Анна Крисюк відмовилась від подальшого головування молодіжною адміністрацією при голові ОДА

Як повідомила кореспонденту "Брізу" Анна Крисюк, вона відмовилась від посади голови молодіжної адміністрації області як дорадчо-консультативного органу: "Я громадський діяч і залищаюсь ним, - сказала А.Крисюк,-  буду і надалі робити цікаві проекти для молоді і людей. Молодіжна адміністрація це для всіх членів громадської організаціїї друга сім'я, і в громадській організації одні правила для всіх".

Аня , що "молодіжка бере курс на Європу, міжнародну співпрацю і розвиток електронного врядування в області": "А який напрямок буде у дорадчо-консультативного органу молодіжної адміністрації області вже озвучить новий голова, якого призначить Василь Михайлович (Чуднов - ред.). І хто б не очолив МА, я впевнена, що ми будемо тісно співпрацювати і допомагати один одному заради розвитку нашої молоді і майбутнього нашої держави."

Залишивши посаду голови дорадчо-консультативного органу, А.Крисюк залишилась головою громадської організації молодіжної адміністрації Івано-Франківської області,  а також директором піар-агенції  та представником книги рекордів України: "Головне, я все життя буду дякувати за досвід, який мені дала адміністрація і Михайло Вишиванюк, і за ті проекти, які вдалося реалізувати
за його головування. Для мене особисто Михайло Васильович став другим татом, який навчив працювати, стримувати свої емоції і реалізовувати масштабні проекти для молоді не тільки в області, але і в Україні."

На своїй сторінці в Фейсбуці повідомив про свій вихід з молодіжної адміністрації і активіст Андрій Коваль: "Ці 3,5 роки були цікавими і повними вражень. Дякую всім з ким доводилося спільно працювати в МА, в нас була "класна і крута" команда однодумців з якими було приємно реалізовувати проекти. Підсумовуючи все вище написане, хочу сказати, що в слід за головою, я також йду з Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області - дорадчо-консультативного органу при голові ОДА, всім Дякую, всім peace..)))!"


12.11.2013 808 28
Коментарі (28)

