У список об'єднаної опозиції наразі попало 7 прикарпатців: Шкварилюк, Шлемко, Дирів, Левицький, Гладій, Дерев'янко і Грабовецький

 

На виконання Декларації про забезпечення чесних і прозорих виборів, за підсумками круглого столу з лідерами громадських організацій Об’єднана опозиція «Батьківщина» продовжує оприлюднювати список претендентів на висування кандидатами у народні депутати України для подальшого обговорення громадськості.

 

Шкварилюк Володимир – депутат Івано-Франківської обласної ради, представник «Фронту змін», кандидат в одномандатному виборчому окрузі №84 (м.Тисмениця) та керівник ВО «Батьківщина» в Івано-Франківській області, народний депутат Дмитро Шлемко увійшли в перших 50 прізвищ, яких висунула об’єднана опозиція.

 

У прохідний список попадають й інші прикарпатці, їхні прізвища оприлюднено у другому блоці кандидатів. Деякі з них боротимуться в одномандатних виборчих округах на Івано-Франківщині.

 

Тож, згідно оприлюдненого списку, найвище у другому блоці списку об’єднаної опозиції записали Анатолія Диріва –  голова Рожнятівської районної ради, кандидат в одномандатному виборчому окрузі №86 (м.Долина), представник «Фронту змін».

 

Дихає йому в потилицю представник «Батьківщини» Олександр Левицький, кандидат в одномандатному виборчому окрузі №88 (м.Коломия).

 

Після нього розмістився ще один при карпатець – Василь Гладій. Наразі він перший заступник голови Івано-Франківської облради і кандидат в одномандатному виборчому окрузі №89 (м.Снятин).

 

10 номером став Юрій Дерев’янко – депутат Івано-Франківської обласної ради, представник «Фронту змін», кандидат в одномандатному виборчому окрузі №87 (м.Надвірна).

 

Наступний представник Івано-Франківщини аж на 30 позицій відстав у списку від свого однопартійця. Ним став Володимир Грабовецький, представник «Фронту змін», який бореться за прихильність виборців в одномандатному виборчому окрузі №86 (м.Долина).


20.07.2012 2735 57
Коментарі (57)

