Тонкоматеріальні впливи

Чи є у сучасної людини реально свобода вибору? Або трохи про те, як нами маніпулюють.

Стаття написана для людей, яким не подобається, коли за рахунок них живуть тонкоматеріальні паразити, і які готові піти з-під цього впливу, або використовувати його в своїх інтересах.

Розглянемо 2 аспекти взаємодії з тонкоматеріальних світом. Егрегоріальное та взаємодія з усякими бісами різного калібру, і почасти демонами.

На робітничо-селянському егрегор - це така невидима звичайним зором штука, що складається з "розумної енергії", закручена у визначений, структурований вихор, яка висить високо в небі, і взаємодіє на енергетичному рівні з людьми. Взаємодія може бути і двостороня та одностороння зі сторони людини. Егрегорів тьма тьмуща, і для того, що б взаємодіяти з одним із них, потрібно на нього настроїтися. Тобто щоб спектри частот його і людини хоч трохи перекривалися. Чим більше перекриття, тим глибше взаємодія. Треба розуміти, що егрегор - це створена істота, створена кимось. Ще треба пам'ятати, що всі основні релігійні егрегори, партійні та інші - створені не людьми, а Вищими. Як світлими, так і темними (у наш час як правило останніми).

Підозрюю, що спочатку егрегори використовувались нашими Предками, як інструмент. Але зараз, після багатовікової людської деградації, вони стали богами для людей, і борються між собою за адептів. Адже чим більше у них "батарейок", тобто "зомбі-людей", які перебувають у повній залежності від конкретного егрегора, тим ці егрегори сильніші. А люди зараз їх сприймають саме як Бога, і ті намагаються відповідати очікуванням. Проводять зцілення, "ведуть" людей по життю і так далі.

Не треба думати, що егрегоріальное вплив на людину - це однозначно погано, як зараз пишуть більшість профанаторів. Дивлячись на що налаштовуватися і як використовувати. Он народ, який співає Харі-Крішна - щасливий і в духовному плані прогресує. Хоча звичайно в цілому ця релігія має дуже багато недоліків, але якщо підходити без фанатизму - дуже благотворний вплив. Так само у всіх духовних школах є свої егрегори, які допомагають адептам прогресувати. І так далі.

Так само свої егрегори існують на підприємствах, сайтах (особливо форумах і блогах), кастах (в сенсі об'єднання людей за професією) і тому подібне. Час від часу вони виникають спонтанно, почасти їх створюють свідомо (найчастіше чернушнікі всякі, а й світлі теж).

Там існують свої ієрархії. Або більш сильні підпорядковують собі, або спочатку створюються багато егрегорів, які більш нижчі щодо інших. Так само не рідкісні випадки підпорядкування (або перепідпорядкування) "слабких" вихорів: при цьому у них змінюється структура, і відповідно вплив починає йти на адептів, змінюючи їх теж.

Це був необхідний вступ, що б хоч трохи описати предмет обговорення. Але перед переходом до обговорення впливу егрегор на життя людини, потрібно зробити ще один відступ. Інакше деякі питання залишаться все одно не ясні.

Сприйняття людини - можна представити як кристал з деякою кількістю граней. А інформацію, яку він намагається сприйняти - як такий собі промінь білого світла, який проходить крізь цей кристал. Є навіть таке образне поняття як "призма сприйняття". Всі чули, але мало хто замислювався що ж воно дійсно означає.

Так от коли білий промінь світла (що містить 100% інформації) потрапляє на межу, ребро та ін частини :-) кристала, він розпадається на складові, які не рівномірно відхиляючись проходять крізь нього. Відповідно і інформація, яку ніс промінь, спотворюється. Чим більш не рівномірне огранування кристалу - тим сильніше, а чим більше кристал симетричний і схожий на кулю (має більшу кількість граней) тим спотворень навпаки менше. Ось так само і людина. Йому щось говориш, а він сприймає лише якусь частину інформації, думаючи, що сприйняв все.

