Андрій Годованець: В Україні розігрується масштабна шахова комбінація задля однієї мети - вивести Юлію Тимошенко у Президенти

 

 

Про це журналіст ТВі, в недавному телеведучий "Голосу Америки", а ще раніше івано-франківської ТРК "3-Студія" Андрій Годованець написав на своїй сторінці у Фейсбук:

 

"З огляду на щойно оголошену заяву (27 лютого 2014 року - ред.) США про те, що Америка занепокоєна ситуацією у Криму (і до жодних дій Вашиингтон поки не вдаватиметься), я утверджуюся в своїй думці - в Україні розігрується масштабна шахова комбінація задля однієї мети - вивести Юлію Тимошенко у президенти.

Якщо коротко, то скажу так: уже в найближчі дні ЮВТ, від якої останнім часом не чути жодного публічного слова, почне переговори з Путіном про стабілізацію ситуації в Криму. І... вона таки домовиться! Вона уже сьогодні знає про те, що домовиться. Уся ця комбінація, не виключено, була розіграна для ЮВТ. Адже з огляду на різке падіння рейтингу і, навіть, несприйняття суспільством її персони, Юлі потрібен був сильний аргумент - чому саме вона повинна очолити державу Україна. А врегулювавши з Путіним конфлікт у Криму вона, цей аргумент, таки отримує.

Далі. Підозрілими, як на мене, виглядають заяви представників табору "Батьківщини". Останніми днями їхні слова, починаючи від Олекандра Турчинова і закінчуючи Арсеном Аваковим - лише підігрівають градус напруження у суспільстві. Ці люди тільки й говорять про те, що це збройна інтервенція на територію суверенної держави, намагання розв"язати війну. Разом з тим - ми бачимо їх повну бездіяльність у відповідь на такі кроки Кремля. Тож, як ще можна назвати їх дії? Я бачу тут виключно нагнітання ситуації і намагання переконати українське суспільство в усій серйозності кримського конфлікту.

До речі, напевне усі вже зрозуміли, що заява Яценюка про те, що він не балотуватиметься у президенти могла означати тільки одне - від Батьківщини у Президенти буде йти Тимошенко.

Чимало фігур на дошці розклав і екс-президент України Віктор Янукович. З його нинішньої (27 лютого 2014 року - ред.) прес-конференції можна зробити висновок, що Янукович-президент Росї уже більше теж не потрібен. Якби був потрібен, то прес-конференція відбувалася б у Москві, а сам він не бідкався б, що так і не бачився з російським Президентом. На користь таких думок можна привести ще багато аргументів, але поки обмежуся цими.

Звісно, я можу і помилятися. Але якщо все вищеописане таки виявиться правдою, то очевидно, що Путін тепер ставить на Тимошенко як на людину, з якою він готовий працювати і будувати стосунки. Залишилося тепер лише переконати українців, що Юля - саме той президент, який потрібен цій державі.

P.S.
І ще одне - після заяви Білого Дому у соцмережах, на адресу американців, полетів цілий шквал критики від українців. Так от я гадаю, що не варто засуджувати Америку. Напевне, їх розвідка уже доклала президенту Обамі про стратегічний план Путіна-Тимошенко. Тож, звісно, їм немає сенсу зараз відправляти у Чорне море свої військові кораблі. Вони не хочуть бути пішаком на цій дошці. Та й не потрібно. Тож і вирішили обмежитися лише заявою. Адже вже зовсім скоро усю цю ситуацію владнає не хто інший, як Тимошенко. Можливо, навіть у найближчі тижні. І дай Боже, щоби ситуація в Криму, випадково, не вийшла з-під контролю...

P.S.2
Для прихильників Тимошенко відразу скажу - свою агресію у мій бік і бруд виливати не потрібно. Тримайте все це при собі. Це мої вільні, журналістськи думки, на які я маю право. Не маю преференцій до жодного із політиків. Немаю негативного ставлення до Тимошенко. Більше того, на виборах 25-го травня, не виключено, віддам свій голос за ЮВТ".


01.03.2014 760 15
Коментарі (15)

