У Франківську шукають водія, котрий збив хлопчика, дав йому гроші і втік

Поліція та родичі розшукують водія, котрий у Крихівцях збив дитину.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася у селі  Крихівці Івано-Франківської міської ради, пише Фіртка.

Невідомий водій на невстановленому автомобілі вчинив наїзд на 11-річного пішохода. Внаслідок аварії хлопчик  отримав тілесні ушкодження та був доставлений в ОДКЛ.

Мама хлопчика Наталія Стус розповіла деталі інциденту.

"Станіслав переходив дорогу на зелене світло пішохідного світлофора. Йшов до школи. Вчиться у 23-й школі, добирається маршрутним транспортом. Завжди уважний, відповідальний. Був з рюкзаком на плечах, який його і врятував від сильного удару об асфальт. Майже дійшов до острівця безпеки і тут його збиває машина. Водій пролетів на червоне світло. І зачепив малого, який майже дійшов до острівця безпеки. Дитина падає в сторону острівця безпеки (слава Богу що не під колеса). Водій проїжджає далі, зупиняється. За той час малий встає. Переходить дорогу повністю. Плаче бо сильно вдарила машина в бік і коли падав руку пошкодив. Але більше переживав, що вимастив куртку. Водій той підійшов спитав чи все добре, дав малому 500 грн і поїхав на білому бусі, за словами сина, в сторону Драгомирчан".

За словами Наталії, вони одразу звернулися до лікарні.

"Стас подзвонив мені, що з ним трапилася така пригода. Прийшов додому. Дитину трясе. Болить бік і рука. Сусідка Уляна Пенькова медсестра в ЦМКЛ. Сказала обов'язково обстежити дитину. Я подзвонила до дільничого лікаря. Вона порадила звернутися в дитячу лікарню. Хоч видимих пошкоджень ніби не було видно, але невідомо, що з внутрішніми органами. Приїхали в лікарню на Коновальця в травмпункт. Зробили два рентгена на руку і на стегно (90 грн). В результаті Стасу наклали на ліву руку гіпсову пов'язку на три тижні. Кістки тазу цілі. Зробили УЗД черевної порожнини. Ніби все добре. Внутрішні органи цілі. Забій просто", — говорить жінка.

Мати хлопчика просить всіх, хто став свідком ДТП відгукнутися.

"Доки це буде продовжуватися. Доки по Крихівцях будуть літати такі водії. Доки знаки на тих острівцях безпеки будуть зносити, рівняти з землею. Доки будуть людей збивати на пішохідних переходах Крихівців. Може хтось бачив, як це було. Повідомте в поліцію. Телефон слідчого 099 189 02 95. Хай знайдуть того водія, хай несе відповідальність за свій вчинок. Грошима те, що він зробив порахувати та відкупитися неможливо. Психологічна травма, можливо, тут більша ніж фізична. Це буде дитині снитися, переслідувати її роками. Дай Боже, щоб все забув і був здоровим", — розповіла жінка.

Як писала Фіртка, два роки тому в Крихівцях, майже на тому ж місці "BMW X5" на великій швидкості збив трьох людей, серед яких патрульний поліцейський.


Читайте також:

ДТП поблизу Франківська: є загиблі (фото, відео+16)

Смертельна ДТП в Крихівцях: невідомий збив жінку, залишив авто і втік (фото+оновлено)

З’явилося фото та відео жінки-водія, котра п'яна на BMW X5 збила трьох людей (фото+відео)

Прикарпатському патрульному, котрого збила п'яна жінка, зробили операцію. Ще двоє постраждалих - в реанімації

Міхалець: В Івано-Франківську п'янства не буде


21.03.2019 4780 2
Коментарі (2)

19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

179
19.03.2024

Сьогодні і роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги

87
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6481 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

10893 6
25.01.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

12177 25
18.01.2024
Тіна Любчик

У п'ятницю, 19 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбудуться вибори ректора. На посаду претендують троє працівників вишу: доктор медичних наук Микола Островський, доктор медичних наук Роман Яцишин та кандидат медичних наук Руслан Савчук.  

5811

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

513

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

764

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

755

У вівторок, 20 лютого, під час зустрічі з виборцями Дональд Трамп зробив комплімент на адресу росії: «Вони перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. Це воєнна машина». Розглянемо, що за цим стоїть.

1066
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

454
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

468
08.03.2024

Фізіологічно їжа потрібна людині для підтримки життєдіяльності, проте у декого ці межі стерті, тому ці люди їдять не лише, коли голоді, а й коли знервовані, засмучені або перезбуджені.  

546
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4105
10.03.2024

Дитина приходить до місця, якого не знає і не розуміє. Чому мама каже мовчати? Чому тато не дозволяє бігати? Чому світять свічки та багато квітів?

11632
05.03.2024

Два досвідчених і дуже майстерних шахових гравців сіли за дошку з чорно-білими клітинами і розставили на ній свої війська.

6654
01.03.2024

"Чернецтво завжди є віддзеркаленням суспільства. Люди хочуть, щоб були добрі монахи, гарно поводилися. Але середовище теж формує людину", - ділиться монах. 

1156
19.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18057
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

311
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

411
07.03.2024

На думку комісії, президент має виконувати свої повноваження до вступу на посаду наступника. А вибори президента мають бути призначені упродовж 30 днів після завершення воєнного стану.   

698
04.03.2024

Серед тих, хто довіряє президенту Володимиру Зеленському, підтримують зовнішню політику влади 82%, тоді як серед тих, хто не довіряє — 41%.

822