Нардеп у Верховній Раді назвав "мінтярами та беркутами" правоохоронців, які забезпечували порядок під час Галицького дербі (відео)

 

 

На сторінці у Фейсбуці боєць АТО Назар Кішак опублікував відео виступу у Верховній Раді депутата від БПП Андрія Антонищака.

 

Народний депутат згадав матч “Прикарапття-Карпати”, безлади, яке вчинили львівські фанати та вказує на нібито бездіяльність прикарпатських правоохоронців.

 

“Але що витворили ці мєнтяри. Це не поліція, це є не наша українська поліція, за яку ми голосували, на яку ми виділяли кошти. Це є мінти, беркутня, які таким способом лупили нас в 2013 році. Що вони зробили: замість того, аби адекватно примінити фізичну силу, відтіснити вболівальників, вони просто цих пацанів по 14, по 16 років брали в коло і по четверо, по п’ятеро, є на відео зафіксовано, хто це робив, збивали ногами, били по голові, по хребті, били кийками, тягнули за ноги. Це все бачила вся Україна”, – сказав нардеп. 

 

 

Кішак звернувся до всіх головних правоохоронців.

“Ви просто послухайте, що воно говорить… Це позор бути публічною особою і так висловлюватись в прямому ефірі про людей, які бережуть наш спокій та правопорядок, #ПоліціяОсобливогоПризначення.

Жалко, що цього нардепа не було в рядах правоохоронців, я би поглянув на його героїзм, коли прилетить в голову пітарда і камінь, жаль, що не було Вас там, а дуже жаль, я думаю, після того, як Вам кидають пітарду з гачками від рибацького наснастя, Ви б не виходили не те що на трибуни, а і на вулицю.

Ви заявляєте притягнути-відсторонити працівників та керівників #поліції м. Івано-Франківськ, а хто буде притягувати Ваших фанів до відповідальності за статтями :

1. http://yurist-online.com/…/uslu…/yuristam/kodeks/024/342.php #стаття345ККУ

2. http://yurist-online.com/…/uslu…/yuristam/kodeks/024/293.php #стаття296ККУ

за нанесення тяжкотілесних побоїв, опіків та стресами, які перенесли працівники спецпідрозділів та патрульної поліції, хлопці час від часу їздять в зону #АТО не для того аби якийсь непотріб що сидить в ВР обзивав і принижував честь та гідність, шановні #депутати Верховної Ради-не для того відстоюємо сувернітет,честь,та гідність…

А з фанатами потрібно розібратись, адже на скільки мені відомо скаржень та заяв від сторони #фанатів м.Львова не має.

Звертаюсь до міністра #МВС України, притягнути до відповідальності народного депутата #Антонищака А.Ф з фракції #БЛОКПОРОШЕНКА за статтею :

1. Стаття 173-1КУпАП за розповсюдження не правдивих чуток. Поширювання неправдивих чуток, що можуть викликати паніку серед населення або порушення громадського порядку, – тягне за собою накладення штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням двадцяти процентів заробітку.

2.Вибачитись превсилюдно перед поліцейськими м. Івано-Франківськ.
ЗА СЛОВА ПОТРІБНО ВІДПОВІДАТИ…
#ВІДЕОЗНЕЦЕНЗУРНОЮЛЕКСИКОЮВІДнардепа”, – написав атовець.

 

 

Читайте також:

Підсумки "Галицького дербі": шестеро затриманих фанів, троє постраждалих правоохоронців і два кримінальні провадження (фото)

Після матчу з "Прикарпаттям" фанати зупинили клубний автобус "Карпат" і ледь не побили футболістів (фото)

В Івано-Франківську попри дощ стадіон "РУХ" зібрав аншлаг на матч "Прикарпаття" – "Карпати"

Фанати львівських "Карпат" влаштували на матчі в Івано-Франківську піротехнічне "шоу" (фото, відео)

200 поліцейських, перекриття вулиць та "сухий закон": у Франківську тривають останні приготування до Галицького дербі

"Велике галицьке дербі" покаже телеканал ZIK (відео)

Ажіотаж, ремонт стадіону та безпрецедентні міри безпеки: як Івано-Франківськ готується до "Великого Галицького Дербі" (фото+відео)

Суперник «Прикарпаття» відправив у відставку тренера-іспанця

На матч «Прикарпаття» - «Карпати» вже продано сім тисяч квитків

Прикарпаття - Карпати. Зворотній відлік

Володимир Ковалюк: На в’їзді до Львова автобус завжди зупинявся біля величезного, вікового дуба. На фарт

Ультрас “Карпат” обіцяють погроми, якщо програють “Прикарпаттю” у Кубку (відео)

Володимир Ковалюк: Дуже хотіли в суперники "Карпати" - це буде справжнє галицьке дербі


24.09.2017 559 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

656
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2259
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1995
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2019
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6048 53
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2302 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

176

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

990

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

992

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1246
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

473
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1933
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3828
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26347
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

423
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10337 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7878
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

429
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

270
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

429
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

511
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1442