Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін з прикарпатським "Пікассо" знову на передовій

 

 

Депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін та боєць АТО, калуський "Пікассо" Володимир Безрукий знову поїхали на передову.

 

Журналісти дізналися про це випадково, зустрівши хлопців біля “Фуршету”, де вони закуповували продукти перед поїздкою, пишуть Вісті Калущини.

 
"Людям треба нагадувати, які події відбуваються на Сході. Можливо, деколи і я сам починаю забувати, що в країні війна. Тому й їдемо на передову. А ще, на моє переконання, тільки там можна дізнатися справжню правду про те, що відбувається, а не з екранів телевізорів чи, тим більше, соцмереж, — каже Андріан Волгін. — А ми мусимо знати правду, як там, що й до чого. Я мушу це знати, бо ж, як би не пафосно це звучало, з’явилося багато людей, які мене підтримують в діях. Разом з тим, в рази виросла відповідальність".
 
Андріан каже, зараз на передовій — особливо важко. Рано темніє, ночі довгі. Роздуми важкі… Зокрема і про допомогу учасникам АТО, і про дружбу.
 
 
"На мою думку, — відповів на запитання “ВК” Андріан, — має бути допомога тільки реально малозабезпеченим. Не може бути всім підряд. Бюджет же ж не резиновий. В тому числі це стосується й учасників АТО".
 
 
Волгін не приховує — наскільки часу поїхав, ще не знає. Швидше за все, приїде до Нового року, бо ж має ще в Івано-Франківську незавершені справи, зокрема і по спорткомплексу “Олімпійський”.
 
 
Наразі, каже, буде вирішувати всі поточні справи в телефонному режимі. 
 
 
До речі, чоловіки поїхали не з порожніми руками на передову, а двома автівками, набитими допомогою для бійців.
 
 
"Міг написати у “Фейсбуці”, що їду на фронт, впевнений, багато людей хотіло б допомогти. Але є й ті, які б кричали знову, мовляв, Андріан піариться. Це не піар. І не розумію в принципі людей, які таке можуть зараз казати. На щастя, є люди, їх небагато, можна на руці порахувати, які допомагають, коли це необхідно. І допомогли цього разу. Це і колеги по фракції БПП, і просто мої добрі знайомі. Тому веземо шапки-вушанки, жилетки, дальномір на передову. Це війна, будемо допомагати тримати позиції. 
 
 
Володимир Безрукий не розповідає нічого. Тільки каже обов’язково подякувати Миколі Барченку та друзям, які допомогли придбати автівку і все необхідне на передовій. 
 
 
 
"Від долі не втечеш, — посміхаються. Головне, щоб у кожного були не тільки такі друзі, з якими можна йти в бари-кабаки, а й навіть ті, з якими можна поїхати на фронт, якщо є така потреба. 
 
 
До слова, калуський “Пікассо” Володимир Безрукий намалював більше двохсот портретів майданівців, учасників Революції гідності, бійців передової. Серед облич, увіковічених на папері, — відважні медики, козаки, сотники, люди з різних куточків України. Зараз виставка портретів “Нескорені” — у Івано-Франківську. 


02.12.2016 578 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1833
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1796
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1780
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5286 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2082 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1459

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

623

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

712

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

909

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

943
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1675
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3611
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10186
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26061
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10097 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7658
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

843
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1346
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

319
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1209
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

798
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1020