Східний (по роках) гороскоп на 2012 рік

 

2012 рік не буде руйнівним, але всі нові починання виявляться дуже непростими. Проте ті, хто подолає труднощі, отримають винагороду.

Дракон наче перевірятиме кожного з представників китайського зодіакального кола на витривалість, особливо в перші місяці нового року. Та з приходом весни все почне налагоджуватися. Саме весняний час найліпше підійде для змін: можна влаштуватися на іншу роботу, переїздити в нову оселю, одружуватися.

 

Аби заслужити прихильність господаря року — Дракона, слід мати нестандартний підхід до вирішення проблем, креативне, творче мислення.

 

Літо 2012-го буде спокійним. Ті, хто сумлінно працював із початку року, влітку пожинатимуть плоди докладених зусиль. У кінці літа ймовірні спалахи заздрості, непорозуміння, суперечки. Вабитиме спокуса легких грошей, тож можна легко втрапити в авантюру.

 

Осінь — гарний час для завершення справ і проектів. Можна підбивати підсумки, по кроках розписати плани на майбутнє. А от розпочинати щось грандіозне восени не варто.

 

Рік Дракона подарує любов і щастя тим, хто цього дійсно потребує. Гарний час для романтичних стосунків і облаштування сімейного життя.

 

 

Щур

Щурові у 2012 рік Дракона доведеться нелегко. Муситиме навчитися відкритості у спілкуванні, йти на примирення та компроміси. Якщо Щур піклуватиметься про рідних і друзів, то в кінці року добро повернеться до нього сторицею.

Утім, Дракон не надто перейматиметься Щуром, тож дарунків долі годі чекати. Представникам знака доведеться йти до мети крізь терни. Та не відступайте й упевнено рухайтеся уперед, вперто долаючи перешкоди. Адже Дракон — не з лінивих, тож і решту знаків змусить добряче попітніти. Навесні Щурі стануть амбітними та фонтануватимуть ідеями.

Сім’я для Щура в 2012-му буде джерелом наснаги, а домівка — надійним прихистком. Лишень удома — на канапі перед телевізором чи за родинною вечерею — почуватиметеся направду затишно. Тож не дивно, що неодружені Щурі дедалі частіше мріятимуть про сім’ю. Ймовірно, саме цьогоріч закохаєтеся до нестями. А найбільше тішить те, що почуття будуть взаємними (вашій чарівності цьогоріч несила опиратися). Візьміть до уваги, що весна 2012-го — найкращий час для неодружених Щурів, аби побратись. А от сімейним Щурам саме час замислитися про нащадків.

 

 

Бик

2012-й буде дуже важливим у житті Бика. Працьовитий Бичок урешті досягне достатку й стабільності в особистому житті. Наполегливий Бик змітатиме перешкоди на своєму шляху й упевнено рухатиметься вперед.

У рік Дракона представники знака повністю переглянуть свої погляди на життя. Та цих змін лякатися не варто — вони необхідні й мають позитивний, очисний характер.

Цьогоріч Бик мусить вгамувати свій запальний норов, якщо не хоче зіпсувати стосунки з колегами, друзями, сім’єю і коханою людиною. Коли ж він прислухається до порад, то його справи йтимуть цілком незле.

У другій половині 2012 року амбітний Бик стрімко робитиме кар’єру. Грошенят у кишенях побільшає, та й авторитету помітно додасться. Лишень напровесні буде нетривалий період, коли доведеться дещо затягти пасок. У рік Дракона Бикам фартитиме, скажімо, можете зірвати джек-пот у лотерею.

Цього року слід закласти міцний фундамент щасливого сімейного життя, тож Бичкам саме час оточити коханих турботою та піклуванням. Лише у колі близьких серцю людей Бики зрозуміють, що насправді щасливі.

 

 

Тигр

Східний гороскоп обіцяє Тигру в 2012 році успіх, процвітання та заступництво Дракона. Аби бути успішним, Тигру слід виявити кмітливість, гнучкість і нестандартність мислення.

Цього року Тигри мусять діяти продумано та виважено, аналізуючи свої минулі помилки й вчинки. Саме час купити нотатник, адже лише сплановані дії матимуть результат. У 2012 році Тигр буде товариським, здивує усіх організаторськими, дипломатичними та лідерськими здібностями.