гість 2014.03.04, 16:28
вибір залишається за кожним з нас!Крім Юлі буде ще кандидатура,а може і не одна,так що зробіть свій вибір правильно і не будьте пішаками в чужій грі!
Василь Р 2014.03.04, 11:56
Більшої дурні я ще не чув.Пане Годованець,не позорьте себе такими статтями.
розсудливий 2014.03.04, 12:34
Найкращий співрозмовник той-який уміє слухати, та аналізувати. Я особисто вважаю себе патріотом України, і Вірю у зміни на краще системі державотворення, і переконаний, що саме Юлія Тимошенко запровадить першопочатки даних позитивних змін у суспільстві. Позапартійний.
я 2014.03.04, 16:24
Юля і Вітя зовсім однакові: в обидвох сліпа жадоба влади, до якої готові йти будь-якими методами. Отже, якщо Юля прийде до влади -вважайте все пропало. Даремно загинули люди і творилося це страхіття. Тим більше: вона мала шанс на початку 2000-х щось змінити на краще - результат бачимо. Тож тепер, якщо проголосують за Тимошенко, то країну чекає повний розвал. Невже Ви цього не розумієте?
НИК 2014.03.01, 23:48
п.Андрію, план США і Збігнєва Бжез. з 2012р. в дії, що треба віддати нас в зону РФ, аби лиш вони не дружили з Китаєм. І так сша і ЄС дуже вітали вихід Юлі з тюрми для сего плану. Але се вже буде як рівноправне партнерство, а не нагнутими, як осе робит Вова. І я тоже буду голосувати за Юлю, як переконаюсі шо се так. А чи се Кіно чи ни, чи се провокація на дестабілізацію нової владаи - скоро ввидим. А се окупація реальна і навіть у випадку кіна для Юлі, яке яскраво описали Андрій і Ко, то як мінімум вони витиснут з нас федералізацію, упадок економіки і вже перші жертви у Харькови є. без стрілів і трупів вже треба невідкладно: 1. закрити кордони з РФ і Брусев 2. виключити всі їх телеканали, а на наших відмінити всі гоцки аби люди обговорили війну з можливим переходом у громадянську -нас били на Майдані і нині в Харкові кацапи, які нас ненавидят, і наше далі мирне співіснування в одні хаті вже неможливе. або ми їх, або вони нас- і се вже не перший раз. І про се ми поки що мовчимо. 3. не перекрити, бо десант відновит, а незнані ПС мают підірвати єдину! високовольтну на Крим і і всі мотори що відкривают воду по каналу на Крим. Се значит - ні оден літак там вже не сиде, телефони не робліт, пропаганди нема, гімно на вулицях, відставники починают розуміти як потрібна їм Україна. 4. Закрити небо держави, аби недопустити десанти, а ПВО у нас нормальне, аби їх літаки збивати без попередження. 5. не деморалізовані і продажні мєнти, а танки і піхота мают оберігати всі важливі державні об"єкти. Їм помагают патрійоти. І якби се було, то нині би прапори РФ=ї над ОДА не підоймали і хлопців би не набили. їх прапор на ОДА=замах на державу -в умовах війни мож і розстріляти. Нарід в нас мудрий -ще додумає, але виконавців бракує. А при владі ті, що чуть не злили Майдан. І США їх заспокоює - шо ми вас не лишим, се лиш кіно як кажут боти. І Майдан був кіно, але 100 застрілені і 100 пропало!! Тиснім! бо се наші країна і наша кров проллєсі. І думаймо, аби нас знов не послали на кулі з бітами. Най вороги вмирают за нашу свободу!
! 2014.03.02, 10:32
А я не проголосую!
Україна 2014.03.02, 13:51
Повністю підтримую автора і згідний на всі 100.
Лада 2014.03.02, 13:53
А поясніть мені як може ЮВТ домовлятися з Путіним коли у нас є влада а Юля це хто???
Щорс 2014.03.02, 13:58
Не думаю що народ проголосує за цю лисицю ЮВТ ви бачили як воно на візочку на майдані блеєло а коли ми йшли під пулі то її дочка розважалась за кордоном у найдорожчих отелях та кабаках. ЛЮДИ ЦЕ ЗАПАМЯТАЛИ!!!
Марія 2014.03.02, 14:27
Якщо автор статті має рацію і пані всядеться на престол, то ніяких змін в Україні не буде, корупція, брехня процвітатимуть, а отже тих "300 як скло товариства лягло" за що? 300, бо ті, що зникли , думаю їх теж треба зарахувати до Небесної Сотні.Диявольського плану Бог не допустить.
до Лади 2014.03.02, 19:21
Лада "ніхто" ЮВТ була присутня на закритому засіддані РНБО і думаю що не в статусі глядача, а це суто закрите засідання, протсо Вона ще тримається в тіні і готується напевно до "миротворчої міссії" в Москву
барс 2014.03.03, 09:55
Цілком логічна версія. Тільки з огляду на те що в.о. Президента Турчинов і всі силові міністри тільки роблять обережні заяви і більше ніяких дій говорить про те що то змова. Так спочатку потрібен був Майдан і сотні загиблих (ВІЧНАЯ ЇМ ПАМЯТЬ)і поранених для того щоб витягнути Тимошенко з тюрми. Тепер ще буде потрібно пролити кров і вбити ще з тисячу невинних українців для того щоб Тимошенко стала миротворцем з Путіним (з яким вона у змові) і це відкрило їй дорогу до посади Президента України. Невже хтось сумнівається в цій пані. Що вже забули як вона з Путіним хіхікали і обзивали Ющенка мазуриком.Тільки завдяки Юлі Путін заробляє свої статки з ціни на газ. А це бюджетні кошти України які течуть Путіну, Тимошенко, а не на потреби українців.
світлана 2014.03.03, 14:20
Люди будьте мудрими.не ведіться на всяку дурню.2 трильйони рублів в день за війну занадто велика ціна за будь-кого для Росії.
п 2014.03.03, 15:15
Вчора якесь звернення давала Єзавель. Погано закінчить і вона і її діти. Дух Єзавелі дуже сильний. Цим ми прогнівили Бога. Тому нас чекають кари.
Василь 2014.03.04, 10:12
Юля як "механізм" вирішення конфлікту... Складається враження, що Україною керують ззовні. І тут, у нашій Вітчизні, з тими поганцями є й наші поганці, які у зговорі. Така собі Юля. Яка у певну мить - перед точкою біфуркації - знівелює путінський конфлікт... І все вляжеться. Вона, наче Жанна д'Арк, врятує Україну від іноземних поневолювачів. "І забудеться срамотня давняя година", як казав Тарас Шевченко. І Юля завдяки місії миротворця через заздалегідь продуману стратегію, створену (а можливо і спотворену...) з другом В.Путіним посяде на президентському троні...
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1921
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1838
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1838
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5405 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2132 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1491

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

713

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

771

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

965

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

990
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1745
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3657
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10228
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26108
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10159 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7693
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

874
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

127
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

230
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

363
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1258
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

857