів слухати головний лікар області. Зауважимо, що такі заяви написали всі керівники ОДА, окрім Романа Мельника.

 

Що тримає чиновника незрозуміло, а тим часом по районах через керівників збирають підписи за Романа Мельника. Також поки незрозуміла ситуація з заступником Мельника - Олінійчуком, більш відомим в інтернеті як "конверт". Сьогодні директор департаменту не прокоментував чи знав про схеми і чи буде давати покази в прокуратурі щодо корупції у його відомстві.


20.03.2014 1304 32
Коментарі (32)

909 2014.03.20, 10:58
Абсурд!!!
Що ви робите? 2014.03.20, 11:16
Хто такий Василь Попович і Віктор Неміш? - Президенти, Боги чи бандити, рекетери? Я не розумію як хтось може когось заставляти писати якісь заяви, не інакше як безпосередній керівник чи в інших передбачений відповідними нормами спосіб? Схаменіться!!!!! Хватить цього безладу!
Галина 2014.03.20, 11:21
Попович та Неміш взагалі десь працюють, чи тільки заважають іншим працювати. Під їхнім керівництвом були розгромлені приміщення державних установ, викрадена зброя.Тепер за їхні кошти нехай ремонтують і відновлюють приміщення прокуратури ,СБУ, а не за наші гроші.Нехай приступають до роботи , а не живуть на гроші,які люди здавали на Майдан.Досить ділити портфелі!
Ян 2014.03.20, 11:28
Лишіть в спокою Мельника.Ідіть працюйте, а не робіть безлад в медицині. "Свобода" вже себе проявила.Соромно за Вас.Дайте працювати фахівцю своєї справи.Чому при колишній владі сиділи і нічого не робили? Це така демократія по Вашому ?
володимир 2014.03.20, 11:32
Роман Мельник на відміну від люстраторів має честь і особливу повагу як справжній керівник і людина, а тому правильно реагує на злочинну самооборону
віктор 2014.03.20, 11:40
Поповичам і Немешам раджу переглянути чи перечитати "Собаче серце" Булгакова. Вони надто нагадують Швондера в цій ситуації, а Мельник, може до професора Преображенського і не дотягує, але порядний,розумний чоловік і талановитий організатор
Ім"ярек 2014.03.20, 11:42
Хлопці ще не встигли вийти з гуртожицької "шинелі", а вже вказують, кому й що робити. Агов, схаменіться, хлопці...
васьок 2014.03.20, 11:50
Самопраців - під суд! Їм вдалося вислизнути за попередні грішки. Треба їх ловити зараз-бо вони натворять ще багато чого. По їх обличчям видно, що вони розумом не обдаровані. Тому вони так і хотіли кишенькового міліціонера і кишинькового прокурора, що вчиняти безкарно свої діяння. Нова міліція і прокуратура повинна взятись за них перших.
Віктор 2014.03.20, 12:00
додам коментар на зрозумілішій Вам мові. Зрозумійте, "хлопці- самооборонці", що коли ви пресуєте нормальних людей, то самі виглядаєте підерасами.
Петро 2014.03.20, 12:07
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляхів свої сини її розпинають (Т.Шевченко). Чи не про Ваші дії писав пророк? Країна в небезпеці! Що ж Ви творите. а де законність таких дій? Не творіть беззаконня. Це все на руку загарбнику.
Артур 2014.03.20, 12:33
Коли ці, як ви кажете, "хлопці-самооборонці" платили за Україну кровю, такі "порядні", як Мельник, дерибанили народні гроші! Досить захищати бандитів, прихвостні Мельника! При владі ви більше не будете! Так хочуть люди, які від вас втомилися! А щодо "Свободи", то вони врешті роблять і говорять те, чого прагнуть люди: досить гратися в демократію з бандитами!
Диктатура закону 2014.03.20, 12:52
Шановні читачі, не дивуйтесь діям та вчинкам Немішу та Прпрвичу. Це вони готують посаду керівника охорони здоров'я для свого!!! Вони наголосили, що бюджет охорони здоров'я 70%... Ось їх мета!!! Давно пора прокуратурі та правоохоронним органам взятися за псевдолюстраторів, які опираються на підтримку громадськості, якої фактично вони не отримали. Закон один для всіх!!! Також варта проявити особливий інтерес правоохоронцям до цього видання "Фіртка", яка так активно викручує інформація та подає в такому вигляді, як це вигідно Немішу та Поповичу!!!
LOL 2014.03.20, 13:18
нАРОд схамениться! Все керівництво нашої медицини прогнивше! Хіба ви незнпєте які бабки вони заробляють на людських бвда? Хіба незнаєте, що діагностика повинна бути безкоштовна тому, що обладнання отримано як гуманітарна допомога!!!! А в результаті деруть космічні гроші і кладуть собі в кишеню! Вся комерційна медицина ходить пвд мельниками олінійчуками масляками та василиками. Люстрації цим гробовщикам медицини і то термінову!!!
Наталія 2014.03.20, 13:19
