Відбулось засідання постійної комісії Івано-Франківської облради з питань молодіжної політики, розвитку фізкультури та спорту

 

5 вересня відбулось засідання  постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, розвитку фізкультури і спорту на якій були присутні депутати обласної ради, представники МГО та члени Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області.

 

На засіданні заслухали стан виконання комплексної програми «Молодь Прикарпаття 2010-2011», звітували про діяльність Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА, а також  Молодіжної адміністрації області. Усі питання порядку денного були розглянуті. Виконання програми буде заслухане на сесії обласної ради.

 

«Я не бачу ніяких результатів діяльності Молодіжної адміністрації» – зазначив депутат обласної ради Володимир Олійник, чим викликав іронічну посмішку у всіх присутніх, адже всі добре пам’ятають його діяльність, а точніше бездіяльність, на посаді голови Молодіжної адміністрації в період з 2008 по 2010 рр.

 

Після того, як голова Молодіжної адміністрації Ганна Крисюк відзвітувала, що за рік діяльності МА реалізовано понад 60 проектів, працевлаштовано  близько 50 молодих людей, розповіла про співпрацю з 42 громадськими організаціями, з яких 22 входять до складу Молодіжної адміністрації, члени комісії визнали, що результати  діяльності Молодіжної адміністрації  є позитивними. Подальше фінансування Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту, молодіжних громадських організацій, зокрема  Молодіжної адміністрації, буде вирішуватись депутатами обласної ради на найближчій сесії.

 


06.09.2011 2714 86
Коментарі (86)

