Роман Онуфріїв: Вчорашні події - це метод політичного тиску напередодні парламентських виборів (фото)

 

Роман Онуфріїв сьогодні на прес-конферецнії прокоментував вчорашнє затримання працівнкиами правоохоронних органів і попросив підтримки у громади.

 

Вчорашні події, за словами одного із постарждалих - голови фракції ВО «Свобода» в міській раді Романа Онуфріїва – це метод політичного тиску напередодні парламентських виборів проти опозиції.

 

«Була інсценуація скандалу. Безумовно, що хабаря не було. Це все наклеп і провокація. Їм потрібен скандал., бо не мають чим крити. Це політична розправа», - наголосив політик.

 

Сценарій провокації, за словаоми Онуфріїва, був чітко спланований. Однак, силовикам не вдалось його реалізувати до кінця.

 

На разі, у «Свободи» є ряд доказів, якими підтверджується факт провокації. Вони обцяють, що на всіх рівнях буде вимагати пояснення цього інциденту від найвищих посадових осіб держави, а аткож знайти замовників цієї провоцкації.

 

Адвокати готують звернення до суду з оскарженням вчорашній подій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЇ

 

 

 

Читайте також:

В Івано-Франківську правоохоронці затримували Володимира Балагуру ніби то при передачі хабаря голові фракції ВО Свобода в міськраді Роману Онуфріїву та голові департаменту архітектури Олегу Гаркоту (додано фото)

ВІДЕО затримання Балагури, Гаркота та Онуфріїва

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: версія правоохоронців

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: фото грошей


10.10.2012 4190 29
Коментарі (29)