Василь Кузьмич 2012.07.20, 11:50
А де Петро Шкутяк? Шо він даремно голодував під Укр домом? Чи він піде по долинському окрузі як мажоритарщик від блоку Ющенка-Януковича --- "Наша Україна", КУН, УНП?
Василь Кузьмич 2012.07.20, 12:15
Особливо потрібні у верховній раді Леся Оробець і Еліна Шишкіна. Закінчили університет і у 23-26 років перше місце роботи - депутат Верховної Ради. Депутати мажори повинні бути не тільки у партії регіонів. А Л.Оробець молодець, позицію має тверду,як вступила до В.Балоги в "Єдиний центр" так і трималась у ньому доки не знищили Тимошенко. Тепер буде йти від "Фронт змін-Батьківщина" по списку, - дитина мусить бути депутатом, якщо тато загинув? Мусить. Бо більше немає кому.
я 2012.07.20, 12:17
(попередження за нецензурні вислови)
Роман 2012.07.20, 13:11
Василь Кузьмич, можна юродствувати, але при цьому треба чітко сказати - ХТО ТИ. Це ж так просто: є промосковська більшість і за неї голосуватимуть москалі, є прожидівська об"єднана опозиція - і за неї голосуватиму жиди та вчорашня компартійна номенклатура і їх наближені(колишні гомосовєтікус. І є проукраїнська, поки що роздрібнена, розсварена національна опозиція - за неї голосуватимуть УКРАЇНЦІ. І хто ти є, за того і голосуватимеш.Я не є членом жодної партії і не є їх прихильником. Але змушений за них голосувати, бо вони дійсно українські. А якщо вони ще об"єднаються з Свободою, то ні ваша Батьківщина, ані Кличко не отримають в Західних областях більшості. Люди голосуватимуть за Національну опозицію. Ви цього боїтесь, тому і біситесь, поширюєте наклепи то на НУ, то на Сича.
Подорожній 2012.07.20, 13:44
Давай-давай, Романе. Треба вже нам розмалювати кандидатів, бо важко з бухти-барахти навіть довсідченому виборцю розібратися..
я 2012.07.20, 13:51
(попередження за нецензурні висловлювання)
правда 2012.07.20, 13:56
ой люди читаю вас і зразу впізнаю хто кого піарник і хто кого розмальовує в які кольори та всі вони сволочі,але голосувати за когось треба.а якщо будемо обливати брудом своїх то там сидітимуть київські донецькі які не тільки мову не захистять але і за повітря заставлять платити.а ви всі маєте такі кошти?а віші бабусі?я також заплуталась,бо мене правди ні у кого немає але інколи тре ставити все пополичка:1.Дирів я не знаю хто писав ту статтю на сайті Деревянка,чи Грабовецький,але вражає вони всі з фронту змін чого жеруться?і то не той Дирів ,той справжній дирів сидить у тюрьмі,а пан Деревянко боїться кримінальних справ от тому і приїхав сюди аж з києва,хоча там проживає довгий час,просто тут дешевше а там йому не світить!я можу гарантувати кожне моє слово я писала про ці повеневі кошти на українську правду.2.та чого ви причепились до петра шкутяка,яке маєте моральне право так робити те що людина голодує за мову це його принципова позиція ,це його так вдома виховали інакше родич Бандери і не поступив!так так от бачите він і є родичем але ж не хизується цим.3.Сич набрав до себе такої падалі таких мілких бізнесменів і хамів на прикарпатті що тягнибоку буде ох як важко
Подорожній 2012.07.20, 14:25
"Дескать какая-то мразь называется правдой, ну а сама пропилась, проспалась догола." В.Высоцкий
Я (не той Я) 2012.07.20, 14:27
Так, якісної сильної опозиції немає, але який на даний час вихід - невже залишати при владі цю банду?! А проект Ющенка однозначно є проектом Банкової по відбору 1-2% голосів у проукраїнських опозиційних партій. Так як і дорожезний розрекламований проект Королевської - для відбору 2-4% голосів від виборців БЮТу. Думайте і не піддавайтесь на "розводи" регіаналів. У них єдиний вихід не позбутись влади (=грошей) - це розсварити нас на якомога більше партій-проектів.
так 2012.07.20, 14:51
а пан Роман, напевно, і є той противсіх(псіх), який разом з ющенком, костенком і анушкевичусом привели бандитів до влади......Ви будете говорити, що Бютилюлі не кращі, але як писав, один відомий політолог,- чим відрізняється ПР від БЮТ, а тим шо ПР просто бє, або навіть вбє, а БЮТівець цього точно не зробить.....Раз ви такий політик то будьте дуже увжними і більше аналізуйте, читайте сайт "Тарасова правда"- хоча б. В дискусію не має змісту вступати, тому що основна мета зараз, відібрати в бандюків владу....
так 2012.07.20, 15:03
