Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота (фото+відео)

 

Співробітники прокуратури і Служби безпеки України затримали начальника департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківська за хабар.

Про це повідомляє "Галицький кореспондент" з посиланням на "Українську правду". Раніше повідомлялося про затримання директора департаменту архітектури та містобудування Олега Гаркоти, глави фракції "Свобода" у міськраді Романа Онуфріїва і забудовника Володимира Балагура. Гаркота після затримання відвезли в лікарню, інших відпустили.

Поінформоване джерело в органах уточнює, що чиновника затримали "після отримання ним від посередників хабара в сумі 30 тисяч доларів".

"Чиновник вимагав хабар у місцевого підприємця за видачу довідки про містобудівні умови і обмеження будівництва житлового будинку", - сказало джерело.

За інформацією, отримавши гроші, чиновник сів у автівку, де знаходилося ще 2 людини, один з яких глава місцевої фракції партії "Свобода".

Співрозмовник підкреслив, що в ході процесуальних дій по документуванню факту хабара до автомобіля підійшла група невідомих і "спробувала відбити затриманого, через що довелося викликати наряд міліції".

"Чиновник затриманий в рамках кримінальної справи, яку порушено прокуратурою за статтею 368 ч. 4 Кримінального кодексу. Ті люди, які знаходилися з ним в машині, відпущені", - підкреслив співрозмовник агентства.

 

 

 

В УМВС кореспонденту Фіртки повідомили, що затримання проводив підрозділ СБУ. В СБУ наразі коментаря нам отримати не вдалося.

 

На місце події прибули голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, міський голова Віктор Анушкевичус, нардеп Зіновій Шкутяк, кандидат в нардепи Микола Зелінський, секретар Івано-Франківської міськради Руслан Марцінків, об'єднані опозиціонери Дмитро Шлемко та Володимир Шкварилюк, депутати івано-франківськких міської та обласної ради.

 

Відбулася штовханина правоохоронців з тими, хто намагався визволити заблокованих осіб.

 

Після півгодинного спілкування з правоохоронцями Олександра Сича та Зіновія Шкутяка "затриманих" таки відпустили.

 

Попередньо із серцевим нападом швидка допомога вивезла з місця події Олега Гаркота.

 

За версією затриманих та присутніх депутатів-свободівців - затриманим щось підкинули, - чи то гроші, чи то наркотики.

 

Олесандр Сич оголосив, що про подію розповість завтра, 10 жовтня, на прес-конференції об 11.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До вашої уваги кілька фото грошей з місця подій:

 

 

 

 

 

До вашої уваги кілька відеозаписів з місця подій.

 

 

 

Відео "Репортера"

 

Відео користувача Youtube valdajko

 

Відео користувача Youtube Andy Shustykevych

 

 

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ШЕВЧЕНКА

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЇ РОМАНА ОНУФРІЇВА

 

Читайте також:

Тягнибок захистив Онуфріїва

Свободівці у Києві пікетували СБУ через затримання в Івано-Франківську

Дружину Олега Гаркота не пускають до чоловіка у лікарню

ПРОКУРАТУРА: Гаркот отримав хабар в 30 тис. доларів від Колковського?

Роман Онуфріїв: Вчорашні події - це метод політичного тиску напередодні парламентських виборів (фото)

В Івано-Франківську правоохоронці затримували Володимира Балагуру ніби то при передачі хабаря голові фракції ВО Свобода в міськраді Роману Онуфріїву та голові департаменту архітектури Олегу Гаркоту (додано фото)

ВІДЕО затримання Балагури, Гаркота та Онуфріїва

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: версія правоохоронців

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: фото грошей


11.10.2012 4612 16
Коментарі (16)

