Вишиванюк: Якщо Президент побачить, що Західна Україна його підтримує, то він зможе більш рішуче відстоювати деякі наші позиції

 

Віктор Янукович не обіцяв Росії зробити російську мову другою державною. ЗМІ сусіда перекрутили всі слова українського Президента, щоб зганьбити його перед народом.

 

Про це заявив голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк.

 

«Президент будучи в Москві нікому не обіцяв, що буде введена державна російська мова. Це ЗМІ Росії трактували виступ Віктора Федоровича так, як їм хотілося, як їм сказали у міністерстві закордонних справ Росії, яке надзвичайно успішно веде ідеологічну роботи проти України в усіх напрямках», - сказав Михайло Вишиванюк.

 

Що ж стосується мовного питання, то губернатор Прикарпаття заявив, що громадяни Західної України повинні зважати на інтереси інших українців, які виступають на підтримку двомовності.

 

Також, він закликав усіх підтримати Президента, адже, на його думку, це допоможе главі держави рішуче відстоювати права західних українців, пише малакава.

 

«Коли ми говоримо про такі речі, ми повинні зрозуміти одну просту річ – Україна складається не тільки з Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей, а й з інших регіонів, де проживає значна частина українців, наших людей, які мають і діаметрально протилежну точку зору. І виходячи з цих ситуацій, Президенту доводиться балансувати і в цьому балансування ми повинні його підтримувати, а не збивати. Якщо Президент побачить, що Західна Україна його підтримує, то він зможе більш рішуче відстоювати деякі наші позиції. Ми повинні підтримувати тих людей, які розділяють історію нашої держави», - додав Михайло Вишиванюк.

 

 

Читайте також:

Прикарпатські обранці не підтримали проект закону про імпічмент Президента

Прикарпатські депутати засудили висловлювання Януковича про запровадження другої державної мови


24.03.2012 2326 16
Коментарі (16)

