Зодіакальний гороскоп на 2011 рік

 Гороскопи у виконанні астрологів представляють собою креслення, на яких графічно зображено положення небесних світил та інших об’єктів на зодіакальної окружності, накреслені кути їх взаємних впливів у певний момент часу.  Частіше за все мова йде про момент народження конкретної людини. Власне, саме слово «гороскоп», яке запозичене з грецької, означає часовий відрізок, погляд на час або в часі. Саме на підставі подібних креслень і робляться прогнози про планетарні впливи, які називаємо гороскопами ми, люди, частіше за все далекі від астрології. У загальному випадку можна сказати, що гороскоп – це прогноз перебігу подій, їх характеристика і спрямованість у певний часовий проміжок. У нашому випадку мова піде про прогноз і гороскопі на 2011 рік для знаків зодіаку. 

Ваш зодіакальний гороскоп на 2011 рік

 

Овен (21 березня – 20 квітня)

 Життя Овнів у 2011 році визначено зміниться на краще. Все, що тріпало нерви і гальмувало справи, залишиться в минулому. Особливо треба звернути увагу на період близько дня народження представників знаку. У ці кілька днів має виповнитися якесь таємне бажання. Овни можуть діяти сміливо. Ніяких перешкод на їх шляху в даний часовий проміжок не виникне.

У будинку Овнів у 2011 році не буде нудьги. Представники знаку зроблять все можливе, щоб об’єднати сім’ю навколо спільної ідеї. Астролог радить у перші три місяці балувати рідних різноманітністю. А ось влітку можна подумати про ремонт, перестановки, взагалі про перебудову житла. У районі 1 липня для цього настане виключно сприятливий час. У листопаді Овнам доведеться добре попрацювати на благо родини. У цей час доведеться займатися оформленням юридичних документів, пов’язаних з фамільною власністю. 

Практично весь 2011 Овни будуть енергійними і діяльними. Рік почнеться з сильного Юпітера в їх знаку. Це означає, що прямо в січні стануть приходити гроші, причому рівно стільки, щоб Овни могли дозволити собі бажані придбання. Пізніше позитивні тенденції будуть тільки наростати. У 2011 році Овни можуть розбагатіти, якщо звичайно не спустять зароблені кошти на всякі дрібниці. Що стосується роботи, то в цьому плані слід звернути увагу на вересень. Саме в цьому місяці виникне ситуація, яка вимагатиме від Овнів напруження волі та фізичних можливостей. Вказівки на успіх у гороскопі є, але ніщо не прийде саме. Ті, хто все ще перебуває в пошуках підходящого заняття, повинні обов’язково скористатися жовтневими енергіями. Шанс знайти роботу до душі в цей час дуже високий.

 

Тілець (21 квітня – 20 травня)

 У самому початку 2011 року Тельці відчують гостру тягу до змін, і це змусить їх розглядати все нові і нові варіанти розвитку, вчитися, вдосконалюватися будь-якими способами. Цього року представники знака будуть більш заповзятливі, а влітку ще й вражаюче щасливі завдяки сильному Юпітеру, який на початку другого півріччя переміститься в зоряний будинок Тельців. Найбільші успіхи можливі у сфері освіти і взагалі придбання нових знань, які можуть бути почерпнуті в ході мандрів.

У будинку Тельців на початку року може виникнути деяке замішання. Кермо влади перейдуть в руки когось із молодших членів сім’ї. Вся справа в тому, що в 2011 році представникам знака буде не до домашніх проблем. Їх інтереси перемістяться в бік кар’єри та бізнесу. Тим Тельцям, хто захоче поєднати роботу і сім’ю, повезе в червні. У голову можуть прийти чудові ідеї. Серйозні проблеми вдома виникнуть восени. У цей час у сімейний сектор гороскопу переміститься Марс. Він здатний спровокувати велику напругу. Тим не менш, за його участі можливі великі переробки в оселі – ремонт, перебудова. Все вийде відмінно, якщо Тельці уважно поставляться до вибору виконавців замовлення. 

