Партія Регіонів розробила ''фашистський посібник'' обов'язковий до використання

 

"МЕТОДИЧЕСКИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ по организации подготовки и проведению

АНТИФАШИСТСКИХ МАРШЕЙ, МИТИНГОВ "ФАШИЗМ В УКРАИНЕ НЕ ПРОЙДЕТ!", "В ЕВРОПУ – БЕЗ ФАШИСТОВ!"" – документ з такою назвою розповсюджується зараз з Києва по країні через вертикаль виконавчої влади (Обласна адміністрація, районна адміністрація, сільсьа рада)



Детальна інструкція розкриває методологію організації та проведення "фашистської" кампанії Партії Регіонів в Регіонах та Києві. Технологи Банкової в цьому документі знову поділили Україну на сорти.





Для тих хто здається логічним питанням – "Навіщо це все?", роз'яснюється: "Антифашистские марши, митинги под лозунгами "ФАШИЗМ В УКРАИНЕ НЕ ПРОЙДЕТ!", "В ЕВРОПУ – БЕЗ ФАШИСТОВ!" являются адекватной, ожидаемой реакцией общества на попытки экстремистски настроенных политических сил ВОЗРОДИТЬ В УКРАИНЕ ФАШИЗМ".

Кожний мітинг організований владою має закінчуватись резолюцією з наступними тезами:

• Роль и значение Великой Победы над фашизмом. Трагические уроки войны. Потери Украины, миллионы невинных жертв.

• Тревожные тенденции сегодняшнего дня – активизация неофашистских националистических организаций, политических партий:

- стремящихся пересмотреть итоги Великой Отечественной войны, ставящих под сомнение роль и значение Победы над фашизмом;

- исповедующих нацистскую идеологию расовой нетерпимости, межнациональной и межконфессиональной вражды, унижающих честь и достоинство граждан Украины по национальным, территориальным признакам, языковым предпочтениям

• Фашистский реванш в Украине – угроза европейскому будущему.

• Призыв к общественности – помнить уроки истории, не допустить возрождения фашизма в Украине. Требование к правоохранительным органам, органам власти всех уровней – давать принципиальную оценку проявлениям неонацизма и политического экстремизма.

ЗАВЕРШАЮЩИМ ЭТАПОМ общественной антифашистской акции станет проведение массового АНТИФАШИСТСКОГО МИТИНГА В ГОРОДЕ-ГЕРОЕ КИЕВЕ"

Хто ж став ініціатором даного дійства?

"Инициаторами Антифашистских мероприятий стали граждане Украины, общественные организации, которым небезразлично будущее страны" – тобто не Партія Регіонів та Адміністрація Президента...



В "народній" ініціативі чітко регламентується використання символіки, візуальний ряд акції:



Але не все в акції жорстко регламентовано, технологи Банкової залишили місце для творчості:

"Будет вполне естественным, если на митинге, фактически инициированном гражданами Украины, будут присутствовать элементы самодеятельного изобразительного творчества – плакаты и транспаранты, написанные от руки, изготовленные гражданами Украины, инициативными группами общественных организаций самостоятельно, по собственной инициативе.

Видится целесообразным уделить должное внимание организации музыкального сопровождения Антифашистских мероприятий, подбору и трансляции соответствующих музыкальных композиций героико-патриотической, военной, антифашистской, национально-фольклорной тематики."

Темники, темники пішли:

В рамках проведения информационно-разъяснительной работы, в выступлениях спикеров Антифашистской акции целесообразно обратить особое внимание на освещении:



В документі чітко написано, кого українська опозиція вважає своїми ворогами:



В Партії Регіонів точно не знають хто саме стане єдиним кандидатом в Президенти від опозиції, тому стріляють по всіх:



Ось деякі гасла які рекомендовано використовувати на "фашистських" мітингах регіоналів:

"ФАШИЗМ НЕ ПРОЙДЕТ! В ЕВРОПУ – БЕЗ ФАШИСТОВ!"

БАНДЕРА, ШУХЕВИЧ ДЛЯ НАС НЕ ГЕРОИ!

НАЦИЗМ В УКРАИНЕ,

ДАВАЙ, ДО СВИДАНЬЯ!

КЛИЧКО, ЯЦЕНЮК! С КЕМ ПОВЕДЕШЬСЯ,

ОТ ТОГО И НАБЕРЕШЬСЯ!

КЛИЧКО! ЯЦЕНЮК!

СКАЖИТЕ, КТО ВАШ ДРУГ,

И МЫ СКАЖЕМ, КТО ВЫ!

КЛИЧКО, ЯЦЕНЮК – ПОСОБНИКИ НЕОФАШИСТОВ ИЗ СВОБОДЫ!

УКРАИНА – НАШ ОБЩИЙ ДОМ!

ХОТИМ, ЧТОБ ВСЕМ КОМФОРТНО БЫЛО В НЕМ!

МИР! ТРУД! МАЙ!

ФАШИЗМ НА ПОРОГ НЕ ПУСКАЙ!

мені це сподобалось особливо))

НАЦИОНАЛИЗМ... САМОЕ ТЯЖЕЛОЕ ИЗ НЕСЧАСТИЙ ЧЕЛОВЕЧЕСКОГО РОДА Д.С. Лихачев

НАША ИСТИННАЯ НАЦИОНАЛЬНОСТЬ – ЧЕЛОВЕК Герберт Джордж Уэллс

ЯЦЕНЮК І КЛИЧКО – ПОСІПАКИ ФАШИСТА Тягнибока!

НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ – НІЩО НЕ ЗАБУТО!".

Ось ця деталізована маячня розповзається зараз по всій країні з грифом "Обов'язково до використання". Низові виконавці плюються, саме тому в медіа потрапляють подібні документи та інформація про примусове звезення бюджетників на "фашистські" мітинги влади.

Вже зрозуміло, що Банкова визначила одну з ключових ліній майбутньої президентської кампанії для себе, фантазувати не стали. Технологи, на жаль цього разу швидше за все вітчизняні, взяли на озброєння тему добре відому ще під час акції "Україна Без Кучми" та "Помаранчевої Революції" – боротьбу із загрозою фашизму в Україні. Новинкою стало хіба поєднання "фашистської" теми із євроінтеграцією, в'яжеться погано, але якщо багато разів повторити...

Безумовно, такі дії розколють країну, нацьковують громадян один на одного і провокують громадянське протистояння. Відповідальна влада просто не може піти на такі кроки, проте Партії Регіонів це, вочевидь, не стосується. В країні, яка зазнала чи не найбільших втрат у війні з нацистською Німеччиною, спекулювати на темі фашизму можуть хіба справжні фашисти.

Повністю із документом можна ознайомитись тут.

P.S. Прошу вважати дану публікацію офіційним зверненням до правоохоронних органів, щодо дій Партії Регіонів, які несуть загрозу Ніаціональній безпеці та є проявом застосування адміністративного ресурсу та перевищенням повноважень з боку посадовців, що є членами згаданої партії.

 

Андрій Юсов,

Громадський діяч,

голова Одеської обласної організації Політичної партії "УДАР Віталія Кличка",

УП

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

«Наші і фашисти» – політтехнологія президентської кампанії 2015 року

Регіонали Прикарпаття провели антифашистський мітинг (фото)


15.05.2013 Андрій Юсов 1262 12
Коментарі (12)

Every weekend i used to pay a visit this website, 2014.05.14, 14:52
Every weekend i used to pay a visit this website, for the reason that i wish for enjoyment, for the reason edgcgbbdcdkb
Very nice site! 2014.05.16, 14:39
Very nice site! cheap goods
Very nice site! [url=http://aixypeo2.com/ayaoka/2 2014.05.16, 14:40
Very nice site! [url=http://aixypeo2.com/ayaoka/2.html]cheap goods[/url]
Very nice site! cheap goods http://aixypeo2.com/ay 2014.05.16, 14:40
Very nice site! cheap goods http://aixypeo2.com/ayaoka/4.html
Very nice site! 2014.05.16, 14:40
Very nice site!
Very nice site! 2014.05.20, 11:46
Very nice site! cheap goods
Very nice site! [url=http://ypxaieo2.com/ooovqoy/ 2014.05.20, 11:49
Very nice site! [url=http://ypxaieo2.com/ooovqoy/2.html]cheap goods[/url]
Very nice site! cheap goods http://ypxaieo2.com/oo 2014.05.20, 11:49
Very nice site! cheap goods http://ypxaieo2.com/ooovqoy/4.html
Very nice site! 2014.05.20, 11:50
Very nice site!
Українець 2013.05.16, 15:41
Нарешті буде видно хто є хто. А то йдеш по вулиці, хочеш кацапу морду набити, ловиш-питаєш: "Ти Українець?" А він пригадуючи усі Українські слова та заїкаючись каже що так. Ну то як своєму морду бити, а так тепер буде видно хто є хто
вася не з донбаса 2013.05.17, 10:04
Все що написано вище-як раз про Українця,що ходить по вулицям Франківська.ПР плює тобі в обличчя,а ти кацапа шукаєш! Іди у схрон.
Я 2013.05.20, 19:39
За результатами останньої акції в Києві і побиттям журналістів: Матеріал з Вікіпедії – вільної енциклопедії. Знак СА Штурмові загони (нім. Sturm Abteilung, SA – СА) – парамілітарні формування Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини. Були утворені 1921 року як парамілітарна група НСДАП в часи Веймарської республіки. Діяли в 1920-х-1940-х рр. Як під кальку... відставний лейтенант-цур-зее (лейтенант флоту) Ганс Ульрих Клінцш (тут цілий генерал міліції) на Гітлерове (Януковича) доручення сформував з числа найактивніших і фізично найміцніших членів партії (молоді регіони) "Загін оборони та пропаганди НСДАП". (ПР). Задачами цього загону були пропаганда ідей нацизму, збір коштів до фонду партії, розповсюдження нацистської літератури, охорона зборів, мітингів, штаб-квартир партії від нападів політичних супротивників і фізична розправа з ними. (як по писаному) В серпні 1921 р. загін отримав назву "Sturmabteilung" (штурмовий загін), скорочено – СА, відоміший як "штурмовики" (бойовики)ХАЙЛЬ ЯНУКОВИЧ!!!
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1961
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1860
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1855
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5490 46
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2153 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1509

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

744

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

796

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

998

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1004
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1768
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3679
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10256
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26146
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10182 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7712
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

897
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

205
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

262
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

379
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1276
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

883