Викрадення інопланетянами

 

/data/blog/39702/0ad3680fa0a6a5213d615508f39d2d61.jpg

 

Окремою “сферою діяльності” НЛО є дивний і ще до кінця не пояснений інтерес до викрадень людей і тварин. Важко сказати, тільки чи свійські тварини піддаються вивченю НЛО: історії з дикими мешканцями лісів, вод, прерій і джунглів до уфологів не доходять, хоча цілком можуть відбуватися в зазначених місцях.

 

Кілька випадків викрадення інопланетянами великої рогатої худоби відбулися ще в минулому столітті. В одному з них на очах фермера інопланетяни, не виходячи з “літаючої тарілки”, накинули ласо на шию теляті і стали піднімати тварину на НЛО. Якщо вірити “показанням” господаря, він відбив напад інопланетян. Однак наступного дня він виявив те ж теля за сараєм мертвого, з перерізаним по колу горлом і зовсім знекровленого.

 


А от історій з викраденями інопланетянами в жителів Північної і Південної Америки і Австралії набралося вже кілька десятків тисяч! Як правило, викрадених тварини виявляють не викраденими, а покинутими (хоча неодмінно є і викрадення), найчастіше трупи худоби знекровлені, а на тілі знаходять круглі або овальні отвори, що говорять про те, що невідомим інструментом з них вирізані правельної форми шматки тканин. Розтин у викрадених тварин виявляє: у багатьох випадках інопланетяни забирають із невідомою метою різні внутрішні органи тварин.

 

Безжалісний спосіб, яким відбувається переміщення на “літаючу тарілку” свійських тварин, про який уфологи і так давно знали, підтвердився з людиною! Два випадки із Бразилії. Хермелиндо ішов по вулиці, коли зависле над ним НЛО по тросі або канату спустився інопланетянин і накинувся на нещасного. Бармен, що звик до всіляких витівок, зумів упоратися із інопланетянином, відбивши його нелюдську силу. Але інопланетянин зробив свою справу: він зачепив Хермелиндо гаком, і “інопланетяни” стали витягати бармена на своє НЛО. Але бармен “зірвався” з гака і утікт. Інопланетяни залишилися з носом. Це було в 1976 році. А от фермер Джанунсио, навпаки, залишився без носа, коли його тим же способом стали затягати в НЛО. Справа в тому, що в розпачі фермер вцепился в стовбур пальми, обхопивши його ногами і руками, і не випустив доти, поки “інопланетяни” не відстали від нього. А вони поводилися дуже безцеремонно: “возили” фермера по стовбурі дерева, а коли це не допомогло, хлюпнули на нього окропом. Після всього Джанунсіо довго і жорстоко хворів.

 

Про ці і інші випадки викрадень інопланетянами можна прочитати в книзі “Феномен НЛО. Погляд з Росії” Герман Колчин.

 

У Перу неподалік від столиці інопланетян в 1991 році насильно викрали в НЛО двох шахтарів, витягши їх з автомобіля. Імена шахтарів Розаррі і Де Позо. Поклавши землян на столи, інопланетяни викачали з них величезну кількість крові, брали, начебто на дослідження, проби шкіри і нігтів. Спосіб висмоктування крові в “інопланетян” простий: вони “качають” її прямо через шкіру.

 

Рязань. Дівчина перебувала в будинку одна. Зверху вдарив потужний промінь (треба розуміти, через вікно?), і “невідома сила” відірвала Люду від підлоги. Відразу вона відчула, начебто чиїсь руки “здирають шкіру з її спини”. Це було нестерпно, і Люда стала кричати. Голос, що йде невідомо звідки, вимагав, щоб дівчина терпіла, інакше “гірше буде”… батьки, Що Повернулися додому, застали дочку без свідомості. Вона лежала гола на підлозі. Вся спина дівчини була багряною…

 

Роком раніше в Італії неподалік від міста Беллуно зник робітник Провензано. Пошуки не дали результату. Але шукали його недовго: через два дні Провензано найшовся, але на ньому живого місця не було… Він нічого не пам’ятав, тому лікарі застосували до нього метод регресивного гіпнозу. У цих сеансах Провензано згадав, що він був викрадений і обстеженний зелено-сірими істотами (знову “сірі”!). Крім того в нього, як у всіх жиртв викредених інопланетянами брали всілякі “проби”, його піддавали ще і дії електричних розрядів і радіації, опускали в гарячу рідину, змазували шкіру різними їдкими реагентами.

 

У тім же 1990 року Болдирев, слюсар судноремонтного заводу в селищі Слов’янка, що під Владивостоком, за чотири місяці був викрадений інопланетянами тричі! Щораз він перебував на НЛО по три доби. Всі три подорожі згубно позначилися на його здоров’ї.

 

Є теорія походження НЛО, що вважає сам об’єкт – живою істотою, що проектує, все те, що бачить очевидець усередині об’єкта: інопланетян, столи і стільці, прилади, екрани та інше. Я не згадав про цей погляд на походження НЛО. Так, я згадав про “тваринну” теорії НЛО. Але, їй-богу, після знайомства із зазначеними подіями не можна не почати вважати, що жоден з інопланетян не здатний самостійно мислити, а надходить осмислено лише деякою мірою – у тій дозі, що відпустило йому його істота, що матеріалізувала,-”літаюча тарілка”. І часто спостережувані випадки, коли “материнське” тіло НЛО “випускає” із себе безліч дрібних НЛО, – дуже схожі на “пологи”…

 

Хто знає, чи володіє НЛО свідомістю, або поводиться приблизно так само, як ми з вами, коли, наприклад, хочемо їсти: ми не владні зупинитися. Ще яскравіше приклад з лейкоцитами в нашій крові: про те, що “команда” “захисників” організму від вірусу і інших гидот вступила в боротьбу, ми найчастіше навіть не підозрюємо, і тільки виділення гною або підвищення температури говорить нам про те, що така боротьба усередині нас ведеться або велася.

 

Чи не є інопланетянин – лейкоцит НЛО? Чи не є НЛО – лейкоцит планети?.. Варто помізкувати на цю тему. У всякому разі, помізкувати заманливо: не треба шукати підтверджень версії, – знай собі філософствуй… А НЛО від цього ні холодно ні тепло, пише сайт "НЛО Львів".


22.08.2013 2498 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

601
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1790 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1102 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

531
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6878 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11333 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

309

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1043

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1092

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1084
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

252
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1057
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

824
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

704
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

646
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2920
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4417
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18415
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

282
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

331
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

641
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

743