На початку року Тельці потраплять в ситуацію фінансового пошуку. По всій видимості, їх власні кошти виявляться розпорошеними по різних проектах. І одночасно може знадобитися певна сума для вкладення в нову справу. Гроші, врешті-решт, будуть знайдені, але мине якийсь час, перш ніж Тельці зможуть зітхнути вільно. Доведеться потерпіти, щоб плани втілились напевно. Працювати в 2011 році доведеться багато і важко. Тельці повинні бути готові до того, що втома стане їх постійним супутником. Тиск трохи ослабне в середині року. Деякі представники знаку зможуть поміняти роботу. Їм може бути запропоновано більш цікаве і вигідне з матеріальної точки зору заняття. У жовтні треба бути готовим до того, що на службі і в бізнесі виникне позитивна динаміка. Тельці можуть отримати нове призначення або підписати нові вигідні контракти. До кінця року фінансове становище представників знаку помітно зміцниться.

 

Близнюки (21 травня – 20 червня)

 У 2011 році оточуючі будуть вражені змінами, які відбудуться з представниками знака. Кудись подінеться все легковажність Близнюків. Вони стануть серйозними і розважливими, причому це буде мати відношення як до питань кар’єри та бізнесу, так і до міжособистісних відносин. Близнюки стануть бережливими і в тому, що стосується грошей, і в тому, що має відношення до почуттів.

На початку року Близнюкам чекає переїзд, купівля нового житла або капітальний ремонт старого. Якщо представники знака не стануть нічого відкладати на потім і підійдуть до справи з усією серйозністю, процес пройде швидко і успішно. Влітку Близнюки зможуть зітхнути вільно і зануритися в атмосферу родинного благополуччя. Саме в цей час на передній план виступлять взаємини між мешканцями будинку, і Близнюки стануть об’єднуючим центром. Може так статися, що, вникнувши в проблеми рідних, восени Близнюки активно візьмуться за їх усунення. До кінця року, таким чином, у себе вдома представники знаку можуть створити обстановку абсолютної гармонії. І це буде справжня перемога над обставинами. 

Відносно кар’єри і бізнесу Близнюки на самому початку року можуть розраховувати на дієву і своєчасну допомогу. У їхнє життя увійде якийсь чоловік, який завдяки своєму досвіду і таланту зможе дати настільки чудовий рада, що Близнюки просунуть свою роботу вперед відразу на кілька порядків. Правда, відчуваючи власну успішність, вони довго будуть сумніватися в правильності дій, оскільки не відразу отримають реакцію на свої ініціативи. Цей непростий період треба просто пережити, не відволікаючись на метання і душевні терзання. Восени Близнюкам нададуть всі належні оцінки того, що вони зробили, і нагорода теж не змусить себе чекати. Вірогідні нове призначення і прибуток. У жовтні Близнюки ще будуть відчувати нестачу коштів, але вже до кінця року грошей буде стільки, що їх можна буде вкладати в нові проекти. Близнюки повинні боротися з бажанням жити на широку ногу. Воно може коштувати благополуччя в майбутньому.

 

Рак (21 червня – 22 липня)

 Раки в 2011 році потраплять в смугу великих перетворень у своєму житті, причому творцями цих змін стануть вони самі. Це буде час учнівства. Дане твердження має відношення не тільки до молоді, але і до вже відбувся людям. Останнім прийде в голову удосконалити свої знання, підвищити кваліфікацію, освоїти нову професію. Слід уточнити, що будь-яка діяльність у цьому напрямку виявиться надзвичайно вдалою. Крім того, в 2011 році Ракам належить багато подорожувати або спілкуватися з людьми здалеку. І це теж виявиться пізнавальним моментом. Більш того, нові знання наведуть на роздуми і допоможуть представникам знака обзавестися якоїсь ідеєю, яка і стане згодом двигуном неминучих і позитивних змін у долі.

