Ще один Зодіакальний гороскоп на 2012-й рік

 

 

Ось і завершився цей начинений подіями 2011 рік, до речі, рік кроля. Для когось він був чудовим, для когось гірше і не придумаєш. Таке вже життя. Наступив новий, 2012 рік – рік Дракона.

 

Що він принесе кожному із нас? Кому кохану людину, кому гроші, кому пригоди, все це читайте у зодіакальному гороскопі на 2012 рік.

 


Овен (21.03 - 20.04)

Для цього знаку зодіаку рік почнеться досить інтенсивно. З перших днів нового року люди під цим знаком захочуть кардинально змінити своє життя. У якомусь плані цей рік дня них має стати доленосним.

Його вже не цікавить будь-яка робота, а вона має бути творчою, щоб за деякий час вона змогла принести бажаний результат. Фундамент успіху для цього був закладений минулого року. Хто з них бізнесмен, то мають бути успіхи.

Особисте життя має налагодитися у тих, хто ще не знайшов своєї пари, а от у тих, хто вже має сім’ю можуть виникнути проблеми. Тому з сім’єю треба частіше гуляти, відпочивати тощо.

Стосунки розпочаті у 2012 році можуть стати доленосними у житті Овена. Саме у цьому році вони можуть зустріти людину своєї мрії, можливо навіть ту, що ви раніше мало звертали на неї увагу.

Зі здоров’ям має бути все добре, але треба менше пити і курити тим, хто має шкідливі звички, бо це до добра не приведе.

 

Телець (21.04 - 20.05)

Народжені під цим знаком зодіаку будуть найуспішнішими людьми у новому році і навіть не важливо у якій сфері це буде відбуватися: кохання, гроші, здоров'я, робота..

Труднощі для нього ніщо, адже він їх долає зі швидкістю світла. На початку року буде можливість змінити свою роботу на кращу і нарешті зробити успішну кар’єру. Хто був інертним до цього часу, той забуде про таку шкідливу рису характеру.

Щодо фінансових справ, то вони будуть на рівні, ба навіть більше буде можливість прикупити щось нове і до слова, дороге.

У любовні плані все налагодиться. Існує велика ймовірність того, що Телець повернеться до свого колишнього кохання, з яким колись посварився.

Здоров’я? З ним проблем не буде, лише дуже важливо для Тельця влітку добре відпочити.

 

Близнюки (21.05 - 21.06)

Майбутній рік обіцяє бути успішним у плані здоров’я та матеріальних благ.

Зі здоров’ям буде все добре, буде можливість заробити багато грошей, але цієї нагодою треба добре скористатися. Як кажуть – не прогавити свій шанс. Можливо навіть для цього прийдеться змінити роботу.

У чому не пощастить народженим під цим знаком зодіаку, так це у коханні.

Рік обіцяє бути насичений плітками, особливо вони будуть поширені в районі літа. Якщо Близнюки вийдуть з них, то до завершення року проблем не очікується. Якщо ж ні, то…

Будуть нові знайомства, але вони будуть короткотривалими, а Близнюки хочуть тривалих стосунків.

 

Рак (22.06 - 22.07)

Для цього знака зодіаку рік буде насиченим, на початку року буде дуже багато справ і дуже багато залежить від того, як рак з ними впорається. Це вплине і на здоровя, і на фінансові справи.

Бажано проекти починати на початку року, також можна змінити роботу.

Любовні справи у Рака будуть на «ура», можливо саме знайомства цього року будуть на все життя. У сімї все буде добре, літо буде незабутнє.

Здоровя буде на рівні, деколи люди будуть навіть дивуватися надмірній виносливості цих людей.

 

Лев (23.07 - 23.08)

Два роки підряд цьому знаку зодіаку ніяк не щастило, і, ось, нарешті, схоже проблеми позаду. Перед Левами відкриються нові можливості, справи тощо. Єдине, що треба від народжених під цим знаком – ставити реальні цілі, а не мріяти ціле життя.

З роботою буде все добре, єдине що треба не піддаватися конфліктним ситуаціям і пліткам. Вони ніколи до добра не призводили.

Щодо особистого життя, то у цьому плані буде не все гладко. Справа у тому, що Лев буде завантажений роботою, і часу та сил на серйозні стосунки у нього практично не буде. Хоча, все у нього в руках. Якщо буде встигати все, то матиме і щастя.

У фінансовому плані все буде добре, тому можна купити щось новеньке, можливо навіть нерухомість.

 

Діва (24.08 - 22.09)

Стане переломним у житті цього знаку, особливо це стосується у питанні роботи. Якщо Діва буде активною, то її чекає велика кар’єра. Треба прислухатися порад більш досвідчених людей.

Відповідно і фінансова сторона буде добре налагоджена. Якщо ж все буде навпаки і активність проявлятися не буде, то відповідно і успіху не буде.

У любовних справах все має бути якнайкраще, головне не соромитися заводити нові знайомства, можна навіть трохи пофліртувати. Хто вже сімейний, то більше проводити часу разом, можливо для цього навіть треба десь поїхати.

Здоров’я? Проблем великих не буде, лише буде нервозність, яку треба лікувати за допомогою занять спортом, де можна зігнати всю злість.