Ваван 2011.09.07, 23:03
Аня, зовсім непальоно, що коментарі пишуть твої активістки, позбирані з конкурсів краси. Вони Володю навіть не знать, а виписують дурниці.
S 2011.09.07, 09:45
Ви що Олійника і Анку піарите? Хм, а мова хіба не про засідання комісії обласної ради і звіт управління у справах сімї та молоді? Дивно, що коментарі зведено до особистісних стосунків двох людей. Може вони - головні особи дійства?!!
Ігор 2011.09.07, 07:37
олійник реально сам нічого не робив а лиш збирав всіх щоб побухати а тепер коли молодіжка реально купа заходів проводит хоче всю роботу завалити. позор депутатам які його до влади допустили.
OLJA 2011.09.07, 07:59
Вова не молодь розвивав а партією займався і усі заходи були тільки політичні мітинги і стояння з прапорами .а ще забула танці і школу лідерів за яку і влада гроші давала і діти самі платили за дипломи по 50 гривень я доречі також. хоча дотепер незнаю за що мене там нічого не навичли лиш багато обіцяли особливо за стояння із прапорами під білим домом і на жискотеках де всі напивалися і лізли до дівчат. Позор таким депутатам
Миша 2011.09.07, 08:31
думаю дело в любви Вовы к Крысюк вот никак неможет эту женщину покорит. хахахахах. на людях кричит а потом как нивчем небывало в роликах снимаетса вместе и на встречи ходит улибаетса и подолгу чтото говорит. Вам не кажетса это странным? Всем извесна ево любовь к молодым блондинкам но Крысюк то рижая. хахахха
Вр 2011.09.07, 08:49
Крисючка красава всім мужикам дає фору
Маша 2011.09.07, 08:57
Сравнивать Вову с Аней смешно он даже половину сделать то что делает она не может и главное чтоби защищать маладьож надо показивать пример . а именно не пить, не гулять не материтса и всегда сдерживать слово а не врать на каждом шагу. А вот Аня действительно много делает хоть и характер стервозний но с мужиками по другому нельзя
... 2011.09.07, 08:57
хотілось би почути звіт В. Олійника за час його перебування на посаді голови молодіжної адміністрації. цікаво чи він за весь час провів скільки заходів, стільки провела їх теперішня МА?..
Іван 2011.09.07, 09:12
Олійник бик і цим все сказано
ОЛЕСЯ 2011.09.07, 09:16
Результат молодіжки видно,не тільки в розважальних проектах,а й у благодійних акціях, стільки скільки зробила молодь МА мабуть не робила ніколи...а ті хто говорять,що результатів не бачать нехай куплять окуляри...
юля 2011.09.07, 09:18
ОЛІЙНИК НЕ АДЕКВАТНИЙ....
Діана 2011.09.07, 09:53
Нажаль не знайома особисто з Володимиром, але про його "виконану" роботу на посаді МА чула багато...Аню знаю роками, вона молодедь у всьому.Супер позитивна людина і гарна жінка.
Володимир 2011.09.07, 10:12
Молодь - майбутнє нашої держави. Потрібно відзначити вагомий внесок Молодіжної адміністрації у розвиток молодіжної політики нашого міста. Результат сьогодні - тисячі успішних молодих людей , результат завтра - успішна країна!
Володимир 2011.09.07, 10:16
Молодь - майбутнє нашої держави ! Потрібно відзначити вагомий внесок Молодіжної адміністрації у розвиток молодіжної політики в нашому місті.Результат сьогодні - тисячі успішних молодих людей , результат завтра - успішна країна!
Володимир 2011.09.07, 10:25
Молодь - майбутнє нашої держави ! Потрібно відзначити вагомий внесок Молодіжної адміністрації у розвиток молодіжної політики в нашому місті.Результат сьогодні - тисячі успішних молодих людей , результат завтра - успішна країна!
дд 2011.09.07, 10:26
І Крисюк І Олійник роблять багато просто Аня кращий спеціаліст у управлінні командою і організацією заходів та піар акцій. Хто би що зараз не писав але вона краща піарщиця області з креативним мисленням і новаторскьим підходом до піару..тепер думаю конкурує вже в Україні з піарщиками.
PR 2011.09.07, 10:32
піар робить все. У Ані це дійсно получається найкраще. Тому теперішня молодіжка найкраща , про це знають всі і там дійсно дуже креативні і талановиті молоді люди рзних конфесій, організацій політичних переконань.Молодець.
GOga 2011.09.07, 10:36