Це, мабуть, найважливіша сфера життєвого устрою Раков. У першій половині року в сім’ї представників знаку виникнуть якісь проблеми, і Раки влаштують все так, що вирішувати їх вони будуть разом зі своїми домашніми спільно. Попутно буде розроблена стратегічна програма на майбутнє. Займаючись всім цим, представники знаку зможуть краще зрозуміти своїх домашніх і, якщо таке можливо, сильніше полюбити їх. Цікаво, що в гороскопі Раків є вказівка на те, що якесь нове знайомство допоможе їм вирішити проблеми когось із членів родини, особливо якщо вони пов’язані зі шкідливими звичками або хворобами. Сімейним сектором Раків в 2011 році стане розпоряджатися Сатурн, і він додасть представникам знака відповідальності. 

У 2011 році Раки будуть більш ініціативними і діяльними, ніж зазвичай. Питання професійного успіху стануть важливими для них як ніколи. У цьому році дехто з представників знаку зважиться на те, щоб залишити безперспективну роботу і знайти щось більш цікаве і прибуткове. У липні, коли матеріальними справами представників знаку стане розпоряджатися Сатурн, Раки можуть винайти якийсь спосіб збільшення доходів. Швидше за все, це буде дуже вдалий продаж стали непотрібними предметів власності або підприємств, до яких Раки втратили інтерес. У листопаді кипуча діяльність Раків може увінчатися успіхом. Це виразиться в кар’єрному зростанні та збільшенні прибутковості бізнесу.

 

Лев (23 липня – 22 серпня)

 У 2011 році Леви почнуть вибудовувати черговий етап своєї кар’єри, але раптом виявиться, що все йде зовсім не так, як представники знаку припускали. Майже напевно цей факт Львів збентежений. Насправді, здавалося б, непотрібні зміни стануть благословенням божим. Доля сама підкоригує ідеї Львів, і вони заграють по-новому і принесуть прибуток. Відносини з людьми протягом року стануть носити дуже серйозний характер. Як би не хотілося інший раз Левам пожартувати, вони повинні пам’ятати, що будь-яке їх слово, будь-яка записка будуть сприйматися зовсім не як жарти. Це може призвести до непорозумінь. У другій половині року у Львів буде більше взаєморозуміння з оточуючими.

Левам у 2011 році за великим рахунком буде не до сімейних справ. На початку року вони стануть вирішувати питання кар’єри і бізнесу. На щастя, обов’язково знайдеться в будинку така людина, яка зможе перехопити кермо влади і підтримати сімейний корабель на плаву. У березні Леви трохи звільняться й стануть приймати більш діяльну участь у домашніх справах. З їхньої подачі може статися велика операція з сімейною нерухомістю. Купівля житла або ремонт пройдуть вдало. До кінця осені в будинку у Львів встановиться мир і порядок, а самі представники знаку займуть своє законне місце на чолі столу. 

Леви за природою своєю неймовірно щедрі, а це означає, що їм постійно потрібні гроші. У 2011 році представники знака майже напевно задумаються про перехід на більш високооплачувану роботу. Ці плани цілком здійсненні. Але Леви повинні мати на увазі, якщо вони захочуть поповнити свої доходи за рахунок збільшення обсягу роботи, то повинні бути готові до того, що їх витривалість буде піддана серйозному випробуванню. Простіше кажучи, не розрахувавши, вони можуть надірватися. Потрібно чергувати періоди напруги і відпочинку. Матеріальне становище почне поліпшуватися у вересні, не раніше.

 

Діви (23 серпня – 23 вересня)

 У 2011 році Діви з усією серйозністю підійдуть до питань поліпшення свого добробуту. Спочатку справи будуть йти добре, але навесні виникне несподівана ситуація, яка потребує великих витрат. Втім, в середині року стійкий рух вперед і вгору відновиться. Цікаво, що в комунікативному плані Діви стануть більш відкритими і в чомусь навіть більш легковажними. Їм захочеться знову побути дітьми. І це вдасться влітку, коли вони виявляться цілком безтурботними і стануть радіти кожному прожитому дню.

