Східний гороскоп на 2014-й: що принесе українцям Рік Коня


Згідно зі східним календарем 31 січня 2014 настає рік Синього Дерев'яного Коня. Цей рік принесе динамізм та напористість, поєднання ощадливості та вогняної пристрасті. У східному календарі Кінь є символом мудрості.

 

Щоправда, його характер навряд чи можна назвати врівноваженим. Тому людина, яка народиться цього року, швидше за все, матиме характер холерика.

 

Кінь - ще й символ свободи, і з його роком пов'язують звільнення від обставин та зв'язків, які сковували раніше, а також від застарілих упереджень. Головні риси Коня: імпульсивність, рухливість, розважливість та емоційність, аж до запальності. А значить, для багатьох цей рік перетвориться на непередбачуваний галоп.

 

Новий 2014 рік по-різному позначиться на житті представників усіх знаків Східного гороскопу. "Стосунки" Коня з кожним із них і визначать характер наступних 12 місяців.

 

ЩУР

Фінанси та кар'єра

Народжені у рік Щура в 2014-му не мають розслаблятися: Щур та Кінь – енергетичні протилежності. Тому астрологи радять Щурам увесь рік намагатися стримувати емоції. Незважаючи на це, розумний та обачливий Щур має змогу приборкати примхливого Коня. У 2014-му Щурам слід перевіряти усю інформацію, що до них надходить, бо в них можуть з'явитися недоброзичливці. Також їм варто остерігатися колег та партнерів, які намагатимуться нав'язати свою точку зору. Найкомфортніше Щури почуватимуться у рівноправному оточенні. Цього року їм щаститиме – доходи будуть високими. Проте, ними доведеться ділитися. У першому півріччі зірки не радять цьому знаку відкривати бізнес, або робити великі інвестиції – краще почекати з цим до осені.

Кохання

Знайти своє кохання у 2014 році вдасться не всім Щурам. Хтось з них у 2014 році відновить відносини та примириться з екс-коханими. Вільний час Щурам варто присвячувати родині, а друзям може знадобитися їхня моральна підтримка.

Здоров'я

Зірки у 2013 році радять Щурам чергувати періоди пасивності та активності, відпочинок та роботу, розслаблення і напруження. Через стрімкий темп Коня у багатьох людей можуть виникнути фізичні, психологічні та інтелектуальні перевантаження й напади меланхолії та спустошеності. Цей рік добре підійде для лікування хронічних хвороб, профілактики, дієт та спорту.

 

БИК

Фінанси та кар'єра

Цього року Бикам буде важко досягти успіху без допомоги близьких людей. Найскладнішими в плані фінансів будуть три останні місяці року. А ось у травні-серпні на Бика чекають великі придбання. Підйом кар'єрними щаблями на Бика очікує в кінці зими. Але тільки у разі, якщо він відкине страхи, прийме нові зобов'язання і почне якісно їх виконувати. Швидше за все, літо буде дуже насиченим у плані роботи, й відпочити вдасться лише у вересні.

Кохання

Кінь сприятиме Бикам у плані кохання та надасть безліч можливостей завести роман. Проте, часто представники цього знаку вестимуть себе надто легковажно, тому їхні партнери не сприймуть таких залицяльників всерйоз. Ті ж Бики, в яких вже є родина, можуть зіткнутися з непорозумінням, бо домашнім не вистачатиме їхньої уваги.

Здоров'я

Повільний та неповороткий Бик часто сердитиме хазяїна року - Коня. Але оскільки Бик добрий та терплячий, йому вдасться домогтися поваги від порядного Коня. Зірки рекомендують Бикам бути більш відкритими та щирими. Оскільки Бик часто буває схильний до рефлексій, які він воліє переживати наодинці, для нього є всі шанси заробити неврози та стреси. Зірки радять цьому знаку зайнятися пішими прогулянками і не знімати втому й пригніченість алкоголем.

 

ТИГР

Фінанси та кар'єра

У 2014 році Синій Кінь прихильно ставитиметься до Тигрів. Незважаючи на те, що Тиграм зазвичай притаманне лідерство, цього року їм буде здаватися, що вони слабкіші за конкурентів. Утім, позбутися цих відчуттів можливо – варто буде лише заздалегідь планувати свої дії. Кар'єрне зростання зірки пророкують тим Тиграм, які будуть займатися самоосвітою. А вже у лютому-березні деяким представникам знаку випаде вдала можливість поїхати працювати за кордон. З фінансами Тигрів цього року буде усе добре – принаймні, їхні прибутки цей знак влаштовуватимуть. У багатьох з представників буде можливість витрачати кошти, не зациклюючись на економії. Проте наприкінці весни зірки попереджають про ризики та ймовірність невдалих придбань. Тому у квітні-травні варто утриматися від фінансових операцій та перенести їх на більш сприятливий період.