Хабарниками і корупціонерами повинні займатись прокурори, а не медики. Медики повинні займатись медициною, звинувачувати без будь яких, хоч мінімальних, підтверджень своїх слів - це вже самосуд. Змушувати Мельника звільняти людей чи шукати хабарників - це вже якийсь тоталіризм з боку громадських діячів та депутатів. Шановні депутати Попович та Неміш добре знають, що звільнення керівників лікувальних закладів, на сьогоднішній день компетенція обласної ради, а не департаменту охорони здоров'я. Тож вимоги, які ставлять Мельнику безглузді. Ми хочемо жити в європейській державі, тож давайте діяти як європейці. Почнімо зміни з себе, а не шукаймо когось винним в наших змінах.
усім хто написав ці комента 2014.03.20, 13:31
ви всі захищаєте Пана Мельника, то не жалійтесь на корумповану медицину, що в лікарнях без грошей ніхто на тебе не звертає увагу. А Мельник признав що його заступник брав хабарі і цим заробив собі прозвище "конверт", невже коли його заступник брав гроші а він в свою чергу про це знав з ним не ділився. Тож робіть висновки самі чи потрібен нам такий гол.медик в області. Знаю по собі недавно прийшла з пологового будинку і просто в шоці, нехочу писати про те що всі і так знають. Подумайте чи нам потрібен Мельник.
Для Поповича і Неміша 2014.03.20, 13:33
Займіться обласною клінічною лікарнею на Мазепи. Непочатий край роботи. Пропоную експеримент - безкоштовне лікування у цій лікарні. Думаю на другий день Вас попросять виписатися. Особливо у відділенні пана Вовчука. А покривання Масляком алкоголіків - лікарів у лікарні це легенда
Гість 2014.03.20, 14:06
Мельник,все керівництво обласної медицини, головні лікарі потребують дюстрації та заміни. Вони породжують корупцію, всі відділення лікарень, поліклінік несуть данину головному, яку беруть у своїх хворих. Головні несуть наверх. У виборах нового керівництва треба залучати простих лікарів, вони знають хто чим дихає. При умові,якщо вони мають громадську позицію, а не покривають злодіїв в хапатах, які грабують хворих.
Док 2014.03.20, 14:31
Цілком підтримую Гістя Уже давно пора звільняти і Мельника і Похмурського і всіх хабарників від медицини.І звільняти мало потрібно щоб відповіли за "свою" реформу внаслідок якої закривали лікарні, відділення в наслідок чого померали люди(наприклад закрили терапію в 1 МКЛ весь потік хворих ринувся на приймальний центральної міської лікарні - хворі помирали в приймальному покої)... Памятаємо як демократ Мельник ламав через коліно працівників швидкої тільки через те що виходили пікетувати ОДА, щоб зберегти швидку допомогу яку пан Мельник хотів ліквідувати. Будьте гідним пане Мельник, подайте у відставку, а не тримайтесь за крісло всі знають як ви його отримали у Вишиванюка. Наразі пан Мельник кинувся реанімквати лікарське товариство прикарпаття яке б мало проводити люстрацію хабарників з медицини!
діма 2014.03.20, 14:40
родина потребеє героїв а п....а родить дураків
DOC 2014.03.20, 14:55
У медпрацівників ніхто не питав, а спитайте на місцях хто за такого керівника і цікаво чиєю підтримкою він заручився?
медик 2014.03.20, 16:07
пологовий,перинатальний-хабарники-а корупція в тому ще ,що всі зами по медицині в білому домі вже роками там сидять-помаранчеві ,пр -ім пофіг ,вони самі корупція,гнати іх також,а кадровик чемний там років з 10 сидить
Володя 2014.03.20, 16:13
Люди добрі! Ще трішки і цих "самооборонців" самих треба буде садити на палю! Всьому є міра!Країну розділяють, а ці шмаркадявки валять те, що і так на ладан дихає! Дайте людині працювати, а там спитаєте. В даний час аналога Мельнику по керівництву в медицині не знайдете!!! Продовжуйте базари ділити і кришувати, а не в медицину гратись...
СВІДОМІСТЬ 2014.03.20, 16:49
Усі повинні піти у відставку і головні лікарі лікарень нашої області і їхні заступники усі без винятку бо вони були складовою схемою корупції мельника з оленем.у онкологічній лікарні без грошей не сунешся,в обласній лікарні начмед по хірургії шмаркач який сам не зробив жодної самостійної операції за те уже має 1 категорію,а заодно прихопити його вчителя хама пилипчука.а подивіться що в районах робиться головні прцюють як у приватній лікарні забувши що це державна народна лікарня .ЯКЩО Є ХОТЬ 1 АРГУМЕНТ ПРОТИ НАПИШІТЬ
Гість 2014.03.20, 17:35
Далеко не втекла і Дитяча обласна лікарня: Головний лікар, який вже роками сидить в кріслі, покриває взяточників-лікарів, з державнОЇ зробив приватну лікарню.Зайдіть на парковку і подивіться на чому їздять лікарі з зарплатою в 2000грн.Пора гнати корупціонерів, ні для кого не секрет, що медицина в Івано-Франківську перестала бути безплатною!Ваша благородність виглядає нікчемною!
Н Н 2014.03.20, 18:56