Якщо у кар’єрних турботах і любовних справах у Дів в 2011 році намітиться помітне пожвавлення, то вдома все буде йти як звичайно. На початку року ніяких особливих ускладнень не очікується, але навесні Діви виявляться настільки зануреними в ділове життя, що злегка віддаляться від будинку. Це було б великою помилкою. Час від часу представникам знака необхідно давати собі відпочинок, який вони зможуть знайти тільки в своїй сім’ї під захистом близьких людей. 

У 2011 році Діви займуться впритул своїми фінансами. Вся їхня ділова життя буде підпорядкована тому, щоб заробляти більше і витрачати гроші розумно. У матеріальному секторі представників знаку розташується Сатурн, і він-то й допоможе вести справи з толком і цілком успішно. Утім, доведеться докладати зусилля. У якийсь момент може навіть здатися, що вони марні, що становище не поліпшується, що сили витрачаються даремно. Але в липні Діви побачать, нарешті, позитивну динаміку і будуть почувати себе більш впевнено. Цікаво, що в процесі вирішення виникаючих проблем вони помітять помилку, зроблену в минулому, і зможуть її виправити. Деякий дохід в цьому році принесуть операції з нерухомістю. Правда, треба мати на увазі, що угоди пройдуть не гладко. Вірогідні непорозуміння і затримки. Кращий місяць для роботи в цьому напрямку – жовтень. Гроші, вкладені в будинок і сім’ю, в кінці року принесуть величезне моральне задоволення.

 

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

 У 2011 році в знаку Терезів буде практично постійно бути присутнім Сатурн, званий ще планетою долі. Під її впливом представники знаку перетворяться настільки, що знайомі перестануть їх впізнавати. Вітряні Ваги з їх поверхневими судженнями і легким ставленням до життя раптом стануть серйозними, зібраними і неймовірно відповідальними. Практично у всіх життєвих сферах, опиняючись в ситуації вибору, вони стануть приймати практичні і розумні рішення, не покладаючись, як зазвичай, на авось. При цьому Ваги стануть постійно хвилюватися з приводу своїх вчинків, заново прораховувати можливі рішення. Цей рік може вийти виснажливим для представників знаку. Однак він принесе позитивні зміни, і Терези зуміють ними скористатися.

Рік у Терезів розпочнеться вдома в колі сім’ї. Це буде гарний час, повне взаєморозуміння та консолідації планів. Якраз у ці дні буде прийнято рішення про перебудову будинку або про покупку нерухомості. Реалізується воно пізніше, ніж хотілося б Терезам, але цілком успішно. Влітку, найімовірніше в поїздці під час відпустки, представники знаку можуть опинитися в неприємній ситуації через власної самовпевненості. Виплутатися допоможуть рідні та друзі. В кінці року хтось з членів сім’ї вирішить відкрити бізнес, якому буде потрібна підтримка Терезів. Найцікавіше, що представники знаку напевно зможуть, якщо захочуть, стати добрим ангелом цієї справи. 

На початку року у Терезів може трапитися фінансова криза. Правда, в тому випадку, якщо вони виявляться досить нерозумними, щоб витрачати більше, ніж отримують. Втім, це буде хорошим уроком. Уже взимку Ваги почнуть ретельно планувати свої витрати. До самого кінця травня в їх фінансовому секторі стане розпоряджатися ретроградний Сатурн. Саме він стане перешкоджати всім новим починанням. Зате підведення підсумків та обдумування майбутніх стратегій буде виходити під його впливом дуже добре. Саме грунтовна підготовка послужить Терезам хорошу службу, коли дія Сатурна скінчиться, і настане пора звершень. До самого кінця року у професійній сфері у представників знаку відкриється зелена вулиця. У них стане виходити абсолютно все. Ваги придбають навіть дещо понад запланований завдяки кільком вдалим обставинам.