Напевно багато хто помічав, що коли спілкуєшся про одні і ті ж речі з добре знайомою людиною, і з людиною, з якою познайомився тільки що або давно не бачився, то спілкування будується дуже по різному, і часто виходить розуміння мало не з півслова, або навпаки повне не розуміння при спілкуванні начебто на одній мові. Найяскравіший приклад - при розмові з дуже віруючою людиною, практично не можливо довести будь-яку помилковість його суджень щодо його віри. Можна навести 100 доказів, задавати навідні питання і т.п. Але в певний момент його свідомість буде "зісковзувати" з теми. Людина це буде робити не навмисне, вона просто не здатниа сприйняти цю інформацію, так як "Багато речей нам незрозумілі не тому, що наші поняття слабкі, але тому, що ці речі не входять у коло наших понять. "/ Козьма Прутков /

Ну а егрегори самі по собі саме подібні до структури з "однобокою огранюванням", і люди, які з ними щільно взаємодіють починають сприймати світ схожим однобоким чином. Ось так народжуються фанатики. Люди, які просто не здатні з критикою підійти наприклад до своєї віри.

Ну і останнє, що потрібно сказати, перед тим так, "зібрати мозаїку": наш мозок - це образно кажучи, антена. Штука, яка може налаштовуватися на будь-яке джерело мислеподобного випромінювання, і приймати звідти сигнал. За різними оцінками від 80 до 100% думок протягом дня су ередньостатистичної людини не її власні. І не мають до неї ані найменшого стосунку. Ви самі можете це легко перевірити, спробувавши відстежити причину виникнення тієї чи іншої думки. Просто мозок в одному стані "ловить" одну "хвилю", в іншому - іншу. Адже вплив через думки йде на настрій, вчинки та інше. Але основна мета - налаштувати людину на певні "частоти", на яких вона буде відчувати якісь емоції, тобто випромінювати максимум енергії, за рахунок якої і буде відбуватися підживлення об'єкта, який думки навів.

Адже егрегори перекривають далеко не весь спектр людських емоцій, плюс існує все ж складність співналаштування, виникнення так би мовити "стійкого з'єднання" між ним і людиною. Але цього недоліку позбавлені інші тонкоматеріальні, вже цілком "живі" істоти - біси і демони. Харчуються вони за рахунок виплесків енергії людей під час емоцій, переважно негативних, так як самі маючи демонічну структуру, просто не витримують високочастотні енергії (позитивні емоції радості, любові та ін.) Вони для них є згубними. Дрібні біси, які в основному і "полюють" за конкретними людьми, не надто розумні, але дуже наполегливі (жити ж всім хочеться :-)). Особливо "люблять" алкоголіків та інших тих, хто опустився, а так само не проти "розвести" компанію на "випити" або обговорити що-небудь, що б від людей пішов негатив. Так само здатні обмінюватися досвідом один з одним. Тобто зустрічаються 2 одного, сидять, спілкуються. У цей же час "спілкуються" і їх "супроводжують". Люди вирішили, що сьогодні пити не будемо, а егрегори (демони) починають непомітно спрямовувати людей та коректувати розмову таким чином, що часто зустріч все-таки закінчується розпиванням спиртних напоїв.

Демонюки небезпечні ще й тим, що в наш час людям для виживання необхідно переходити на більш високу частотність. Ті, хто протягом дня випромінює більш низькі вібрації - незабаром просто не виживуть через зміни навколишнього середовища (проблема 2012 року?). Високі частоти космосу та землі їх зруйнують. Але це тема окремої великої розмови.

З вищесказаного випливає, що якщо не хочеться бути кормом для всяких тонкоматеріальних - необхідно підвищувати усвідомленість своїх дій, слів, вчинків та емоцій протягом дня. Займатися самоспостереження. Сталкінгом. Прийшла якась думка - відстежите її джерело. Визначітья - чи потрібна вона вам взагалі? Або з'явилося якесь бажання щось зробити - теж саме. За сталкінг написано багато книг, методи розжовані та обговорені на багатьох форумах, так що тут я не бачу сенсу повторювати все це. Головне - це відстеження себе. Як мінімум зрозуміти коли і як демони намагаються Вас "розвести" на енергію за рахунок негативних сплесків емоцій.