Кохання

Романтичні стосунки Тигрів у 2014-му році не будуть безхмарними: доволі часто виникатимуть безглузді суперечки і дрібні сварки, які іноді будуть трансформуватися в серйозні конфлікти. Під впливом емоцій деякі Тигри навіть розірвуть стосунки з коханими. Але після цього, найімовірніше, залишаться самотніми аж до кінця року. Самотні ж Тигри зрозуміють недоліки любовного трикутника: їм доведеться "битися" за об'єкт своєї симпатії із суперником.

Здоров'я

Цього року зірки радять Тиграм почати правильно харчуватися, аби попередити проблеми з кишечником та шлунком. Крім цього, представникам цього знаку можуть загрожувати депресивний синдром, безсоння та проблеми з серцем.

 

КРОЛИК(КІТ)

Фінанси та кар'єра

Синій Кінь допомагатиме Кролику, бо захоплюється його якостями, проте іноді представники цього знаку засмучуватимуть символ року і тоді Кінь буде їх виховувати. Цього року у Кроликів є ризик стати жертвою шахраїв. Тому йому слід уникати сумнівних угод та проектів. Найперспективнішим періодом для вкладення грошей для представників цього знаку, на думку астрологів, стане вересень. Найменш вдалий місяць для цього – листопад. У цілому прибутки Кроликів у 2014-му році будуть стабільними й задовольнять їхні запити. Щодо роботи, то творчим Кроликам Кінь принесе багато натхнення. Хтось навіть знайде більш престижну роботу. А влітку люди цього знаку відчують пік задоволення від своєї праці.

Кохання

У рік Синього Коня Кролики будуть легко привертати увагу протилежної статі. Улітку самотні представники цього знаку замисляться про створення сім'ї. А одруженим Кроликам зірки радять сімейний відпочинок, який додасть до почуттів нотку новизни. Щодо тих, хто ще не оговтався від минулих стосунків, то їм радять провести відпочинок з друзями.

Здоров'я

Особливих проблем зі здоров'ям у Кроликів цього року не очікується. Серйозні хвороби обійдуть їх стороною, знати про себе можуть дати лише сезонні застуди. Але якщо Кролик не забуватиме про вітаміни та теплий одяг, віруси не принесуть йому особливого дискомфорту.

 

ДРАКОН

Фінанси та кар'єра

У царині фінансів Драконам цього року зарадять друзі, які даватимуть влучні поради, а іноді й підтримуватимуть матеріально. Взимку та навесні Драконам не варто очікувати радикальних змін у кар'єрному плані. У разі сумлінного виконання своїх робочих обов'язків, проблем з кар'єрою в представників цього знаку не буде. Найбільш насиченим у кар'єрному плані для Драконів буде осінь, коли можуть виникнути нові ідеї й свіжі проекти. Але для їхньої реалізації доведеться прикласти багато зусиль.

Кохання

2014-й стане для Драконів роком нових цікавих знайомств. Проте їм варто бути уважними, щоб серед великої кількості прихильників не захопитися "зайвою" людиною. Одружені Дракони можуть сваритися з другою половинкою, але зірки радять не замикатися в собі та вирішувати проблеми одразу після їх виникнення.

Здоров'я

Близький по духу Коню Дракон у 2014 році буде забезпечений захистом та підтримкою. Серйозних проблем зі здоров'ям представники цього знаку не відчують, проте не слід забувати про профілактику, вітаміни та спорт. Тоді візити до лікарів їм можна буде звести до мінімуму. Лише влітку Драконам слід бути особливо обережними – адже це травмонебезпечний період.

 

ЗМІЯ

Фінанси та кар'єра

У 2014 році мудра та хитра Змія зможе легко досягти прихильності Синього Коня. У 2014 році в Змії буде достатньо грошей, аби забезпечити свої потреби. Представники цього знаку можуть нарешті закінчити ремонт або будівництво. Зміям слід бути обережними у разі, якщо вони мають бажання вкласти гроші. Особливо небезпечним періодом для цього в наступному році буде вересень і грудень, а великі покупки рекомендується робити влітку. Взимку зірки радять Зміям бути обачливими з колегами, які можуть позаздрити їхнім успіхам на початку року. Для творчих Змій гарним періодом буде серпень. Хтось з них розширить область занять або навіть поміняє сферу діяльності.

