Прогноз погоди від Укргідрометцентру

Очікувано, що найхолодніше також буде на Заході держави. Там з комфортних +13…+17 температура за вікном опуститься до +6…+10. Ба більше, разом з дощами та мокрим снігом пориви вітру можуть бути доволі відчутними, адже його швидкість буде від 7 до 12 метрів за секунду. Тож теплий одяг ховати далеко у шафу ще зарано.

На Сході ж потепліє незначно, в межах пари градусів. Там 15 березня українців чекають мінлива хмарність, пориви вітру, швидкістю 7-12 метрів за секунду та температура в межах від +8 до +13.

На Півночі України українці зможуть й далі насолоджуватися теплими +9…+13. На відміну від Сходу та Заходу там не буде жодних опадів, лише хмари іноді ховатимуть за собою сонце. Щодо поривів вітру, то й як у більшості областей держави 15 березня, вони сягатимуть від 7 до 12 метрів за секунду.

На Півдні держави, як й на Півночі, погода за вікном майже не зміниться у порівнянні з попереднім днем. Лише вітер буде слабшим, ніж в інших областях – його пориви сягатимуть максимум 10 метрів за секунду. А у Криму лише до 8 метрів за секунду.


Підписуйтесь на канал Фіртки в Telegram, читайте нас у Facebook, дивіться на YouTubе. Цікаві та актуальні новини з першоджерел!


Читайте також:

Збирав гриби: у горах на Прикарпатті помер мешканець Львівщини (ФОТОФАКТ)

Рятувальники боролись за життя 40 хвилин: під час сходження на Говерлу помер турист (ФОТО)