Вишиванюк: Якщо Президент побачить, що Західна Україна його підтримує, то він зможе більш рішуче відстоювати деякі наші позиції

 

Віктор Янукович не обіцяв Росії зробити російську мову другою державною. ЗМІ сусіда перекрутили всі слова українського Президента, щоб зганьбити його перед народом.

 

Про це заявив голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк.

 

«Президент будучи в Москві нікому не обіцяв, що буде введена державна російська мова. Це ЗМІ Росії трактували виступ Віктора Федоровича так, як їм хотілося, як їм сказали у міністерстві закордонних справ Росії, яке надзвичайно успішно веде ідеологічну роботи проти України в усіх напрямках», - сказав Михайло Вишиванюк.

 

Що ж стосується мовного питання, то губернатор Прикарпаття заявив, що громадяни Західної України повинні зважати на інтереси інших українців, які виступають на підтримку двомовності.

 

Також, він закликав усіх підтримати Президента, адже, на його думку, це допоможе главі держави рішуче відстоювати права західних українців, пише малакава.

 

«Коли ми говоримо про такі речі, ми повинні зрозуміти одну просту річ – Україна складається не тільки з Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей, а й з інших регіонів, де проживає значна частина українців, наших людей, які мають і діаметрально протилежну точку зору. І виходячи з цих ситуацій, Президенту доводиться балансувати і в цьому балансування ми повинні його підтримувати, а не збивати. Якщо Президент побачить, що Західна Україна його підтримує, то він зможе більш рішуче відстоювати деякі наші позиції. Ми повинні підтримувати тих людей, які розділяють історію нашої держави», - додав Михайло Вишиванюк.

 

 

Читайте також:

Прикарпатські обранці не підтримали проект закону про імпічмент Президента

Прикарпатські депутати засудили висловлювання Януковича про запровадження другої державної мови


24.03.2012 2381 16
Коментарі (16)

