"Свободівець", голова сільради на Прикарпатті жорстоко побив дівчину

 

Список найнебезпечніших в Україні професій, схоже, незабаром поповнить ще одна, на перший погляд цілком спокійна професія – продавець мобільних телефонів.

 

Принаймні до такої думки спонукає випадок, який стався вчора в обласному центрі Прикарпаття, де посеред білого дня 29-річний молодик жорстоко побив 27-річну продавчиню одного з салонів з продажу терміналів стільникового зв’язку.

 

Як стало відомо, чоловік зайшов до магазина аж ніяк не з метою зробити покупки. Він мав намір зустріти свого знайомого – працівника того ж магазину. Втім, зустріч не відбулася: знайомого працівника не виявилось на роботі, тож чоловік заходився, неначе в себе вдома чи то офісі, видзвонювати своїх колег по телефону, час від часу відпускаючи досить образливі репліки на адресу продавчинь. Коли ж незваний гість почав дорікати продавцям, що ті, мовляв, занадто голосно спілкуються з клієнтами, заважають його телефонним розмовам, дівчина не витримала і зробила йому зауваження, доповнивши його вимогою покинути магазин.

 

Тоді знахабнілий молодик промовив «зараз тобі буде замічаніє» і почав заламувати жінці руки та смикати за волосся. Так, тримаючи продавчиню за пасма, він з силою вдарив її головою до стола.

Як наслідок, потерпілу з діагнозом «струс головного мозку» було госпіталізовано до Обласної клінічної лікарні.

 

Навіть в умовах катастрофічного нівелювання моральних цінностей в українському суспільстві та озлоблення усіх на всіх ця ситуація змушує здригатись від жаху. Тим жахливішою вона є, коли взяти до увагу особу зловмисника, яким виявився не аби-хто, а сільський голова села Михальче Городенківського району Василь Михайлович Слободян – підприємець, обраний війтом від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», - людина, якій жителя населеного пункту, де проживає 801 мешканець, довірили найвищу владу в селі і свої долі. Наврядчи, голосуючи за нього, люди бажали побачити своїм головою бандита, якому нічого не бракує підняти руку на беззахисну жінку.

 

Не так давно по всій Україні прогриміло ім’я депутата Луганської міськради від Партії Регіонів Романа Ландика, який жорстоко побив дівчину в одному з закладів громадського харчування. Сьогодні Прикарпаття може "похвалитись" власним «Ландиком», який, хоча і представляє політичну силу, що декларує діаметрально протилежні «регіоналам» погляди, тим не менш поводить себе абсолютно ідентично своєму луганському колезі.

 

Свого часу луганським регіоналам вистачило політичного розуму очистити свої партійні ряди від депутата-бандита. Хочеться сподіватись, що так само вистачить політичного розуму і представникам прикарпатської «Свободи», яким населення краю надало минулого року такий величезний кредит довіри.

 

За фактом вчинення насильства над особою потерпіла звернулась до правоохоронних органів. І хоча «особливий» політичний і правовий статус пана Слободяна змушує родичів жінки сумніватись, що справу буде доведено до логічного завершення і посадовця-хулігана буде покарано за всією суворістю закону, в Пасічнянському міськвідділі внутрішніх справ їх запевнили, що івано-франківська міліція зробить все, що справедливість восторжествувала. Хочеться сподіватись, що Україна – таки правова держава і винний отримає по заслугах, повідмляє Правда.if.ua 

 

Нещодавно "Фіртка" повідомляла про побиття головою Рогатинської районної ради, також висуванцем "Свободи", Юрієм Чорним депутата райради:

http://firtka.if.ua/?action=show&id=9297

http://firtka.if.ua/?action=show&id=8488


20.08.2011 3110 22
Коментарі (22)