Підживлення егрегору здійснюється емоціями як позитивними так і негативними. Якщо люди при обговоренні дій влади лають її на чому світ стоїть - то підживлення цього егрегора все одно відбувається. Важлива тільки співнастройка, а не те позитивний чи негативний заряд несуть думки. Навіть якщо Ви будете посилати думки в цей егрегор про його руйнування, то він тільки спасибі скаже і ще попросить. :) Єдиний варіант не годувати паразитів - повне їх ігнорування. Як ніби їх не існує. Але тут є заковика. Наприклад якщо захочете вийти з під впливу якогось для прикладу - політичного егрегора, - просто перестати думати про нього, то спочатку Вам буде важко. Будете зустрічати купи людей, з якими колись обговорювали політику, абсолютно сторонні можуть розмовляти про це з вами, або навпаки дуже близькі люди. Загалом спроб зачепити вас назад буде зроблено дуже багато, і тим більше, чим більше енергії ви віддавали раніше туди.

Якщо егрегор релігійний - картина та ж. Вам "навколишній простір" надасть повний спектр доказів, що Ви робите не правильно, намагаючись вийти з під цього впливу (релігійного егрегора). Серйозні спроби "зачепити" людину назад зазвичай відбуваються протягом перших місяця-двох, залізно у всіх в тій чи іншій мірі. На скільки мені відомо можуть бути до півроку і навіть більше, якщо вами ДУЖЕ зацікавлені. Це звичайно найтяжчий період. Головне його пережити не здавшись. Ну а ще краще не залазити далеко в подібні структури. Співналаштувався, зробив усе, що хотів, "відключився". Це найбільш правильний підхід. Все має бути усвідомленим і підконтрольним. А не так, як у наркоманів, які говорять, що у них все під контролем, а самі загрузли "по саме не хочу".

Є ще одна річ. Так звані паразити свідомості. Якщо людський мозок зараз в середньому використовується на 1.5-3%, то тонкоматеріальне тіло ще менше. Цим і користуються деякі польові паразити. У деталі вдаватися напевно не варто, але зміст у тім, що те, що не використовується людиною - паразит вважає своїм. Напевно всі помічали, що чим старша людина, тим менше вона "гнучка" в плані розуму. Все від того, що основну частину життя більша частина його самоусвідомлення (тонкого тіла) не використовувалася, і тепер її просто немає, так як її захопили (з'їли) польові паразити. Боротьба з цим - протягом всього життя використовувати голову за призначенням, а не тільки для того, що б "у неї їсти".

Багато хто спостерігав на власні очі або, хоча б, чув, що, наприклад, людина прийшла у іншу віру, почала брати участь у якихось заходах, причому не просто так, а з ентузіазмом. Потім проходить кілька років і вона, розчарувавшись у своїх переконаннях, тікає у християнство. Або довгий час допомагає своєму духовному лідеру, а потім відвертається від нього, причому на "рівному місці". Причин, звичайно, може бути багато. Але мабуть один з найчастіших з них - "допомога" з боку вищих. Егрегор. Саме причин, а не відкритих методів впливу. Тобто егрегор починаєвибудовувати послідовну серію ситуацій по впливу на конкретну людину. Навколишнім це може бути непомітно, але дана людина раз за разом буде переконуватися в тому, що щось в житті він робить неправильно. Зазвичай "займаються" людьми, які є досить ключовими у структурах, і які багато роблять для них. Для "огорожі" себе від цих впливів є 2 варіанти: ставати фанатиком, постійно читати всякі звернення, і якщо щось не так, то сприймати це "не так" як незрозуміле, але заслужене покарання. Або збільшувати усвідомленість: виникає якась ситуація, треба відразу розбиратися що звідки "взялося", і чому це так, а не інакше. Другий спосіб, природно, кращий. Так як, якщо розбиратися з усіма випадками, "не ведясь" на провокації, то вас скоро залишать у спокої. Як мінімум тому, що результати жодного разу не адекватні витраченій енергії.

Найчастіше налаштування на егрегори відбувається через заставки. Дарма, чи що, у кожного випуску новин такі довгі ролики початку? Якщо прибрати одну зі складових (або відеоряд або аудіо), особливо ту, до якої у людини більше "схильність": відео для візуала, аудіо для аудіала, - і ефект помітно слабшає, аж до повної відсутності. А так - подивився заставку новин, налаштувався на те як у світі все погано, і починаєш сидіти, "зливати" енергію саме туди, куди задумано, а не бісу, який випадково поряд пролітав.

                                                                               Джерело: Мидгард-инфо.


08.10.2010 5541 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1090
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2457
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2080
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2124
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6431 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2411 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

286

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1109

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1136

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1348
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

230
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

556
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2017
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26463
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

517
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10420 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7958
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

501
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

363
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

514
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

588
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1535