Орися 2012.03.24, 11:24
Це правда, більшого розвалу, більшої руїни як за часів Юща і Жульки в Україні не було. Хоча крадуть зараз так само як і за Жульки. Альтернативи насправді немає. Після Януковича прийде ще гірша шайка. Хтось сумнівається? Я ні.
Гладіатор 2012.03.24, 12:29
Це Яскраво-випадок філософія РАБА! Скиньте свої кайдани, відкрийте очі. Який янучара, який він президент, яка команда????? Філософія- Поцілуйте мене в ліву сідницю, я вам підставлю праву, і за це можливо вам щось перепаде з барського корита, це не панацея, це не вихід, це не позиція сильної і вільної людини. Це позиція - РАБА!
Тьотя Фрося 2012.03.24, 12:40
Дякую за повчання, 13-річний мій Гладіаторе!!!!!!!))))))))))))
Jonn Wayne 2012.03.24, 13:09
а я думав Янучар президент всієї України а не тих хто йго підтримує.
гіСть В РАДІ 2012.03.24, 13:22
А Сичу замість насмішливих випадів про безкористливісь слід подумати про 250 тис грн які він виділяє для себе і своєї гри у волейбол. Про що так красномовно засвідчив інший депутат також зі свободи. Висновок один КОРУПЦІЙНУ СВОЮОДУ НЕ СПИНИТИ, так що дорогі свободівці починайте працювати для людей , бо з такими Вашими справами не бути Вам більше ні в одній раді. А скільки можна було б побудувати спортивних майданчиків за 250 тис грн, а ще й маючи таку чудову однойменну програму в підтримку, яку прийняли депутати. СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!
гість в раді 2012.03.24, 13:23
Модератору Ганьба Пропускай всі коменти _________________________________________________________ ФІРТКА. Заклики до насильства, расової ненависті та релігійної ворожнечі, нецензурщина - видаляються. Їх автори баняться без попередження.
Дебілам 2012.03.25, 10:59
2 НоеВуль і Бойкові. От вашу логіку зрозуміти важко. Якщо вона взагалі є. Реально Вишиванюк і патріот свого краю і господарник, рівних якому я не знаю. Вони звичайно є, і їх не так і мало, але я їх не знаю. Питання до вас. І що робити? Піти нам всім "в партизани"???? Чекати поки нам пришлють в губернатори єнакієвського зам. директора шахти? Ну от ваш рецепт?????? Дебіли....
век 2012.03.25, 11:20
Риги готуйтеся, скоро вас зригнуть. Ми вас усіх знаємо.
Гуцик 2012.03.24, 10:59
охрініти, вишиванюк вишив =)))) підтримати "тупий великий предмет" ? ну це хіба залякані працівники з держустанов. НУ як підтримувати те, що руйнує цю країну з усіх можливих сторін і головне, зсередини? "Базар фільтруй...", бо смердиТ !
НЕ фан Яника 2012.03.24, 11:18
А може статися і так, що альтернативою Януковичу буде розвал, розкол і кривава різня. Не дай Боже звичайно. Але такий світовий і український сценарій все більше стає імовірним. Вже раз в нас була революція і що? Стало краще? Деколи краще цінити, що маємо.
одесса 2012.03.24, 11:14
вышиванюк.ты что с дуба упал.нашего президента уже на юге не поддерживают.а ты у себя на родине его пропагандируеш.
Бойко 2012.03.24, 19:35
Ми повинні підтримувати тих людей, які розділяють історію нашої держави», - додав Михайло Вишиванюк. Зауважте - розділяють історію. Was ist das? Скільки треба курнути, щоб таке видати. А взагалі то дивного нічого немає, старість бере своє.Якщо глянути на керівництво ОДА та там самі нанафталінені комуняки і маленькі злодійчуки. Що можна хотіти від цієї суміші. Я не прихильник "Свободи", але весело спостерігати, як Сич тонко знущається над головою колгоспу.Переграє з сухими рахунками. Відчувається що хлоп займається різнобічним спортом. Гидко дивитись на депутатів хрунів-дуполизів котрі голосують по команді, ходять на сесію по команді, мабуть і в інші місця ходять по команді. Особлива відраза до колишніх КУНівців і теперішніх УНПпістів, коли у них трясуться руки під час голосування у дупи мокрі від страху перед колгоспником. Гидкі ПРдосівські риги. Гладіатору респект.
НоеВуль 2012.03.25, 02:46
вишиванюк - людина, до якої поваги не може бути, бо старий колгоспник лиже дупу тому, хто ненавидить цих людей всім серцем і має їх за козлів. Проблема у тому, що ті, хто колись себе гордо називав "галичанами" дуже дешево продались і залякались. Хруні і бики нещасні. Така ваша доля... Без образ. Залишилися "криси" і "пЕтухи".
Николаев 2012.03.25, 10:10
Беда всех руководителей Украины - что они пытаются продолжить строительство на заведомо гнилом фундаменте, который называется "проект 'Украина'" и насажен был антирусскими силами Польши и Австрии, на что врагам России и Руси, в целом понадобилось не менее 50 лет промывки мозгов жителям Галичины, этнических русинов. Тех, кто не поддавался украинизаторской пропаганде, одним махом уничтожили в 1914 австрийские войска, либо сгноили в Терезине и Талергофе. "Украинцами - друзьями Австрии" назвались в первую очередь предатели, которые отреклись от своей русской идентичности. И ничего удивительного, что сама история отвергает всех тех, кто продолжает строить свою политику на той лжи, которую внедряли своей идеологией под видом "сказочки об Украине" поляки, австрийцы и большевики. Пока не скажут правду о том, что мы - единый русский народ разных ветвей, а не разные народы, смута будет продолжаться.
Василько... 2012.03.25, 20:25
Думаю,що Вишиванюку не легко,особливо з нашими горе-патріотами,але прочитавши всі коменти мушу сказати,Вишиванюк взяв на себе велику відповідальність і робить не мало добрих справ,всім не вгодиш,але будьте справедливі,що кращого зробили попередники Вишиванюка?Ну чого в нас одна ненависть,та якраз тепер і є відповідна робота.Було добре сказано,що договоритеся і допроситеся, пришлють і тоді будете стояти в черзі щоб лизнути,тут так прийнято,головне щоб обганити людину,а далі як буде, хай все валиться...дурний наш народ, дурний тому і бідний.А жовчі,аж вухами лізе...,схаменіться !!!!!!!!!!!!!!!
Oxana 2012.03.25, 23:57
Не буде в нас ніколи сильної демократичної держави. Тому що в нас немає суспільства. Немає народу. Є тільки населення, що проживає на території, яка називається Україна. Сильна і багата держава можлива лише там, де народ - це одна велика міцна родина. Народ, який любить свою країну, знає і поважає свою культуру, звичаї, традиції. Громадяни, які готові на особисті збитки, втрати заради загального блага для країни. В такій державі, де є НАРОД, неможливий президент - зек. Бо народ не дозволить. Портрет теперішнього нашого президента, Януковича, - це портрет середньостатистичного українця. Поки ми будемо жити за принципом "моя хата скраю..", " а що мені з того буде?", "після мене хоч потоп", "ласкаве телятко дві матки ссе" - доти будем рабами, а наші окупанти сратимуть на нас на золотому унітазі.
11.10.2024
Вікторія Матіїв

Про роботу поліціянтів під час повномасштабної війни, найчастіші правопорушення, патрулювання із працівниками ТЦК та СП та ситуацію зі зброєю і наркотиками, дізнавалась журналістка Фіртки.