Анти Сич 2012.10.10, 11:19
ото голосуйте за Сича і буде він рішати вопросіки братви у Верховній Раді. А саме головне, як оперативно всі позбирались - значить знали про цю зустріч!!!
Пророк 2012.10.10, 15:07
Ви чули? Все це за словами Марцінківа замовив О. Шевченко. Добре що не Барак Обама та не Владімір Путін, а то б була вже світова провокація проти франківської свободи. Пацани за базар треба відповідати. Взяли хабар- сідай на нари.
Сергій 2012.10.11, 11:37
осЬ спростування брехливої маячні і докази ригівської провокції проти Свободи. http://olarhat.livejournal.com/253608.html
1 2012.10.11, 11:38
Мужиков закрутили, в машину подбросили пачку баксов и теперь тьма говнотролей и украинофобов в интернетах подняли вой. А идиоты и подонки меряют мир по себе - типа везде есть такие уроды как они сами, даже в Свободе.
ПРОТИвсіх 2012.10.11, 13:24
ГАРГАТ, ОНУФРІЇВ, БАЛАГУРА, ПРОСТО СИДІЛИ В МАШИНІ В 22 ГОД. І ЗАЙМАЛИСЬ СЕКСОМ НА ТРОЇХ, А 30 ТИС.ДОЛ. ЦЕ ПЛАТА ЗА НАДАНІ ІНТИМНІ ПОСЛУГИ МІЖ ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМИ І ПІДПРИЄМЦЕМ. ЯКА ТУТ ПОЛІТИКА. А СБУ ЇХ ЗАСТУКАЛО І ЗАТРИМАЛО НА ГАРЯЧОМУ ЗА ГОМОСЕКСУАЛІЗМ. ВСЕ ПРОСТО. МАРЦИНКІВ РОМЧИК ЗАРЕВНУВАВ І ПРИБІГ З МЕГАФОНОМ, БО ВІН ХТІВ БУТИ ЧЕТВЕРТИМ, А СБУ ЙОМУ НЕ ДАЛО ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В СЕКСІ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ.
Житель 2012.10.11, 13:26
Я БУВ СВІДКОМ ВСЬОГО, ЩО ВІДБУВАЛОСЬ НА ВУЛ.СІЧОВИХ СТРІЛЬЦІВ. ОДНОГО НЕ МОЖУ ЗРОЗУМІТИ, СВОБОДУ ПРИЙШЛИ ПІДТРИМАТИ ПІДЛІТКИ І ДІТИ (для чого Свобода їх підняла і зібрала, без дозволу їх батьків). КРІМ ТОГО БАГАТО З НИХ БУЛО НА ПІДПИТКУ (а деякі явно нетверезі), ОБРАЖАЛИ ВСЕ І ВСЯ, НЕШЕВЧЕНКІВСЬКОЮ МОВОЮ ВІСЛОВЛЮВАЛОСЬ. І це представники свободи, Г А Н Ь Б А С В О Б О Д І
Зубний лікар 2012.10.11, 13:31
РОМАН МАРЦИНКІВ, ЦЕ ПОЛІТИЧНА ПОВІЯ, В НЬОГО З ГОЛОВОЮ НЕ ВСЕ ГАРАЗД. НА ВИСТУПАХ НЕСЕ НЕСУНИТНИЦІ, НЕ МОЖЕ ПОСЛІДОВНО ВИСЛОВИТИ ДУМКУ, ПЕРЕСКАКУЄ В МОНОЛОГАХ З ОДНОГО НА ДРУГЕ, САМ НЕ УСВІДОМЛЮЄ ПРО ЩО ГОВОРИТЬ, ПОСТІЙНО ЗБИВАЄТЬСЯ ПІД ЧАС ВИСЛОВЛЮВАНЬ. Діагноз: парадоідальна шизофренія з ознаками синильної дипресії на фоні маніакального та деструктивного синдрому (з його медичної картки) потребує амбулаторного лікування сильними депресантами (від лікування відмовляється).
Око 2012.10.11, 14:54
Молода продажна свободівська СВОЛОТА «СВОБОДА» - «СВОЛОТА»
Ігор Такчаніді 2012.10.12, 07:46
мєнтовськопрокурорськаесбеушна банда вся корумпована вони за гроші відкривають кримінальні справи і за гроші їх закривають . Тут на форумі пси які захища ють цих тварів і є мєнтовськопрокурорськоесбеушною падаллю.Прийде час і їх падлюк будуть " мочити в сортирі