Для пана РОмана! Силка на сайт....Бажаю успіхів нам всім, щоб ми цього разу зробили правильні, а не (противсішні) висновки, бо знову бандюки лишуться при владі, а жиди все одно керують у всьому світі, тому і сєньку так зараз Фірташ підтримує.............http://taras-ua.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=21614:Timoshenko_svoeij_jenergieij_vseh_uvlekla__raskrutila_na_revoljutsiju__JUshhenko_na_jetu_rol_ne_pohodil___Kuchma&Itemid=135
Подорожній Так-нутому 2012.07.20, 15:04
Аби когось в чомусь звинувачувати, треба мати владу чи щось (ну хоч би кулю) в голові, а просто так то є марна справа.
Роман 2012.07.20, 15:45
"Так", не потрібно сліпо читати різні сайти, не треба чіпляти ярликів опонентам. Ви самі аналізуйте.Ось ви кажете: "привели бандитів до влади". А конкретніше? Якщо ви маєте на увазі, що за Юльку проголосувало тільки 30% українців і в цьому винен Ющенко, Костенко та я, то додайте, що ми винні і за те, що в свій час українці обрали Кравчука, а потім Кучму. Я голосував проти Симоненка та проти Кучми, а ви голосували за Кучму, котрий і зробив в Україні олігархат. Якщо ви маєте на увазі під словом бандити олігархів, то порахуйте скільки їх було в БЮТ і коли народ за них проголосував то вони з БЮТу перебігли в ПР. Та я про інше. Як би ви не переконували, я не зможу підтримати політичну силу в якій керують секретар обкому КПУ Шлемко, секретар міському КПУ Федорчук... Політична сила, де одну з основних скрипок грав україноненависник Фельдман. Скажіть мені, яка ідеологія в Батьківщині, чия це батьківщина - євреїв? Чому усі керівники цієї опозиції та їх діти не розмовляють в побуті українською мовою? Чи чули ви колись, щоб Юлька чи Турчинов висказались про УПА, чи бачили ви колись керівників Батьківщини в с. Старий Угринів в день народження С. Бандери, чи бачили ви їх хоч раз в Дем"яновому Лазі на панахиді. А може ви там бачили Яценюка? А ви самі туди ходите помолитись? Я не проти опозиції, котра переможе банду Януковича, але я проти того, щоб на місце ПР прийшли такі самі вороги української України, тільки хитріші, що вішають народу локшину на вуха, я не хочу допомагати космополітам.
до поки! 2012.07.20, 15:49
До того часу поки наш народець,не зрозуміє і не буде відмежовувати своє бачення як українця від жида,який є тільки.аби об............ти нашого лоха-українця до того часу ми будемо мати.таких лідерів і на них молитися,а вони тихесенько заколисуючи,підкидаючи два червонці будуть грабувати Укріїну так як це робила і ще більше зробить юляська капітельманченко.головне з косою прийти і файно сі сміяти(так як вона це робила в Москві разом з Путькіним(путіненком).Навіть комуністи не принижували своїх ,як Юлька в Путіна на прийомі.Просто душа просить,та занесіть її коксу в трьохкратному вимірі і тоді ВОНА по спрравжньому полюбить нас з вами брати мої!(до посиніння)
для пана РОМАНА!!!!!!! 2012.07.20, 16:06
Респект Роману!Гідна,мудра людина.Я радий,що поміж того багна і жидівського шабашу.чути думки розумних людей.Дійсно!відкрийте очі і подивіться хто такий Кожемякін,а Турчинов з якою любов"ю старається для відродження наших традицій,невже ви люди цього не бачите.Підтримую голсувати за НАШУ УКРАЇНУ,КУН,УНП-це буде правильна опозиція.А Юлька і Сенька-шабаш в якому буде кінцевий результат такий:Юлька обгадить Сеньку так,що не вмиється,а сама знову буде доказувати,що ВОНА це УКРАЇНА.Але Юлькіни результати приводять тільки до качанівки,за що велике спасибі теперішній владі.Між іншим до тюрми їїзатирили не влада і не Янукович,це нарешті Господня воля,за її БРЕХНЮ,ФАЛЬШ І АФЕРИЗМ.СЛАВА УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ!!!!!!!!!!!!!
микола 2012.07.20, 17:12
аА чого Забули ще одного Прикарпатця-від опозиції Гриценка-Миколу Ладовського(давно хоче в політику)
Людина 2012.07.20, 19:12
Дирів наш кандидат,хороший голова ,хороший депутат.
Яцків 2012.07.20, 19:48
Людина, а що Дирів зробив для краю для Долини? Чим він такий гідний?
Кент 2012.07.20, 22:33
Які можуть бути обговорення як що Шлемко старий комуняка затвердив диріва 17 числа, чи він п'яний був чи може не знав про кримінальне минуле чи про продажність на користь лукора а тепер хоче задню включити, от шкури продажні.
дима 2012.07.21, 20:17
Юра Дерево- это очередная тушка...
Свій 2012.07.21, 14:00
На 86 окрузі єдиний кандидат від ОПОЗИЦІІ Дирів Анатолій. Порве всіх. Потужний чоловік і керівник. Всі решта-ЧУЖІ. З Києва,Харкова,Франківська.
Ольга 2012.07.21, 14:10
На ПРАВДА ІФ бруд і провокаціі. Шкода,що Деревянко і Грабовецький не вміють з честю програвати. Як думають хлопці розраховуватись з П Р за надані кошти на вибори? А Борисович наш кандидат. Патріот. Вибори виграє.