Залізняк 2012.10.10, 13:42
Вчорашні події , це яскравий приклад прикриття злочинних дій політикою і партійним квитком. А ще натовпом. Бандитам -тюрми !!! Злодій має сидіти в тюрмі !
В8 2012.10.10, 13:45
Бикота брехлива, кажуть люди кусай по мало, а то вдавишся...
свобода=корупція? 2012.10.10, 13:49
Якщо член Свободи займається хабарництвом, а потім використовує партійний квиток для того щоб прикрити свій зад, то нехай тоді не волають на кожному кроці що вони інші. розвели у міській раді корупцію і ще скиглять, коли ловлять на гарячому. я може би не вірив сбу, але те що у міській раді Франківська Свобода нічого не зробила для запровадження прозорих схем - факт. якщо ви свободівці не хочете відправитися у те місце де зараз Ющенко, то наведіть порядок на місцях!
ТТ 2012.10.10, 13:50
В тюрму......
Марко 2012.10.10, 14:02
Те, в якій компаній опинився Онуфріїв само по собі вказує на правоту СБУ. Гаркот, Балагура... Гроші не пахнуть...
міша 2012.10.10, 14:05
Дороги в місті розбиті нічого не робиться в ЖКГ,а Марцінків словоблуд замість того щоб щось робити для людей для міста займається х..нею,то колоди пиляє в робочий час то цьго ую..ка відбілює хлопці робіть щось для міста хватить два роки дерибану
ех 2012.10.10, 14:10
стосовно Онуфріїва, я б так категорично не висловлювався. мені не подобається той факт що всі опозиційні сили говорять про боротьбу з корупцією, а самі в цій системі непогано почуваються. якже вони будуть будувати Україну? ось що саме гірше і від цього важко. безвихідь просто.
суддя 2012.10.10, 14:44
Вже видно добре допік Онуфріїв і компанія своїми поборами що свободівець Колковський їх здав.
Яр 2012.10.10, 14:44
Як добре,що ніхто крім Свободи не бере хабарів.
до В8 2012.10.10, 14:55
Вони не вміють кусати потрохи- їм треба все і зразу!!!!!!
Хрунь 2012.10.10, 15:11
СВОБОДУ не спинити!!!
залізний 2012.10.10, 15:25
І це "г...."хоче відправити мера у відставку?Міську раду у відставку!!!
жигулі 2012.10.10, 15:27
то не собі, то експропріація для побудови чесного суспільства! во! а взагалі- всім партіям тра гроші на діяльність,але ловлять не всіх, а кого замовили.
Адвокат 2012.10.10, 15:41
Бачу на фото юриста-правника кандидата в депутати пана Чорноуса і хочу задати йому питання: Що він думає з цього приводу? Скільки отримають Гаркот О. Онуфріїв Р і компанія за отримання хабаря?
ХитроДід 2012.10.10, 15:45
Підкинути можуть анонімку, чи дитину, а щоб валюту - такого дурня в природі не існує! Читайте класику.
СвободуЮриюДеточкину! 2012.10.10, 15:46
Схема, по який вимагають гроші від забудівників за видачу МУОЗД, працює вже рік. Жоден з цих документів не був виданий безплатно, навіть на малі об"єкти будівництва. Суми, які вимагаються зросли в арифметичній прогресії по відношенню до тих цифр, які брались за погодження об"єктів містобудування ще 1,5-2 роки назад, хоча і тоді все було дорого. Вартість хабаря стартує від 10тис. дол. В схемі майже завжди замішані О.Гаркот та Р.Онуфріїв, дуже часто в переговорах бере участь посередник, який не засвічений у МР, точніше взяткодателя виводять на посередника,а він не від свого імені оголошує цифру, часто з посиланням на Онуфріїва. Розміри хабарів за деякі об"єкти доходять до 100тис. дол. Тут нічого ідеологічного чи політичного немає, це прото цинічна і дуже добре вивірена схема заробітку. І це саме їхня схема, з цїєю метою на посаду був призначений О.Гаркот, посунувши свого брата І. Гаркота (також безкорисливого), з яким вони перебувають в стані війни. Платять всі, оскільки ці хлопці розставили своїх "побратимів" у всіх управліннях чи департаментах МВК, навіть варіанти з судами не проходять. Вся ця батва про політичний скандал, брехня, вже порушено кримінальну справу по статтям про замах на хабар, та отримання хабара в крупн. розмірах, Вимагати пояснень Онуфріїв може тільки у своєї мами чи жінки, а не у вищіх посадових осіб держави.
