"Ураган" приймає чинних чемпіонів України. Анонс матчу

 

 

У суботу, 28 жовтня, в Івано-Франківську відбудеться матч 7-го туру Екстра-ліги, в якому "Ураган" зустрінеться із херсонським "Продексімом".

 

"Ураган" (Івано-Франківськ) – "Продексім" (Херсон)

28 жовтня 2017 року. Івано-Франківськ. Манеж Коледжу фізвиховання – 12.00.

Арбітри: О. Білащенко (Чернігів), С. Подворний (Хмельницький), В. Гронський (Івано-Франківськ)

Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

 

Найтоповіший поєдинок буде зіграний в Івано-Франківську. Незважаючи на те, що "Ураган" зараз посідає місце, яке не відповідає його амбіціям, немає сумнівів у тому, що на поєдинок проти чинних чемпіонів України вони налаштуються по-бойовому.

 

Тим більше, не будемо забувати, що днями "Ураган" відсвяткував своє 15-річчя. І перемога у цій грі буде найкращим подарунком для івано-франківського клубу, в якого у цьому сезоні є велика проблема зі здобуттям потрібного результату саме у домашніх поєдинках.

 

Тому, перемогти "Продексім" буде для "ураганівців" справою принципу. А от для гостей з Херсона цей матч проти хорошого суперника буде зайвою перевіркою сил перед іграми Елітного раунду кубку УЄФА, до якого підопічні Ігоря Москвичова готуються вже зараз.

 

ПЕРЕДМОВА

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Підготовчий тиждень пройшов досить таки вдало. Ми розуміємо, хто до нас їде, тому готувалися з підвищеною концентрацією уваги, усвідомлюємо, що кожен епізод потрібно не тільки виборювати на нашу користь, але й намагатися грати по-максимуму - це забити гол, це перевага у рахунку, і те, чого останній час нам дуже бракує - це результату на табло. Хоча багато напрацювань на тренуваннях, які від гри до гри вдаються нам все краще. Шкода, що бракує впевненості, оптимального складу "четвірок", на жаль, ще не відновилися лідери нашої команди, тому змушені в експериментальному складі виходити і на цей матч. Є в цьому і певна перевага, бо молоді гравці отримують необхідну їм ігрову практику, набувають досвіду, знань, які необхідні для того, щоб хлопці ставали професіоналами. Тільки через роботу, через матчі із сильними суперниками ми вчимось, розвиваємося, і бачимо свої сильні сторони та недоліки. Після кожного матчу переглядаємо наші помилки, і, незважаючи на місце у турнірній таблиці, кількість помилок стає меншою. З часом, при позитивній динаміці, і рахунок на табло буде на нашу користь.

- Як підібрати "ключ" до "Продексіма", знаєте?
Головне наше завдання - це покращувати свою гру, і знаходити "ключі" до будь-яких команд. Щодо матчу з "Продексімом", то ми розуміємо, яка ця команда, і які в них "козирі" - насамперед, це сильний колектив, який підсилився індивідуально кращими гравцями, зокрема, бразильцями, які відрізняються технікою, індивідуальною майстерністю. Для нас це додатковий стимул, щоб підвищити концентрацію уваги, відповідальність, реалізовувати створені моменти, мати психологічну перевагу, перевагу на табло, щоб володіти ситуацією на полі, а не знову наздоганяти суперника. Будемо грати надійно в захисті, і старатися використати свої шанси біля воріт суперника.

- Яка ситуація з травмованими?
Петро Шотурма через травму пропустив дуже багато, але на тренуваннях спостерігаємо за ним, бачимо динаміку відновлення, і його велике бажання грати і допомагати команді. Нам дуже бракує на полі такого досвідченого виконавця , сподіваємося, із наступного тижня він вже буде у загальній групі. Стосовно Андрія Сімки, то термін відновлення не такий швидкий, як би ми цього хотіли. Тому на суботню гру будемо виходити з тими гравцями, які є. Кожному довіряємо - кожен гравець повинен нести відповідальність за свої дії на майданчику!Хлопці розуміють для чого вони грають в цій команді.

Михайло ЗВАРИЧ, гравець "Урагану":
- Всі розуміємо, що вдома приймаємо чемпіона України, суперник - сильний, тому готуємося у бойовому настрої, і налаштовуємося на боротьбу та перемогу. Будемо докладати максимум зусиль, щоб здобути три очки.

- Був ряд поразок, як психологічно налаштовані?
Завжди хочеться перемагати, на жаль, не виходило… Зробили висновки, працюємо над помилками, і будемо старатися не повторювати їх. Дуже хочемо виграти. Хочу, щоб наші вболівальники продовжували у нас вірити, підтримувати, а ми буде робити все для того, щоб демонструвати хорошу гру.

- За чотири сезони в "Урагані" ти увійшов у десятку кращих бомбардирів клубу…
Насамперед, дуже приємно потрапити в історію свого клубу. У майбутньому хочеться ще більше забивати, перемагати разом з командою, і встановлювати рекорди - наприклад, потрапити у трійку кращих бомбардирів.

 

За матеріалами прес-служби НФК "Ураган і прес-служби АФУ


28.10.2017 591 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

667
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1924 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1129 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

553
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6902 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11393 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

333

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1077

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1115

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1109
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

44
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

282
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1081
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

655
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

752
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2948
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4440
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18440
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

39
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

321
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

352
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

663