Вот ви пропонуєте звільнити Мельника, заступників, головних лікарів і т.д. Вони всі елементи корупційної схеми. Але ж в такому випадку рядові лікарі входять до тої самої схеми, якщо всіх підряд звільнити, не розбираючись (так як зараз намагаються зробити так звані люстратори)то хто буде працювати?А хто їх замінить? Хто буде лікувати? Як знати чи ті люди які прийдуть на їхні місця порядні? Ніяк, ми ніяк не будемо цього знати. Може будемо перевиховувати тих що є, і за одно себе перевиховаємо? Може ми самі перестанемо давати хабарі? може перестанемо всіх підряд називати хабарниками? Учасниками корупційних дій є двоє: той хто дає і той хто бере.
Станіславів 2014.03.20, 20:42
Ця стаття є Б Р И Х Н Я весь коллектив ДОЗ відбив свого начальника від банди брихунів і малолєток
Гість 2014.03.20, 20:44
Василь Попович став брехуном і гониться за посадою
Медик 2014.03.20, 22:03
Люди, які приходили до Романа Мельника назвалися самообороною. А кого вони представляють? Громаду міста та області? А хтось запитував у цієї громади чи потрібні нам такі захисники? Зберіть громаду і запитайте їхньої думки! Просто ті, що приходили, то мали вже на меті іншу кандидатуру, от і все. Нам такий захист самооборони не потрібен. Якщо ви вже хочете всіх виганяти, то чому не виганяли людей ще за Кравчука, Кучми, Ющенка, давайте будемо чесними!!!! Всі ми рпацюємо за тієї влади, яка є в державі. І ви вчиняєте правопорушення, коли приходите в кабінет до Мельника і вимагаєте звільнення. Спочатку нехай кожен з вас запитає у своєї совісті чи ви такі чесні і не брали хабарів? Аж смішно дивитися які ви правильні. Спочатку віддайте все, що ви брали і крали у людей, а потім робіть такі голосні заяви. Вас всіх знають всі!
СОТНИК 2014.03.21, 03:03
МЕЛЬНИЕ РОМЕО, ОЛІЙНМЧУК, ЦІХОНЬЕА всі задіяні в корупційних схемах. ГНАТИ ГНИДІВ ТА ЗВІРІВ. Є багато порядних ліеарів які поломлять корупційні СХЕМИ. ЦЕ ОДНОЗНАЧНО. ОЛІЙНИЧУК ще брав бабло в МСЕКУ,ЦЕ типічний РИЖУК_ХУДОБИНА,ЦІХОНЬЕА влаштувала донечку в МЕДУНІВЕРСИТЕТ наи кафедру і т.д.
Фельдшер 2014.03.21, 03:49
ЩО робиться в МІСЬКОМУ ПОЛОГОВОМУ БУДИНКУ. ТОТАЛЬНА КОРУПЦІЯ, ЖІНКА мусить заплатити за пологи 1500=2000 грн. А головний лікар за посаду 0,5 ставки лікаря бере 10 тис. баксів. ЦЕ ПРОСТО ХУДОБИНА. ГНАТИ В ШИЮ ХУДОБИНУ. Зробити люстрацію НАРОДЕ НЕДАВАЙТЕ ГРОЩІ. НЕХАЙ ВИМАГАЮТЬ тоді ЇХ кров нагла заліє.
Законність 2014.03.21, 07:20
Самооборона НЕГАЙНО вивісити офіційно списки всіх ваших членів!!! Прозвітуйте перед громадою в кінці кожного дня, куди пішли зібрані у ваші "відра" та "пляшки пластикові" кошти. Дотримання фінансовоі дисципліни - чи не був порушений ліміт каси (надіюсь ви іх не збираєте просто так, є зареєстрвана офіційно оранізація, на рахунок якоі ці кошти потім поступають)!!! Неміш і Попович - написати заяви та піти геть з обласноі ради!!! Займайтеся "без булави" громадською діяльністю і не треба прикриватися тим, що ви депутати!!! На виборах в 2015 року підете по мажоритарці і переконаєтеся, чи вам народ довіряє і уповноважує вас іх представляти в органі місцевого самоврядування - обласній раді!!! Зараз вас можна назвати лише самозванцями та провокаторами, які роблять все на користь Росіі - загострюєте і так складну ситуацію в регіоні!!! На ваше безчинство та протизаконні діі дивляться жителі сходу і переконуються, що в нас до влади прийшли фашисти!!!
Володимир 2014.03.22, 00:27
Артуру. Не маєш права прикривати негідників поповичів смертю дійсних патріотів. Переконаний що ти не маєш жодних доказів своїх безвідповідальних звинувачень Мельника. А тому згинь разом із своїми коментарями.
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

10814 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1794
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1691
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2704
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4549
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

3189

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

274

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1008

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1409

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1294
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1671
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1472
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1190
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

554
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

631
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1831
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

1975 8
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20329
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

306
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

659 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

698
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

1041