Я 2012.10.15, 13:55
І ще. Люди, зверніть увагу! Фіртка щодня подає новину по цій темі під різними заголовками і ДУБЛЮЄ ОДИН І ТОЙ ЖЕ ТЕКСТ ВІД СБУ ПРО "ХАБАР"! Це маніпуляція громадською думкою! Відомо, що брехня повторена багато разів починає більшості здаватись правдою. Але ж це лише офіційна версія-звинувачення СБУ, до якої немає ні доказів ні тим більше рішення суду (навіть такого залежного, як наш). Будьте певні, що це робиться лише до виборів, а після - все розвалиться, бо доказів НЕМАЄ! (Наприклад, хто бачив на відео мічені купюри, які ЗАВЖДИ показують у таких випадках?!). П.С. подивлюсь, як довго провисить мій коментар... _______________________________________ ФІРТКА. Буде "висіти" вічно) Не хамите, не матюкаєтеся... Не закликає до насильства, чому ні?)))
НАЙКРАЩЕ З КОМЕНТІВ (цитати 2012.10.12, 13:54
«Посадити всіх сук і кожний день виганяти на ремонт вулиці терориста Дудаєва, а Анчоуса поставити над ними в ролі вертухая, раз не може тримати лад у своєму відомстві. Марципанів уркам не давати!» «ВСЕ ТУТ ЯСНО - ПРИЇХАЛИ ТРОЄ ЛЮДЕЙ, ЯКІ В МІСЬКІЙ ВЛАДІ ВИРІШУЮТЬ ВСЕ (СТОСОВНО БУДІВНИЦТВА), ГАРКОТ ВИЙШОВ З МАШИНИ, ВЗЯВ ГРОШІ, ПОВЕРНУВСЯ В МАШИНУ - ТАМ ЇХ І ВЗЯЛИ. А СЬОГОДНІ "СВОБОДА" БУДЕ ПЕРЕВОДИТИ ВСЕ В ПОЛІТИЧНУ ПЛОЩИНУ. ПРО ТЕ, ЯК СЕБЕ ВІВ МАРЦІНКІВ - ВЗАГАЛІ МОВЧУ - Я ПОМИЛИВСЯ НА МИНУЛИХ ВИБОРАХ В СВОБОДІ. ДЕБІЛИ ПОВНІ. ДО ЧОГО ТУТ ГРОШІ ГЕНЕРАЛУ, ПР ТА КОЛОМОЙСЬКИЙ? ПОДИВІТЬСЯ, ХТО ПРИЙШОВ ЇХ ВИЗВОЛЯТИ - ШКУТЯК, ШКВАРИЛЮК, СВОБОДА В ПОВНОМУ СКЛАДІ - ВСІ САМІ ЧЕСНІ.» «МОЛОДЦІ. ЗАСВІТИЛИСЯ, ПРОПІАРИЛИСЯ, ЗАРОБИЛИ БАЛИ ЕЛЕКТОРАТУ ...» «МАРЦІНКІВ СЛОВОБЛУД ЗАМІСТЬ ТОГО ЩОБ ЩОСЬ РОБИТИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ДЛЯ МІСТА ЗАЙМАЄТЬСЯ Х..НЕЮ, ТО КОЛОДИ ПИЛЯЄ В РОБОЧИЙ ЧАС, ТО ЦЬГО УЮ..КА ВІДБІЛЮЄ, ХЛОПЦІ РОБІТЬ ЩОСЬ ДЛЯ МІСТА ХВАТИТЬ ДВА РОКИ ДЕРИБАНУ» «НА ПРЕС-КОНФЕРЕЦНІЇ (НА ФОТО) КИСЛІ, НЕЩАСНІ ОБЛИЧЧЯ, ОЧІ ПОНУРІ ПРОСЯЩІ ПРОБАЧЕННЯ.» «ЗА ГРАТИ ГНИДУ, І ГРАТИ , ГРАТИ , ГРАТИ.....» «ОХ І ЗАБРЕХАЛИСЯ... СПОЧАТКУ ПРО НАРКОТИКИ, ПОТІМ ПРО ТЕ ЩО ГРОЩІ ПІДКИНУЛИ, ТЕПЕР ВИЯВЛЯЄТЬСЯ ПОЗИЧАЛИ.» «ЦІКАВО, ЯК ТЕПЕР ТЯГНИБОК БУДЕ ЗАХИЩАТИ СВОБОДІВСЬКЕ ОЗУ В ФРАНКІВСЬКУ ПІСЛЯ СТАТТІ ВИЩЕ ПРО ГАРКОТА? КУПЮРИ МІЧЕНІ, ВСЕ ДОКУМЕНТУЄТЬСЯ ТА ФІКСУЄТЬСЯ ЩЕ З ТРАВНЯ 2012. СВОБОДА - ДАВАЙ ДАСВІДАНЬЯ» Ш Е Д Е В Р - К О М Е Н Т А Р І В ШАНОВНІ КРАЯНИ! НЕ ВІРТЕ В ЦЮ БРЕХЛИВУ МАЯЧНЮ. НЕ МОГЛИ ЩИРІ ПАТРІОТИ, ЛЮДИ ЯКІ ЛЮБЛЯТЬ СВІЙ КРАЙ ТА УКРАЇНУ, ХОДЯТЬ У ВИШИВАНКАХ ТА ШАНУЮТЬ С. БАНДЕРУ, БРАТИ ЦІ НЕЩАСНІ АМЕРИКАНЬСЬКІ ГРОШІ. ВОНИ МОГЛИ БИ ТИМЧАСОВОВО ВЗЯТИ В БОРГ НА РОЗВИТОК УКРАЇНИ І ТІЛЬКИ УКРАЇНСЬКИМИ ГРИВНЯМИ, І НЕ В НОЧІ , А ЗРАНКУ,І НЕ ПРОСТО НА ВУЛИЦІ, А КОЛО ПАМ"ЯТНИКА С. БАНДЕРІ, І НЕ В ЦИХ КУМЕДНИХ КУРТКАХ, А В ВИШИВАНКАХ, І НЕ НА В БУРЖУЙСЬКИХ ЛЕНДРОВЕРАХ, А В НАШІЙ, РІДНІЙ СЛАВУТІ. НЕ ВІРТЕ, ЛЮДИ, ЦЕ ВСЕ ПІДСТРОЇЛИ РИГИ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ! СЛАВА УКРАЇНІ!
