ТОП-10 наймогутніших організацій cвіту

 

/data/blog/87304/981038a3367a3fcd8e6c864a3a3cbfa7.jpg?201509011520

 

Мільярдери, генерали, американські президенти належали до таємних і зловісних організацій.

Чи може елітна група могутніх гравців контролювати світ, чи дійсно своїми прихованими діями вони контролюють маси? Таємні товариства існують довкола нас упродовж століть. Стільки ж часу поширюються чутки про їхню діяльність. До вашої уваги топ-10 найзагадковіших та наймогутніших організацій. Додамо, одна з них несе світу небачену небезпеку.

№ 10. "Клуб Пекельного полум’я"

Заснований у 18-му столітті "Клуб Пекельного полум’я" міг похизуватися найвідомішими світськими гуляками Англії серед своїх членів. На перший погляд, це був просто один елітний соціальний клуб. За зачиненими дверима "Клубу Пекельного полум'я" відбувалися язичницькі обряди і жертвопринесення та оргії. Найвідоміший член Клубу був Бенджамін Франклін — видатний учений і головна постать у боротьбі за незалежність Америки.

Докази існування зовсім іншого Бенджаміна Франкліна знайшли зовсім недавно, під його будинком у Лондоні. 11 лютого 1998 року робітники, які займалися реставрацією будинку, зробили жахливе відкриття. Знайшли стегнову кістку людини. Результатом подальших розкопок стали тіла чотирьох дорослих і шести дітей.

Судово-медична експертиза засвідчила, що всі останки датовані часом, коли будинком володів Франклін. На кістках є ознаки навмисного розчленування, а в одному із черепів були просвердлені дірки. Це жертви таємного товариства. За чутками, культовому лідерові Елістеру Кроулі вдалося уміло зберегти стиль життя "Пекельного полум'я" у 20-му столітті.

№ 9. "Маджестік 12"

"Маджестік 12" — настільки таємна організація, що жодна людина чи уряд ніколи не володіли записами, які б підтвердили її існування. Вона бере початок із секретного наказу, підписаного американським президентом Гаррі Труменом.

Як кажуть, у ньому він схвалив створення ретельно відібраної групи з найкращих науковців Америки. "Маджестік 12" брала уламки зі збитих НЛО і модернізовувала їх для використання на Землі. Результатом стала безпрецедентна епоха технічного прогресу. 1961 року президентську крісло зайняв Кеннеді. Дехто переконаний: Ейзенхауер попереджав президента про таємничість "Маджестік 12" та загрозливе зростання її впливу.

Кажуть, Кеннеді надіслав кілька надсекретних заміток директорові ЦРУ Алану Даллесу з проханням розкрити будь-яку інформацію, яка стосується позаземного життя. Але Даллес також відмовився співпрацювати. 1963 року Кеннеді нібито звернувся до радянського прем'єра Микити Хрущова, аби об'єднатися проти "Маджестік 12", яка все нарощувала силу. І всього через 10 днів після досягнення цієї домовленості Джона Кеннеді убили.

№ 8. "Лицарі золотого кільця"

"Лицарі золотого кільця" — легендарна група офіцерів армії конфедерації, які після поразки заприсяглися домогтися, аби південь Америки знову повстав.

6 квітня 1865 року. Американська громадянська війна підходила до свого кривавого завершення. Конфедерація повністю відступала, а південна столиця Річмонд, штат Вірджнія, могла впасти у будь-який момент. Генерал Роберт Лі передає президентові Джефферсону Девісу термінове повідомлення про евакуацію.

Кажуть, "Лицарям золотого кільця" передали потяг з золотими злитками, доля яких досі невідома. До того часу, як Девіса схопили, золото вже встигло дивним чином зникнути.

Багато експертів вважають, що статок передали "Лицарям золотого кільця", які поховали його і терпляче очікували того дня, коли вони знову піднімуться проти Півночі. За чутками, серед його членів були вбивця Лінкольна Джон Бут і знаменитий злочинець Джессі Джеймс. Допоки не знайдуть золота, існування й подальша доля "Лицарів золотого кільця" залишатиметься загадкою.