СВОБОДА 2012.07.21, 14:13
Дирів,...активізуй роботу. Жодного шансу не дай тушкам Грабовецьким і Кредісовим. Ці зальотні нас за людей не вважають.
незалежний 2012.07.21, 14:26
Не знаю хто такий Дирів Анатолій. А голосувати треба за комуністів Дибали нас і далі будуть дибати.А цих меценатів з Києва гнати подалі треба. Де грошей набрали щоб купляти електорат?!! Влада рулить!!!! Грабовецький,Кредісов,Ющові і Кличкові пацани .Все щоб опозицію розвалити. Вміють працювати. Так нам і треба.
Знаючий 2012.07.21, 14:47
Зупинити Диріва !!! За будь яку ціну.Всі методи хороші. Бо крові попє всім . Не давав Янеку малому провести змагання по джипінгу в Осмолоді.Завели справу ,викрутився. Не додушили. Не дав провести рішеня про передачу 15тис.га. мисливських угідь приватній структурі. Пхає свого носа всюди. Зупинити!!!!
% 2012.07.21, 16:18
Хто такий Дирів - спитайте в громади Струтина, землі якої великий опозиціонер і борець за Україну дирів віддав російському лукойлу. Думаю, не за дякую. Чи хтось інакше думає? ))))) І спитайте - де обіцяні росіянами і самим Дирівим гроші на район і село.
Депутат 2012.07.21, 18:54
А Дирів як віддав землю ЛУКОЙЛУ?Це хіба в його компетенціі?!!! ОблРада приймала рішення. Дирів реальний переможець на 86 окрузі. От і біситься всяка нечисть. Вперед. Народ з Тобою ,Анатолій. А ви....кандидатики подискутуйте з ним в прямому ефірі. Блядонько виглядатимете.
СВОБОДА 2012.07.21, 19:06
Дивна ситуація..з претендентів на округ №86 тільки Дирів проживає в межах округу. Всі решта зальотні. Шкутяк Петро-м.Ів Франківськ Бартків В.-Харків Брус=Ів.Франківськ Кредісов-Киів Гробовецький-Киів Парфан-Богородчани(відійшло до Надвірноі) Луканя-Ів.-Франківськ
Вячеслав 2012.07.22, 12:51
За ті гроші,які Деревяний Юрко отримав у Регіоналів ,його прибють,мабуть. Плани були грандіозні-завести під прапором Фронту Змін три тушки на область.Як би Яценюк дивився потім в очі партнерам по коаліціі?!! Добре,що розібрались . Дирів -єдиний кандидат по 86 окрузі.
Надвірна Рулить 2012.07.22, 12:57
У Деревяного і по надвірній буде повна дупа!!! Голосватимемо за Онучака.Бідний,но гоноровий і порядний!!!
виборець 2012.07.22, 12:58
Згідно з частиною тринадцятою статті 74 Закону України “Про вибори народних депутатів України” забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки мінімального розміру заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей.
Пасічна 2012.07.22, 13:00
Виродки рідкісні,СПОНСУРИ х...ві. Нас не купиш. Бабло беремо,бо у нас вкрадене. Голосуємо за СВОБОДУ.
Надвірна рулить 2012.07.22, 13:03
Виборець. Спасибі за розяснення. Але ж ПАЦЦЦЦАНАМ з Кийова закони не писані. Розводять нас ,виродки.Народ розбереться. Проголосує правильно,а не за тушку ДЕРЕВЯНУ.
Мисливець 2012.07.22, 13:10
Пробував написати на ПРАВДА ІФ коментар. Все,що негативне за ДЕРЕВЯНИХ зникає за хвилину. Не чесно себе повдять власники сайту(Деревянко). Дали нам в Рожнятові компютер і лодку,Голосувати будемо все одно за свого.... Тушкам від РЕГІОНІВ не місце в парламенті. Ганьба!!! Слава Украіні.
ПРАВДА 2012.07.22, 13:37
Скоро появляться матеріали внутрішнього розслідуваня партіі Фронту Змін по Деревянку. Прозріємо всі. Жахливі люди Кримінал. Мандат йому потрібний ,це питання життя і смерті. Сидіти в тюрмі йому довго і нудно... А Грабика не чіпайте. Він мав стати ще одним мандатом для Деревяного. Файний хлопець,неговорящий,недумаючий.
Нереально реальний 2012.07.22, 16:44
Бойки!!!! Розводить нас Партія Регіонів,як кроликів.Поназакидали по округах диверсантів,головне подробити електорат,і пересварити всіх. Опозиціонери наступають на ті ж граблі,що і раніше. Коли порозумнішаєте нарешті? ПотвоРу(регіони) треба бити Одним Фронтом.Виборці,не ведіться на солодкі обіцянки,і щедрі дари. Обирайте свого.
виборець 2012.07.22, 21:05
Мисливець Ти правий на правді жоден комент не рипнеться
Яремче за свого 2012.07.22, 21:43
Як Обєднана Опозиція включила в списки мажоритарників ДЕРЕВЯНОГО?!!! Це ж ЗАПРОДАНЕЦЬ ще той. Шляхом підкупу,залякувань,хабарів торує собі шлях.Онучак Василь -НАШ КАНДИДАТ. А ту сектантську морду геть з НАДВІРНОІ !!!Він ,і вся його банда (хопта,гробовецький )-СЕКТАНТИ !!!Шкварилюк,Шлемко,Яценюк,де Ваші очі були?!!!
Просто 2012.07.22, 22:47
У Снятині Деревянко щедро засівав. В чому прикол? Гладій має шанси у нас.От Косів важко буде взяти. А Деревяного,з шкляними очима-ГЕТЬ!!!В натурі-якийсь сектант-сатаніст!!!!
