Студентка Прикарпатского університету стала другою віце-міс на конкурсі «СтудМісс Україна 2012» (фото)

 

В київському клубі Crystal Hall відбувся фінал всеукраїнського конкурсу краси, спритності й таланту «СтудМісс України», який визначив найпривабливішу студентку України, гідну з гордістю носити звання першої красуні країни.



Вже другий рік 25 найкрасивіших дівчат зустрічаються в поєдинку за звання Міс України серед студентчества. Метою проведення конкурсу є вибір кращої студентки - найчарівнішою, тямущою і активною. Масштабність заходу - охоплення більшості Вузів України - підтверджує актуальність проведення події.



Відкриттям торжества став виступ шоу-балету «RIOLET», атмосферу вечора створювали запальні ведучі - Аня Арфеева і MC Grant.



Вечір краси та талантів порадував номінанток і гостей події насиченістю програми, яка включаючи чотири дефіле в шикарних вбраннях від українських дизайнерів одягу. Це національні вбрання від Оксани Полонець, вони чудово виглядали на учасницях; блискучі вбрання від салону Slanovskiy; а також - вихід конкурсанток у купальниках від будинку модної білизни A JOUR обеззброїв чоловічу половину залу. Дефіле номінанток в сукнях від Анастасії Іванової «Nai Lu-na by Anastasia Ivanova» підкреслив урочистість моменту оголошення переможниць спеціальних титулів і «СтудМісс України 2012».


Красу, кмітливість та талант конкурсанток оцінювали справжні знавці стилю, неповторності і жіночої чарівності:

    
Олександр Санченко - засновник і власник конкурсу «СтудМісс України»;
    
Sender - популярний хаус-музикант, автор і виконавець, володар титулу «Кращий український DJ», продюсер, співзасновник рекорд-лейбла Send Records і радіостанції DJFM;
    
Анастасія Іванова - провідний український дизайнер, постійна учасниця українського тижня моди - Ukrainian Fashion Week;
    
Олена Ряснова - учасниця «СтудМісс Запоріжжя 2011», переможниця шоу «Холостяк 2» на СТБ;
    
Андрій Пінчук - народний депутат України;
    
Ігор Хохич - директор департаменту молодіжної політики та комунікацій Державної служби молоді та спорту України;
    
Андрій Длігач - кандидат економічних наук, генеральний директор Advanter Group;
    
Владислав Циплухін - прес-секретар соціальної мережі «ВКонтакте»;
    
Максим Храмов - керуючий партнер київського клубу ресторан Егоїст («Піца Челентано», «Potato House», «Япі»)
    
Георгій Шеварднадзе - радник Голови Колегії з питань міжнародних відносин, Національний антикорупційний комітет.



Рівень конкурсу краси можна воістину назвати гідним звання національного студентського події. Глянцевий формат «СтудМісс» вмістив в себе сольні виступи Кістки Flash і півфіналіста «Україна має талант» Влада Плахотника. Спеціальні гості заходу - група «Нереальні», переможці «Шоу № 1», - запалили шаленою енергетикою всіх присутніх.



Після довгих обговорень членами журі було названо ім'я «СтудМісс України 2012». Нею стала представниця Харківської області, студентка п'ятого курсу Харківського державного університету харчування та торгівлі - Юлія Стрілець, пише,
ua.showbiza.net.


Торжество не обійшлося без подарунків. Переможниця отримала спеціальну можливість закривати показ Nai Lu-na by Anastasia Ivanova на Ukrainian Fashion Week, а також сертифікат на обслуговування в салонах краси S & A Group і навчання в школі візажу «S & A Group».


Першою віце-міс «СтудМісс України 2012» стала Альбіна Гріліцькая, студентка Черкаського державного технологічного університету. Вона отримала можливість знятися в наступному кліпі групи «Нереальні» в Лос-Анджелесі.  

 

Звання другої віце-міс «СтудМісс України 2012» отримала Валерія Соснова, представниця Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. «Міс глядацьких симпатій» стала чарівна киянка Анастасія Панченка, яка підкорила серця чоловічої аудиторії і отримала сертифікат на 5 тисяч гривень у мережі «Челентано».



Спеціальний титул «СтудМісс Ego-beaty» отримала Ольга Іванко з Дніпропетровської області. Саме вона стане обличчям наступної рекламної кампанії «Челентано». Конкурсантка отримала привітання та подарунковий сертифікат на 5 тисяч гривень у мережі «EgoІсти» з рук керуючого партнера ресторану Максима Храмова. «СтудМісс Lady.tochka.net» стала Світлана Невмержицька з Житомирської області - саме її відео таланту набрало найбільшу кількість голосів на порталі tochka.net.



Також дівчата отримали море подарунків від спонсорів та партнерів заходу: білизна від A JOUR, подарункові сертифікати Happy Pappy, сертифікати по 1000 грн. на навчання та подорожі від UTI, підвіски від Steel Evolution, квіти від мережі магазинів «Квітка», духи від D & P parfumum.



Вдалим завершенням конкурсу стало Аfter-party за участю резидентів Kiss Fm - Mr Sunny & DVJ Burzhuy.



«Мета цього року - зробити барвисте і запам'ятовується шоу, перевершити минулорічний рівень конкурсу. Можна з упевненістю сказати: це нам вдалося. І що ще важливо - ми єдині в Україні, хто вже другий рік забезпечує участь 25 представниць-студенток з усіх регіонів України! »- Говорить Олександр Санченко, засновник і власник конкурсу. Нинішнім нововведенням в правила участі в конкурсі стало Інтернет-голосування: конкурсантки записували відео з талантом, які розміщувалися в інтернеті. Дуже порадувало розмаїття талантів дівчат: від танців і приготування тістечок до пародії на Борадача з телепрограми «Наша Раша».



Організаційний комітет «СтудМісс України» висловлює подяку за підтримку в проведенні конкурсу своїм партнерам: генеральному TV-партнеру MaxxiTV, інтернет-партнеру - tochka.net, інформаційним партнерам - Travel News, «Дзеркало моди»; смачному партнеру - мережі ресторанів «EgoІсти» - «Челентано»; косметичного партнеру - мережі салонів краси «S & A Group»; логістичному партнеру - «Студент-Таксі»; генеральному квітковому спонсору «Квітка»; PR-партнеру - Асоціації Івенторів України, а також - Державній службі молоді та спорту України.



Проведення конкурсу краси вже стає традицією. Будемо раді бачити нові обличчя на всеукраїнському поєдинку краси, спритності й таланту в наступному році. Бажаємо всім гарного настрою і стильною життя.

 

/data/blog/26961/79725dd6645939ba47a4beac89f2a822.jpg

 

/data/blog/26961/2167372277708fb0898e0ea21fa46418.jpg


/data/blog/26961/c6b3e90a2e8d7d4061f7778b8d32ca54.jpg

 

/data/blog/26961/7cef4d86fc59059c6d8255a3dbea6691.jpg


15.10.2012 1431 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

681
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1952 7
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1139 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

561
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6908 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11403 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

341

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1090

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1119

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1114
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

78
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

289
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1088
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

658
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

760
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2953
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4448
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18445
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

81
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

327
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

357
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

667