агенція новин

Як скачати VBet Poker на смартфон та ПК

Практично усі покерні кімнати мають стаціонарний ігровий клієнт, який можна встановити на свій мобільний пристрій, планшет чи персональний комп'ютер. Покер-рум VBet Poker не став винятком у цьому плані. Після того, як гравець зареєструвався на цій платформі, постає логічне запитання: як скачати Vbet Poker на ПК чи смартфон? Відповіді можна знайти у цьому матеріалі: https://cardmates.ua/yak_skachaty_vbet_mobile_app_na_telefon_i_dodatok_na_pk

Не дивлячись на той факт, що онлайн-покер успішно працює на легальній основі у великій кількості країн, а завантаження покерних додатків є цілком звичною справою, далеко не завжди так легко знайти актуальне посилання на покерний клієнт, або виникають складнощі з його встановленням на обраний пристрій. Уся покрокова інструкція – далі у цій статті.

VBet додаток для ПК: основна інформація

Після того, як гравець успішно зареєструвався у покерній кімнаті, йому варто встановити ігровий клієнт VBet Poker на свій ПК. Звісно, користувач може скористатись і браузерною версією, проте краще усе ж обрати варіант встановлення програми.

Перевага встановлення покерного клієнту у тому, що користувачу не потрібно буде щоразу відкривати інтернет-браузер та переходити на офіційний сайт для того, щоб розпочати гру. До того ж, додаток допоможе запобігти непотрібних затримок у зв’язку та і загалом зробить гру покериста комфортнішою.

Для того, щоб скачати покерний клієнт VBet Poker на ПК, достатньо виконати простий алгоритм дій:

  1. Відкрити офіційний сайт покерної кімнати та зареєструватись (якщо ще немає акаунту).
  2. Знайти на сайті розділ під назвою “Покер”, після чого натиснути в ньому на кнопку “Завантажити”.
  3. Після завантаження інсталяційного файлу слід відкрити його та виконати процес встановлення програми.

Після того, як користувач встановив покерний клієнт на свій ПК, залишається лише відкрити додаток, ввести свій логін і пароль та розпочати гру.

Слід зауважити, що покерист може одразу поповнювати депозит та розпочинати гру, проте для успішного кешауту слід також пройти процес верифікації акаунту.

Як скачати додаток VBet Poker на смартфон

У цієї покерної кімнати багато переваг, як от наприклад наявність слабкого поля гравців, великої кількості фріролів, а також вигідні акції та бонуси. Покерний клієнт для ПК має простий та зрозумілий інтерфейс.

Проте, якщо говорити про VBet mobile app – тут все не так чудово. У покер-руму немає повноцінного мобільного додатку для гри в покер. В App Store чи Play Market можна знайти лише програму для спортивних ставок VBet Easy, проте в покер через неї грати неможливо.

Щоб грати на VBet Poker через телефон, слід користуватися браузерною версією. Запустити покер-рум на смартфоні досить легко – достатньо просто перейти на офіційний сайт VBet, відкрити розділ “Покер”, увійти в обліковий запис та обрати свою гру.

Зверніть увагу: деякі смартфони при першому запуску покер-руму можуть запропонувати користувачу встановити додаток VBet Poker на мобільний телефон. Проте це не є повноцінна програма, а лише віджет на браузерну версію покерної кімнати. Можна погодитись на встановлення, і тоді покерист не витрачатиме зайвий час, а запускатиме VBet com mobile безпосередньо з головного меню додатків на своєму телефоні.

Висновок

Молодий та перспективний онлайн-рум VBet Poker має чудовий ігровий клієнт для ПК. Не дивлячись на те, що весь інтерфейс та оформлення додатку виконано доволі мінімалістично – функціоналу цілком вистачає для задоволення усіх потреб навіть у вибагливих покеристів.

Якщо говорити про додаток для Android та iOS, попри відсутність програми для смартфонів, розробники придумали спеціальний віджет зі встановленням браузерної версії під виглядом додатку. Хоч зовнішній вигляд такої версії і не настільки привабливий як ПК-клієнт, вона непогано виконує свою функцію. Якщо покерист обирає для себе мультитейблінг, то йому в будь-якому випадку краще грати на ПК, проте для гри за одним столом мобільної версії Vbet Poker буде цілком достатньо.

Джерело: https://cardmates.ua

Партнерський матеріал