ПРАВДА ІФ 2012.07.22, 22:54
На себе дивися ,розумнику. Юра хоч щось робить для шкіл,садочків,лікарень. А накрав грошей,чи регіонали дали,яка ВАМ різниця?!!!І до одного місця та ОПОЗИЦІЯ. ЮЮрій вигравай вибори ,і ПРацюй з серйозними людьми,а не з невдахами. Регіони -єдина потужна сила!!!! Деревянко,ти на правильному шляху.
Ірина 2012.07.22, 22:59
Звернулась до Фонду Деревянка за допомогою на операцію для хлопчика. Відмовив. Сказали,що ім не цікаво. Розумію,що камери і ТВ сюди не залучиш. А добро має бути безкорисливим. Сором вам,фонд деревлянка.
для ірини 2012.07.23, 08:02
Він вкладає гроші лише в ті проєкти де можна відмити державні кошти(школи садочки лікарня)де на вкладений рубль втричі більше повернення Доля простого смертного його не їнтересує лишн на предмет, як найбільше пограбувати махінаціми з відмивання коштів від надавання послуг довідок за кі більша частина накопичується на його рахунках і якими після він купує виборців
Ірина 2012.07.23, 08:42
Як що це такий легкий шлях відмивання коштів через садочки, школи, лікарні то чому це ніколи ніхто не робив і не робить?
Для Ірини 2012.07.23, 09:08
Тому що так масштабно,як Партія Регіонів,до цього ніхто не підходив. Перемога за будь яку ціну,гроші дають величезні. Через таких нечистих на руку ,як киівські меценати,обманюють нарід. Купують,і продають. Невже не зрозуміло.
ПРАВДА 2012.07.23, 09:11
Згідно з частиною тринадцятою статті 74 Закону України “Про вибори народних депутатів України” забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки мінімального розміру заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей.
маценати 2012.07.23, 09:15
14.10 2011 Увага! Зміна адреси підприємства! Повідомляємо, що з 24 жовтня 2011 року буде змінено фактичну та юридичну адресу Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр» на вул. Мельникова 81-А, м. Київ, 04050. 10.10 2011 Шановні відвідувачі! Програмне забезпечення, що використовується суб’єктами господарювання при подачі документів в електронному вигляді для проведення державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, підтримує ключі електронного цифрового підпису Акредитованого центру сертифікації ключів «MASTERKEY» Товариства з обмеженою відповідальністю «Арт-мастер». По питанням вбудування бібліотек інших центрів сертифікації ключів електронного цифрового підпису у програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, призначеного для подачі електронних документів на проведення державної реєстрації, необхідно звертатись до розробника програмного забезпечення ТОВ «3-Т» за поштовою адресою а/с № 17, Київ, 03035, Україна, тел./факс: +380 44 520-07-05, 520-07-06, e-mail:post@3-t.com.ua.
Надвірна рулить 2012.07.23, 09:15
Вкрай непорядні люди. Те що роздають по районі подарунки-то правда. Але на кожну подаровану копійку вкрадуть з бюджету десятку,як мінімум. Гроші беремо,а своє знаємо.Голосуємо,як серце велить.
Надвірна рулить 2012.07.23, 09:17
Обєднана Опозиція!!!!
маценати 2012.07.23, 09:20
14.10 2011 Увага! Зміна адреси підприємства! Повідомляємо, що з 24 жовтня 2011 року буде змінено фактичну та юридичну адресу Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр» на вул. Мельникова 81-А, м. Київ, 04050.
маценати 2012.07.23, 09:22
Про підприємство ДП «Інформаційно-ресурсний центр» є підприємством державної форми власності, що здійснює свою господарську діяльність з 2005 року. На сьогодні, на підставі Постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання Державної реєстраційної служби» від 13.07.2011 року № 816 ДП«Інформаційно-ресурсний центр» віднесено до сфери управління Державної реєстраційної служби України. ДП «Інформаційно-ресурсний центр» є технічним адміністратором єдиних та державних реєстрів, розпорядником яких є Державна реєстраційна служба України та Міністерство економічного розвитку і торгівлі. ДП «Інформаційно-ресурсний центр» забезпечує функціонування єдиних та державних реєстрів, відповідає за збереження даних та їх захист від несанкціонованого доступу та руйнування, проводить технічне навчання державних реєстраторів та адміністраторів, видає спеціалізований друкований засіб масової інформації з питань державної реєстрації, здійснює інформаційно-довідкове обслуговування єдиних та державних реєстрів та виконує інші функції, передбачені актами законодавтсва.
читати уважно 2012.07.23, 09:25