а як та могло бути що олійник був і депутатом міської ради гроші деребанив і начальником управління ода гроші ВИКОРИСТОВУВА і ще молодіЖкою керував і ті гроші також кудись давав..ХТО ЙОГО ПРИЗНАЧИВ І як юридично таке було можливо..ПОЯСНІТЬ ЦІКАВО? І ХОЧУ РЕАЛЬНО ПОБАЧИТИ ЙОГО ЗВІТ ЯК ДЕПУТАТ І ЯК НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ І КОЛИШНЬОГО ГОЛОВИ ма..ПІДКАЖІТЬ ДЕ ЦЕ МОЖНА ПОБАЧИТИ???
Вася 2011.09.07, 10:42
чув що Олійник мітить на голову комісії сімї і молоді облради і на цьому засідання вже вів себе як голова найбільше говорив всіх перебивав і слово надавав?? каже що краще в питаннях молоді за пана Мулика розбирається. ЦЕ ПРАВДА?? ХТО ЗНАЄ?
Кос 2011.09.07, 10:52
там всі в коміссії за молодь навіть непереживают лише просувают свої питання щоб на клубах гроші відмити де власникмаи є їхні друзі.. така тупа реальність і їм зовсім нецікаво чи треба щось молоді чи ні.вони готуются до виборів до верховної ради. ви лише уважно подивітся хто в комісії і що він зробив для молоді конкретно.. Хто би що за Крисючку неписав я сам про неї невзаахваті деколи але вона рве всіх і за свою команду готова морду набити любому. і що найбільше хвалю сказала зробила і реально молодь до неї ходит і щось робит респект. і смішно коли кажут що в неї гроші заберут ви просто не знаєте хто її дядя і скільки вона має бабла.просто грає з усіма. Красава!! Олійнику співчуваю цій дамі краще дорогу не переходити особливо тепер коли вона більше у києві ніж у франківську.
Валя 2011.09.07, 10:59
чому голова молодіжної комісії не реагує на таку поведінку Олійника?? чи тепер якящо депутат то все можна
Vova 2011.09.07, 11:03
Звернення до депутатів обл. ради ЧОМУ ВИ ЗАБИРАЄТЕ КОШТИ І НЕ ВИЗАНЄТЕ РОБОТУ ТИХ ХТО СПРАВДІ ПРАЦЮЄ І РОЗВИВАЄ МОЛОДЬ ДАЮЧИ МОЖЛИТВІСТЬ ЇМ РЕАЛІЗУВАТИ СЕБЕ ЧЕРЕЗ СВОЇ ЗАХОДИ І ПРОЕКТИ. і ДОКИ ВОЛОДЬКА ОЛІЙНИК БУДЕ ПОЗОРИТИ ПРИКАРПАТТЯ ДУРНИМИ ВИСЛОВАМИ НЕЗРОЗУМІЛОГО ЗМІСТУ. ПРОПОЗИЦІЯ ВСІМ АКТИВІСТАМ МОЛОДІЖНОГО РУХУ ПРИЙТИ НА СЕСІЮ ОБЛАСНОЇ РАДИ 16 ВЕРЕСНЯ ІЗ ЯЙЦЯМИ І ЗАКИДАТИ ТИХ ДЕПУТАТІВ ЯКІ НЕ ДАЮТЬ МОЛОДІ РОЗВИВАТИСЯ. КРИСЮЧККА МОЛОДЕЦЬ!
Т 2011.09.07, 11:13
Голова молодіжної комісії - виважена, стримана і толернтна натура. А коли зійшлися дві язикаті і наглі персони рівня базарної торгашки - Олійник і Крисюк - у словесній дуелі, то йому хіба залишалося застосувати силові методи(що з його точки зору - до жінки не припустимо),або опуститись до їх рівня
Софія 2011.09.07, 11:17
Я такж чула що володя Олійник мав бути головою комісіх молоді але через відмову він пообіцяв валити всі проекти які буде голова пропонувати.як мала обіжена дитина. це моя думка. Теперішня молодіжка мені здається робить стільки цікавих проектів що попередні 10 років жоден голова молодіжки не робив. Аня дуже креативна і розумна дівчина і має хороші лідерські здібності формувати кругом себе розумних і талановитих молодих людей. І звичайно маючи підтримку багатих родичів вона може організувати любе.
TT 2011.09.07, 11:20
хто голова комісії що дозволяє у своїй присутності перепалку словесну. і сумніваюсь що крисючку може хтось у словесній розмові переговорити вона майстер слова і завжди в сфері молоді права. А от Олійник троха закомплексований
Ану йди сюда 2011.09.07, 11:20
Шо? Олійник? а шо він зробив, га? нічо, він тільки ходив і думав шо таке і де гроші вкрасти... знаю я його... він політик і аж ніяк не представкни молоді.. а ше я знаю як він вигнав хлопця з МА бо той хотів робити проекти, мав багат оіде, а олійник йому сказав шо він (сам олійник) на цьому не заробить і йому це не цікаво... отаке то..
Liza 2011.09.07, 11:24
реальность очевидна пиар Ани опять лучше всех. смотрите сколько людей дискутируют .если б небыло работы и результатов никто б даже необратил внимания на статью ..задумайтесь люди с кем ми играем и что будет потом. странно правда что когда люди работают их валят , а зависть тех у ково и половину неполучаэтса просто их самих и захлесньот. Молодеж- это же наше будущее почему тогда для них средств для развития нету????????????
Юля 2011.09.07, 11:26
запрошуую всіх на сесію обласної ради 16 вересня і дійсно закидати яйцями тих хто забирає кошти у молоді і недає їм можливості розиваатися щоб відмивати собі гроші і свої інтереси захищати
Богатир 2011.09.07, 11:28
