Василь Чуднов буде самовисуванцем у Снятинському окрузі


Голова Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів, народний депутат Василь Чуднов не затверджений кандидатом-мажоритарником по Снятинському окрузі.

 

Про це стало відомо на конференції політичної партії в Києві.

 

Тож, як і передбачалося, Василь Чуднов буде балотуватися як самовисуванець. Про це він раніше анонсував на прес-конференції в Івано-Франківську, пишуть Вибори.

 

 

Читайте також:

Чуднов відмовився від прохідного місця в списку Партії регіонів і піде самовисуванцем



02.08.2012 2578 13
Коментарі (13)

Роман 2012.08.02, 16:33
Пане, котрий звертався "до Романа". Учіться дискутувати. Що є брехнею, можна конкретніше? І те, що ви пишете, що Свобода є маріонеткою Вишиванюка, можна почути якісь аргументи? Якщо ви знаєте те, чого не знаємо ми, то поділіться інформацією, може і ми тоді вас підтримаємо. А то ви кидаєтесь пустими, нічим не підтвердженими словами і тому складається враження, що це брехня. Я вже писав, що я не є прихильником жодної партії і напевно не буду голосувати за жодну, якщо вони не об"єднаються і не перестануть займатись самоїдством. Але їх треба критикувати аргументуючи, а не просто обзивати
Роман 2012.08.02, 09:49
А Богдан Федьків попереджав Чуднова, щоб слухався Путіна, не хотів послухатись, ось і маає. Федьків ще і Вишиванюка вижене з посади. Нехай знають, що вони не члени партії які можуть впливати на процеси, а московські холопи і голосувати треба так, як це потрібно Москві.
Роман 2012.08.02, 10:13
А якщо говорити серйозно, то це просто мулька.Партія Регіонів розуміє, що галичани не проголосують за їхніх кандидатів по мажоритарці. Від того чи Чуднов відкличе свій голос, чи ні, нічого не зміниться. Закон про мову проголосований. Тож Чуднов відкликає свій голос, партія за це ніби то не висуває його по мажоритарці і він, як людина, що постраждала від партії Регіонів за українську мову, йде самовисуванцем, а народ його бідного підтримає і ось він нардеп. А потім знову повернеться до рідних Регіонів. Це політичний лохотрон
Олежко 2012.08.02, 10:20
До Романа: погоджуюсь на 100%
Славко кПРс 2012.08.02, 10:44
Вот тєбє, за то что іграл обморочноє состояніє от закона об язиках! кПРс виходіт із подполья, мости і тєлєграфи заняти. Можно здаватся матушкє Расєї.
тупий політолог 2012.08.02, 10:45
Bишиванюк відсвяткує ювілей та перемогу Сича і стане головою облради
читач 2012.08.02, 11:08
Сич чи Вишиванюк,яка різниця близнюки-брати політичні повії.Був Сич головою обласної ради,а користь яка для громади області?Може корупція зменшилась чи менше стали розкрадати бюджети.
Роман 2012.08.02, 12:03
Пане Читач, тут ви трохи не праві. Різниця є і велика. Потрібно трохи знати закони та компетенцію голови ОДА та голови обласної ради. Не хочу проводити лікбез, але голова облради має представницькі функції. Йому не підпорядковані ні обласні виконавчі служби, ані силові структури.Він може впливати тільки на корупцію в обласній раді. А там є тільки декілька відділів, що працюють на депутатів. Голова ОДА вирішує усі питання одноосібно і йому підпорядковані усі служби. Він може будь кого звільнити чи призначити.Тож він впливає на корупцію. Обласна рада затверджує свій бюджет і голова обласної ради кошти цього бюджету не може сам розподіляти. Як депутати проголосують, туди кошти і направляються. А в політичному плані голова ОДА виконує вказівки правлячої партії, тобто є представником Регіонів. Голова облради є представником партії Свобода. При усьому критичному ставленні до Свободи, останні є українськими патріотами, а ПР - російськими патріотами. Коли вони прийняли закон про мови, то в його захист вийшли представники національних партій, в тому числі і Свобода, а партія Регіонів чомусь не виступила на захист рідної мови. Чи може вам все одно яка мова буде в Україні? Тепер відчуваєте різницю?
Я 2012.08.02, 12:33
Будь хто, хто вступив в ПР з кінця 2004 року (час брутальної фальсифікації волі народу)є або злочинець, або пристосуванець, або просто дурень. І нам неважливо саме ким з них є Чуднов. Вступив в г..но - відійди, витирайся і не смерди! Таким людям не місце в українській політиці скільки б доріг вони не заасфальтували (за спільні бюджетні гроші)!
до РОМНА 2012.08.02, 13:57
брехня повна почитай ЗАКОН УКРАЇНИ ПРО МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ.А ВО"СВОБОДА" маріонетка Вишиванюка.
