СТАРШИЙ СИН ВІКТОРА АНУШКЕВИЧУСА ОДРУЖИВСЯ (ФОТО)

Нещодавно старший син міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса Олексій одружився.

 

«Мої батьки щасливі й раді за мене, бо поряд зі мною така прекрасна дружина»

 

Бесідуючи із закоханими молодими людьми, начебто торкаєшся до весни, до її цвіту, до її музики. Слухаєш мелодію закоханих сердець і відразу відчуваєш її точні, не фальшиві ноти. Коли чуєш слова: «Я її кохаю», розумієш, що планета зігріта теплом ще одного юного серця.

Олексій і Юля Анушкевичуси - щаслива молода пара. Їхні серця б'ються в унісон, у них однакові цінності, взаєморозуміння і... одна на двох любов.

anushkevychus3 Олексію, це було кохання з першого погляду чи симпатія переросла в любов?

Мабуть, симпатія переросла в кохання. Обираючи дружину, моє серце радилось з розумом. Я завжди поважав Юлю, і вона подобалась мені ще з університету. Під час останнього походу в гори доля звела нас, ми потрапили в одну туристичну групу. Там я зрозумів, що вона добра і розумна людина, гарна дівчина. І, звичайно, мені хотілось все більше проводити часу з дівчиною, в яку я почав закохуватись.

А скільки часу ви зустрічалися?

Ми зустрічалися більше року. Нам завжди весело разом, у нас спільне хобі. Ми їздимо разом на рибалку, в туристичні походи, катаємося на лижах. Юля, як і я, любить драйв, енергійні види спорту. Нам весь час було комфортно разом, і так буде завжди.

Скільки часу вам треба було, щоб зрозуміти, що це - жінка вашого життя?

За рік наших стосунків я зрозумів, що тільки з нею хочу прожити життя. З кожним днем росла моя впевненість у коханій людині. Я бачив її мамою своїх майбутніх дітей і коханою дружиною. Тож прийняв правильне рішення.

anushkevychus4 Як ви запропонували руку і серце?

 На день народження Юлі я вирішив освідчитися в коханні і запропонувати одружитися. Отакий подарунок від мене. І Юля його прийняла.

До нього: за що ви її полюбили?

На мою думку, людину не люблять за щось, а за все. Я люблю у ній все: її погляд, усмішку,  голос. Я люблю її в ніжності і в її сперечанні. Вона - моя половинка. І, звичайно, я виділяю такі риси характеру дружини, як чесність, поміркованість, відкритість.

Юлю, чому саме він?

Олексій - надійна і добра людина. Біля нього комфортно і затишно. Є така стала фраза: «Він - справжній чоловік». Але для мене це не кліше, а переконання, бо Олексій - мужній, сміливий  і має силу духу. Кожен день від нашого знайомства приносив мені відчуття щастя і захищеності. Я розумію, що з таким справжнім чоловіком можна йти на край світу навіть із заплющеними очима.  

Олексію, чи маєте ви приклад міцної сім'ї? Хто ці люди?

Для мене завжди приклад міцної сім'ї - мої батьки. Я поважаю свого батька за мужність і силу, за впевненість в тому, що він робить, за його цілі і те, що він досягає їх. А мама завжди була і є для тата справжнім другом, підтримкою і опорою. В принципі вони як сім'я підкорили багато вершин, і нам є чому в них учитися.

anushkevychus5 Олексію, що для вас означає шлюб?

Шлюб - це взаємна згода між чоловіком і жінкою для створення сім'ї. Це заповіт і взаємна обітниця любити одне одного, виховувати спільних дітей, будувати стосунки. Шлюб - це праця, сім'ю треба берегти. Я одружився, бо відчув, що готовий жити для когось.

Відомо, що у вас велике коло знайомих. Чи великим було ваше весілля?

Ні, відносно невелике, на 150 персон. Справді, коло наших знайомих дуже велике, але ми і наші батьки хотіли, щоб це було родинне свято, для рідних і найближчих друзів.

Чи були труднощі в організації найщасливішого дня?

Суттєвих труднощів не було. Ми маємо багато друзів, які допомогли нам в організації весільного дня.

Ви - найстарший син в сім'ї Анушкевичусів. Чи легко батьки відпустили свого первістка для створення власної родини?

Я бачу, що мої батьки щасливі від того, що поряд зі мною така прекрасна дружина. Можливо, тому вони так легко мене відпустили (сміється). А взагалі, мої батьки завжди давали мені волю у виборі. Я завжди знав, що вирішувати треба мені, а батьки поважатимуть мою думку.

Яким повинен бути в сім'ї чоловік?

Ви - за патріархальну родину?

Чоловік має бути мудрим, надійним і відповідальним за свою сім'ю. Я за патріархальну родину, тому що, на мою думку, чоловік повинен бути головою, захищати і забезпечувати сім'ю. А жінка - це берегиня роду і сімейного затишку. В цьому і полягає партнерство. Немає когось важливішого, є природою розподілені функції.

anushkevychus6 А що про це думає молода дружина?

Повністю згідна. Звісно, ми ще не маємо досвіду шлюбного життя, але така модель сім'ї мені теж імпонує.

Молодята, що ще ви про себе можете сказати читачам?

Ми щасливі. Ми всюди разом. У нас немає нічого особливого, ми закохані і просто створили свій спільний світ - сім'ю, ми продовжимо наш український рід, народимо дітей - скільки Бог нам дасть. І ми бажаємо усім відчути таке ж взаємне кохання!


 

 

Неля Романовська, журнал "Щаслива пара"


02.08.2011 1936 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1590
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1689
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1680
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

4962 38
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1982 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1377

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

238

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

567

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

731

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

860
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3494
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10056
02.04.2024

Одним з перших засіяли ярими культурами поля на Городенківщині, Коломийщині та Снятинщині.  

709
13.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

25940
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7568
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

762
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

938
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1265
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1090
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

707
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

938
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

814