пропоную... зібрати на ОТБ "Галичина" Володю і Аню...в прямому ефірі...нехай кожен розкаже про свою роботу.... звіт теперішньої Молодіжки я знайшов у них на сайті (кому цікаво http://molodizhka.if.ua/index.php/news/255-ma-psdsymku-robotu-za-rik ), а от звіт роботи МА при Олійнику суцільна таємниця..... може пора відповідним органам розгадати цю таємницю... це було б дуже доречно... зважаючи на те, що партія, в яку входить Володя зараз проводить очищення своїх рядів ... у Верховній раді, заодно і обласну почистили б..)!!!!!
Кеш 2011.09.07, 11:30
класна ідея..це буде рейтинговий ефір.. галичина заробить нових глядачів ами узнаємо нарешті правду. пора вову з партії виключати нехай займеться самоосвітою
кука 2011.09.07, 11:32
Олійник як та вискочка. і ніякої поваги до жінок.на молоді хоче загрібати бабло і тратити на бухло. Чув, що після того, як він відзнявся у соц.рекламі, то пообіцяв не пити кілька місяців. Хотілось би на це подивитись! Вовочка, як побачу тебе з келішком, біда то буде. Всі будуть знати, як ти слова "дотримуєш". Місто маленьке, а Олійника багато хто знає, особливо публіка Ельдорадо!!
вася 2011.09.07, 11:33
а я пропоную на ефір запросити голову комісії сімї і молоді , начальника управління ісмї і молоді, крисючку і олійника..от нехай і розказують
іра 2011.09.07, 11:37
Дивно що головою молодіжної комісії є людина яку молодь взагалі не знає..олійника хоч бачимо і чуємо час від часу про школу лідерів і дискотеки. Питання до голови обласної ради пана СИЧА: за яким критерієм призначали голову молодіжної комісії і її членів..якщо за рік роботи вони ЖОДНОГО РАЗУ НЕЗУСТІРЛИСЯ ІЗ ЛІДЕРАМИ МГО І НЕ БРАЛИ УЧАСТІ У ЇХ ЗАХОДАХ. чи може тілька я це небачу?????????????
vova 2011.09.07, 11:39
Ідея з ефіром Мулика, КАРАБІНА, крисюк, Олійника.буде ціКавою ..зразу буде видно по розмові хто що зробив за рік і наскільки володіє інформацією про молодь..так має бути із кожною комісією ..нехай звітують публічно..щоб всі знали .. а нє кулуарно домовляються а поітм всім БРЕШУТ
Лєра 2011.09.07, 11:41
А можно фото етих людей о которих такая дскусия..кроме крисюк ее вижу на екранах постоянно причем даже центральних каналов.?? пліс. просто интересно.. вчем проблема..(голову комисии, олийника и нач головн управления)
kyw 2011.09.07, 11:43
оце вже крисючка опять через неї чоловіки матимуть мороку. Співчуваю Олійнику йому дійсно по роботі до неї дуже далеко.
N 2011.09.07, 12:05
для довідки: Мулик Роман Миронович - голова постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, фізичної кульутри та спорту. Молодий перспективний і успішний бізнесмен. Вища освіта. Урядова нагорода. Характер - нордичний. Хоббі - бокс. Спонсор багатьох спортивних заходів у місті та області. Практично не надає уваги піару своїх вичнків. Хоча робить багато. Для зацікавлених - симпатичний. Краще Фіртці взяти інтервю у самого Романа. Хлопець цікавий. Тоді й фото для цікавих читачок помістите.
оля 2011.09.07, 12:10
А можна інтервю красивого Мулика..чому його ніде в пошуку немає..якби не ця комісія ніколи б про нього не чула.. і ще цкіаво Крисюк..дуже креативна жінка
Вася 2011.09.07, 12:11
Крисюк мега крута .саме через неї всі це читають і сварятс і так завжди. Хочеш крутий піар запроси Аню..її присутніть завжди цікава всім особливо чоловікам.жінка вогонь
вітя 2011.09.07, 12:13
Одним словом вихід один мулика і Крисюк на прямий ефір. вимагаємооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо а потім Олійника і карабіна вимагаємооооооооооооооооооооооооооооооо
Ф 2011.09.07, 12:13
Крисюк - під іменем Аня у Facebook шукайте.
вітя 2011.09.07, 12:13
Одним словом вихід один мулика і Крисюк на прямий ефір. вимагаємооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо а потім Олійника і карабіна вимагаємооооооооооооооооооооооооооооооо
Андрон 2011.09.07, 13:29
Вова харош лісти в чужі справи.Сам нічого не робиш дай іншим працювати!!
для Лєри 2011.09.07, 13:36
дивись сайт обласної ради розділ депутати: там тобі всі. www.orada.if.ua
Nata 2011.09.07, 13:44