Кохання

Зав'язати нові тривалі відносини у рік Синього Коня Зміям буде складно. Усі претенденти на роль другої половинки здаватимуться занадто нудними, тому Змії самі не захочуть продовження стосунків. А влітку представникам цього знаку варто буде приділити увагу дітям, яким знадобиться мудра порада. Вирушити на відпочинок зірки радять Зміям в листопаді або грудні.

Здоров'я

Обачливій Змії цього року варто бути обережною зі здоров'ям та уважно ставитися до нього. У листопаді та грудні слід побоюватися травм. У цей період Змії також варто згадати про профілактику та вітаміни.

 

КІНЬ

Фінанси та кар'єра

Коні у свій рік будуть намагатися скрізь встигнути і все зробити. Вони будуть надзвичайно активні і дивуватимуть світ власними досягненнями. Проте, до фінансів Коням варто ставитися уважно: у цьому році вони можуть стати жертвами непорядних людей та збанкротувати. У березні гороскоп обіцяє представникам цього знаку підвищення зарплати, а навесні – якщо все продумати заздалегідь – вдасться зробити ремонт, або придбати житло. Коням-керівникам цього року вдасться успішно організувати роботу підлеглих. Творчим людям, народженим у рік Коня, східний гороскоп обіцяє успіх та втілення найсміливіших планів. Найбільш значними для кар'єри стануть осінні місяці. Тож восени слід бути особливо сумлінними, коректними та розсудливими.

Кохання

А ось із приватною сферою в Коней усе буде не так райдужно – через надмірне піклування про матеріальні блага стосунки з друзями та коханими можуть погіршитися.

Здоров'я

У 2014 році Коням варто буде поберегти берегти нерви, бо надзвичайна активність може морально виснажувати. Через нервове перенапруження може виникнути безсоння, втрата аппетиту та депресія. Від проблем зі здоров'ям Коней урятують відпочинок, подорожі та зміна обстановки.


КОЗА (ВІВЦЯ)

Фінанси та кар'єра

Деяких Кіз у 2014 році чекають великі покупки. Також може з'явитися можливість перспективного вкладання грошей. Проте, аби рік був по-справжньому успішним у фінансовому плані, Козам доведеться навчитися правильно розподіляти грошовий потенціал та багато працювати. У кар'єрі на Кіз чекають сюрпризи, які не завжди будуть приємними. Існує ймовірність зміни місця роботи через невдоволення колективом або конфлікт з начальником. Але зірки не радять Козам засмучуватися після звільнення з роботи: нова не змусить довго на себе чекати.

Кохання

Цього року Козам вдасться зберегти навіть шлюби на межі розпаду, проте лише за умови, якщо над стосунками тяжко працювати. А ось самотнім Козам щастя у коханні посміхнеться лише наприкінці 2014 року.

Здоров'я

У рік Коня Козам доведеться кардинально поміняти світогляд і почати стежити за здоров'ям.Хтось із них сяде на дієту, а хтось, можливо, кине палити чи буде більше опікуватися профілактикою захворювань. Зима для Кіз буде небезпечною, адже є ризик підчепити вірусні інфекції. Аби запобігти цьому, слід не забувати про теплі одяг та взуття.

 

МАВПА

Фінанси та кар'єра

Оскільки характер Мавп не викликає в Коня особливої симпатії, рік для них не буде повністю безтурботним. Зазвичай марнотратні Мавпи у 2014 році проявлять дивовижну ощадливість. Завдяки цьому вони зможуть врешті решт досягти стабільного заробітку. Безробітні Мавпи знайдуть роботу вже у квітні або травні. Посада може виявитися цікавою і забезпечить непоганий дохід. До того ж, у Мавп є шанс знайти гарного компаньйона, який допоможе збільшити прибутки. Проте зірки застерігають від того, аби Мавпи бачили свого союзника у першій ліпшій людині й радять уважно придивлятися до потенційних компаньйонів.

Кохання

У стосунках з коханими у 2014 році Мавпам радять бути чесними. Дехто з представників цього знаку розлучаться з другими половинками, які їх надмірно контролюють. А ось для самотніх Мавп прогноз більш приємний – зірки пророкують їм зустрічі з дуже неординарними людьми, з якими захочеться офіційно оформити стосунки.

Здоров'я

У 2014 році зірки попереджають Мавп про ймовірність харчового отруєння або серйозної травми у травні. Представникам цього знаку восени доведеться задуматися про профілактику хвороб. Астрологи не рекомендують їм займатися самолікуванням.

