Репортер: Суд відпустить свободівця Колковського під заставу в 340 тисяч гривень

 

340 тисяч гривень – сума застави, яку 8 листопада призначив суд, за те, щоб випустити депутата міської радиВолодимира Колковського на період, поки триває слідство. Про це повідомляє «Репортер» з посиланням навласні джерела.

Якщо його друзі чи родичі заплатять цю суму, то він перебуватиме вдома, а не у СІЗО. Нагадаємо,Володимир Колковський є депутатом міської ради і фігурантом резонансної справи про хабар.

29 жовтня цього року перед оголошенням вироку Олегові Гаркоту, підприємець Віктор Ломей висловив бажання вимагати від депутата міської ради Володимира Колковського матеріальне та моральне відшкодування. Матеріальне – 10 тисяч доларів. 

Рік тому «Репортер» оприлюднив відео, на якому Колковський отримує ці гроші від Ломея. А от про те, якою буде сума морального відшкодування, - він не сказав. Мовляв, адвокат має порахувати.

Порахував. І вже навіть подав позов. Ломей вимагає у Колковського 79900 тисяч гривень (тобто, ті ж 10 тисяч доларів) матеріального відшкодування та 800 тисяч гривень - морального. Саме таку суму морального відшкодування він уже відсудив у Олега Гаркота.

Як акцентував тоді Віктор Ломей, Олег Гаркот усю організацію справи "повісив" на Володимира Колковського. Проте це неправильно.

«Колковський – тільки один із виконуючих цієї роботи», - сказав Ломей. А от ініціатором він назвав міського свободівського очільника.

 


08.11.2013 1550 18
Коментарі (18)