Цікаво, що відео, розміщене сьогодні в новинах, із коментарем голови комісії - не привабило нікого із тут присутніх. Зате рейтинг статті навколо якої розгорнули дискусію прихильники Ані Крисюк - зашкалює. А чи не навмисне створено цей інформаційний привід для того щоб в коментах прихильники Ані підняіли її популярність черговий раз. Піар- акція добра, тільки хто розуміє суть цієї технології - розуміє хто, нащо і звідки.
Богатир 2011.09.07, 14:25
для Nata а може ви прихильник чи помічник пана Романа Мулика і хочете своїми коментарями оправдати його пасивність під час засідання комісії??? якщо уважно прочитати всі коментарі.... то тут не тільки прихильники пані Крисюк...., але всі зійшлись на думці що вона багато робить...!!! тому ще раз хочу наголосити на своїй першій думці..всіх в прямий ефір..нехай люди знають своїх героїв!!!
Oleg 2011.09.07, 14:57
Не знаю на рахунок Олійника , але Аня Крисюк прекрасний керівник МА, вона зробила дуже багато для суспільства в нашій області.
Влад 2011.09.07, 15:12
Анна Ярославовна Крисюк очень хороший человек, отличный руководитель и лучше чем она с МА никто не справиться. "що за рік діяльності МА реалізовано понад 60 проектів, працевлаштовано близько 50 молодих людей, розповіла про співпрацю з 42 громадськими організаціями..." вот Вам результат! за 1 год Анна Ярославовна зделала в 2 раза больше чем В.Олейник за 2 года. Анна Ярославовна будушее МА в ваших руках!
dura 2011.09.07, 15:26
скиньте ссилку відео щоб всі побачили головних героїв.цікаво караулллллллллллллллллллллллллллллл. і точно всіх в прямий ефір там буде видно хто бреше
Вовік 2011.09.07, 15:28
Шановні дописувачі думаю Крисюк цей піар непотрібний взагалі а от ссилки поскидали прочитати багато людей сьогодні молодих які до молодіжки вобше відношення немаои але цікаво хто головні персонажі і чому тільки молодіжку на обговорення запросили а не всіх інших. там доречі і Случик виступав..доста розу мн й хлопець ..міг бт олійника замінити в обл. раді
Марік 2011.09.07, 15:55
можна узнати що там Маряшка Олексин робила. вона до молоді ніколи відношення немала..Чи вона Муликом займається ????????????? просто цікависть.. Олійника знаю особисто щось робить але Крисючка більше то факт а Слуичк ще рік і точнов депутати пряма дорога.. класно що тему розкрутили і всмі у контакті скинули
тік так 2011.09.07, 16:18
там багато невідомих людей було ..зато олійника і крисюк знают усі..реально прямий ефір крута ідея хай ідуть і той иулик і карабіні заремба і крисюк і олійник ..тоді всі побачат реаліїї їх роюботи СЛАБО?
сміх 2011.09.07, 17:00
оце наробили шуму з нічого.трохи хоч депутатів узнают а то вже біда як в лице незнают..значит погано працюют. ефір неплохо але що може там говорити той що нічо неробит посудіт самі.того вони на таке непідут..
Богатир 2011.09.07, 17:11
у нас появляються нові дійові особи?? а хто така Маряшка Олексин??
Шура 2011.09.07, 17:18
я здається знаю вона в нафті вчилась, потім її вигнали здається. така скандалістка і постійно на всіх жалується. і недивно що тут такий шум думаю вона до цього найбільше має відношення
МІХАЛ 2011.09.07, 17:26
ви відійшли від теми. коли нам дадуть відповіді і звільнят Олійника із депутатства і ми побачимо прямий ефір головних персонажів..хтось казав є відео. то скиньте ссилку всі хочут бачити ..і чути що там було насправді а то тут всі пишут дурню.
Гога 2011.09.07, 17:31
ребята оце наша Крисючка популярна за пів дня найрейтинговіша стаття ..так про звільнення круця необсуждают..от що значит піар..клас.. іду на курси в молодіжку
Андрон 2011.09.07, 17:37
Мулик класний дядько допомагає боксерам і всі його знают. так само і Крисючка гуру в громадській діяльності я реально незнаю чи можна когось поставити у порівнянні з нею щоб хоча б так як вона працювали. А Олійник то продажна баба ходит туда де бабло платят
пану Сичу 2011.09.07, 17:55
пане голово зверніть увагу на своїх депутатів які займаються власним лобізмом і взагалі не цікавляться молоддю.
Андрон 2011.09.07, 17:57
Та я її знаю...Ми разом в універі вчились...Була двоєшніца , а тепер відома журналістка!!!Круто!!!!
Андрон 2011.09.07, 18:16
це я про Маряну..
гога 2011.09.07, 18:17
а хто відома журналістка
Ліля 2011.09.07, 18:24
