Тепле свято: ТОП-10 подарунків на Новий рік і Різдво

 

 
Журналісти Еспресо.TV підготували добірку ідей новорічно-різдвяних подарунків.
 
 
Ви не побачите тут прикрас, парфумів, косметики, гантелей для фітнесу… – того, на що здебільшого наштовхуєтесь, загугливши "Що подарувати на Новий рік". До вашої уваги – добірка цікавих подарунків, які можна придбати чи створити власноруч, які можуть легко надихнути на власну ідею. Головне те, що вони огорнуть теплом серця щасливчиків, які їх отримають.

null

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

 

Книга

Гарний і корисний подарунок на будь-який смак, для різних вікових категорій. Вдало обравши книгу, ви покажете, що цінуєте захоплення людини, якій її даруєте. До того ж деякі українські видавництва випустили новинки спеціально до свят. Наприклад, "Видавництво Старого Лева" цьогоріч перевидало "13 різдвяних історій" від сучасних українських письменників. До того ж випустило низку дитячої літератури під ялинку. Спеціальні новорічно-різдвяні пропозиції для зовсім маленьких і старших читачів підготувало видавництво "Фонтан казок".

У нагоді стануть популярні розмальовки-антистреси, де чарівні сади, загублені океани, колоритна Україна заграють новими барвами в руках і дорослого, і дитини. Таке диво випускають декілька українських видавництв, тож обрати є з чого. До речі, найсвіжіша книга-розмальовка – "Гаррі Поттер" ("А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА"), що представляє героїв і сцени з фільму про чарівника.

Гарним подарунком будуть і теплі історії, які можна читати на тлі падання снігу, загорнувшися у плед і смакуючи гарячим напоєм. Навіть більше – можна відразу обрати книжку до кави, до шоколаду (мова йде про популярні книжки Надійки Гербіш). Такої ж тональності книжкова новинка "Львів. Кава. Любов" ("Клуб сімейного дозвілля") – історії, написані сучасними українськими письменницями.

null

Оригінальний блокнот

Новий рік – нові події, завдання, цілі. Чому б не розпочати його з чистої сторінки… нового блокноту. Такий подарунок буде корисним, підкреслить індивідуальність власника. Записник може надихати своїм виглядом – як ось створений із вінтажних тканин чи той, що містить картини знаних художників. Сучасні блокноти для справ здатні тренувати творчість: у них можна писати, малювати, розмальовувати зображення, створювати мегаплани, вести бюджет тощо. Вибір за вами. Головне – обирайте з любов'ю.

null

Фото: papinarubashka.com

 

Смаколики

Також дуже багатогранний подарунок. Приготувати духмяне печиво, імбирні пряники, домашні цукерки, варення можна власноруч. Гарно запакувавши смакоту у святкову коробку, ви приємно здивуєте практично будь-кого. Хто ж віддає перевагу купленим смаколикам – може з легкістю втонути в асортиментах від українських виробників. Останнім часом в Україні зростає кількість вправних господинь, які готують майже все, чого душа-ласунка забажає.

null

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

null

Фото: www.facebook.com/marmeladjam/

null

Фото: beauty.ua

 

Коробка з подарунками

Якщо ви маєте безліч ідей для подарунка і не знаєте, яку з них обрати, складіть усе бажане в одну коробку. Ви створите караван емоцій для того, хто триматиме це диво у руках. У чарівну коробку можна покласти смаколики, листівки, квитки на цікавий захід тощо. Щоправда, можна знайти вже скомплектовані різдвяні бокси, сповнені сертифікатами на послуги і консультації у сфері краси та здоров'я, мотиваційними завданнями та вправами на щодень. До всього, наприклад, додається ще й пов'язка на очі для сну, натуральне мило, ялинкова прикраса.

null

Фото: the-people.com

 

Прикраси на ялинку, створені власноруч

Звісно, найлегший і найкоротший шлях – придбати новорічну прикрасу. Та тільки уявіть, як приємно буде людині лише від однієї думки, що ця краса створена спеціально для неї. А ще ніжне різдвяне янголятко чи барвиста ялинкова кулька нагадуватиме про вас щороку – не менша приємність для вас самих. Ідей ялинкових прикрас є безліч. Для створення деяких навіть не знадобляться особливі здібності. Низку відповідних уроків можна знайти в інтернеті або ж відвідайте майстер-клас.

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

 

Головний символ 2016-го

Наразі мавпенята, певна річ, – один із найпопулярніших подарунків. Милі, веселі вони представлені у різних інтерпретаціях – смаколиках, іграшках. До прикладу, цікавим варіантом може бути мавпочка-скринька, яку ми побачили в українських майстринь. Це не просто іграшка, а така собі скринька, у яку можна заховати баночку меду, варення або ж якийсь довгоочікуваний невеликий подарунок. 

null

Фото: www.facebook.com/angel777home/

 

Листівки

Листівки – вічнозелений подарунок. Саме вони спонукають нас гортати слайди яскравих спогадів. Створювати листівки нас вчили ще змалку – маєте нагоду пригадати, що й до чого. Бажаєте листівку придбати? Тоді радимо звертати увагу на сучасні цікаві варіанти, як ось листівки на дереві; листівки, складені у грифельний горщечок, на якому можна писати крейдою; листівки з "живими" ілюстраціями або так звані 3D-коробочки, із яких неочікувано вистрибують сніговики, ялинки та теплі привітання.

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

null

null

Фото: mira-design.com.ua

 

Банка-ліхтарик

Оригінальний подарунок для тих, хто любить створювати атмосферу свята й затишку у своєму домі. До того ж це доволі бюджетний варіант. Створити банку-ліхтарик можна власноруч, придбавши всі необхідні матеріали і подивившись майстер-клас в інтернеті. Ви переконаєтесь, як буденну річ можна перетворити на незабутній подарунок і вражаючий елемент декору.

null

null

Піжама

Чудовий подарунок у холодну пору року. До слова, обрати такий дарунок можете серед колекцій нових українських брендів, що спеціалізуються на випуску піжам. Комфортні, класичні, жартівливі – асортимент приємно вражає. І тільки уявіть, хтось засинатиме і прокидатиметься, згадуючи про вас.

null

Фото: www.facebook.com/PigamaEverydaysunday/

null

null

Фото: www.facebook.com/KrutaPijama

 

В'язане тепло та святковий одяг для всієї родини

В'язані шапки, рукавички, шарфи, пледи – те, що завжди знадобиться взимку. Цікавий варіант – одяг в одному стилі для всієї родини. І байдуже футболка це чи світшот – таке єднання і родинне тепло обов'язково всіх зігріють.

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

null

Фото: folkmoda.net


31.12.2015 1278 0
Коментарі (0)

17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

786
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11321 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1956
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1843
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2841
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4726

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

484

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1134

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1647

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1398
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1788
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1605
19.05.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8850
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

692
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

768
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1956
15.05.2024

У селі Чортовець, що на Прикарпатті, чоловіки встановили рекорд України, виконуючи ритуально-обрядовий танець сербен.  

925
19.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

437
14.05.2024

Найбільш підготовлений рубіж — той, що розміщений на деякій відстані, що дозволяє використовувати й засоби інженерного озброєння, й залізобетонні споруди.

326 1
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

777 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

816