Михайло 2013.11.08, 20:05
Без сумніву - організатором і надхнеником усієї групи є Онуфріїв. Він не пропустить повз себе жодного долара. Мала того, він запустить руку у кожну кишеню.
вова 2013.11.08, 20:39
у колковського 5 дітей!!!бійтеся бога!бійтеся бога онуфрііви, кляті свободівці, які змушували його давати і брати хабарі. боженька вас покарає якщо суд не добереться. по ка рає!!!!!!!
андрій 2013.11.08, 20:55
А як бути тим людям в яких цей колковський понаберав грошей,яким він винен купу квартир...і далеко не думав про те,щоб те чи інше їм вертати.я знаю багатьох бізнесменів які інвестували великі гроші в цього горезабудівника і зараз думають як своє забрати,а не те щоб-щось заробити
эдик 2013.11.08, 21:23
Колковського, цього дурачка, який рахував бакси перед камерою,треба закрити і тримати доти, допоки його жінка і матуся не розрахуються з людьми, які купили квартири у комплексі "Бельведер". Вже рік як мали здати будинок, а там роботи ще залишилося масса. Ще за таке шахрайство його треба закрити. Падлюка!!
Юзьо 2013.11.09, 08:39
Оксано, яким боком Балагура, який не є посадовою особою, і не отримував на той момент ніяких дозволів, був "частиною схеми". От ляпнути аби ляпнути! З таким успіхом, я заявляю: особа - Оксана є активною учасницею порностудії, яку нещодавно викрили у передмісті! Прошу вжити заходів!
Оксана 2013.11.09, 08:50
Юзю, невже ти думаєш, що усі мешканці міста примітивні люди, яким можна розповідати легенди про "святих" балагурів? У прокуратури та у СБУ є багато записів телефоних розмов. Ярковиця а точніше дисятки юридичних фірм заснованих сімєю балагурів (засновниками фірм являються різні фізичні особи) дають взяти всюди для ведення будівництва. Взятки отримують: архітектура, газкантора ітп......
Юзьо 2013.11.09, 09:08
Оксана, невже ти думаєш, що перевівши стрілки на Балагуру, ти відволічеш увагу від цікавішої теми про порностудію? На рахунок "дають взятИ всюди для ведення будівництва" - це ти можеш написати і про Мельника, ПМК, Вамбуд, Гільдію..., Новий дім, Бойка і багато багато кого.
вася 2013.11.09, 09:50
пупець розв'яжеться балагуру закрити, в нього грошей, як у біла гейтса.Всеодно ярковицю притлумили трохи, коли гаркота усунули ... цікаво хто? конкуренти чи вище
оксануся 2013.11.09, 11:28
без сумніву-організаторами цього дійства є значно вищестоящі!а Колковський-просто пєшка, на яку валять все!Ой, а саме цікаво-що всі тут такі типу "чемні", та згадайте самі, як ідете десь просто в лікарню чи іншу установу-і даєте ж самі гроші!!!І самі МИ привчили до таких розкладів, а тепер хочем, щоб всі бігом відучились???це смішно, народ!!!Це же наша держава така- що ті лікарі, наприклад, вчаться купу років, а потім сидять за пару грн, і ясно, що очікують на подачки від людей!А ще-наш менталітет!!де всюди "ДЯКУЄМО"баблом!А що стосується будов Колковського- то ви майте совість!!!Чи він думав, що його отак тупо накриють???Як ви думаєте???Ви ж самі вклали гроші, хочете забрати чи щоб збудував, і самі ж його кажете закрити??Я не бачу логіки...Тіки вашу особисту злобу!!А це і показує, які наші люди...Чи, може, вас туди, до нього під конвоєм привели?і сказали гроші дати??не смішіть мене!!!
Петро 2013.11.09, 11:32
А я думаю, що фірма Колковського В. "Скол" дуууже вже комусь мішала на ринку...І рішили - УБРАТЬ!!!Ви ж оцініть самі: купу років на ринку, дууже потужна фірма, купу будов, купу клієнтів, і тут- один прекрасний момент - і все!!!І ще чув, що київляни будуть нею керувати..Тому, ось ВАМ і пояснення- забрали успішного бізнесмена, щоб не мішав!!!
Оксана 2013.11.09, 14:17
Юзю, звісно, що взятки дають не тільки балагури але і інші: ПМК, Вамбуд,Новий дім ітп. Але їх поки що СБУ із гаркотом в одній машині не зловила - тому не має предмету для розслідування та обговорення. "Не пойман не вор". А ти Юзю напевно один із працівників ярковиці, якому платять за піар та хороші коментарі.
Я 2013.11.09, 14:45
суд якої країни? його уже депортували? дивна стаття, дивні коментарі... яка різниця скільки в нього дітей?
Юзьо Оксані 2013.11.09, 14:59
Оксано, а давайте логічно розберемось. За вашими ж словами у органів є повно доказів причетності Балагури до зочину. Але ж тут Оксані хочеться підмінити собою і суд і прокуратуру, вона не чекає на результати розслідування, (про результати якого за її ж словами переживати немає підстав)) І панянка бездоказово в інтернеті спішить звинувачувати і навішувати ярлики - "частина схеми... забули..." І при цьому цнотливо розповідає про моральність, законослухняність... І в школу, садок певно в житті хабарів не носила, і лікувалась завжди офіційно і в чергах сиділа, справки різні по чесному виправляла, не брехала, не наговорювала... коротше - СВЯТА людина з"явилась у франківську? ... А може все простіше і в дзеркало дивитись часом варто не тільки для того аби марафет наводити?
Оксана 2013.11.09, 15:33
Юзю, дискутувати із тобою не цікаво. У тебе самого відсутня логіка. За дрібні злочини передбачається інша цілком відповідальність а ніж за важкі злочини? Ти цього не знаєш? Тому не повівнюй подачку у 100 гривень для лікаря із взяткою у 100 тис. доларів. Це зовсім різні речі. Ніхто не буде замовляти спец. загін Беркуту із Києва для того, щоб упіймати когось із взяткою для лікаря у розмірі 100 гривень. Час розставить усе на свої місця без твоїх пояснень Юзю.
ola 2013.11.09, 15:46
ну та так-так:) якраз і з 100грн для лыкаря все і починаэться!!!А це вже трохи вищий рівень!тому і суми в у.о., а не грн. і з нулями. Це все НАШІ заслуги!Що хотіли- те і маємо!А Беркут..з Києва і т.п. - це просто замовлена показуха перед виборами!!!і це вже давно не секрет!Зробили, блін, страшних злочинців!На себе подивіться!!В першу чергу!
1 2013.11.09, 17:03
Для когось 100 грн не хабар, а для когось і мільйон копійки... у своїх очах ми всі безгрішні.
Юзьо 2013.11.09, 17:06
Так, оксано, відповідальність різна, отож вперед, маєш нагоду проявити свідомість - відповідай за свої стогривневі гішки... а не вимагай відповіді з когось...
назар 2013.11.11, 00:40
колковський жертва бо не захотів, перестав ділитися . думав, раз став депутатом, купив мандат у продажних голодних свободівців, йому все можна. не тут то було. табличку ділення треба знати як отченаш. а він бідолошний призабув. добре булоби якби володимир сказав усю правду та потягнув за собою усю онуфріівську русланівську голобратію. за ними нари плачуть. як не тепер, то в четвер. час розплати за хабарницькі схеми мусить настати!
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1966
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1865
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1861
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5518 48
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2156 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1514

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

748

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

802

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1004

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1007
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1774
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3686
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10261
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26152
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10190 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7718
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

903
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

212
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

267
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

386
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1280
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

887