Мент 2011.08.20, 10:14
Сильно. "Свобода" набирає темп, друга ідентична кримінальна справа за тиждень. У гарячих патріотів руки чешуться до боротьби за Україну. Як каже народна мудрість. Перший раз - випадковість. Другий - закономірність. Третій - привичка.
Chucha 2011.08.20, 10:29
Де Свобода цю бидлоту визбирує???????????????????? Ганьба свободівсьим виродкам!
Спокій 2011.08.20, 10:47
Собаки гавкають, а караван іде. Свобода робитиме свою справу незважаючи на ці дрібниці.
Пуцер 2011.08.20, 10:53
Караван іде. Свобода далі буде проводити по списках бандитів-рецедивістів. Свобода кулаками і побиттям жінок заставить всіх любити Україну і Степана Бандеру, а хто буде проти Коновальця тому зайдуть до хати і побють його жінку або дитину. Донцов задоволений він хотів саме таких послідовників...
Правдун 2011.08.20, 10:54
Коза ностра! (Наша справа!) Свобода з набором виродків в своєму депутатському корпусі може втратити свій шанс робити "свою справу".
всі 2011.08.20, 11:34
чому тут дивуватись. вчатся в своїх покровителіві регіоналів. як то кажуть з ким поведешся від того наберешся
DEN 2011.08.20, 12:42
Та в тому то і діло, що навіть в регіонів Свобода не вчиться. Коли регіонал Ландік побив дівчину, та на наступний день його виключили з ПР. А Свобода? Кримінальний авторитет Чорний і далі в Свободі, і далі голова районної ради. Цей бик-голова сільради також не сумніваюсь залишиться в Свободі. От якби Свобода цю нечисть на корню вирубувала з своїх рядів - то я би їх пловажав, а так - ПУСТОЗВОНИ І ГІМНЮХИ нічим не кращі за все інше.
Думка 2011.08.20, 14:43
А потерпіла най не мовчить! Най заявить в міліцію, і буде той голова знати кримінал! Цікаво мені, якби так жінку, дівчину, доньку "Спокоя" відлупцювали - най би знав сука
Cпокій 2011.08.20, 15:54
"Думка", то ти чи "всі" додумався писати гєрню під моїм ніком? Виродок це зробив. Допис від 10.47 написаний піарасом. Я - Cпокій, людина, християнин і свободівець, ніколи не схвалю дії довбойбоба, з чякої б партії він не був. Ідіотів треба позбавлятися. А брехливі дописи - почерк смердючих ригіаналів.
Спокою 2011.08.20, 19:21
Може і смердючі регіонали. Але від вас уже теж душком тягне і кожен такий випадок робить вас ближчими до літературного героя Доріана Грея. Обличчя Свободи з кожним днем стає все страшнішим.
Спокій 2011.08.20, 22:44
Неправда. Наявність ПРИДУРКА серед тисяч партійного товариства не свідчить про помилковість ідеї. Як би це декому не хотілось зобразити.
Спокою 2011.08.20, 22:59
зауважу - не одного придурка, а вже 2-хо. І подививсяч хто в лавах, один з власним братом рахунки зводить, інший сидячи у винкомі не платить за паркування авто, ше один, синок священника, та й тато не кращий, забудовують все, що можуть і плюють на людей,а "Свобода" цього не бачить і мовчить. Чи може схвалює такі вичнки бо деякі з них гроші на партійний рахунок носить, аби було за що люки малювати.
Спокій 2011.08.21, 00:20
Коментаторе, поцікався, чи мають обоє згаданих тобою людей партквиток "Свободи", а потім кажи. Дрібна брехня - також брехня.
Спокою 2011.08.21, 09:20
Ці люди мають партквиток і висувалися від ВО "Свобода". Тому не називай брехнею те, що є правдою. Ти вірно був сказав - "Собаки гавкають, а караван іде". І не відгороджуйся, що це не твої слова. Просто тут ти опинився в меншості, а як кажуть, ст...ти проти вітру марно, от і шукаєш собі виправдання. Так щодо собак і каравану. "Свобода" йтиме своїм шляхом, під прикривовм покращення життя мешканців та боротьби за національну ідею гамселитиме людей і обдиратиме їх на кожному кроці (он по вулиці Шевченка вже розібрали пам"ятку архітектури - "Свобода" мовчить, на Мазепи обнесли парканом сквер - була така собі зелена зона - тепер буде там будова - "Свобода мовчить". Громаду обдерли і мовчать). Але куди вона зайде такими діями? Та туди де нині всі решта подібних їй партій, а радши їхні творці Партія Регіонів. От і подумай, Спокій, кого ти захищаєш. "думка" правельно написав, якби твоїх рідних свободівці відлупцяювали, викинули з автобуса, забрали клаптик землі чи перед їх вікнами влупили будинок, що ти б тоді говорив і писав? "Свобода" перетворюється на садисько-анархічну силу і, якщо люди дозволять їм таке робити, гріш ціна нам, як нації і українцям, зі столітньою історією боротьби за вільну Україну.
Нейтрал 2011.08.21, 10:37
Думаю новина привернула увагу читачів. Стільки переглядів і дискусія триває. Але думаю ефект від неї буде майже нульовий. Треба як з Чорним по центральних каналах і знову коментар Сича про те, як ми будемо виключати, очищатися ітд. Біда в тому, для Свободи, що обласна організація сформована за принципом "хто більше заплатить".Шкода тільки Манолія Піцуряка чесну і порядну людину, котра своїми силами здобула повагу людей, а тепер мусить червоніти за своїх однопартійціа. Міська організація це така собі соляночка, як показали результати виборів і подальша робота, людей різних і спільних інтересів у них мало, навіть в керівництві. Проце розпаду почався в момент усунення самого дрібного депутата від можливості ділити відкатні гроші, за які він голосував. Тому вважаю подібних історій ще буде. І ми чекатимемо на них. Вірю і в те, що "Спокій" напише "я помилявся, шкода потраченого часу і емоцій".