файно 2012.08.02, 21:24
дорогі мої земляки,щоб ми тут не говорили і які б дискусії не провадили.це є просто для нас самих,для свого морального задоволення.що ми ще хоч трохи тріпаємся.Кожен,хто переступає межу простого громадянина-автоматично стає.сам не свій,в них починають надуватися лице,очі стають круглі і воно вже думає.що воно мудре,або помудріло автоматично.Та ви,хоч з одним із них поговоріть і зрозумієте,що Україні поташ..,Слухаючи випадково розмову двох хлопців.що вийшли з міськради,каже по телефону:та нєфік там робити,так трохи в панів бавимося.Отже,це ще молоді люди,а вже бавляться,а що роблять ,ті що вже набавилися,?можна тільки здогадуватися.смішить мене і дивує компашка сеньки де турчинов тренує свій голос під ЛІДЕРА на трибунах,а в мене одне питання до нього?чому бабтисти не йдуть в армію.як всі українські хлопці,а у Верховну Раду всі сиплять як горох.Або виконують закони,як всі громадяни України ,або не мають права займати посади і балотуватися у всі ради,або валять до войска і виконують всі закони України.А рядом з турчиновим колишній міністр оборони,який штрашно хоче собі зламати хребет і корупції.але незнає чим...Про яку опозицію ми можемо говорити,як там таке збіговисько,що сумно дивитися.Я позапартійний,але не треба критикувати тільки поодинокі партії,бо всі одним миром мазані і ніхто про народ і державу не думає,всі працюють на свою кишеню всі до одного.Звичайно приємно читати коментарі і п. Романа і інших людей,але проблема, в тому.що цього всього ,що написано ніхто не бере до уваги...,і ще один момент!як можуть зійтися в одних думках бабтисти і комуністи вічні запеклі вороги,згадайте з часів радянських,комуністи їх ганяли як помийних котів,а зараз стали блізнєци-браття,ось де великий фокус..капець!
Taras S 2012.08.02, 22:00
Читаючи коментарі можна зрозуміти, хто є хто. Ви .........и, поки ви пінитесь за мову, в цей час робляться надзвичайні речі, не в користь держави чи людей. І не має значення хто прийде до влади, люди завжди будуть не задовольні. Мені здається що лаятись осторонь всі можуть, а якщо всі викрикати з під маминої спідниці то ого-го які ми розумні. Василя Чуднова не захищаю, але скажу, людина досвічена, врівноважена, і багата. Йому не потрібно особливо напрягатися. Але щось всеж таки він робить, щось але робить. Мені насрати на регіонів, БЮТ, і ще більше на помаранчевих. Бо насправді коли йде мова про зовнішню політику, то квотають язика і наймогутніші люди нашої держави. Поготьтесь, що у нас не має жодного політика який вміє правильно вибудовувати курс. Мова, армія, Європа, Росія, Азія і так д. . Наберіться терпіння. Все буде, а те що ми повинні пройти через цих політиків це факт. Нам треба вчитись, і допомагати. А не викрикати, прийти до влади і обісратись.
Петро 2012.08.03, 23:49
"Ригіогала"-самовисуванця також на мило. За зраду мови їм до скону спокою не давати.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1281
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2574
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2140
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2204
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6622 58
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2482 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

375

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1188

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1313

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1446
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

311
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

183
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

610
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

86
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26549
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

575
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10491 1
26.04.2024

Культура визначає все. Освіти може і не бути. Школи російської не було ніде. Втім, ми підспівували російські пісні, дивилися російські серіали й тому подібне, пояснює директорка.

86
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

117
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

430
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

576
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

646