№ 7. Opus Dei

Ця католицька організація, заснована 1928 року, переконує, що звичайне життя — це шлях до блаженства, дарованого Богом. Але на практиці, Opus Dei далека від звичайності. Вона практикувала дивний, жорстокий ритуал, знаний як умертвіння плоті. Під час нього члени товариства люто били себе, демонструючи цим криваву спокуту за гріхи.

18 червня 1982 року. Міст Блекфраєрс, Лондон. Роберто Кальві, відомого як "Господній банкір", знайшли мертвим — підвішеним до основи моста. Кальві був головою одного з найбільших банків Італії, який мав тісні зв'язки з Ватиканом і організацією Opus Dei. Його смерть назвали самогубством. Та одразу через 2 місяці банк Кальві розлетівся, заборгувавши понад мільярд доларів.

Може члени Opus Dei привели банк до банкрутства, аби продемонструвати свою силу всім, хто міг стати на їхньому шляху? Чи справді це товариство тихцем поширювало свою владу і готове піти на все, аби досягти своїх цілей?

№ 6. Богемський клуб

Цей клуб бере свій початок із Сан-Франциско. 1892 року його створили як таємне мистецьке об’єднання, яке щоліта проводило фестиваль у Богемському гаю. Та вже через кількадесят років список гостей поповнили американські президенти, директори компаній та керівні члени Ліги Плюща. Саме тоді фестиваль почали називати "прихованим самітом Заходу". За чутками, вкрай дивні ритуали проводили під серйозною охороною.

Один із них — церемонія Кремації любові, яку здійснювали перед 12-метровою вирізьбленою фігурою сови. Під час ритуалу люди в капюшонах підпливали на човнах до підніжжя сови, глядачі тримали факели, а з динаміків гриміла зловісна музика. Наприкінці церемонії опудало клали на вівтар і підпалювали. Справжнє значення цього дивного і трохи моторошного ритуалу залишається невідомим.

№ 5. "Череп та кістки"

Сумнозвісне братство Єльського університету. "Череп та кістки" заснували 1832 року. Як і колись, так і зараз її членами були найбагатші і наймогутніші люди Америки — від банкірів і мільйонерів, конгресменів і сенаторів, до президентів як от Джордж Буш старший та його син Джордж Буш-молодший. Зустрічі братства проходять у гробниці — склепоподібній кімнаті, на одній із кам'яних стін якої, за чутками, витесана масивна пентаграма.

За інформацією газети The New York Times, всередині гробниці члени "Черепа та кісток" можуть зберігати справжні кістки відомого воїна племені апачі — Джеронімо. Також, за чутками, братство володіє черепом Панчо Вільї — відомого мексиканського генерала, який брав участь у війні проти США і програв.

Це дивне оточення найбільше вплинуло на Генрі Стімсона — військового міністра при президентах Рузвельті і Трумені. Стімсон дивився на США крізь призму кривавих років Другої світової. Він фактично був архітектором Манхеттенського проекту, під час якого були створені перші у світі атомні бомби, скинуті потім на Хіросіму й Нагасакі.

№ 4. Більдерберзький клуб

Це неймовірно впливове товариство політиків, фінансистів та промисловців щороку зустрічається в п'ятизірковому готелі "Більдерберг" у Нідерландах. Його членами були король Іспанії Хуан Карлос, держсекретар США Генрі Кіссінджер, прем'єр-міністр Великобританії Тоні Блер і канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Перша зустріч клубу відбулася у травні 1954 року. Її мета була чіткою — продовжити політичний і економічний вплив Америки і Європи по всьому світу. Більдерберзька група запевняє, що працює лише на благо усієї планети. Але якщо немає підстав її боятися, то чому її члени й надалі збираються за щільно зачиненими дверима?