 

ПІВЕНЬ

Фінанси та кар'єра

Чесні, цілеспрямовані та відважні – Півень та Кінь дуже схожі. Однак, через самовпевненість Півня, Кінь не завжди буде благоволити до нього. Господар року буде допомагатиме йому, якщо Півень зуміє стати розсудливим та змінить свою поведінку. У 2014 році Півням варто контролювати розмір своїх витрат і частіше замислюватися про потреби тієї чи іншої покупки. Перед тим, як вкладати гроші, зірки радять добре обміркувати усі нюанси, бо для народжених у рік Півня є великий ризик невдалого вкладення коштів. Приватний бізнес навряд чи стане успішним для Півня у цьому році. А фінансові справи налагодяться лише наприкінці листопада. Складні стосунки у колективі іноді псуватимуть Півням задоволення від роботи, але напруга зникне до липня. У січні зірки попереджають про можливі сварки з керівництвом та втрату посади. Бажання піти з роботи астрологи радять придушувати й не гарячкувати.

Кохання

Гороскоп радить сімейним Півням більше довіряти родині. Влітку варто влаштувати романтичну відпустку на двох, що відновить почуття та подарує позитивний настрій. А ось самотні Півні можуть залишитися такими у 2014 році – особливо, якщо візьмуть за правило звинувачувати у власних невдачах інших.

Здоров'я

У рік Синього Коня у Півнів можуть загостритися старі недуги. Навесні гороскоп рекомендує пройти діагностику організму, аби попередити розвиток серйозної недуги. У 2014 році Півням також радять вживати менше гострої, жирної їжі та алкоголю.


СОБАКА

Фінанси та кар'єра

Собаки у рік Синього Коня добре почуватимуться, адже люди, народжені під цим знаком, порядні, некорисливі та вірні, що приваблює господаря року. Занадто щедрі Собаки можуть поставити себе у скрутне фінансове становище, витрачаючи чималі гроші на себе та близьких. Особливий ризик такого сценарію існує у серпні. Зірки радять Собакам стати обачнішими у витратах та попереджають, що рік не буде вдалим для їхніх капіталовкладень. Проте, завдяки працьовитості, Собаки зможуть домогтися нових звершень у кар'єрі. Гороскоп радить не боятися відповідальності, зайняти позицію лідера та посилити свій авторитет серед колег та керівництва. У червні Собака має бути максимально компетентною і зібраною, аби не впустити можливість підвищення.

Кохання

У рік Коня Собакам пророкують багато уваги. Самотні можуть знайти другу половинку, а одружені мають шанс потрапити у незручне становище, переплутавши дружбу із фліртом. Зірки радять Собакам також менше ревнувати своїх партнерів, які через зайву підозрілість супутника можуть захотіти від нього втекти. У вересні на Собак чекає гарний сімейний відпочинок.

Здоров'я

Цього року Собаці доведеться чергувати відпочинок і роботу, інакше до кінця серпня її сили вже вичерпаються. Вона відчуватиме високу втомлюваність, сонливість та слабкість. Крім того, якщо Собака нехтуватиме відпочинком, в неї зросте ризик вірусних захворювань. Загалом, астрологи у цей рік радять представникам цього знаку позбутися шкідливих звичок та вживати вітаміни.

 

СВИНЯ

Фінанси та кар'єра

Характер Свині подобається Синьому Коню, його не дратує її запал, простодушність та егоїзм, бо в нього теж присутні ці риси. Цього року Свиням радять заощаджувати гроші, бо навесні можлива фінансова нестабільність через великі покупки. Крім того, астрологи радять поменше витрачати на дрібниці, без яких цілком можна обійтися. Восени народжені у рік Свині можуть спробувати себе у лотереї. Через тривалі різдвяні свята Свиням буде нелегко повернутися у колишній ритм. Тому в них може раптом зірватися перспективний проект або вигідна угода. Проте, багато представників цього знаку у 2014 році заслужать авторитет серед колег та керівництва. На Свиней можуть покласти чималу відповідальність, яка допоможе кар'єрному зростанню.

Кохання

У 2014 році Свині будуть дбайливі та уважні. Їхні другі половинки зможуть це оцінити. Одружених Свиней чекає гармонія у стосунках. Загалом, східний гороскоп для Свині у цьому році обіцяє багато шлюбів.

Здоров'я

До осені здоров'я у Свиней буде міцним, а восени зірки радять пройти діагностику, оскільки можливі спонтанні головні болі та проблеми з поперековою зоною. Такі негаразди можливі у людей з сидячим способом життя, тому зірки рекомендують частіше гуляти.

 

ТСН


31.12.2013 1132 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1881
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1819
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1816
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5360 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2113 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1479

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

684

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

741

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

934

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

970
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1720
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3633
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10213
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26088
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10139 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7678
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

862
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1362
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

348
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1237
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

834
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1041