Орися 2012.03.24, 11:24
Це правда, більшого розвалу, більшої руїни як за часів Юща і Жульки в Україні не було. Хоча крадуть зараз так само як і за Жульки. Альтернативи насправді немає. Після Януковича прийде ще гірша шайка. Хтось сумнівається? Я ні.
Гладіатор 2012.03.24, 12:29
Це Яскраво-випадок філософія РАБА! Скиньте свої кайдани, відкрийте очі. Який янучара, який він президент, яка команда????? Філософія- Поцілуйте мене в ліву сідницю, я вам підставлю праву, і за це можливо вам щось перепаде з барського корита, це не панацея, це не вихід, це не позиція сильної і вільної людини. Це позиція - РАБА!
Тьотя Фрося 2012.03.24, 12:40
Дякую за повчання, 13-річний мій Гладіаторе!!!!!!!))))))))))))
Jonn Wayne 2012.03.24, 13:09
а я думав Янучар президент всієї України а не тих хто йго підтримує.
гіСть В РАДІ 2012.03.24, 13:22
А Сичу замість насмішливих випадів про безкористливісь слід подумати про 250 тис грн які він виділяє для себе і своєї гри у волейбол. Про що так красномовно засвідчив інший депутат також зі свободи. Висновок один КОРУПЦІЙНУ СВОЮОДУ НЕ СПИНИТИ, так що дорогі свободівці починайте працювати для людей , бо з такими Вашими справами не бути Вам більше ні в одній раді. А скільки можна було б побудувати спортивних майданчиків за 250 тис грн, а ще й маючи таку чудову однойменну програму в підтримку, яку прийняли депутати. СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!
гість в раді 2012.03.24, 13:23
Модератору Ганьба Пропускай всі коменти _________________________________________________________ ФІРТКА. Заклики до насильства, расової ненависті та релігійної ворожнечі, нецензурщина - видаляються. Їх автори баняться без попередження.
Дебілам 2012.03.25, 10:59
2 НоеВуль і Бойкові. От вашу логіку зрозуміти важко. Якщо вона взагалі є. Реально Вишиванюк і патріот свого краю і господарник, рівних якому я не знаю. Вони звичайно є, і їх не так і мало, але я їх не знаю. Питання до вас. І що робити? Піти нам всім "в партизани"???? Чекати поки нам пришлють в губернатори єнакієвського зам. директора шахти? Ну от ваш рецепт?????? Дебіли....
век 2012.03.25, 11:20
Риги готуйтеся, скоро вас зригнуть. Ми вас усіх знаємо.
Гуцик 2012.03.24, 10:59
охрініти, вишиванюк вишив =)))) підтримати "тупий великий предмет" ? ну це хіба залякані працівники з держустанов. НУ як підтримувати те, що руйнує цю країну з усіх можливих сторін і головне, зсередини? "Базар фільтруй...", бо смердиТ !
НЕ фан Яника 2012.03.24, 11:18
А може статися і так, що альтернативою Януковичу буде розвал, розкол і кривава різня. Не дай Боже звичайно. Але такий світовий і український сценарій все більше стає імовірним. Вже раз в нас була революція і що? Стало краще? Деколи краще цінити, що маємо.
одесса 2012.03.24, 11:14
вышиванюк.ты что с дуба упал.нашего президента уже на юге не поддерживают.а ты у себя на родине его пропагандируеш.
Бойко 2012.03.24, 19:35
Ми повинні підтримувати тих людей, які розділяють історію нашої держави», - додав Михайло Вишиванюк. Зауважте - розділяють історію. Was ist das? Скільки треба курнути, щоб таке видати. А взагалі то дивного нічого немає, старість бере своє.Якщо глянути на керівництво ОДА та там самі нанафталінені комуняки і маленькі злодійчуки. Що можна хотіти від цієї суміші. Я не прихильник "Свободи", але весело спостерігати, як Сич тонко знущається над головою колгоспу.Переграє з сухими рахунками. Відчувається що хлоп займається різнобічним спортом. Гидко дивитись на депутатів хрунів-дуполизів котрі голосують по команді, ходять на сесію по команді, мабуть і в інші місця ходять по команді. Особлива відраза до колишніх КУНівців і теперішніх УНПпістів, коли у них трясуться руки під час голосування у дупи мокрі від страху перед колгоспником. Гидкі ПРдосівські риги. Гладіатору респект.
НоеВуль 2012.03.25, 02:46
вишиванюк - людина, до якої поваги не може бути, бо старий колгоспник лиже дупу тому, хто ненавидить цих людей всім серцем і має їх за козлів. Проблема у тому, що ті, хто колись себе гордо називав "галичанами" дуже дешево продались і залякались. Хруні і бики нещасні. Така ваша доля... Без образ. Залишилися "криси" і "пЕтухи".
Николаев 2012.03.25, 10:10
Беда всех руководителей Украины - что они пытаются продолжить строительство на заведомо гнилом фундаменте, который называется "проект 'Украина'" и насажен был антирусскими силами Польши и Австрии, на что врагам России и Руси, в целом понадобилось не менее 50 лет промывки мозгов жителям Галичины, этнических русинов. Тех, кто не поддавался украинизаторской пропаганде, одним махом уничтожили в 1914 австрийские войска, либо сгноили в Терезине и Талергофе. "Украинцами - друзьями Австрии" назвались в первую очередь предатели, которые отреклись от своей русской идентичности. И ничего удивительного, что сама история отвергает всех тех, кто продолжает строить свою политику на той лжи, которую внедряли своей идеологией под видом "сказочки об Украине" поляки, австрийцы и большевики. Пока не скажут правду о том, что мы - единый русский народ разных ветвей, а не разные народы, смута будет продолжаться.
Василько... 2012.03.25, 20:25
Думаю,що Вишиванюку не легко,особливо з нашими горе-патріотами,але прочитавши всі коменти мушу сказати,Вишиванюк взяв на себе велику відповідальність і робить не мало добрих справ,всім не вгодиш,але будьте справедливі,що кращого зробили попередники Вишиванюка?Ну чого в нас одна ненависть,та якраз тепер і є відповідна робота.Було добре сказано,що договоритеся і допроситеся, пришлють і тоді будете стояти в черзі щоб лизнути,тут так прийнято,головне щоб обганити людину,а далі як буде, хай все валиться...дурний наш народ, дурний тому і бідний.А жовчі,аж вухами лізе...,схаменіться !!!!!!!!!!!!!!!
Oxana 2012.03.25, 23:57
Не буде в нас ніколи сильної демократичної держави. Тому що в нас немає суспільства. Немає народу. Є тільки населення, що проживає на території, яка називається Україна. Сильна і багата держава можлива лише там, де народ - це одна велика міцна родина. Народ, який любить свою країну, знає і поважає свою культуру, звичаї, традиції. Громадяни, які готові на особисті збитки, втрати заради загального блага для країни. В такій державі, де є НАРОД, неможливий президент - зек. Бо народ не дозволить. Портрет теперішнього нашого президента, Януковича, - це портрет середньостатистичного українця. Поки ми будемо жити за принципом "моя хата скраю..", " а що мені з того буде?", "після мене хоч потоп", "ласкаве телятко дві матки ссе" - доти будем рабами, а наші окупанти сратимуть на нас на золотому унітазі.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1261
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2554
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2127
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2189
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6582 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2468 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

363

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1170

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1300

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1431
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

295
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

152
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

598
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

59
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26529
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

564
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10478 1
26.04.2024

Культура визначає все. Освіти може і не бути. Школи російської не було ніде. Втім, ми підспівували російські пісні, дивилися російські серіали й тому подібне, пояснює директорка.

53
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

71
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

419
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

567
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

634