У Коломиї під прапором Порошенка регіонали ведуть до влади криміналітет і лазаренківців?

 

 

У Коломиї назріває конфлікт стосовно узурпації партійної організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність» одіозними у Коломиї особами.

 

Мова йде про колишнього розкольника місцевої організації партії «Батькіщина», про що в 2006 році не писав хіба що лінивий, а пізніше представника лазаренківської «Громади» Любомира Жупанського:

http://www.pravda.com.ua/news/2006/03/7/3074453/

http://vgolos.com.ua/news/500_chleniv_kolomyyskoi_batkivshchyny_hochut_pity_vid_tymoshenko_16019.html?print

http://photo.unian.net/ukr/detail/32534.html

http://www.unian.info/products/53739.doc

http://uabiz.org/КОЛОМИЙСЬКА-МІСЬКА-ОРГАНІЗАЦІЯ-ВСЕУКРАЇНСЬКОГО-ОБ-ДНАННЯ-ГРОМАДА-37077849/

http://kolomyya.org/se/sites/ko/35215/

 

Нагадаємо, що порошенківці на виборах до Верховної Ради висунули та підтримали у нардепи колишнього міського голову Юрія Овчаренка, людину з хорошими діловими якостями та репутацією. Ще під час виборів у штабі неодноразово виникали конфлікти, а після поразки Юрій Овчаренко та команда його однодумців, переважно із числа відомих у Коломиї людей, інтелігенції, правників, освітян, митців вирішили не повязувати свої долі із «Солідарністю».

 

Які причини? Пан Жупанський в порушення статуту партійної організації самовільно реєструє у Коломиї партійний осередок, отримує свідоцтво і печатку (єдиний випадок в Україні), обирає до складу ради партії представників вільної боротьби і повідомляє інших членів партії про небажаність їхнього подальшого перебування в рядах «Солідарності». Як повідомляють декілька колишніх активістів, Любомир Жупанський одіозна та неурівноважена особистість. Окрім того, партійному активу відомо про постійні консультації пана Жупанського із родиною Негричів (Михайло Негрич, колишній голова Коломийської РДА, Народна партія України (Литвина)). Це, на думку активістів, і стало однією із причин поразки Юрія Овчаренка, оскільки напрямок роботи, яким опікувався пан Жупанський на виборах до Верховної Ради (агітаційний блок) був провалений, а членами в Дільничних виборчих комісіях на Городенківщині та у Коломийському районі працювати колишні народники Литвина та регіонали Януковича.

 

На сторінках пропартійної газети «Коломия сьогодні» окрім Любомира Жупанського та членів його команди час від часу можна спотерігати також кандидатуру Миколи Негрича – рідного брата бувшого голови Коломийської РДА Михайла Негрича, відомого своєю підтримкою режиму Януковича.

 

Прямий звязок Любомира Жупанського і Михайла Негрича можна простежити в дослідженні місцевої організації «Опора», яка звертає увагу, що від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» в Територіальній виборчій комісії натхненно трудяться щонайменше двоє колишніх регіоналок-народниць, а саме Стрижековська Ганна та Галькович Марія.

 

На прикладі пані Стрижековської покажемо її «родословну» на новому сервісі мережі «Опора», яка працює за посиланням http://tvk.oporaua.org/

 

 

Стосовно пані Галькович також відомо, що на нещодавніх виборах вона була довіреною особою регіонала Сергія Тігіпка.

 

На виборах 2015 року Любомир Жупанський з командою однодумців переважно спортивного виду йде до Коломийської міської ради під прапором Порошенкової «Солідарності». Чи вплинуть на ситуацію партійні боси? Навряд, адже розголос перед виборами не потрібний нікому. Краще пожертвувати однією партійною оганізацією, ніж втратити 1-2% і так низького рейтингу на всеукраїнському рівні.

 

Із джерела в Івано-Франківському обласному штабі партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» стало відомо, що вплинути ситуацію вони і не хочуть, і не можуть через наявність у Коломийської міської організації партії свідоцтва та печатки. Призначений куратором Коломийщини новий керівник обласного «Автодору» Василь Буджак опускає руки.

 

То ж Коломийські вибори обіцяють бути цікавими.

 

Що відомо про Любомира Жупанського? Окрім його конфліктності та аферистичних оборудок на партійній ниві, а саме реєстрація клона партії «Батьківщина» у Коломиї та намагання пробитися у владу через Лазаренкову «Громаду», пан Жупанський з 2006 року не сплатив жодної копійки податку до бюджетів, оскільки є безробітним, займається перегоном автомобілів із-за кордону. До слова, і у бізнесі пан Жупанський відмий своїми конфліктами із покупцями автомобілів, в тому числі й такими, які, при перетині кордону із Євросоюзом конфісковувалися поліцією, так як знаходилися в розшуку.


21.09.2015 8298 1
Коментарі (1)

Сергій Чирва 2015.09.27, 00:11
Забрати перше і останні слова з назви і отримуємо універсальну для кожного округу характеристику виборчої ситуації ... :( нажаь...
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1205
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2521
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2110
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2166
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6541 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2451 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

335

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1146

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1280

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1398
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

277
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

584
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2059
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26511
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

553
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10463 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8010
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

533
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

402
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

544
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

622
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1583