Анічка найкраща в світі організаторка..вона живе роботою все робить від душі і тому в неї все получається краще за інших..вітаємо і завжди з тобою))
Іра 2011.09.07, 18:31
Вова не молодь розвивав а партією займався і усі заходи були тільки політичні мітинги і стояння з прапорами .а ще забула танці і школу лідерів за яку і влада гроші давала і діти самі платили за дипломи по 50 гривень я доречі також. хоча дотепер незнаю за що мене там нічого не навичли лиш багато обіцяли особливо за стояння із прапорами під білим домом і на жискотеках де всі напивалися і лізли до дівчат. Позор таким депутатам""" оце сподобалось я також гроші за сертифікат платила
Рома 2011.09.07, 18:44
http://molodizhka.if.ua/index.php/news/292-ganna-krusyuk-region-news про головне молодіжки і Ганни Крисюк молодці так тримати!
катька 2011.09.07, 18:52
такі всі смішні. Олійника ніхто навіть неслухав коли він говорив ..а зробили із нього героя.. у нього немає поваги нетільки до жінок але і до самого себе.хам рідкісний .досі дивуюсь як його в список подали.
Рома 2011.09.07, 19:00
жаль що Анічка у Києві вже преску зробила би і всіх розставила по місцях
Володимир (Калуш) 2011.09.07, 19:13
ПОТРІБНО ПЕРЕВІРИТИ, ЧИ БУЛО МІСЦЕ ЦИМ СЛОВАМ НА СЕСІЇ ЧИ ЯК ЗАЖДИ ВСЕ ПЕРЕКРУТИЛИ.
Перевір 2011.09.07, 19:21
доречі рекомендую членів комісії по молоді перевірити на алкогольну і наркотичну залежність..вова точно не пройде.
Тарас 2011.09.07, 19:31
не думаю що перекрутили.... я спілкувався з людьми, які були на комісії, всі були в шоці від хамської поведінки і неповаги до присутніх. Задавати питання, а потім казати що це не цікаво... висновки напрошуються самі по собі...!!
ХХХ... 2011.09.07, 21:43
Як Олійник так і Крисюк дуже непогано освоюють державні кошти. Хтось на п"янки, хтось на власні піар-агенції, але перечитавши всі коментарі на 200% погоджуюся, що хам Олійник не рівня Ганні Крисюк: ні в моральних , ні в професійних якостях. На фоні пафосних проектів типу "містер Зх. Укр." , відбулося маса проектів (чит. на сайті МА) де талановита молодь дійсно проявила себе. Дякуємо Ганна Крисюк!
гість 2011.09.07, 21:32
так багато обговорення навколо питання, яке фактично не вартує майже нічого. про що мова? це стаття - чистої води піар.які 60 проектів? 60 конкурсів краси? це навіть не смішно.
Олег Касіянчук 2011.09.08, 13:46
Перші пів року діяльності МА за Олійника. Використано 0 грн бюджетних коштів: http://www.if.gov.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=9244
Ганна Крисюк 2011.09.08, 15:11
Про роботу Володі - в середині статті http://www.molodizhka.if.ua/index.php/news/guest/159-gist-tiznia-volodimir-olinik
Олег Касіянчук 2011.09.08, 18:23
Народ до чого це все. Ви всі так багато пишете про Володю та Аню, що мені починає здаватися, що ви з ними спите, і навіть в туалет разом ходите. Не спорю обсирати легко, але раз ви висловлюєте свою думку то хоть представляйтесь. Далі по суті я з Олійником знайомий давно і він як і всі не ідеал. Але це людина яка виручить і допоможе в любий час. Тому раджу підтверджувати свої слова хоча би своїм прізвищем. А так як прізвищ немає думаю , що всі коментарі нище проти Володі написані теперішньою МА та половиною учасників конкурсів краси.Але принаймі розумніший за деяких хто писав набагато нище мене. З Анею знайомий, але чесно не знаю яка вона, тому судити не буду. Але не бачу, що конкурси краси роблять краще для суспільства. Якщо не помиляюсь згідно статуту МА повинна впроваджувати проекти на розвиток молоді. Конкурс краси чим саме розвиває молодь???
Андрій Коваль 2011.09.08, 23:20
Теперішня Молодіжка має більш важливі справи ніж писати коментарі про пана Володимира.... а на рахунок конкурсів краси... то їх не так уже і багато, як тут пишуть, це по перше, а по друге, їх робила БО "Молодіжна адміністрація", а дорадчий орган "Молодіжна адміністрація" займається тим, що написано в положенні: проект "Молодь і влада", "Дай старт молодим", спортивні змагання та багато іншого... тому попрошу не писати дурниць на рахунок конкурсів краси, а якщо когось "душить жаба", що вони неможуть організувати конкурс краси.. то не треба критикувати за це інших, принаймні в нас на конкурсі не п"ють!!!