 

Скорпіон (24 жовтня – 21 листопада)

 Головною турботою Скорпіонів у 2011 році стане особиста таємне життя. Можливо, вона буде залежати від чужих секретів. Найімовірніше, все це буде пов’язано з професійними обов’язками Скорпіонів, але цілком припустимі й міжособистісні відносини. Взагалі на Скорпіонів можна покластися. Чужих таємниць вони не розголошують. Але в цьому році потреба приховувати щось обійдеться Скорпіонам дорого. З лютого по травень їм доведеться переносити майже непосильний тиск зовнішніх обставин. Тим не менш, представники знаку з честю витримають це випробування і будуть винагороджені. Їх власне життя помітно покращиться.

У 2011 році Скорпіони зможуть більше часу присвячувати своєму дому і сім’ї. Іноді вони зможуть пожертвувати суспільними інтересами заради особистих. Їм буде добре вдома. У своїй сім’ї Скорпіони знайдуть тимчасовий притулок від серйозних і відповідальних справ. Які будуть лежати у них на плечах тяжким вантажем. Треба мати на увазі, що в проміжку між лютим і травнем можуть трапитися неприємності у когось із старших родичів. Їх наслідки вдасться усунути до середини року. Вже влітку життя сім’ї стане безхмарним, і Скорпіони зможуть насолоджуватися миром і спокоєм у своєму будинку. 

Кар’єрні питання Скорпіонів, починаючи з березня місяця, опиняться в повній залежності від енергій планети Уран, яка переміститься в діловий сектор гороскопу представників знаку. Професійна життя Скорпіонів виявиться дуже нерівною, непередбачуваною. Дивно, але всі плани представників знаку стануть зриватися один за іншим. Зате там, де вони не очікували жодних результатів, несподівано почнуть відбуватися дуже значні події. Не можна сказати, що всі знову виникаючі обставини будуть несприятливими. Щасливих випадковостей на частку Скорпіонів вистачить. Незважаючи на те, що часто Скорпіонам доведеться діяти приховано, вони зуміють зміцнити своє становище і ділову репутацію. Самим головним підсумком року стане те, що про скорпіона тепер стануть говорити як про людей гідних довіри, а це в майбутньому приверне до них досить вигідних партнерів.

 

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 Стрільцям слід мати на увазі, що в 2011 році у них можуть виникнути непередбачені обставини у всьому, що стосується грошей. Періодично стануть створюватися ситуації, про які прийнято говорити: то густо, то пусто. Астролог радить сформувати особистий кризовий фонд, відкладаючи частину заробленого щоразу, як з’явиться така можливість. Крім того, тенденції року такі, що цілком вірогідні зміни в колі спілкування представників знаку. Стрільці стануть спілкуватися з людьми з різних верств суспільства, з багатьма, як це буває у представників знаку, зможуть потоваришувати. У підсумку самі здивуються тому, що в кінці року їх область інтересів перемістилася в те коло, до якого самі Стрільці не належать в силу освіти і походження.

У березні Стрільці прийдуть до думки, що пора серйозно зайнятися будинком і сімейними проблемами. Їм здається, що вони щось упустили, і зовсім перестали розуміти своїх домашніх. Втім, приводів для серйозних побоювань не виникне, взаєморозуміння залишиться на колишньому рівні. Але максимум з того, що зроблять Стрільці для дому в 2011 році, вони зроблять самостійно. У липні представники знаку зможуть трохи розслабитися і влаштувати для своїх близьких свято. Стрільці будуть налаштовані творчо і готові злегка пустувати. Вони як завжди зачарують сім’ю, змусять себе любити і зможуть з усією щирістю відповісти домочадцям взаємністю. 