Пет 2011.08.21, 14:18
2 Спокій. Кримінальний авторитет Чорний (справжнє прізвище Мельник, Чорний - кримінальне погонялово, на яке він поміняв своє батьківське прізвище) кажуть не є членом "Свободи", але висувався на виборах Свободою. Тому РЕАКЦІЯ СВОБОДИ НА ЙОГО 3-РІЧНИЙ УМОВНИЙ ТЕРМІН ПОВИННА БУТИ. Чому Свобода не пропонує хоча б змістити його з голови райради? Чому МОВЧТЬ ВЗАГАЛІ? Жодної реакції. Чому Свобода не реагує на побиття дівчини Слободяном? Це ж ВАШ ВИСУВАНЕЦЬ! Реагуйте, очищайтеся! Погоджуся, що у всіх партіях є різні висуванці, виродки. Але Регіони реагують, виганяють, Свобода ж мовчить...
Cпокій 2011.08.21, 14:36
Ще раз повторюю, 20.08 о 10.47 допис від мого імені зробив провокатор! Насолив я, мабуть, якомусь прафєссіаналу своєю позицією. Тому прошу адекватних дописувачів припинити базікання про моїх рідних - то є низько і підло! Вчинок Слободяна я засудив і іншої позиції в мене бути не могло.
Для Спокоя 2011.08.21, 14:52
Що ж ти гівнюк свою сімю захищаєш простим засудженням дій своїх колег. А якщо інші люди не "свободівці" і на підтримують вас то нехай з нашими однопартійцями, які "випадково" помилилися і замазати справу зразу не змогли, розбираються самі. Так що караван іде і ти ідеш з ним, а не свободівці можуть гавкати скільки влізе. Це ваша філософія, або точніше життєва і політична позиція.
Cпокій 2011.08.21, 15:08
Чуєш, "для", ти адекватний? Я не суддя і не прокурор, тому нічого , крім осуду, Слободяну зробити не можу. Як ти такий сміливий та дужий, то підійми сраку від компа і набий винному писок! Доведи, що ти не гівнюк!:)
Жорік 2011.08.21, 15:13
Прикольне рубілово. Я би флешмобчик провів такий собі, класичний. На 15 хвилин зібрати людей в не публічному місці, без лозунгів, плакатів, просто прийти і постояти 15 хвилин. І назва би його "анти свобода" тоді б усі побачили реальний рейтинг партії, ну хоча б у Франі.
Шило з мішка 2011.08.30, 18:10
Про перевертня свободівця Як виявилось, життя Слободяна В.М.( сільський голова с. Михальче)побудоване на брехні, обмані та кримінальній основі. Побиття бідолашної дівчини- це закономірний наслідок. Вже багато років він представляється всім як Іван , а не Василь. Що це? Нелюбов до власного імені чи банальне роздвоєння особистості, яке призводить до комплексу маленького наполеона і потребує негайного психіатричного втручання? До речі, пане голово, а продавщицю в магазині бив Іван чи Василь? Чи ці "персонажі" живуть незалежним життям? Що ж до самої ситуації, то переконаний, що Іван-Василь(це щоб не образити жодного з них) відкупиться , як відкупився кілька років тому після розбійного нападу, скоєного ним зі спільниками, на один із ресторанів в м Городенка. Спробував себе Іван-Василь і в медичній сфері. Забувши, що в нього за спиною три курси деревообробного технікуму, він роз’їжджав по селах Закарпаття і ставив людям діагнози, не забуваючи при цьому продавати "ліки" за кілька сотень гривень. Пане голово, ті ліки були із тирси, чи ви і в хімії найкращий? Всі, хто знають Івана-Василя солідарні в одному - це безпринципна, груба, самозакохана та не вихована особа., до того ж іще і не освічена з купленим дипломом про вищу освіту, оскільки не провчився у жодному ВУЗі ні одного дня. Цю інформацію, при бажанні, дуже легко з’ясувати, і тоді свобода (у всіх розуміннях цього слова) Івану - Василю буде тільки снитись. Цікаво, чи про ці факти знали керівники "Свободи", коли приймали його до лав партії??? Чи може це і є основними критеріями? Отже, якщо ВИ: - у відмінній спортивній формі ; - здатні побити жінку ; - у вас кримінальне минуле; - куплена освіта та ін. , - тоді негайно вступайте до лав партії "Свобода". Повага, авторитет серед "своїх " та високі посади Вам гарантовані. Планую відвідати це село на Городенківщині і поспілкуватись із місцевими жителями. Впевнений, що цікавих фактів буде ще більше.
WykkyusJlkZ 2012.07.16, 12:20
Gosh, I wish I would have had that inoframiton earlier!
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1024
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2416
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2059
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2094
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6371 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2387 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

260

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1077

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1116

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1325
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

201
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

539
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1998
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26440
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

496
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10399 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7939
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

484
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

344
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

489
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

569
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1512