1573 4
07.10.2024
Тетяна Сорока

Про те, як змінилося життя після повномасштабного нападу окупантів у 2022 році, мету встановлення світового рекорду та ставлення до сучасних методів мобілізації, ветеран Степан Савчук поділився з журналісткою Фіртки.

1950
04.10.2024
Микола Сторожовий

Підприємство продали з молотка за рекордні 2,6 мільярда гривень. Але в місті майже одразу ж почались розмови про помилку та зайву цифру у виграшній пропозиції, змову задля анулювання результатів торгів і розчищення землі в центрі Франківська під нову грандіозну забудову.

6153 7
28.09.2024
Вікторія Матіїв

Про свій досвід еміграції у Сполучені Штати Америки журналістці Фіртки розповіла прикарпатка — 23-річна Тіна Любчик.  

2436
19.09.2024
Вікторія Косович

Про те, як великі компанії й підприємства області розвивають свій бізнес, удосконалюють виробництво та експортують свій товар в Європу та інші країни в умовах повномасштабної війни, розповідає Фіртка.  

2181
10.09.2024
Вікторія Косович

Про те, чим живе притулок та як там рятують й піклуються про братів наших менших, журналістка Фіртки поспілкувалася з волонтеркою та працівницею прихистку "Рудий пес" Любов'ю Філь.

3410

Ігор Шолтис — військовослужбовець батальйону "Нахтіґаль", брав участь у боях на Сході України, у Пісках Донецької області отримав важке поранення. Свій бойовий шлях розпочав ще у 2014 році, а після поранення вдруге повернувся на фронт уже під час повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року.  

201

Протягом місяця на різноманітних інтернет-ресурсах та соцмережах розкручується тема «гоніння на православних і заборона УПЦ». Почався цей галас відтоді як Верховна Рада ухвалила законопроєкт №8371 про регулювання діяльності релігійних організацій, що мають керівний центр у росії.

841

Усі ми хочемо бути здоровими та щасливими, але, на жаль, складовою людського життя є хвороби. Хвороби, які роблять людське життя складнішим і менш радісним, з'являються з різних причин.

1988

Роми таємничий народ, про який ми знаємо багато і водночас нічого. Здебільшого наші знання про ромів ґрунтуються на  стереотипах пов’язаних з ними: віщуни, гадання, конокради, прохачі, але все ж таки, що насправді ми про них знаємо?   

2744
11.10.2024

Загалом господарства Прикарпаття зібрали понад 65 тисяч тонн зернових і зернобобових культур з площі 109 тисяч га.  

509
07.10.2024

Макаронні вироби бувають різних форм та розмірів, і кожен з них ідеально підходить для конкретних типів страв.  

634
01.10.2024

Ягідництво на Прикарпатті, завдяки сприятливим особливостям регіону, набирає дуже серйозних обертів.  

1218
16.10.2024

В Україні набув чинності закон "Про захист конституційного ладу у сфері діяльності релігійних організацій" № 3894-IX, який передбачає припинення діяльності на території України релігійних організацій, пов’язаних з Російською православною церквою.    

373
10.10.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

34081
04.10.2024

Від початку повномасштабного вторгнення Росії 1 123 релігійні громади перейшли з Української православної церкви московського патріархату до Православної церкви України.  

987
30.09.2024

Згромадження Сестер Пресвятої родини виникло у 911 році, засновницею є сестра Теклі Юзефів.  

1100
15.10.2024

Улюблений дует мільйонів та різних поколінь українців знову виступить разом на сцені. 20 жовтня легенди української естради – Іво Бобул і Лілія Сандулеса — виступлять із двома концертами у Драмтеатрі.  

571
16.10.2024

Очікують на покращення діяльності — 9% мешканців заходу. Про погіршення діяльності сказали 6% мешканців західних регіонів.  

167
14.10.2024

Серед мешканців заходу довіра до президента України Володимира Зеленського залишається на рівні 58%.

847
11.10.2024

Верховна Рада 10 жовтня ухвалила у другому читанні законопроєкт про збільшення податків.  

802
09.10.2024

Верховна Рада 9 жовтня ухвалила у другому читанні законопроєкт про заборону мобілізації обмежено придатних віком до 25 років.  

578