Орест 2013.11.12, 09:39
Слхайте, Василі, Жанни, К- і інші! Може ви подавили юнацькі прищі і йшли какати в інше місце? Лайнюки, ви щось самі зробіть, хоч щось, а потім .....ки відкривайте.
Жанна 2013.11.12, 08:51
Не відмовилась... а їй сказали "давай дасвіданія"
Отоко 2013.11.12, 08:25
Ще одна піщинка "епохи" відходить. Насувається гірше.
зеник 2013.11.12, 08:35
А може правильніше сказати " Ані Крисюк відмовили ВІД ПОДАЛЬШОГО ГОЛОВУВАННЯ МОЛОДІЖНОЮ АДМІНІСТРАЦІЄЮ ПРИ ГОЛОВІ ОДА", А то всі видають себе за такі важні персони, ніби якщо їх не буде на посаді то світ припинить існування. Смішно якось та й годі.
Влад 2013.11.12, 08:44
Кількість чиновників в ОДА та інших керівних структурах необхідно проаналізувати на предмет їх доцільності. Всі хочуть керувати, а фізично працювати - ні.Де два українця, там три гетьмана. Ідіть в поле картоплю копати, користі буде більше
Петя 2013.11.12, 09:06
нормальний вчинок, може надто емоційний
до всіх 2013.11.12, 09:09
Фаворити Вишиванюка втрачають посади йде процес зміни правлячої еліти.
Вайто 2013.11.12, 09:16
Відмовилась..... Отже, працювала не на молодь, не на область, а на... Вишиванюка? Чого б далі не працювати?
К-700 2013.11.12, 09:26
Що з нею що без неї ніякої різниці.... Тоже мені Мати Тереза.
Василь-СВОБОДА 2013.11.12, 09:34
................................. Краще б написала скільки країн Світу вона відвідала за державні кошти та скільки відмила бабла з держбюджету на свої нікому не потрібні, а іноді дебільні проекти.
Штефан 2013.11.12, 09:51
Ну ось і настав час коли трутні та інша нечисть полегку відвалюються від держ. корита.
Чук 2013.11.12, 09:52
Думаю, нічого ми не втратили! Ця пані нічого не робила, лише себе піарила.
11 2013.11.12, 10:14
Що п.Крисюк зробила конкретного для молоді? Як свідчать опитування у молоді є дві найбільші проблеми на сьогодні: це відсутність роботи і відсутність перспективи отримання житла. На вирішення цих складних проблем і потрібно спрямувати ресурси. Що робила п.Крисюк? Встановлювала нікому не потрібні рекорди, якими піарила лише себе.
АЛЬФА-БРАВО 2013.11.12, 10:15
Бог в поміч, пані Анно! Сподіваюся, Ви знайдете себе за межами МА!.. Чекаємо на "нові і цікаві проекти для молоді і людей"!.. ;-)
правда 2013.11.12, 11:22
підтримаю васіх,а щодо від повіді 11 можу сказати:так пані Аня Крисюк вирішила проблему житла за бюджетні кошти,правда тільки для себе..по друге дивіть ся на проблему ширше..на чолі МА залишилась пані говера підконтрольна пані Ганні(ну як мінімум палки в колеса не пхатиме)..по третє Крисюк залишила за собою ГО"Молодіжна адміністрація"(до речі яку їй передав Лис,звичайно вона там щось переоформлювала але все ж..)мені тільки цікаве одне чому Чуднов не назначит там свою людину у нього ж так багато розумних иолодих людей..я розумію що Говера вступила в партію задля посади заступниці управління молоді і спорту тільки не розумію як вона відстоюватиме думку Молодіжних організацій і чи не буде Молод Адмінітраці ресурсом для відмивання коштів,які роздає саме це управління..от запитання..а Чуднов зробить велику помилку..знову назначить людину аля Крисюк
МАМА 2013.11.12, 11:29
Остряки, до Охлобистіна вам ще дуже далеко. Так треба гавкати, щоб аж куфайка заверталася. Тоді і спрацює Не стій перед натовпом, не поправивши замочок на штанях. Краще носи спіднички і жіночий одяг. Дядя ж не одягає спідночок.
Масон з Рожнятова 2013.11.12, 11:53
Просто в світлі останніх кадрових ротацій пані Ганні пояснили, що настав час дійсно займатись тим що вона очолює а не робити окозамилювання лохторату, і тут найшла коса на камінь довелося їй піти шукати іншого папіка.
тато 2013.11.12, 12:26
а скільки дівочок зі своїми проєктамі підуть"досвіданія".одні снігом яйця накривали,другі гасають по области і підіймают..........сміх(тобто мистецтво),а треті шукають "папіка"-бо корито сі скінчило.А якщо чесно,то ті всі проєкти(так звані)-відмивання це всьо державні гроші(пішли в трубу,або в пі............у)Бардак і хамство скінчилосі.
Студент 2013.11.12, 13:13
Що виконала чи вирішила молодіжна адміністрація за свою каденцію під головуванням Крисюк? перше робоче місце – тільки говорільня, житло для молоді – повний ноль, проблеми молодих інвалідів – абсолютний ноль, зменшили число молодих наркоманів, алкоголіків чи курців – балаканина і тільки; про те – “супер ” фестивалі, “високі форуми”, ” яскраві ” бали, нікому не потрібні рекорди, афішування на сайтах і у всій красі на перших сторінках глянцевих журналів. Я вже не кажу про піар, бо це окрема тема. Не те і все не те, що потрібно сьогодні молоді. Задумайтесь, молода командо, що прийде після Крисюк, над чим в першу чергу потрібно працювати. Працювати, закотивши рукава!