Діна 2012.10.10, 15:59
Святенники та праведники!Кидайте каміння та поливайте хто чим може-інтернет витримає все!А наші силовики сопляки заслинені і не могли реалізувати можливість законного затримання злочинного угрупування!А ,може,якби хоч на трочи вони були переконані у законності своїх дій то не відступилися б?Давайте завтра выдыб"эмо якогось урку - міліція нас боїться!Хто з вас допускає таку можливість?-ніхто!Ну ось.а тут вони відступили ...значить не все у них так законно...
Сергій 2012.10.10, 16:09
Зргозуміло, що це провокація проти Свободи. А на проплачених інтернетних тролів не треба зважати.
Сергій 2012.10.10, 16:12
Бояться янучари Свободу, навіть тролятину на інтернет сайти посадили, щоб ті гадили, ох мразь.
для СвободистаЮрияДеточки 2012.10.10, 16:40
"Вищі посадові особи" - це хто такі? Трижды несудимый? Боря "Хюндай"? Фирташ? Ринат Леонидович? Братья футболисты Суркисы?, "Миша-семафор"? "Кернес - белый порошок"??? Уточни будь-ласка, а то незрозуміло у кого ніззя вимагати пояснень...
Свабоду 2012.10.10, 17:01
Ладно,уболтал, можно вимагати пояснення в цих жуліків
Руслан Коцаба 2012.10.10, 18:58
Свободу не спинити! Затримання свободівців на хабарі чи провокація бандитів Януковича? // оперативне відео СБУ http://www.youtube.com/watch?v=QjGJ3CVk8uQ
Пророк 2012.10.11, 08:40
Свободівцю Онуфрієву до відома. ВИБОРИ І ХАБАР не одне і теж. А на фото і відео при затриманні ти виглядав жалюгідно. Що штани були мокрі? Для тебе все тільки починається! За свої гріхи, вимагання, хабарі ти ще будеш шукати пятого кута.
svobodivec 2012.10.11, 10:32
Цей колковський е кидалом и брехуном.Покидав купу люду з квартирами затримує здачі будинків по пять років.а зараз ще й підставив свободу разом з її франківським лідером та порядного забудівника.незнаю за що його тримають.певно гроші?
Оксана 2012.10.11, 10:46
І як завжди з свободи всі знушаються, всі їх ображають, грошима засівають....
бидло 2012.10.11, 18:06
Довелось звертатись за дозволом на добудову балкону. Була озвучена сума 1000 дол. У п. Гаркота у народі є "кликуха"- "сто баксів". А балкон добудували без дозволу. Дуже соромно мені!!! Шкода п.Гаркота!!! Несправедливо! Він же не хотів брати цей кульок. Підкинули.
Фотограф 2012.10.12, 12:34
НА ПРЕС-КОНФЕРЕЦНІЇ (НА ФОТО) КИСЛІ, НЕЩАСНІ ОБЛИЧЧЯ, ОЧІ ПОНУРІ ПРОСЯЩІ ПРОБАЧЕННЯ.
НАЙКРАЩЕ З КОМЕНТІВ (цитати 2012.10.12, 13:36
«Посадити всіх сук і кожний день виганяти на ремонт вулиці терориста Дудаєва, а Анчоуса поставити над ними в ролі вертухая, раз не може тримати лад у своєму відомстві. Марципанів уркам не давати!» «ВСЕ ТУТ ЯСНО - ПРИЇХАЛИ ТРОЄ ЛЮДЕЙ, ЯКІ В МІСЬКІЙ ВЛАДІ ВИРІШУЮТЬ ВСЕ (СТОСОВНО БУДІВНИЦТВА), ГАРКОТ ВИЙШОВ З МАШИНИ, ВЗЯВ ГРОШІ, ПОВЕРНУВСЯ В МАШИНУ - ТАМ ЇХ І ВЗЯЛИ. А СЬОГОДНІ "СВОБОДА" БУДЕ ПЕРЕВОДИТИ ВСЕ В ПОЛІТИЧНУ ПЛОЩИНУ. ПРО ТЕ, ЯК СЕБЕ ВІВ МАРЦІНКІВ - ВЗАГАЛІ МОВЧУ - Я ПОМИЛИВСЯ НА МИНУЛИХ ВИБОРАХ В СВОБОДІ. ДЕБІЛИ ПОВНІ. ДО ЧОГО ТУТ ГРОШІ ГЕНЕРАЛУ, ПР ТА КОЛОМОЙСЬКИЙ? ПОДИВІТЬСЯ, ХТО ПРИЙШОВ ЇХ ВИЗВОЛЯТИ - ШКУТЯК, ШКВАРИЛЮК, СВОБОДА В ПОВНОМУ СКЛАДІ - ВСІ САМІ ЧЕСНІ.» «МОЛОДЦІ. ЗАСВІТИЛИСЯ, ПРОПІАРИЛИСЯ, ЗАРОБИЛИ БАЛИ ЕЛЕКТОРАТУ ...» «МАРЦІНКІВ СЛОВОБЛУД ЗАМІСТЬ ТОГО ЩОБ ЩОСЬ РОБИТИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ДЛЯ МІСТА ЗАЙМАЄТЬСЯ Х..