 

Терези (23.09 - 23.10)

2012 для Терезів – це можливість повністю змінити свій погляд на життя. Це стосується усіх сфер.

Найбільш проблемною буде сфера роботи. Терези будуть постійно вагатися чи сааме це місце під сонцем вони вибрали. На те вони і Терези.

Любовні справи. Якщо раніше цей знак зодіаку вагався що він має робити і з ким любитися, то цього року все має бути по-іншому. Терези будуть заводити нові знайомства, які згодом переростуть у велике кохання на все життя.

Здоров'я. Проблем не має виникнути, але не варто розслаблятися, особливо це стосується початку року.

У фінансовому плані Терези стабільні, але якщо вони хочуть зробити дорогі придбання, то найкраще це зробити на початку року. Під кінець року можна завести свій власний бізнес, який має згодом принести успіх.

 

Скорпіон (24.10 - 22.11)

Рік обіцяє бути стабільним. Пам’ятаєте ще кажуть, що стабільність ознака класу. От саме таким буде рік для Скорпіона. Що це означає? Особливих досягнень він не здобуде, але і падінь теж не буде.

На початку року цей знак зодіаку може отримати досить непогану пропозицію по зміні роботи, але тут треба добре все обдумати.

У любовних справах очікуються значні конфлікти, особливо це стосується сімейних пар. Який вихід? Більше приділяти увагу близьким людям. Щодо нових знайомств, то вони будуть, але чогось такого особливого не буде.

Здоров’я буде у нормі, проблем не очікується.

У фінансовому плані очікується поповнення, тому варто цим скористатися сповна, можливо навіть щось прикупити.

 

Стрілець (23.11 - 21.12)

Початок року принесе великий сюрприз на життєвому шляху цього знаку зодіаку. Стосується це сфери роботи. Минулий рік був успішним, тому, як це буває у таких випадках, після успіху очікується спад до якого треба бути добре готовим.

На нього очікує багато подорожей, нових знайомств, нових вражень. Саме у цих ділових поїздках одинокі Стрільці можуть знайти своє коханнячко.

У сімейних особисте життя буде у нормі, проблем не очікується.

Здоров’я? Проблем не буде, тому що Стрілець дуже активна людина і йому просто-напросто ніколи хворіти.

У фінансовому плані рік буде успішним. Можливо навіть буде нагода відкрити власний бізнес, який принесе значні прибутки вже у 2013 році.

 

Козеріг (22.12 - 20.01)

Проблем з роботою і кар’єрою не буде, тому можна кожного дня вставати, і з високо піднятою головою йти на працю і добиватися нових і нових вершин, а також турбуватися про інші сфери свого життя.

Любовні справи. Одинокі Козероги дуже сором’язливі, у їх серцях нема тепла, тому людям, які вони подобаються треба запалити їхнє серце. Козероги розтають і все буде добре. Пора вже.

Щодо сімейних козерогів, то у їх сім’ях очікується поповнення. Відповідно і проблем нема.

Здоров’я. У кінці року можуть виникнути проблеми: нерви, депресія, сварки. Треба просто це пережити.

У фінансовому плані Козеріг проблем не матиме, але тут варто звернути увагу на те, що і дорогих придбань робити також не треба, щоб згодом не мати проблем. Просто залишатися на рівні.

 

Водолій (21.01 - 19.02)

Рік обіцяє бути важким, але це не стосується роботи, де все буде добре, можливо навіть буде шанс зробити успішну кар’єру.

Особисте життя обіцяє бути бурним. Водолій буде міняти партнера за партнером, але ніяк не зможе знайти ту єдину людину, з якою би йому було добре все життя.

Сімейні Водолії теж піддаються ризику, можливі зради.

У кого, а у Водолія можуть виникнути серйозні проблеми із здоров’ям, а все через шкідливі звички такі як алкоголізм та куріння. Якщо Водолій не візьметься за голову, то можуть бути серйозні проблеми. Можливо у цьому йому мають допомогти друзі та близькі люди.

 

Риби (20.02 - 20.03)

Риби ідуть у підпілля. Так, саме таке слово можна використати після того, як минулий рік для людей народжених під цим знаком був революційним.

Очікується багато нових знайомств, успішна кар’єра, і все це завдяки подорожам. А їх має бути багато, більшість закордон. Проблеми з роботою можуть виникнути під кінець року.

Особисте життя? Для тих, хто ще не має пари рік має бути доленосним. Вони будуть активно шукати свої половинки і таки знайдуть. У сім’ях можливі поповнення, велика ймовірність що це буде син.

У фінансовому плані проблем нема, бо є ще гроші з успішного минулого року.

Проблем із здоров’ям не очікується, можливо короткотривалі депресії.

Яким би не був для вас гороскоп, пам’ятайте, що ми творці своєї долі.

 

vorobus.com


01.01.2012 1523 0
Коментарі (0)

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

558
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1738 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1087 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

522
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6867 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11321 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

298

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1029

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1085

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1075
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

235
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1044
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

809
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

668
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

631
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2906
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4405
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18402
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

253
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

323
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

632
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

734