Конспірологи переконані, що з допомогою таких організацій, як НАТО, Світова організація торгівлі та Міжнародний валютний фонд, Більдерберзька група робить усе можливе, аби змінити світовий лад так, щоб уся політична та економічна сила опинилася в руках Заходу.

№ 3. Тамплієри

Багато експертів вважають, що тамплієри відновили в Єрусалимі Ковчег і забрали його в Європу. Інші певні, що вони знайшли Святий Грааль. Елітні воїни цього лицарського ордену, заснованого ще у Середньовіччя, стояли на захисті християнських пілігримів, які мандрували до Єрусалима. Під час хрестових походів вони знищили тисячі невинних мусульман.

У підсумку вони виступили проти влади Ватикану, який звинуватив їх у єресі. Папські війська вистежили і вбили тамплієрів на початку 14 століття. Сьогодні їхні нащадки входять до ордену Підв'язки, яким керує не хто інший, як принц Чарльз, спадкоємець британського трону.

№ 2. Масони

Масони беруть своє коріння з Гільдії каменярів, яка існувала в Середньовіччі. До 1700-х років масони вже мали потужний вплив на уряди Європи та Америки. Знаменита картина, на якій Джордж Вашингтон одягнений у масонське вбрання, ілюструє вплив масонів під час американської революції.

Вважають, що з 39-ти осіб, які підписували американську Конституцію, 13-ро були масонами. Чотирнадцять американських президентів теж були членами цього товариства, зокрема Теодор Рузвельт, Гаррі Трумен і Джеральд Форд. Експерти виявили чимало прихованих конструкцій у Вашингтоні, округ Колумбія, які підтверджують вплив масонства на батьків-засновників сучасної демократії.

Серед членів NASA нібито є багато старших масонів. Деякі експерти вважають, що імена, місця для висадки і проекти програми "Аполлон" — це відлуння масонських ритуалів і символів. Конспірологи стверджують: навіть всесвітньо відомий астронавт Базз "Олдрін" під час першої висадки на Місяць прихопив зі собою масонський прапор. Стільки своїх людей на найвпливовіших постах у світі — хіба здатне щось зупинити масонів від об'єднання зусиль для здобуття влади над планетою?

№ 1. Ілюмінати

Найнебезпечніше таємне товариство всіх часів. Це група, чия схема світового панування не зрівняється ні з чим. 1774 року товариство ілюмінатів заснував німецький філософ Адам Вайсгаупт, який закликав до вільного суспільства з рівними правами. Та все це було лише димовою завісою.

Насправді це темне суспільство мало на меті знищити всі уряди й релігії. А досягти цього планували, змушуючи маси розділитися на протилежні політичні, соціальні та економічні табори. Схожі на ті, які нині роз’єднують світ. Згодом ілюмінати спровокували б сутички між цими групами, які б їх послабили.

Метод "розділяй і володарюй" ілюмінати використали, аби розпалити Французьку революцію. Як тільки ворожі табори утратять силу, втрутяться ілюмінати і спокійно захоплять владу. Ніхто не знає, як товариство ілюмінатів було розформоване, але сліди їхнього впливу можна побачити у незліченних конфліктах упродовж останніх 200 років.

Чимало людей вірить, що їхньою останньою мішенню були Сполучені Штати Америки. Зерна невдоволення були посіяні, щоб спричинити жахливий соціальний та економічний колапс. На однодоларовій банкноті зображено окультну символіку, пов'язану з ілюмінатами. А напис у перекладі з латинської означає: "Нашою справою є Успіх — Новий Світовий Порядок". Сьогодні всевидяче око вважають символом "домінування багатьох за волею кількох".

 

Телеканал новин "24"


22.09.2015 2277 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1075
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2449
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2073
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2112
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6417 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2408 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

280

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1100

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1134

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1344
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

223
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

554
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2015
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26456
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

514
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10416 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7954
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

499
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

360
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

512
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

584
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1531