Тізер 2013.11.12, 13:21
Яке горе
Колишній 2013.11.12, 13:47
Недобре. А хто Чуднова буде облизувати?
Ендрю 2013.11.12, 14:08
Давно пора їй піти. Скільки грошей вона встигла накрасти за час поки була при владі!? Наприклад на проекті "Європейський молодіжний парламент" 2 роки.Вона з ним допомагала, а в підсумку гроші накрала за рахунок ніби оплати на проект хоча насправді все було набагато дешевше. Знаю про це бо розповідали мені організатори про ту ситуацію. Прийши були з СБУ до неї через це, але вона якось відмазалася.
до всіх 2013.11.12, 15:21
Вона їде на роботу в Київ ....
Мирон до "до всіх" 2013.11.12, 15:53
Та в Києві таких хітровимаханих спеціалістів хоч греблю гати.
Андрій Л. 2013.11.12, 18:09
Все нормально і закономірно. МА є дорадчим органом при голові ОДА. Голова ОДА самотійно підбирає команду,в т.ч. і голову Молодіжки. Аня попрацювала з М.В. і варта подяки. Василь Михайлович призначить собі молодіжного радника. Абис не гіршого. Ані успіхів
сам за себе 2013.11.12, 20:39
Вау! Як класно! Читаєш коментарі критики про п. Анну і аж серце теплом та кров*ю обливається:) Цікаво, а як би себе вів кожен з тих, хто налишав тут коментів, будучи головою молодіжки! ДУмав напевно тільки би про інвалідів, наркотикозалежнону молодь і як помогти однокласнику чи сусідові, з яким виріс в дворі, взяти молодіжний кредит! ТА ви усі такі ж самі і ніхера в цій системі би зробили б кращогО! А якби зробили, то не мали б часу виписувати тут слова критики! Подивіться кожен в дзеркало - якщо над Вами світиться ореол і на плечах крила ангела - то кожного перепрошу особисто! Вам в цьому житті ніхто нічого не дасть і ніхто нічого не винен, крім того, що Ви самі собі винуваті! Менше слів і більше роботИ! А починати треба кожному з себе! Будете досконалі - тоді дай Вам Боже здоров*я поміняти тих підлих і підступних, які переважно лізуть у владу! Людина, яка працює - вона завжди має результат! І повірте, з тих, кого Ви критикуєте - чи то коменти стосовно п. Плавюка, чи когось іншого, хто бачив життя - ці люди самодостатні і не пропадуть, оскільки самі себе зробили! А ви будете і далі залежні від тої ліні і імпотентної критики, яку тут виливаєте1 І я з Вами в тому числі! Успіхів:)))
володя 2013.11.13, 00:57
боже та не віриться що та фурія пройдоха пішла, що не буде либитися з бантиком з президіі. надирибанилася бабок. баста. торохкотіти хирню уміла на відмінно! лапшу на вуха вішала довірливому вишиванюку. і проходило. до пори до часу збанок воду носить. яка втрата....хто буде баби ягі у паркуліпи і видавати за проект? втрата непоправима. піярщиця нещасна для себе урвала усе що змогла і більше. буду плакати за нею...
Любов 2013.11.18, 00:19
От любить жінка повипендрюватися!Право на визнання на її думку мають лише "активні" люди, тобто ті хто бере участь у нікому непотрібних заходах і РЕКОРДАХ)))Тобто ті хто , якщо по простому сказати, не хоче робити.Конкретно я зверталася з питанням щодо першого робочого місця, так вона мене відправила до Олійника!!! Де логіка?А за місяць вже вела з ним "холодну війну"...
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

449
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1573
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2839
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2388
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2373
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

7052 62

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

277

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

527

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1375

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1461
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

486
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

352
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

735
30.04.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

34
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

234
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26827
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

697
26.04.2024

Культура визначає все. Освіти може і не бути. Школи російської не було ніде. Втім, ми підспівували російські пісні, дивилися російські серіали й тому подібне, пояснює директорка.

248
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

256
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

574
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

726
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

779