Традиційна сім’я (расистського типу) не вписується у сучасний світ

 

У суперечках про те, чи  можна ОДНОСТАТЕВИМ сім’ям чи не можна виховувати дітей, люди говорять про що завгодно, окрім важливого питання про те, чи вписується у сучасне життя так звана традиційна родина, чи вона давно перетворилася на анахронізм.

Життя не стоїть на місці і те, що вчора здавалося вічним, сьогодні вже перебуває під сумнівом, а завтра вже буде учорашнім днем, історією.

За статистикою 52% американців не вірять у те, що традиційна сімя відповідає потребам сучасного світу. Трохи менший відсоток тих, що відкидають диктат традиційної сім’ї, у країнах Західної Європи. Чому мешканці цивілізованих країн такі скептичні? Тому що родина типу «тато-мама-діти» сформувалася за прадавніх часів.

Це сталося під тиском економічної необхідності. Люди жили в умовах голоду та постійних нестач, боролися за виживання. Тому жінки вимушені були йти під владу чоловіків. Інакше вони б не змогли прогодувати своїх дітей. Чоловіки користувалися цим і перетворили жінок на соціально другорядну расу.

Це був статевий расизм, нічим не кращий за расизм, базований на кольорі шкіри. З часом ця расистська позиція буда освячена церковними та владними авторитетами (зрозуміло, з числа чоловіків).

Лише в умовах постіндустріального суспільства, коли людям не потрібно щоденно боротися за виживання, жінка змогла звільнитися від необхідності створювати родину расистського типу, а будувати свій світ за власними бажаннями та потребами. Будувати такі сім’ї, де немає статевої деспотії самця-батька-хазяїна-диктатора.

Традиційна расистська сім’я калічить душі дітей, культивує схиблені стосунки поміж статями. Вона виховує хлопчиків расистами, які зневажають не лише дівчат і жінок, але й тих чоловіків, які не сповідують культ грубої звіриної сили. В таких сім’ях виховують грошолюбних чоловіків-егоїстів і не менш грошолюбних жінок з комплексом проституток, що готові за гроші задовольняти будь-які звірячі фантазії чоловіків.

Вийдіть на вулицю і подивіться на дітей, що зростають у расистських сімях типу «тато-чоловік - мама-жінка - діти». Хлопці називають своїх однолітків, яким огидні жорстокість та бруд «п…ами» і «ботанами», знущаються над ними. А дівчата у 10-11 років вимазують себе косметикою, носять стринги та викличний одяг, призначений для збудження дурних самців. І це вважається нормальним і моральним!

Може це й було нормальним у дикому середньовіччі, але теперішній світ створений розумами саме тих «ботанів» і тих дівчат, які не хочуть бути лише знаряддями для задоволення чоловічої хіті.

Дві жінки, які створюють сім’ю сучасного типу краще виховають своїх дітей, аніж жінка, яка все життя намагається утримати біля себе самця (та його гроші), погоджуючись часто на знущання моральні та фізичні. Погоджуючись навіть на те, що у чоловіка є друга сім’я. Родина сучасного типу виховує толерантність і добро, а в расистських родинах вирощують тих моральних уродів, які за гроші готові розтоптати іншу людину.

В Україні, де квітнуть статевий расизм та гомофобія, все це зустрічається на кожному кроці. У нас є гомофобія побутова, вона логічно витікає з расистських відносин у сім’ях. У нас є гомофобія державна, коли народні депутати вперто не хочуть прийняти законів, які вже прийняли усі цивілізовані країни.

Наші політики закликають до Європи і, одночасно, не хочуть визнавати моральні і соціальні норми, що панують у країнах ЄС. Чи це не фарисейство найгіршого штибу? Зранку наші урядовці обзивають геїв «п…арами», а ввечері йдуть на паті з міністром іноземних справ Німеччини, який не приховує своєї належності до ЛГБТ-спільноти, посміхаються йому і обговорюють з ним асоціацію України з ЄС! А потім вони казатимуть про моральність!

В таких диких країн, як наша, немає цивілізованого майбутнього, якщо наша влада не відречеться від підтримки расистського типу родини. Часи расистських сімей минають. Вони розпадаються за рік-два-три після шлюбу. Кількість розведених тепер більша за кількість пошлюблених.

І ніякі вінчання в церкві не зупиняють людей. Вони зраджують усі обітниці і присяги, тому що не здатні витримувати моральні тортури, якими наповнене традиційне шлюбне життя. А учасники ЛГБТ-спільнот створюють пари, вільні від економічного примусу та расистських стереотипів. Ці пари більш стабільні, в них є більше любові і поваги, більше ніжності і кохання. І діти, виховані такими парами не успадковують звірячих звичок своїх батьків

За ними майбутнє.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

621
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1806 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1106 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

532
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6882 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11353 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

312

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1048

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1094

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1089
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

257
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1062
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

827
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

718
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

649
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2922
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4418
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18419
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

290
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

335
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

644
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

746