Реквізити на оплату за публікацію повідомлень, надання витягів, довідок, виписок Державне підприємство "Інформаційно-ресурсний центр" ЄДРПОУ 33499803 Є платником податку на загальних підставах П/р 26003301812 в АТ "Ощадбанк" м. Києва МФО 300465 ІПН 334998026552, номер свідоцтва ПДВ 200023388 Вартість послуг включає ПДВ. Розмір плати за одержання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців: У відповідності до наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 20 жовтня 2005 року № 99, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2006 р. за № 165/12039, розмір плати за одержання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (далі - ЄДР) становить: - за одержання витягу з ЄДР - три неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За кожен аркуш інформації на бланку встановленого зразка справляється плата у розмірі 20 відсотків одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян; - за одержання довідки з ЄДР - один неоподатковуваний мінімум доходів громадян. За кожен аркуш інформації на бланку встановленого зразка справляється плата у розмірі 20 відсотків одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян. 90 відсотків коштів, одержаних за надання витягів та довідок з ЄДР, вносяться на поточний рахунок Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр», а 10 відсотків - на відповідні спеціальні рахунки органів, у яких проводиться державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, відповідно до місця одержання витягів та довідок з ЄДР (інформацію про реквізити для перерахування надає державний реєстратор). За одержання виписки з ЄДР справляється плата в розмірі одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян (частина 10 статті 21 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців». Тел. 044-481-49-24 - інформація по оплаті та оформленю документів.
от куда капають нашікровно 2012.07.23, 09:27
90 відсотків коштів, одержаних за надання витягів та довідок з ЄДР, вносяться на поточний рахунок Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр», а 10 відсотків - на відповідні спеціальні рахунки органів, у яких проводиться державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, відповідно до місця одержання витягів та довідок з ЄДР (інформацію про реквізити для перерахування надає державний реєстратор)
Ірина 2012.07.23, 12:29
Що хорошого зробив Дирів , чому саме його висунули? Я чула він ні який.
ПРАВДА 2012.07.23, 22:21
'ЗРОБИВ' мАЦЕНАТІВ,Красавчик!!!І мільйони регіоналів не допомогли.
Ірина 2012.07.24, 01:17
От бикота, мені говорили, що Дирів бик і такі самі в нього прихільникі скотськи, то це чиста правда.
Житель Долини 2012.07.25, 10:08
Я теж не дуже маю інформації хто таккий Дирів, але вже зрозумів що його частенько путають з Ігорком Дирівом та його братом Борисом, які реально наробили справ...Але не в тому справа, прочитав коментарі, і приєднуюсь до того що в нашому окрузі не треба давати проходу "зальотним", фамілій навіть непишу, а то на половині сайтів все зникає)
СВОБОДА 2012.07.28, 01:08
А коменти і тут зникають. Гроб з Деревлєним і тут орудують. Що ж ви за хамлота така? Не вмієте чесно грати. Ганьба вам. Не дай БОЖЕ обрати цих пройдисвітів.
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

667
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1925 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1129 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

553
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6902 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11394 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

333

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1077

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1115

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1109
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

49
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

282
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1081
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

655
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

753
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2948
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4440
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18440
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

48
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

321
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

352
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

663