У Франківську стартував масштабний шкільний турнір з футзалу (фото)

 

 

У суботу, 11 листопада, відбувся перший ігровий день Шкільного турніру з футзалу "Кубок міського голови та НФК "Ураган", який і поклав початок запеклим баталіям за вагомі титули.

 

Стартовий день виправдав всі очікування. Ще б пак! Адже саме матчі попереднього етапу визначать за який приз - 80 000 гривень, 25 000 гривень чи 15 000 гривень - змагатимуться команди. Згідно турнірної таблиці першого раунду школи продовжать боротьбу у "Золотій", "Срібній" та "Бронзовій" лігах, тож стартові баталії видались видовищними, і не без присмаку амбіцій…

 

ЗШ №10 - ЗШ №25 - 5:2
Поєдинки за участі чинного чемпіона завжди відбувається з підвищеним інтересом! ЗШ №10 двічі ставала найсильнішою командою Івано-Франківська, і зі старту вкотре не приховує переможних амбіцій, тим паче, що склад гравців частково зберігся. Не менш мотивований був на полі і суперник - ЗШ №25, яка не тільки не хоче бути в аутсайдерах, а теж не менш рішуче налаштована на трофеї. Тож не дивно, що емоцій на матчі було чимало. Команди демонстрували рівну гру, обмінювалися небезпечними моментами і докладали всіх зусиль, щоб реалізувати їх. Вже на другій хвилині 10-а школа повела в рахунку - Максим Грабан оформив пенальті., а ще за кілька хвилин вдруге поцілив у ворота суперника. Не пасла задніх і ЗШ №25, яка раз за разом штормила суперника,. Далі в ЗШ №10 був автогол, а Роман Харандюк зумів вправно пробити чемпіону. Але ще зі старту другої десятихвилинки дубль Мирослава Романюка і гол Тимофія Бугая забезпечили ЗШ №10 першу перемогу в сезоні.

 

ЗШ №4 - ЗШ №7 - 0:5
Активніше включилася у поєдинок ЗШ №7, і відразу кинулася у вир атак. Впевнена гра відразу принесла дивіденди у вигляді позитивної динаміки на табло. Вже на 4-ій хвилині Степан Гобрей відзначився у воротах суперника, а за лічені миттєвості за прикладом товариша подвоїв результат Тарас Луневський. А завдяки Артему Мельнику ЗШ №7 на перерву пішла з цілком комфортним підсумком - 3:0. В другому таймі пристрасті не вщухли, хоча варто відзначити і зусилля ЗШ №4, яка провела кілька перспективних атак, але таки не зуміла "розмочити" підсумок. Натомість, пропустили ще два м’ячі - від Ігоря Сухаревського і дубль від Степана Гобрея, який, до речі, став одним із лідерів своєї ЗШ №7.

 

 

СШ №1 - СШ №11 - 1:16
Для віце-чемпіона шкільного турніру СШ №1 не в новинку рахунки з двозначними цифрами, але традиційно такий підсумком був на користь іменитого супернику з досвідченим та "зубатим" складом. Новий сезон вніс свої корективи - лідери команди Денис Хмельовський і Максим Федорко згідно вікової категорії змагань стали "заслуженими ветеранами-шестикаласниками", тож поки молодшій зміні доводиться вчитися і адаптовуватися до суперників. В рамках першого матчу хлопці пропустили небагато-немало - 16 м’ячів. СШ №11 практично кожну атаку доводила до логічного завершення, і влучно прострілювала у ворота свого візаві. Шість разів відзначився Сергій Ткачук, покер на свій рахунок записав Олег Горбатий, по хет-трику - Богдан Марій та Андрій Чуйко.

 

ЗШ №12 - ЗШ №21 - 2:1
Школи відразу ж задали грі динамічного темпу, помітно було, що на майданчику два рівні та варті одне одного суперника, не дивно, що це й відобразилося на підсумку першого тайму - команди розписали бойову нічию - 1:1. Першою завдяки Роману Ткачуку повела в рахунку ЗШ №12, але святкувати перевагу довго не довелося, - Олександр Шкредко зрівняв рахунок. Повернувшись з перерви, команди докладали всіх зусиль, щоб схилити чашу терезів на свою сторону - обмінювалися гострими атаками і гольовими моментами. Втім, фінальну крапку у батлі поставив Віктор Остапчук, який подарував своїй ЗШ №12 першу перемогу сезону.

 

ЗШ №24 - Католицька ЗШ - 10:1
Тільки-но вийшовши на майданчик ЗШ №24 продемонструвала весь свій запал, і кинулася до воріт суперника. Успіх не змусив себе чекати, і вихованці 24-ї школи раз за разом святкували гол. Натомість, варто відзначити що зі страту Католицька школа теж змогла "засмутити" свого візаві голом - відзначився Остап Масляк, однак, дальше юним футзалістам не залишилося нічого іншого, як зосередитися у захисті. Тим часом, спортсмени ЗШ №24 розпочали поповнювати свої бомбардирські запаси - дублі оформили: Володимир Вагилевич, Мирон Вістовський, Олександр Курилюк, Олександр Пекарук, Ілля Яворський.

 

 

ЗШ №9 - ЗШ №2 - 0:12
ЗШ №2 вирішила зробити ще один рекорд першого туру змагань, і результативно в одні ворота переграла свого суперника., якому дісталося відразу 12 "сухих" голів. Відразу варто відзначити, що 11 (!) м’ячів забив Богдан Редушко, який, до речі, є випускником 9-ї школи. Тож зі старту з хорошим відривом Редушко стає фаворитом бомбардирських перегонів попереднього етапу. До загальнокомандного успіху також долучився і Руслан Пазюк. Таким чином, 12:0 на користь ЗШ №2.

