Ці 13 слів позбавляють вас енергії — ніколи не вимовляйте їх

Більшість слів, які ми вимовляємо в повсякденному житті, впливають на наше майбутнє. Є слова, які притягують удачу, а є ті, які її відлякують.

Якщо зі зневагою ставитися до того, що ви говорите, то поява проблем не змусить себе чекати. Слова, які шкідливо вимовляти, не діляться на категорії або підтипи. Їх просто потрібно виключити зі свого життя. Багато екстрасенсів і фахівців з біоенергетики мають різні погляди на те, які саме слова можуть принести біди, однак навіть у цьому випадку є безліч збігів, інформує Фіртка з посиланням на poshepky.

Чому деякі слова відлякують удачу

Важливо знати, що першопричиною всьому служать енергетичні хвилі, які пронизують простір навколо нас. Вони пов’язують нас з центром достатку Всесвіту, який може дарувати нам удачу і все те, про що ми побажаємо, а може і забрати все це в одну мить.

Один з головних законів світобудови говорить нам, що думки матеріальні. Слова — це думки вголос, адже ми говоримо те, що думаємо. Слова набагато сильніші, тому що це закінчені думки.

Щоб притягувати тільки позитивну енергію Всесвіту, використовуйте слова, які притягують удачу. Вони допоможуть вам швидше добиватися своїх цілей і отримувати від життя задоволення.

Слова, що позбавляють вас позитивної енергії 

Слова, які відлякують удачу, необхідно запам’ятати. Чим менше ви будете їх вимовляти, тим буде краще для вас. Вони блокують енергетичні потоки, які потрібні для зв’язку з центром достатку Всесвіту.

Перше слово: ні.

Це найголовніший противник щастя. Навчіться формулювати свої думки так, щоб не використовувати це слово занадто часто. В ідеалі, звичайно, потрібно ніколи його не вимовляти, але це абсолютно неможливо. Постарайтеся знизити до мінімуму використання слова «ні». Це найголовніше заперечення, яке найсильніше руйнує ваше позитивне біополе.

Друге слово: ненавиджу.

Ненависть — найстрашніше зло, яке може бути народжене внутрішнім світом людини. Йому немає ніяких виправдань. Вимовляти його не можна ні за яких умов, навіть в жарт. Позбутися його простіше простого, адже навіть якщо ви в депресії, якщо ви розбиті і хтось зробив вам щось неприємне, то «ненавиджу» говорити не обов’язково. Можна іншими словами висловити своє обурення.

Третє слово: прокляття.

Не кажіть і не бажайте нікому зла за допомогою цього слова. У вас є реальний шанс зробити чиєсь життя схожим на пекло, але не радійте цьому, якщо ви шукали спосіб покарати ворога, тому що такий пристріт повертається до джерела після того, як зробить свою справу з об’єктом. В цьому випадку застереження висловлюють екстрасенси, які краще за всіх знають, якою величезною темною силою володіє це слово і його похідні. Воно знижує ваш захист від так званих чорних смуг.

Четверте слово: проблема.

На перший погляд здається, що це слово необразливе, проте коли ви дійсно будете мати справу з будь-якими проблемами, то постарайтеся не вимовляти це слово, бо у нього досить негативна енергетика. З усього нашого списку дане слово можна назвати найбезпечнішим. Просто постарайтеся не називати проблемами те, що дійсно ними є.

П’яте слово: бідність.

«Бідність» позбавляє енергетики не тільки вас, але і приміщення, в якому ви перебуваєте. Якщо ви не хочете втратити грошову удачу, замінюйте це слово синонімами.

Шосте слово: смерть.

Якщо ви хочете, щоб вашому здоров’ю ніщо не загрожувало, то не говоріть вголос це слово. Воно не просто позбавляє вас енергетики, воно висмоктує життєві сили. Говорячи це слово, ви змушуєте навколишній світ тьмяніти, втрачати фарби і ставати холодним, відстороненим.

Сьоме слово: чорт.

Не тільки віряни знають, що така лайка привертає темні сили. Екстрасенси і провидці кажуть, що «чорт» і всі його похідні слова — це магніт для негативу. Якщо ви не хочете, щоб будь-які ваші справи закінчувалися плачевно, а друзі перетворювалися на ворогів, то не говоріть цього слова ніколи.

Восьме слово: ніколи.