НЕЮ, ТО КОЛОДИ ПИЛЯЄ В РОБОЧИЙ ЧАС, ТО ЦЬГО УЮ..КА ВІДБІЛЮЄ, ХЛОПЦІ РОБІТЬ ЩОСЬ ДЛЯ МІСТА ХВАТИТЬ ДВА РОКИ ДЕРИБАНУ» «ЗА ГРАТИ ГНИДУ, І ГРАТИ , ГРАТИ , ГРАТИ.....» «ОХ І ЗАБРЕХАЛИСЯ... СПОЧАТКУ ПРО НАРКОТИКИ, ПОТІМ ПРО ТЕ ЩО ГРОЩІ ПІДКИНУЛИ, ТЕПЕР ВИЯВЛЯЄТЬСЯ ПОЗИЧАЛИ.» «ЦІКАВО, ЯК ТЕПЕР ТЯГНИБОК БУДЕ ЗАХИЩАТИ СВОБОДІВСЬКЕ ОЗУ В ФРАНКІВСЬКУ ПІСЛЯ СТАТТІ ВИЩЕ ПРО ГАРКОТА? КУПЮРИ МІЧЕНІ, ВСЕ ДОКУМЕНТУЄТЬСЯ ТА ФІКСУЄТЬСЯ ЩЕ З ТРАВНЯ 2012. СВОБОДА - ДАВАЙ ДАСВІДАНЬЯ» Ш Е Д Е В Р К О М Е Н Т А Р І В ШАНОВНІ КРАЯНИ! НЕ ВІРТЕ В ЦЮ БРЕХЛИВУ МАЯЧНЮ. НЕ МОГЛИ ЩИРІ ПАТРІОТИ, ЛЮДИ ЯКІ ЛЮБЛЯТЬ СВІЙ КРАЙ ТА УКРАЇНУ, ХОДЯТЬ У ВИШИВАНКАХ ТА ШАНУЮТЬ С. БАНДЕРУ, БРАТИ ЦІ НЕЩАСНІ АМЕРИКАНЬСЬКІ ГРОШІ. ВОНИ МОГЛИ БИ ТИМЧАСОВОВО ВЗЯТИ В БОРГ НА РОЗВИТОК УКРАЇНИ І ТІЛЬКИ УКРАЇНСЬКИМИ ГРИВНЯМИ, І НЕ В НОЧІ , А ЗРАНКУ,І НЕ ПРОСТО НА ВУЛИЦІ, А КОЛО ПАМ"ЯТНИКА С. БАНДЕРІ, І НЕ В ЦИХ КУМЕДНИХ КУРТКАХ, А В ВИШИВАНКАХ, І НЕ НА В БУРЖУЙСЬКИХ ЛЕНДРОВЕРАХ, А В НАШІЙ, РІДНІЙ СЛАВУТІ. НЕ ВІРТЕ, ЛЮДИ, ЦЕ ВСЕ ПІДСТРОЇЛИ РИГИ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ! СЛАВА УКРАЇНІ!
АНАЛІТИК 2012.10.15, 13:53
Г Р О М А Д О !!! Що є, ну були троє, ну був, чи не був хабар, це ще треба доказати ..., а куди йшли гроші, докажить що на ВО «Свободу». Так ні, ці тупаки розставили «точки над «і», дали СБУ почву для прив’язки «Хабар – Свобода». А для чого (Сич має це визнати і наказати того, хто скликав представників ВО «Свобода», бо ТОЙ ХТО СКЛИКАВ, він і є провокатором і агетом СБУ) один з трьох (всі знають - не вказую щоб не забанили) підняли всіх тих, що прибули і тим самим виказали та явно і наочно показали, що все що відбувається, пов’язане з ВО «Свобода», ПРИДУРКИ, ПОВЕЛИСЬ, САМІ СЕБЕ ПІДСТАВИЛИ, ОБІСР...АЛИСЬ... І що, за кого тепер голосувати за обіср...них...????
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1942
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1851
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1844
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5452 45
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2143 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1500

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

731

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

786

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

985

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

996
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1760
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3669
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10245
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26131
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10171 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7702
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

883
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

178
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

245
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

372
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1266
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

870