Гороскоп грошей на 2017 рік для всіх знаків зодіаку

 

/data/blog/123058/d50e17859147486dc85d189a8e0647a6.jpg

 

Що зробити, щоб у 2017 році поліпшити матеріальне становище? Яким знакам зодіаку пощастить отримати великий виграш та чого варто остерігатися, щоб не зазнати фінансових утрат? 

 

Астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко підготував гороскоп грошей на 2017 рік для всіх знаків зодіаку. Читайте фінансовий гороскоп 2017 та дізнавайтеся, які зміни принесе Новий 2017 рік

 

ОВЕН: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

У січні Овнам не слід бути надто довірливими, аби не потрапити на гачок шахрая, можливі обмани та здирництво. Для придбання нерухомості та інших великих покупок найбільш сприятливий червень і категорично не підходить липень. Натомість у липні можна зробити корисні придбання в дім, вигідно здати чи винайняти житло.

Червень – прекрасний час для інвестицій, отримання великого доходу. На матеріальну підтримку «другої половинки» можна розраховувати у травні, червні, липні. Доходи від творчості, зарубіжних зв’язків та навчання вірогідні у червні, вересні, листопаді та грудні.

 

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

У березні ймовірне істотне поліпшення матеріального становища та зростання заробітку. Червень відзначиться доходом від викладацької та сценічної діяльності. Для ризикованих операцій категорично не підходять травень та серпень. Але саме останній місяць літа – найбільш вдалий із фінансової точки зору. Зараз ви зможете вирішити квартирне питання. Угоди з нерухомістю будуть успішними також у вересні, листопаді, грудні.

 

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

Весь рік буде цілком вдалим у фінансовому плані, тільки важливо в лютому остерігатися азартних ігор і ризикових операцій. У травні грошима допоможе друг, а в липні очікуються доходи від публічної та педагогічної діяльності, проведення курсів.

Якщо хочете купити машину – зробіть це в серпні або вересні. Цей місяць – найкращий час і для купівлі квартири. Фінансова допомога від близьких родичів можлива у травні, серпні та вересні. Доходи від нерухомості, землі, оренди зірки обіцяють до кінця року.

 

РАК: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

Для придбання квартири або дачі найбільш підходящий червень, а вигідно орендувати чи здати в оренду нерухомість або зробити корисну покупку в дім можна в серпні. Великий прибуток від інвестицій у перспективний бізнес, депозитів можна очікувати в серпні. У цей час можна зробити серйозне придбання. На матеріальну допомогу партнера можна розраховувати в серпні, жовтні та грудні.

Вам доведеться витратитися на подарунки для коханої людини в січні. Зарубіжні зв’язки та успішні торгові операції, прибуток від творчих проектів чекають Раків у березні. А друга половина року – вдалий час для ремонту будинку, дачі, квартири – скористайтеся щасливим розташуванням зірок, щоб зробити ваше житло затишним.

 

ЛЕВ: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

У січні дохід принесе співавторство, угоди з нерухомістю. У лютому рекомендується пройти технічний огляд, полагодити машину. Серйозний прибуток, вдалі інвестиції зірки обіцяють у березні, а ось у квітні не варто захоплюватися азартними іграми – програш може бути дуже великим. Травень і червень несуть втрати аварійного характеру, у червні також можливі зриви фінансових планів.

Небезпека великих програшів збережеться в липні, а в серпні – не робіть жодних інвестицій і вкладів, щоб уникнути втрат. Щастя повернеться до вас у вересні – можете виграти на біржі, у казино; а от жовтень – вдалий місяць для торгівлі. Купувати нерухомість найкраще в листопаді або грудні, а автомобіль – у серпні.

 

ДІВА: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

Якщо ви вирішили придбати нерухомість у 2017 році, не слід укладати угоду в лютому або березні, краще відкласти її до травня-червня, серпня або жовтня. Дуже вигідну пропозицію також можна знайти в грудні. Для оренди квартири, покупок для облаштування будинку ці місяці теж дуже сприятливі. Перший квартал виявиться найбільш складним та непередбачуваним у фінансовому плані, слід утриматися від будь-яких витрат і авантюр: ризик збитків дуже великий.

А ось щастя в ризикованих фінансових операціях буде супроводжувати Дів у травні і в останньому кварталі, уже з вересня. Для великих інвестицій, депозитів та чималих доходів найвдаліший місяць – червень. Не слід купувати автомобіль у лютому і у травні – покупка виявиться невигідною. На значний прибуток партнера можна розраховувати в січні, а також у квітні-липні. Але не виключено, що вашої матеріальної підтримки в лютому та липні потребуватиме кохана людина.