У 2012-му «смугастим» бажано уникати суперечок із колегами, бо це суттєво зашкодить кар’єрному зростанню. Якщо конфлікту запобігти не вдасться, намагайтеся дійти згоди мирним шляхом, не оголошуючи противнику війну. Тиграм-бізнесменам також варто намотати це на вус і виявляти делікатність у спілкуванні з діловими партнерами.

У сімейному житті Тигра пануватиме гармонія. Пора переїздити в будинок своєї мрії і вити затишне родинне гніздечко — тим паче, що заробітки дозволять це зробити. Якщо ви ще самотні, не переймайтеся — зірки віщують вам кохання у травні-червні 2012-го. У серці спалахне нестримна пристрасть, але літо зафарбує ваші почуття у м’які романтичні тони.

 

 

Кролик

Для Кролика рік Дракона розпочнеться успішно. «Вухані» врешті заспокояться, відчують впевненість у власних силах. А це неодмінно позитивно позначиться на їхньому кар’єрному зростанні. Природна м’якість і гнучкість допоможуть Кроликам обійти проблеми та підступні пастки долі, які виникатимуть на їхньому шляху. Вам неабияк щаститиме. Щоби втриматися на хвилі успіху, тримайте рота на замку, не теревеньте з колегами про свої плани. Така «закулісна гра» захистить вас від заздрісників.

Східний гороскоп обіцяє пристрасному Кролику численні романи, невимушений флірт і амурні пригоди, які не лишать у його серці жодного помітного сліду. Та будьте обачні, аби не заплутатися в плетиві стосунків: хай як хочеться, але не варто крутити романи одразу з кількома. Заміжні й одружені Кролики мусять бути дуже обережні в цьому плані, бо цьогоріч ваші пригоди на стороні легко можуть зруйнувати сім’ю.

Вірні ж Кролики будуть нагороджені спокійним і гармонійним сімейним життям, яким будуть цілком задоволені. Важливо зберігати баланс між роботою і сім’єю, оскільки надмірне захоплення будівництвом кар’єри може нашкодити взаєминам у родині. Погодьтеся, будь-які гроші цього не варті.

 

 

Змія

У 2012 році Змії доведеться нелегко. Їй знадобиться увесь запас природної мудрості й уміння швидко пристосовуватися до нових умов.

Перша половина 2012 року буде для Змій дуже нестабільною, сповненою несподіваних життєвих перипетій — і прикрих, і радісних. Аби впоратися зі шквалом емоцій, Зміям доведеться зосередитися та спробувати знайти душевну рівновагу, інакше потік подій просто виб’є їх із колії. Спокою годі сподіватися, тож представникам знака варто примиритися з тим фактом, що цей рік скидатиметься на американські гірки зі злетами й падіннями.

Східний гороскоп попереджає гостру на язик Змію, що їй варто добирати слова, спілкуючись із людьми: ризикуєте втратити друзів і нажити ворогів.

Особисте життя Змії також буде непростим: вона або розірве стосунки, або, навпаки, врешті наважиться на шлюб. Навесні примхливим Зміям доведеться обирати між справжніми почуттями і легковажними романтичними захопленнями.

Друга половина 2012 року Дракона пройде значно спокійніше, ніж перша. Змія врешті заспокоїться, зітхне з полегшенням, а її життя помалу повернеться в колишнє русло.

 

 

Дракон

2012-й — незвичайний, кармічний, тобто доленосний, рік для всіх представників зодіакального кола, а тим паче — для самого Дракона. Оскільки цей рік є для вас знаковим, мусите не прогавити шанс й ухопити пташку щастя за хвоста.

У 2012 році Дракону доведеться попрацювати над собою: визначитися з життєвими цінностями, вирішити, з ким варто приятелювати, а з ким — ні, розібратись у почуттях і емоціях. Переосмисливши усе це, Дракон врешті-решт зрозуміє, що чимало змінилося: те, що раніше здавалося важливим, сьогодні більше не тішить. Спантеличений цим відкриттям, діятиме рішуче: покине обридлу роботу, розірве стосунки, які стали обтяжувати.