У професійній сфері у Стрільців відбудуться серйозні зміни. Пов’язані вони будуть з тим, що будуть завершені довгострокові проекти минулих років. Потрібно буде починати щось нове. У результаті зміниться фінансова ситуації. Звичні джерела доходів вичерпаються, а нові тільки почнуть набирати силу. Буде потрібно підписати чимало паперів і домовитися про масу умов. Саме тому деякі Стрільці будуть почувати себе невпевнено, а багато хто з представників знаку будуть перебувати в стані роздратування. Астролог однозначний у своїх коментарях з приводу небесних енергій: у 2011 році пощастить тільки Стрільцям, які вміють бути терплячими, обережними і діють тільки напевне. Фінансова ситуація буде поліпшуватися. Що стосується виробничих відносин, то труднощі можуть виникнути на рівні порозуміння з особами, які займають більш високе положення, але вже в другій половині року все налагодиться.

 

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

 Козероги в 2011 році будуть ще більш наполегливі та відповідальні, ніж зазвичай, хоча, куди вже більше-то! Швидше за все, справа в особливій цілеспрямованості. На самому початку року Козероги вже будуть знати, чим хочуть його завершити, і стануть докладати для реалізації своїх цілей планомірні і постійні зусилля. На шляху може зустрітися маса перешкод, але налаштованість представників знаку виявиться таким, що вони їх просто знесуть. Якщо не вистачить сил чи повноважень, Козероги з легкістю знайдуть обхідні шляхи. На самій-то справі 2011 рік – це час прямого протекторату небес. Козероги можуть і повинні добитися глобальних змін у своєму житті. Втім, можливі й зовсім не ті результати, на які на початку року стануть розраховувати представники знака. Важко сказати, чи задовольнить їх такий поворот. У кожному випадку відповідь виявиться суто індивідуальним.

Оскільки Козероги будуть налаштовані в цьому році на особистий успіх, вони багато часу проводитимуть на роботі і з друзями з числа тих, хто може допомогти в просуванні кар’єрних питань. Сім’я майже напевно відчує себе обділеною увагою представників знаку. А якщо до цього додасться ще який-небудь роман на стороні, Козерогам не минути ускладнень у себе вдома. Буде краще, якщо представники знаку стануть тримати сімейні відносини в числі пріоритетних. Саме мир в домі, надійний тил, зовсім несподівано може виявитися визначальним фактором професійного успіху Козерогів. 

Фінансове становище Козерогів буде прямо залежати від професійних досягнень. Якщо цілі, що Козероги поставлять перед собою на початку року, будуть досягнуті, представники знаку отримають новий пост, підпишуть новий контракт, простіше кажучи, обзаведуться такою роботою, яка буде оплачуватися більш високо.

 

Водолій (20 січня – 18 лютого)

 Майже весь 2011 життя Водоліїв стане протікати під контролем суворого і аскетичного Сатурна, і вже ця планета постарається, щоб ніщо не далося представникам знака в цьому році задарма. У першій половині року Водолії стануть часто стикатися з різними перешкодами у своїй роботі та відносинах з людьми. Поїздка, очікувана і ретельно планована, швидше за все, зірветься або ж пройде зовсім не так, як очікувалося. Найімовірніше, неприємності ці пріключатся в період між лютим і червнем. Крім того, можливі непорозуміння з партнерами здалеку. А у студентів у згаданий період ймовірні проблеми в освітньому процесі. Втім, у другій половині року все зміниться, і Водолії зможуть виправити помилки. За умови, якщо представники знаку не опустять руки і будуть наполегливо і старанно відстоювати свої інтереси, в кінці року їх чекає успіх і заслужені нагороди.

Швидше за все, Водоліям частину часу доведеться провести вдалині від дому та сім’ї. І це незважаючи на те, що всім своїм серцем представники знаку в 2011 році будуть зі своїми близькими. Поїздки початку року, а хоча б і не зовсім вдалі, виявляться неминучими. Через них Водолії буквально змушені будуть залишити на чуже піклування когось із членів сім’ї, хто опиниться в скрутному становищі, наприклад, захворіє. Студентам доведеться виїхати в інший вуз, де вони могли б поправити свої освітні справи. Це буде означати ще й розлуку з сім’єю. Втім, необов’язково, що все буде так складно і трагічно. Цілком ймовірно, що ситуації опиняться пом’якшеними, або самі Водолії зуміють переломити їх хід несподіваними і виграшними вчинками. 