 

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

З фінансової точки зору рік вельми вдалий для Терезів. Великий дохід, вигідні інвестиції, хороший відсоток із депозитів чекає на вас у січні. У цей час можна зробити дорогі та престижні покупки. Ваш партнер обов’язково надасть матеріальну підтримку в лютому, травні, червні. У листопаді можна побалувати себе шопінгом, цей період сприятливий для доходів від зарубіжних торгових операцій, репетиторства, проведення майстер-класів і тренінгів.

Утримайтеся від купівлі автомобіля в липні і грудні, будьте вкрай уважні у вересні і жовтні, коли можливі крадіжки з автомобіля. Придбати «залізного коня» зірки радять у червні або листопаді. Якщо актуальним є придбання нерухомості, можна запланувати угоду на жовтень, але грудень – ідеальний час для вирішення квартирного питання. У листопаді та грудні можна зробити досить цінні покупки для облаштування будинку, вигідно орендувати або здати в оренду квартиру. У цей час будуть дуже успішними торгові операції.

 

СКОРПІОН: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

Майже весь рік Скорпіони будуть на гребені фінансового щастя – великі доходи можливі в січні, травні, червні, серпні, вересні, листопаді та грудні. Однак у січні і лютому можлива поломка автівки, буде необхідний ремонт. У лютому є ймовірність крадіжки речей з машини – будьте уважні! Гарний час для покупки машини – вересень.

Весна принесе фінансове щастя – у березні є шанси виграти в лотерею, отримати великий подарунок. Робити ремонт удома або в офісі найкраще у квітні, а заводити домашнього улюбленця – у травні. Зберігайте пильність у червні – зірки обіцяють втрати від розваг, ігор, валютних спекуляцій. Інвестиції будуть вдалими в серпні, листопаді, грудні.

 

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

У січні саме час вирішити квартирне питання, покупка нерухомості виявиться дуже вдалою. Здати або винайняти житло на хороших умовах можна у квітні або жовтні, у липні також існує ймовірність, але не така вигідна. У лютому-березні, травні та липні багатьом Стрільцям доведеться гарячково шукати додатковий заробіток, щоб якось закрити виниклі проблеми з фінансами.

Проявивши старанність і креативність, вдасться залатати дірки в бюджеті. Хороший дохід від навчання і викладання можна отримати у вересні - листопаді. Придбаннями для будинку, оновленням гардероба, купівлею техніки краще зайнятися в серпні, жовтні та грудні. А на великий дохід варто розраховувати лише наприкінці року, коли вашу працьовитість буде гідно винагороджено.

 

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

Рік мине під знаком фінансової стабільності, але треба остерігатися штрафів, грошових авантюр і крадіжок. Особливу пильність важливо проявляти в липні і в грудні. Якщо хочете купити нову машину або відремонтувати ту, що маєте, – зробіть це в березні! Серпень буде найкращим часом для інвестицій і банківських вкладів, а от лютий і квітень – для оренди нерухомості. Великою є ймовірність матеріальної допомоги від близьких родичів у лютому і у травні, від зарубіжних партнерів – у вересні.

 

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

У цілому, на Водоліїв чекає рік матеріальної стабільності. Складними виявляться лише червень, серпень і вересень, коли витрати можуть істотно перевищити доходи: улітку - через фінансові авантюри та ризиковані операції, а восени – через непередбачені проблеми у партнера. Підстрахуйте свої можливості в цей час.

Великі доходи вірогідні в січні і в березні. Інвестиції, депозити виявляться вельми вигідними. Можна дозволити собі зробити великі та престижні покупки. Партнер зможе надати фінансову підтримку в березні. У травні або жовтні зірки радять придбати автомобіль.

 

РИБИ: ГОРОСКОП ГРОШЕЙ НА 2017 РІК

Заплановану позику або гроші під проект краще брати в січні. Лютий і березень – час, коли не варто вирішувати фінансові питання. З квітня починаються фінансові успіхи: можливе кількаразове підвищення зарплати, поява інших благ (наприклад, особистого авто), з’явиться оригінальна можливість додаткового заробітку.


31.12.2016 1988 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

619
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1806 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1106 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

532
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6882 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11336 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

312

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1048

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1094

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1089
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

257
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1062
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

826
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

717
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

649
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2922
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4418
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18418
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

290
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

334
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

644
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

746