Проте перейматися через ці зміни, хоч вони й видаються разючими, не варто: китайський гороскоп на 2012 рік обіцяє Дракону, що в другому півріччі він зможе завиграшки компенсувати ті моральні втрати, яких зазнає на початку року. Тоді й робота врешті приноситиме Драконам задоволення, й купюр у гаманці суттєво побільшає, й дружні посиденьки стануть щирішими й веселішими, й кохання серце дужче грітиме, й у сім’ї злагода пануватиме. В цілому кінець року для «вогнедишних» буде дуже успішним.

 

 

Кінь

З працьовитими Дракон приятелює, тож залюбки допоможе втомленій Конячці упоратися із торішніми проблемами. Тож, владнавши на початку року старі справи, моторний Коник завзято візьметься за нові. Звісно, не усе йтиме гладко, та впадати у відчай не слід — цьогоріч вам усе до снаги. 2012-й не буде для Коня легким, але це буде дуже цікавий, насичений подіями рік.

У рік Дракона амбіцій і пихи Коневі не бракуватиме: гарцюватиме, битиме копитом і гратиме розкішною гривою. Звісно, чарівності вам не позичати, та мусите вгамувати в собі зарозумілість. Імпульсивність також не сприятиме кар’єрному зростанню: на гарячу голову ризикуєте наламати дров. Краще не поспішати, а виважено все обмірковувати. Попри те, що Дракон і сам гарячий, він радить вам цьогоріч притримати коней і не галопувати поперед батька у пекло.

Навесні Коні можуть утратити голову через кохання, що загалом не властиво цьому виваженому знаку. Щоби обранець відповів взаємністю, муситимете навчитися мистецтву компромісу.

У другій половині року Коникам доведеться багато працювати (зрештою, як завжди). Гарний результат не забариться.

 

 

Коза

2012-й рік подарує життєрадісній Козі надію на краще прийдешнє. Заповзятливі Кози цьогоріч зможуть започаткувати власний бізнес, а Коза-працівник, завдяки кмітливості й розуму, впевнено крокуватиме вгору кар’єрними сходами. Попри те, що все даватиметься легко, втоми не уникнути. Вона виллється у роздратування, проте відпочинок усе зніме наче рукою.

У 2012-му представникам цього знака забагнеться змін. Примхливій Козі захочеться переїхати у просторішу квартиру, піти з остогидлої роботи, повикидати з шафи половину старого одягу, поїхати на Мальдіви, завести в тераріумі хамелеона, навчитися танцювати фламенко — одне слово, додати життю свіжих барв.

Рік Дракона може підштовхнути Козу до пошуку любовних пригод. Можливі нетривалі романи. Чомусь вас вабитимуть саме ті партнери, які ще не готові до міцних стосунків. Тож будьте обережні й не сплутайте справжнє кохання зі звичайним фліртом. Сімейним же Козам слід більше піклуватися про рідних.

У другій половині 2012 року Козі варто бути обачною, аби не потрапити у пастку шахраїв чи злодіїв. У кінці 2012 року не розпочинайте нові проекти — не найкращий час.

 

 

Мавпа

Для Мавпи початок року Дракона буде неспокійним — її налякає швидка зміна подій, низка перешкод, які постануть на шляху до мети. У першому півріччі Мавпі доведеться працювати в поті чола, аби чогось досягти. Діяти представники знака мусять послідовно, поступово допасовуючи пазл до пазла. Звісно, клопоту чимало, та варто лишень спробувати полегшити собі життя, «перескочивши» якийсь етап на шляху до мети, аби усе пішло шкереберть. Тож будьте терплячі.

Дракон лаштує Мавпі труднощі й перешкоди. Щоб усе подолати, їй знадобиться підтримка рідні та друзів. Тому цього року дуже важливо не сваритися з ними, інакше в складній ситуації Мавпа може залишитися одна.

Цьогоріч Мавпа, наче магнітом, вабитиме численних шанувальників. Ті Мавпи, які вже встигли створити сім’ю, почуватимуться впевнено, спокійно та захищено. Затяті холостяки ж нарешті зустрінуть свою долю й, можливо, навіть наважаться на шлюб.