Вова 2011.09.09, 09:24
очікуємо з нетепінням сесії і пропозицій Володі Олійника
Олег Касіянчук 2011.09.09, 22:14
Я б не включився в переписку якщо б не заїв факт того, що всі так добре знають Володю та Аню що певно їм підтирали. Нехай не ховаються за ніками. Далі в середньому конкурс краси обходиться в 20000 грн., і частина або ж вся сума була з б.юджетних коштів. Дай відповідь на моє питання суспільна корисність цього проекту?
Андрій Коваль 2011.09.10, 00:40
для особливо обдарованих та Олега Касьянчука бюджет конкурсу краси може бути меншим, а іноді більшим від суми, яку ти написав... але в кошторисі витрат Молодіжної адміністрації витрати на жоден конкурс краси не закладались.... це легко перевірити...його примірники є в бухгалтерії управління та казначействі.... і гроші бюджетні не витрачались.... конкурси робить Благодійна організація "Молодіжна адміністрація"... за кошти меценатів, партнерів та спонсорів... кожен бажаючий може це прийти і перевірити в Молодіжку а що дійсно заїдає..так це те, що дурне пишуть люди, які в свій кошторис Молодіжки за 2008-2010 рр нічого крім зарплат тренерів майже не закладали...оце цікаво!!!!!
Олеся Брухаль 2011.09.10, 00:53
користь конкурсів краси полягала у тому,що під час них завжди проводились благодійні акції...тай учасники розвивались не тільки естетично,а й духовно.....і узагалі були зайняті справою,а не курили і пили десь по не визначених місця!!!
Олег Касіянчук 2011.09.10, 09:16
Андрію особливо обдарований тут ти. Так як я вже втретє задаю тобі питання суспільна корисність конкурсів краси??? І зваж на те що я написав в середньому потрібно 20 тис. а ти мене повторюєш так що роби висновки!
Андрій Коваль 2011.09.10, 19:48
приходь в Молодіжку і я тобі все доступно поясню.... бо по інтернету тобі буде важко.... все зрозуміти... тай друкувати багато..
Олег Касіянчук 2011.09.10, 20:54
Скажи так чи ні? і одне речення пояснення я зрозумію не переживай
міс 2011.09.15, 00:03
пане Олег Олеся Стефанко стала 1шою віце міс всесвіт і до того ж вона також член молодіжної адміністрації.Всі в захваті а про неї довідались саме через конкурси краси. так що мовчіть про те в чому взагалі нерозбираєтесь як і в молодіжній політиці. махати прапорами мало щоб себе вважати лідером.
jana 2011.09.15, 00:05
Аня просто зведа. мастер пиара и я рекомендую ей заниматса только пиаром и собственним бизнесом
для О Касіянчука 2011.09.15, 00:08
класно тобі написали за олесю Стефанко. ти хлопе реально не тямиш ні в конкурсах ні в проектах. який дурак тебе на голову організації висунув тєжко розуміти. олійник хоч щось робив а ти лише жалуєшся і пльоткаєш як баба базарна. Іди вчися у тої самої Крисюк може хоч трохи розуму наберешся і зрозумієш що таке жінка а вже потім що таке конкурси краси..бо бачу в тебе комплексів море. хаха
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1130
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2483
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2089
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2138
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6463 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2422 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

294

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1119

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1144

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1362
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

244
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

564
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2033
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26482
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

529
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10432 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7974
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

509
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

373
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

523
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

597
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1547