У список "Свободи" потрапив Марцінків і Зелик. На "мажоритарку" кинули Сича і Піцуряка

 

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вчора на з’їзді політичної організації затвердило кандидатів в одномандатних та багатомандатних виборчих округах.

 

Тож, нагадаємо, перша п’ятірка списку «Свободи» виглядає наступним чином. Першим став Олег Тягнибок. Другим у списку партії «Свобода» до парламенту йде актор Богдан Бенюк. Третім йде заступник голови «Свободи» Андрій Мохник. Четвертим йде член політради "Свободи" Ігор Мирошниченко. П'ятим до ВР йде доктор юридичних наук, професор університету ім. Т. Шевченка Олександр Шевченко.

 

Представники Івано-Франківщини лише на двадцятих місцях списку. Тож секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків отримав 20 позицію в списку. А депутат Івано-Франківської обласної ради Руслан Зелик став 25-тим.

 

Щодо одномандатних виборчих округів, то представники «Свободи» боротимуться на таких округах:

№83 (Івано-Франківськ) - голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода", голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич;

№87 (Надвірна) - депутат Івано-Франківської обласної ради від ВО "Свобода", головний лікар Солотвинської лікарні Манолій Піцуряк;


02.08.2012 2206 15
Коментарі (15)