Ніколи не говори «ніколи» — ця приказка має величезний сенс. Навіть в приємному контексті це слово позбавляє вас життєвої енергії. Ви знищуєте позитив всередині себе, коли говорите «ніколи». Це немов червоне світло світлофора, який раптово спалахує при швидкому русі автомобіля — ви вже не можете зупинити машину, тому несете на перехрестя.

Дев’яте слово: невезіння.

Тут задіяна частка «не», яка сама по собі має досить неприємний характер, проте головна шкода для удачі несе в собі поєднання «не щастить». Коли ви говорите так про когось іншого, а не про себе, то у вас не так багато приводів для занепокоєння, однак якщо сказати так про себе, то удачі можете і не чекати. Будь-який пригнічений стан може змусити вас сказати так про себе, але потрібно тримати себе в руках.

Десяте слово: втомився, втома.

Ви можете дійсно втомитися, але говорити про це немає чого. Це тонкощі психології. Справа в тому, що коли ви говорите собі, що ви втомилися, то ви таким чином акцентуєте на цьому увагу, тому втомлюєтеся ще більше, забуваючи про те, що у вас в запасі ще є сили.

Одинадцяте слово: дурень.

Це слово з багатою історією. Воно іноді відмінно описує дії тієї чи іншої людини, проте це не привід його вимовляти. Ви думаєте, що «дурень» — це щось невинне, але ні. Називаючи так когось чи себе, ви надаєте ущербності собі самим.

Дванадцяте слово: не можу.

Знову ця частка «не». Ви можете все, тому що ви людина. Ви розумна істота, у якої є всі шанси на перемогу. Коли ви говорите, що чогось не можете зробити, то це стає істиною. Говоріть, що ви можете все.

Тринадцяте слово: безнадійно.

Немає нічого безнадійного. Ви керуєте своєю долею, своїм майбутнім, своїм справжнім. Якщо ви чогось захочете, то безнадійним це не стане ніколи.

Погодьтеся, що 13 слів — це не так вже й багато, враховуючи, що деякі з них можна взагалі викинути, а решта успішно замінити синонімами. Удача буде завжди з вами, якщо ви абстрагуєтеся від слів, які заважають вам отримувати від Всесвіту позитивні хвилі.


18.09.2019 11515
Коментарі ()

24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6423 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

10877 6
25.01.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

12147 25
18.01.2024
Тіна Любчик

У п'ятницю, 19 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбудуться вибори ректора. На посаду претендують троє працівників вишу: доктор медичних наук Микола Островський, доктор медичних наук Роман Яцишин та кандидат медичних наук Руслан Савчук.  

5794
18.01.2024

Каркасні будинки відрізняються високою міцністю, надійністю і довговічністю, а також відносно недорогі в будівництві. Втім, у 2024 році ціни на будівництво каркасних будинків в Україні, як і на все інше, продовжують зростати.  

3722
16.01.2024

Всі наші бюджети – від територіальних громад і до обласного та державного, повинні стати «бюджетами перемоги».

2954

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

477

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

751

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

741

У вівторок, 20 лютого, під час зустрічі з виборцями Дональд Трамп зробив комплімент на адресу росії: «Вони перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. Це воєнна машина». Розглянемо, що за цим стоїть.

1050
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

367
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

450
08.03.2024

Фізіологічно їжа потрібна людині для підтримки життєдіяльності, проте у декого ці межі стерті, тому ці люди їдять не лише, коли голоді, а й коли знервовані, засмучені або перезбуджені.  

534
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4078
10.03.2024

Дитина приходить до місця, якого не знає і не розуміє. Чому мама каже мовчати? Чому тато не дозволяє бігати? Чому світять свічки та багато квітів?

11609
05.03.2024

Два досвідчених і дуже майстерних шахових гравців сіли за дошку з чорно-білими клітинами і розставили на ній свої війська.

6642
01.03.2024

"Чернецтво завжди є віддзеркаленням суспільства. Люди хочуть, щоб були добрі монахи, гарно поводилися. Але середовище теж формує людину", - ділиться монах. 

1143
12.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18037
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

397
07.03.2024

На думку комісії, президент має виконувати свої повноваження до вступу на посаду наступника. А вибори президента мають бути призначені упродовж 30 днів після завершення воєнного стану.   

683
04.03.2024

Серед тих, хто довіряє президенту Володимиру Зеленському, підтримують зовнішню політику влади 82%, тоді як серед тих, хто не довіряє — 41%.

806
29.02.2024

Вибори в Україні мають бути справді вільним вибором українців.

755