Друга половина 2012-го для Мавпи, запевняє китайський гороскоп, буде спокійною та продуктивною. А от здоров’я підведе, якщо гаруватимете без перепочинку.

 

 

Півень

У рік Дракона Півень матиме безліч можливостей для самореалізації. І лише від нього залежатиме — скористатися шансом чи пройти повз. Аби старі проблеми не тяглися за Півнем увесь рік, він конче мусить усе владнати у першому півріччі.

Якщо Півень діятиме, а не сидітиме, склавши руки (перепрошую, крила), то цього року зможе піднятися кар’єрною драбиною.

Півень, як відомо, — мастак базікати, а цьогоріч ця його здатність переконувати людей стане йому в пригоді: керівництво не лишить без уваги лідерські здібності.

Перша половина 2012 року — це період кропіткої роботи для Півня. Аби курчата щодня мали чим «заморити черв’ячка», йому доведеться порпатись у офісних паперах, не підіймаючи голови. У втомленого господаря курника навіть з’явиться думка покинути невдячну роботу й влаштуватися деінде. Якщо Півень зважиться на цей крок, це піде йому на користь.

Серця молодих Півнів калататимуть швидше від запаморочливого кохання, в яке поринуть цієї зими з головою. Знаковий місяць — лютий. Цього місяця одинокі Півні знайдуть свою долю. Подружні ж стосунки сімейних Півнів стануть ніжнішими, теплішими.

 

 

Пес

Псу, який так ретельно охороняє свій будинок і бізнес, початок 2012 року завдасть певних прикрощів. Цей рік, згідно зі східним гороскопом, мінливий, а Пес полюбляє стабільність, тож почуватиметься вкрай невпевнено, не встигаючи пристосуватися до нових вибриків вигадника-Дракона.

Пес любить працювати і вміє це робити. Щоб досягти мети, він сумлінно трудиться. Та через мінливість року Дракона Пес, раз у раз наштовхуючись на нові проблеми, втомлюватиметься і нервуватиме.

У першому півріччі потреба часто змінювати плани, а від деяких і відмовлятися змусить Пса знизити оберти, щоб розслабитися і трохи відпочити. Та без діла трудяга-Пес нудьгує, тож у другій половині 2012 року спробує «узяти себе в лапи» й таки пристосується до нових умов.

Навесні Пес із головою порине в амурні справи: усе розпочнеться з легкого флірту, взаємної симпатії, але неочікувано переросте у щось значно більше. У сім’ях одружених Псів пануватиме злагода. Стосунки стануть щирішими.

Кінець року врешті принесе наполегливому Псові, що подолав усі складнощі, відпочинок.

 

 

Свиня

Рік Дракона — дуже важливий у житті Свині, бо є для неї початком нового дванадцятирічного зодіакального циклу. Свиня завзято мінятиме в своєму житті усе, що раніше не влаштовувало, проте доводилося з цим миритися. Можливо, Свинці забагнеться податися в громадські діячі чи в політику.

У 2012 році Свиня намагатиметься впорядкувати своє життя й поміняти все на краще. Найзавзятіше ж удосконалюватиме себе, й ефект не забариться. Результатом такого самовдосконалення стане кар’єрне зростання. У гаманці зашелестять купюри, тож Свиня почуватиметься стабільніше й упевненіше стоятиме на ратицях.

Дракон під’юджуватиме на подорож, тож врешті-решт Свинка не витримає й гайне кудись. 2011-й випробовуватиме почуття закоханої Свині (а закохається вона обов’язково!) на міцність. Якщо подолає «сюрпризи» весни, зможе насолодитися палкими емоціями літа. Сім’ї одружених Свиней стануть міцнішими.

Східний китайський гороскоп на 2012 рік попереджає, що в другому півріччі Свині слід бути обережною і не вплутуватися в авантюри — є ризик бути ошуканою і втратити гроші. Остерігайтеся також сумнівних знайомств.


01.01.2012 4812 1
Коментарі (1)

богдана 2012.05.23, 12:08
чи мені повезе в житті?
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1964
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1861
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1858
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5499 46
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2154 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1510

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

746

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

799

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1001

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1005
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1772
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3682
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10259
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26150
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10187 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7715
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

899
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

210
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

265
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

382
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1278
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

885