 

СШ №5 - ЗШ №13 - 2:0
СШ №5 стартувала з гострої та непередбачуваної атаки - Станіслав Дюрк на першій хвилині поєдинку "засмутив" суперника. Отримавши перевагу, вихованці 5-ї школи продовжили гру ще більш впевнено, натомість ЗШ №13 ніяк не могла знайти "ключик" до захисту свого суперника. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги СШ №5 - 1:0. Включившись у розіграш другої десятихвилинки, СШ №5 не втрачала концентрацію, і демонструвала свій бойовий характер та налаштованість, тож на "екваторі" таки зуміла вдруге відзначитися у воротах суперника - гол забив Богдан Василик.

 

ЗШ №16 - ЗШЛ №23 - 0:4
ЗШ №16 вирішили не гаяти часу і відразу кинулася у вир атак! Дана тактика не змусила чекати результат - стартовий дубль, а через кілька хвилин і хет-трик у виконанні капітана Володимира Труша подарував шанс на омріяну перемогу. А Володимир Труш відразу ж забезпечив собі статус "героя" поєдинку. Ще до перерви голом відзначився Євген Гурак, гол якого став останнім. Пристрасті у другому таймі вщухли,і команди зосередилися у центрі поля, на жаль, ЗШЛ №23, незважаючи на свої зусилля, таки не змогла відіграти бодай один м’яч.

 

 

ЗШ №18 - ЗШ №15 - 3:1
Команди розпочали з обопільних атак, і почали обмінюватися гольовими моментами. Першій пощастило повести в рахунку ЗШ №18 - відзначився Роман Недільський. Після стартового гола емоцій не поменшало - ЗШ №18 продовжили впевнено комбінувати і демонструвати всі свої навики, гідно виглядала в захисті і ЗШ №15, особливо в складі якої відзначився голкіпер. А відразу після перерви вихованці 15-ї школи зуміли зрівняти рахунок - відзначився Олександр Чопик. Але паритет не вдалося втримати, і у воротах 15-ї школи раз за разом опинилися два м’ячі - дубль від Романа Недільського, і гол від Євгена Бойка. Таким чином, 3:1 на користь ЗШ №18.

 

ЗШ №19 - ЗШ №17 - 6:2
Тільки-но вийшовши на поле, обидві команди показали характер, і, що без бою позиції здавати не мають наміру. Вже на старті Максим Моргулець вивів свою ЗШ №17 вперед, але за хвилину Олег Дудка відігрався вправним дублем, а ще за кілька хвилин гол забив Сергій Черевко. Дальше гра продовжилася спокійніше, і школи надійніше закріпилися в захисті, тож після першого тайму рахунок на табло - 3:1. Після перерви ЗШ №19 почала грати з ще більшим запалом та ентузіазмом, і в підсумку чого подвоїли результат - хет-трик на свій рахунок записав Олег Дудка. Натомість ЗШ №17 не вдалося відігратися, показник покращив автогол суперника.

 

ЗШ №28 - Микитинецька ЗШ - 11:0
Микитинецька ЗШ - дебютант шкільного турніру, який тільки "знайомиться" із правилами змагань та включається у вир футзальних батлів. Натомість, ЗШ №28 може похизуватися чималим багажем виступів, і успіхами - навчальний заклад неодноразово був в топі найсильніших команд. Не дивно, що "на класі" переграли свого суперника, і забили у ворота Микитинецької школи 11 голів. Покером відзначився Віталій Кривулич, дублі оформили Владислав Горбачевський і Максим Тисак, по м’ячу забили Роман Суботін, Арсен Балагура, Богдан Хомин.

 

 

ЗШ №8 - Гімназія №2 - 3:3
Обидві школи активно включилися у гру, і старалися ні на крок не поступатися одна одній, тому на полі було багато атак, динаміки та емоцій. Вже зі старту ЗШ №8 повела в рахунку - відзначився Ілля Лесів, який за кілька миттєвостей вже подвоїв результат для своєї школи. Гімназисти теж не сиділи склавши руки, і безуспішно атакували свого суперника - 8-а школа відзначилася хорошою грою захисту та воротаря. Другий тайм розпочався з гола Іллі Лесіва, а Гімназія №2 зуміла "розмочити" рахунок - гол забив Максим Єфремов. Далі гімназисти перейняли ініціативу, і ще двічі "засмутили" ЗШ №8 - голи забили Іван Кудляк та Андрій Фарович. Таким чином, бойова нічия - 3:3.

 

ЗШ №6 - Школа-гімназія №2 - 1:1
Школи зразу ж задали грі динамічного темпу, помітно було, що на майданчику два рівні та варті одне одного суперника, не дивно, що це й відобразилося на підсумку. Першою повела в рахунку ЗШ №6, скориставшись авоголом свого суперника, але вже за лічені хвилини Артем Бобурчак встановив паритет. Попри всі старання обох команд повести в рахунку - на табло залишалася незмінна нічия. Не змінилося нічого і в другому таймі - обидві школи, продемонструвавши рівну гру, цілком закономірно в цьому матчі розписали мирову.


13.11.2017 1985 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1029
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2420
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2062
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2097
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6374 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2389 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

262

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1080

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1119

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1328
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

204
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

541
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2000
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26442
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

498
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10401 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7942
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

486
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

346
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

501
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

571
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1513