Як провести осінь в горах: найкращі пропозиції з Карпат

 

/data/blog/116388/b3550c5191c45d06513b86f539ad7f40.jpg

 

Осінь в горах – це невимовно казкове видовище. Тут з’єднуються воєдино всі її яскраві фарби і переплітаються з неймовірно чистим і свіжим повітрям. Лише в горах ви зможете вдихнути на повні груди і забути про осінню депресію, адже тут осінь – це суцільне натхнення і насолода.

Яремче, Драгобрат, Буковель, Славське, Трускавець – хто з нас не чув цих міст? Але для тих туристів, які лише починають свої подорожі і погано орієнтуються в напрямках Карпат, ми вирішили зробити добірку найпопулярніших туристичних місць, де можна залишитися наодинці з природою і зануритися в атмосферу прекрасного. Грунтовно вивчивши це питання, ми спробували знайти максимально вигідні пропозиції, щоб кожен зміг підібрати собі бажаний відпочинок до душі і кишені. 

Оскільки питання економії є дуже актуальним на сьогоднішній день, ми звернулись за допомогою до ресурсів, які займаються знижками. Наш вибір випав на портал-агрегатор знижок Скидочник, на якому зібрані акції більш ніж з 50-ти сайтів інтернету – нам не довелося їх усіх відвідувати. З його допомогою ми і зробили підбірку найцікавіших і доступних пропозицій для вашого відпочинку – зі знижками та акціями.

Ну що ж, ласкаво просимо в Карпати! Давайте дізнаємося, куди варто вирушити.

105134186

1. Буковель. Відпочинок в Буковелі подарує вам не лише нереальну красу природи, але і всі можливі види послуг (найбільші і облаштовані траси для катання в Україні, spa, басейни, гірські маршрути, маса ресторанів і кафе, оздоровчі процедури та багато іншого), адже цей гірськолижний курорт вважається одним з тих, що розвиваються найбільш швидко в світі. Діапазон цін на готелі нас дуже порадував, адже починаючи від 449 грн можна відпочити 4 дня і 3 ночі удвох. Приміром, в приватному готелі «Перлина Карпат», номер на двох вам обійдеться в 599 грн (4 дні / 3 ночі), а відпочинок в шикарному комплексі “FOMICH PARK HOTEL” (за тими ж критеріями) в 1140 грн. Таким чином, можна підібрати собі будь-які апартаменти, виходячи з побажань або можливостей.

pano2

Номер «Стандарт» в готелі «Перлина Карпат»

fomich

Номер «Люкс-СТУДІО» в готелі “FOMICH PARK HOTEL”

2. Яремче – серце Карпат, розташоване неподалік від найвищих вершин. Цей край наповнений красивими видами, історичними пам’ятками, гуцульською культурою, затишними готелями та хорошими людьми. Тут ви зможете відпочити душею і тілом, оздоровитися, цікаво провести час (квадроцикли, велосипеди, річкові сплави), а також навчитеся кататися на лижах (гірськолижні траси відмінно підійдуть новачкам та сім’ям з дітьми).

Готелі Яремче нас також приємно здивували наявністю знижок: «Рубель», «Десятка», «Станіславський», «Карпати», «Велика Ведмедиця» та інші пропонують дуже хороші варіанти за вигідну ціну. Наприклад, триденний відпочинок в готельному комплексі «Рубель» обійдеться вам в 819 грн за двох в номері напівлюкс (замість 1200 гривень, без урахування знижки), з відвідуванням відкритого басейну з підігрівом та лазні.

phoca_thumb_l_Rubel_14

убель

Номер напівлюкс в готельному комплексі «Рубель»

3. Трускавець. Відпочинок та лікування в Трускавці порадує любителів спокійного і корисного відпочинку. Тут вас чекає найчистіше, насичене хвоєю, повітря, мальовничі околиці, мінеральні джерела та оздоровчі програми. Сучасні готелі пропонують не тільки місце проживання, а й комплекс лікувальних процедур. Також, ви можете лікуватися в перевірених санаторіях, а жити при цьому в фешенебельному готелі.

Проживання зі знижкою в Трускавці обійдеться вам від 790 грн до 2990 грн за двох (5 днів / 4 ночі). Наприклад, відпочити в самому центрі міста на spa-віллі «Шоколад» ви зможете за 790 грн (5 днів) або за 359 грн (3 дні). Насправді в Трускавці дуже багато готелів з ​​акційними пропозиціями: «Афродіта», «Європа», «Богема», «Oscar» 4 *, «Жасмин» і багато інших. Тому варто витратити небагато часу і обрати найбільш підходящий і вигідний варіант.

room_pano_02

room_pano_04

Номери напівлюкс і люкс в готелі «Шоколад»

4. Закарпаття. Лише відпочинок на Закарпатті об’єднує екстрим (лижі, походи в гори) і лікування (термальні джерела, мінеральні води), адже саме тут знаходяться всі найпопулярніші гірськолижні курорти (Міжгір’я, Драгобрат, Подобовець, Рахів, Красія) і багатопрофільні лікувально-оздоровчі заклади. Якщо ви новачок в лижному спорті, то висота схилів в цій частині Карпат буде для вас найбільш відповідною, так як тут траси для катання менш круті і високі.

У готелях «Континент», «Ізкі», «Здравниця Карпат», «Легенда Шаян» 3 дня відпочинку для двох вам обійдуться приблизно в 550 грн, при цьому у вас буде безкоштовний wi-fi, сніданки, парковка, лазня, прогулянка на конях та інше, в залежності від обраного вами готелю. Нам здається це відмінний варіант, щоб відпочити від божевільного ритму міста і поїхати в захоплюючу і корисну подорож.

ds

VIP-номер в туристичному комплексі «Легенда Шаян»

dfs

Номер «Комфорт» в готелі «Континент»

2012-08-24_14-46-00_IMG_5256

5. Славське. Цей курорт розташований в сонячній долині на злитті двох річок Опір та її притоки Славки (2:00 на електричці від Львова), а саме селище з усіх боків оточене горами. Славське – це просто казка для любителів активного відпочинку: лижні траси (як для професіоналів, так і для любителів), походи в гори, збір ягід і грибів, катання на конях, полювання, рибалка і багато іншого. Обов’язково загляньте в цю дивну місцевість, якщо будете неподалік.

Славське має дуже розвинену інфраструктуру в зимовий сезон, тому зараз саме час підібрати житло за вигідною ціною. Готелі в Славському славляться своєю доступною ціною, наприклад, тиждень відпочинку для двох в готелях – «Золота підкова», «Карпатська казка», «Рожанка» – обійдуться від 999 грн до 1600 грн з урахуванням знижки. А вікенд в готелі «Терем» можна провести удвох, менш ніж за 300 грн, при цьому у вартість включено сніданки, більярд, настільний теніс, караоке і перегляд фільмів в кінозалі.

awesome_74095706c807

Готель «Терем»

index_05

База відпочинку «Рожанка»

Ми сподіваємося, що наша добірка допоможе вам зібратися в захоплюючу подорож по красивих місцях Карпат. Вперед за натхненням!

inspired.com.ua


21.09.2016 3614 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

649
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1893 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1123 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

546
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6898 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11380 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

326

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1062

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1107

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1102
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

271
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1073
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

843
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

737
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

655
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2944
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4432
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18435
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

306
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

346
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

658
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

764