СВОБОДА У ВЛАДІ 2012.08.02, 10:46
19.07.2012 Мер-свободівець Курляк П.І. м.Бурштин розтратив понад 300 тисяч бюджетних коштів. Прокуратурою області порушено кримінальну справу щодо голови одного з міст Галицького району. Встановлено, що посадовець підписав завідомо неправдиві акти передачі – прийому виготовлених проектів будівництва станції очистки дощових і талих стічних вод, внаслідок чого приватному підприємству з бюджету незаконно перераховано більше 300 тисяч гривень. Своїми злочинним діями посадовець допустив розтрату державних коштів в особливо великих розмірах. Кримінальну справу щодо мера порушено за ознаками складу злочинів, передбачених ч.5 ст. 191, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 366 КК України. Досудове слідство у справі триває. Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області http://www.ifr.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=109172&fp=21
Олег Т. 2012.08.02, 11:08
недарма Сич, створив ЄРЦ і заробляє собі на кампанію. Знав, що у список не пустять, та й не хїотів іти, бо знає, що ВО по списку -то безнадія!!!
Місцевий 2012.08.02, 12:18
Ми ж українці, для нас люба влада - це погано.
Віталік 2012.08.02, 11:44
Радий за Марцінківа. Чесна і порядна людина!!!
Вітьок 2012.08.02, 11:55
А правда що Попович всього лиш в 60?
Нарешті 2012.08.02, 12:41
Вишиванюк стане головою обласної ради! Але чи подякують люди Сичеві за те, що свідомо віддав таку ключову посаду регіоналам, втікши до парламенту?
Я 2012.08.02, 13:05
Подивився на списки і мажоритарних висуванців від Об'єднаної опозиції, Свободи, Кличка (усяких нашоукраїн і королевських навіть не розглядаю як опозицію) і бачу, що яка б СВОБОДА є не ідеальною, але голосувати доведеться саме за неї. І дати їм шанс і підтримку.
Роман 2012.08.02, 13:07
Пане Олеже, не хочу вас образити, але, будь ласка, учіться писати конструктивні коментарі, якщо критикувати то конкретно і правдиво. Ви пишете, що Сич створив ЄРЦ. До вашого відома, ЄРЦ, це структура міської влади, тобто Анушкевичуса. Чи аогодиться Анушкевичус, щоб підпорядковані йому люди фінансували Сича, а відповідав за це мер міста? Опосередковано Сич може впливати на створення ЄРЦ через своїх депутатів у міській раді, але впливу на ЄРЦ він не має. Подумайте, вас призначать керівником ЄРЦ. Чи погодитесь ви давати будь кому гроші, якщо завтра та людина сидітеме у ВР, а ви в тюрмі? І чому ви критикуєте тільки Свободу, вони не святі, але і не найгірші
читач 2012.08.02, 13:54
СВОБОДА у діях порівняно з регіонами не гірша,але удар який СВОБОДА нанесла по національній ідеї колосальний,використали національну риторику виключно для корупції та розкрадання місцевих бюджетів.КОМУ ТЕПЕР ВИБОРЦІ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ МАЮТЬ ВІРИТИ ТА В ЯКІ ІДЕЇ?
Роман 2012.08.02, 14:45
Пане Читач, я позапартійна галушка, вважаю, що усі без винятку національні партії нанесли такий удар. Практично в усіх національних партіях є порядні патріоти і є оте болото. Запитайте в тих партійців, скільки партій вони вже поміняли. І в кожної партії є партійні амбіції, що перевищують національні. Що таке партія? Це інструмент для досягнення мети - кельня. І ось ці кельні, замість того, щоб об"єднатись і разом мурувати стіну, починають розповідати котра кельня краща. КУНівець Борович і Свободівець Сич. Яка різниця між їхніми партіями? Запитайте Сича, чим йому було погано бути заступником в Шкутяка, коли він ще був в Нашій Україні. Шкутяк швидко провів нараду з людьми, що приїхали з районів і побіг, бо він мер і у нього багато роботи, замість себе лишив заступника Сича. Сич почекав пару хвилин і теж побіг по своїх справах. А люди кажуть: і який толк з них, ми приїхали з районів, немаємо навіть бензину до своїх машин, щоб приїхати в місто. А вони повтікали... ТОж вірити треба в ідею, вірити тим простим членам цих партій, що не є корупціонерами, що нічого не крали. Я маю друзів в усіх українських партіях і знаю, що це чесні люди, патріоти і їм усім треба єднатись, а не хвалитись хто кращий.
забули? 2012.08.02, 15:20
бачу дехто хоче спихнути створення ЄРЦ на мера? А забула Свобода, що саме вона була ініціатором ліквідації ЖЕО, що саме вони придумали і створили таку структуру, як ЄРУ, а потім одноголосно проголосували за те аби ця структура стала комунальною. Забули, що саме там працюють свободівські ставленики, забули, що саме свобода розробляла тарифи.... Що, пам"ять коротка чи повилазило. Нині гребуть гроші з людей - квартплата плюс доплати за будь-який виклик за найменший пук з тебе стягують бабки. Що меру на вибори? та ні своєму партайгеноссе Сичу. Не замилюйте очі і не звалюйте з їхворої голови на здорову. Свобода вже показала, які вони газди. під"їзди помалювали і піаряться, а скліьки люди скидалися на цей ремонт чи аби замінити каналізацію не кажуть бо відразу илізе, які суми витягують. ЄРЦ це та сама піраміда де збагачується той, що зверху. А зверху хто - СИЧ!
Роман 2012.08.02, 15:37
Пане Забули? Що це у вас такі емоції. Я не захищаю Сича чи Свободу. Мені це ЄРЦ теж в печінки влізло своїми безпідставними тарифами. Просто, прошу усіх не займатись "огульною" критикою. Не гризіться хлопці, бо все програємо. Не ми перші починаємо гризню з поміж себе, а користають завжди вороги України. Я написав, що ні Сич, ані мер з того ЄРЦ на вибори гроші не мають і не матимуть, бо просто так гроші з рахунку ніхто не зніме. Є механізми відмивання грошей, як наприклад, дати замовлення "своїм", вони виконають роботу і поділяться з тим, хто їм підкинув роботу. Якщо хтось таке робить, то виявити такі факти неможливо. Ніхто не признається. Але, чому ви так кидаєтесь на Сича, він хто, Коломойський (або хоча б Шевченко з Буковелю), чи може він Ахметов, скільки Сич вкрав грошей? Люди будьте українцями, будьте патріотами, не діліться, вас і так поділять.
влркш 2012.08.02, 20:11
Не можна голосувати за кандидата в дупудати лише за те, що він свободівець. Ідеї гарні, але виконавці все роблять навпаки і серед них Сич, який нічого не зробив в області і хоче змитися в Київ і заховатися. Нічого він там не зробить. Потрібно було шукати справжніх особистостей, а не дерибанити місця між собою. Провести якісь праймеріз о обговорення кандидатів.
Люстратор Романа 2012.08.02, 22:07
Ах як мило вИ пишете, таке враження, що Свобода зробила з міста РАЙ))))
ППППП 2012.08.02, 22:10
Ну Руслік, ай молодець...розбив свою копілку і поніс до каси Свободи і розбив і був прийнятий у 20 -ку....та не пройде нажаль..ххххх
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

838
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2358
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2042
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2064
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6264 55
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2356 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

227

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1048

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1029

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1298
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

150
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

513
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1976
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26403
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

462
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10381 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7920
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

467
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

320
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

471
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

544
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1487