Гроші будуть приходити і тут же йти. Особливих статків Водолії в цьому році не відчують. Багато доведеться вкладати в роботу і навчання. Стане створюватися враження, що гроші тільки витікають, а прибутку немає як немає. Насправді це не так. Водолії зуміють домогтися стабільності, але попрацювати для цього доведеться в поті чола. Найголовніше, що представники знаку виявляться досить обережними, щоб не вплутуватися у фінансові авантюри. І це багато в чому допоможе уникнути зайвих хвилювань.

 

Риби (19 лютого – 20 березня)

Для Риб 2011 може виявитися доленосним. Представники вашого знаку Зодіаку зможуть реалізувати свій глобальний проект і навіть кілька видатних починань, в результаті чого життя зміниться як у професійному плані, так і в плані особистих відносин.

Ділові інтереси багатьох Риб отримають повне задоволення вже в першій половині 2011 року, щоправда, заради цього доведеться пройти через боротьбу самолюбство і пріоритетів. Як не дивно, протиборчої стороною Риб виявляться їх ж партнери, швидше за все, суть розбіжностей стане полягати у фінансовій стороні питання. Розгляди триватимуть довго, і домовитися вийде тільки до осені. Що стосується представників вашого зодіакального знаку, що знаходяться в чиєму-небудь підпорядкуванні, то вони можуть розраховувати на кар'єрне зростання і збільшення матеріальних доходів. Втім, і власникам власного бізнесу в першій половині року випаде кілька вірних способів поліпшити своє фінансове благополуччя. У другій половині 2011 року посилиться соціальна складова. Тепер професійні успіхи Риб будуть залежати від знайомств. Ті з представників вашого знаку Зодіаку, хто ще не обзавівся сильним покровителем, зможе зробити це влітку або ранньої осені. Комусь з Риб нададуть дієву допомогу родичі.

Гроші в 2011 році стануть приходити регулярно і звідусіль. До кінця року Риби зможуть переконатися в тому, що їх фінансова незалежність відбулася, і це при всьому при тому, що вдалося віддати старі борги і вирішити деякі питання особистого характеру.

Що стосується любовних справ, то тут ситуація невтішна. У деяких Риб ймовірний розрив з їхніми партнерами з-за грошей або через розбіжність поглядів на життя. Колишні закохані тихо розійдуться в різні боки, а подружжю очікують тривалі спроби примиритися і досягти нових точок дотику. Однією з таких точок стане спільне пристрій нового будинку на новому місці. До речі, в цей час Риби будуть охоче контактувати, обзаведуться великим колом нових знайомих, а холостякам майже напевно пощастить з новою зустріччю.

У початку 2011 року відчувати себе Риби будуть неважливо, причиною чого послужить значне ослаблення імунітету. Але з першими променями літнього сонця ситуація почне змінюватися, численні представники вашого знаку Зодіаку відчують приплив сил, що буде помітно навіть по тому, як вони зміняться зовні, стануть чарівними і привабливими для протилежної статі.

Jijour


03.01.2011 7054 2
Коментарі (2)

Риба 2011.01.03, 21:43
Що за дискримінація? У гороскопі для риб - ще раз гороскоп для водолія. Дайте рибам гороскоп!!!
Риба 2011.01.03, 22:13
Дякую, що поміняли, та ще й такий позитивний!
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1611
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1701
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1687
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

4996 39
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1993 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1386

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

259

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

576

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

741

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

868
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3504
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10075
02.04.2024

Одним з перших засіяли ярими культурами поля на Городенківщині, Коломийщині та Снятинщині.  

714
13.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

25957
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7576
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

768
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

943
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1271
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

223
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1099
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

713
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

946