zenek 2012.10.12, 15:20
Балагура має відношення до цієї історії як Червоненко до Червоної армії. Підвіз знайомого. "ПОЩАСТИЛО"
Я 2012.10.12, 16:09
Цікаво, а де поділись ті "всезнаючі" коментатори, які ще недавно верещали що СВОБОДА є проектом регіоналів та про їхнє ж фінансування?! По останніх подіях усі переконались, що це була звичайна брехня. То тепер про це заткнулись та взялися мусолити інші "фішки" і дискредитувати одну з небагатьох реальних УКРАЇНСЬКИХ політсил?
Я 2012.10.12, 16:15
Окреме спасибі Сергію, за ефективну допомогу виводити на чисту воду маніпуляторів=брехунів=провокаторів. Для думаючих людей повторю його посилання: http://olarhat.livejournal.com/253608.html
Сергій 2012.10.14, 00:27
28 жовтня вирішується доля України: або Батьківщина, Удар і Свобода здобувають більшість, або більшість візьме партія регіонів та комуністи. І це всім відомо. Ті що тут гадять Свободу є проплаченими сбу і працюють на те, щоб перемогли регіони і комуністи.
Вибори 2012 2012.10.16, 17:09
Спектакль зіграли на "5". Молодці! Свободі-піар , СБУ-видимість плідної боротьби з корупцією. Рекламна компанія до Виборів - 2012 йде повним ходом, всі методи хороші.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

885
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2366
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2043
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2068
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6282 55
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2360 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

229

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1051

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1030

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1300
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

153
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

514
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1978
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26410
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

465
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10383 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7921
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

468
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

321
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

473
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

545
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1492