Руслан Марцінків склав повноваження секретаря міськради і пішов у нардепи (фото)


Сьогодні на сесії Івано-Франківської міської ради чинний секретар і без п’яти хвилин народний депутат України, Руслан Марцінків прозвітувався про свою роботу на керівній посаді у міській раді.

 

Окрім довгого перелічування своїх досягнень на посаді, «свободівець» також подякував виборцям за те, що підтримали його кандидатуру і пообіцяв працювати виключно в інтересах громади, яка його обрала.

 

 

«Івано-Франківськ довів що був і є містом українських патріотів. Завдяки вашому вибору, я представлятиму інтереси франківців у Верховній раді. І старатимусь відстояти їх», - сказав Марцінків.

 

Своїм головним завданням у парламенті екс-секретар міськради ставить захист національних інтересів українців.

 

"За" припинення повноважень секретаря проголосували 47 місцевих обранців.

 

Пропонуємо вашій увазі текс виступу Руслана Марцінківа на сесії міськаради:

 

Шановні депутати міської ради, представники громадськості, українці, які мешкають в м.Івано-Франківську

Насамперед хочу щиро подякувати Вам за те, що Франківськ не продався великим грошам та солодким обіцянкам тих, які роками різали наші заводи на металолом, знищували Карпати, захоплювали нечесним шляхом землі, а сьогодні прислужують українофобському режиму Януковича.

Івано-Франківськ довів, що був, є і буде містом українських патріотів - націоналістів, для яких ідея нації сильніші за великі гроші олігархів та Партії Регіонів. Завдяки Вам і Вашому волевиявленню я зможу представляти інтереси українців у складі фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді  і буду старатися виправдати Вашу довіру. Хотів би декілька слів сказати про свою дворічну працю на посаді секретаря Івано-Франківської міської ради.

На свої посаді намагався, щоб Івано-Франківська міська рада була відкритою для громади: депутати зобов’язані здійснювати депутатські прийоми, звітувати та бути відкритими для франківця. Впровадження прямої трансляції засідань міської ради, створення сайтів Івано-Франківської міської ради та відкритої електронної бази рішень ради та виконавчого комітету, проведення більше як 470 депутатських прийомів, публічні звіти, програма розвитку місцевого самоврядування для будинкових комітетів та громадських організацій, громадська рада – це ті кроки, які покликані змінити ставлення до депутатського корпусу м. Івано-Франківська та повернути довіру людей до обранців.

Ще одним вагомим завданням для нас депутатів я бачив захист національних інтересів, адже тільки декілька міських рад обласних центів в Україні мають більшість націоналістів та патріотів. Тому важливо було бути в авангарді захисту рідної української мови, захищати право українців на своїй землі святкувати річниці українських героїв, не допустити червоних прапорів в Франківську, запровадити щомісячної доплати до пенсій ветеранам ОУН-УПА та Української дивізії «Галичина» в розмірі 500 грн., упорядкувати та встановити пам’ятники Євгену Коновальцю, Пластунам, що не зрадили своїх присяг, Борцям за Волю і незалежність України в мікрорайоні Пасічна, пам’ятний знак Першій Українській Церкві, відкрити меморіальні дошки визначним синам України Марку Боєславу, відновленню української державності 30 червня 1941, Йосипу Сліпому, Ярославу Василишину та іншим. Івано-Франківськ – українське місто, де шанують справжніх героїв, а не тих, яких нав’язують Табачники та Колесніченки.

Ще одним напрямком моєї діяльності було покращення інфраструктури міста для комфортного проживання франківців. Спільно з депутатами міської ради було встановлено 32 нові дитячі майданчики, відвойовано та здійснено реконструкцію дитячого садочка на вул.Вовчинецька 210, зроблено вагомі кроки для повернення дитячого садочка на вул.Хоткевича 11/А,  відремонтовано дитячі басейни в Українській гімназії № 1, в поліклініці № 2 на вул.Довгій та в міській дитячій лікарні, відкрито новий спортивний зал для дітей та молоді на вул.Симоненка 13, закріплено території парків та скверів за територіальною громадою, оприлюднено генеральний план та ведеться боротьба з незаконною будовою, запроваджено нові підходи до ремонту доріг та ремонту житлового фонду.

Впевнений, що ця робота буде продовжуватися в Івано-Франківській міській раді і надалі, а я, будучи народним депутатом України, буду всіляко сприяти, адже так багато треба змінити для посилення повноважень місцевого самоврядування та фінансової стабільності громади. Вірю в те, що ми, українці,  спільно усунемо режим Януковича та його кліки і збудуємо Велику Україну.

 

/data/blog/29047/b0bab01f7be5802305a31dfb87a12ec7.jpg

/data/blog/29047/cd5d9b4d062f83bec4874af38edf0f5a.jpg

 

 

 

Читайте також:

Для фракцій Івано-Франківської міськради кандидатура нового секретаря стане сюрпризом


29.11.2012 2228 4
Коментарі (4)

Інтереси. 2012.11.29, 12:34
Свої інтереси Марцінків вже захистив. 180 новообраних нардепів вже написали заяви аби їм надали житло в Києві. Не відмовилися на благо бідних українців. 180 квартир можна було би роздати тим хто роками чекає на житло. Так ні - голота хоче покращення життя вже сьогодні того і йшли до ВР, щоб забезпечити файне майбутнє собі та дітям. А про народ ніхто з них за півроку і не згадає.
Максік 2012.11.29, 13:33
Журналісти теж люди...
до долбодятла "інтереси" 2012.11.29, 15:01
http://www.pravda.com.ua/news/2012/11/29/6978403/ Виродку, почитай за цим зісланням і стули навіки свою смердючу пельку! Чи чукча не чітатєль, а лише пісятєль? Ой, худобо, худобо...
до долбодятла 2012.11.29, 15:56
Шановна Свобода, що сесія вже скінчила, що ви з"Явилися на Фіртці? Файно попрацювали? Чи вже пішли обмивати Марцінківе звільнення7 Хто ви такі, щоб нам рота закривати? Ви в своєму житті ще ніц не зробили - навчилися тільки вставляти, а вже із себе знаючих мужів корчите. МАємо право говорити, гарантоване Конституцією України (а ви того не читаєте у вас тільки один закон - стаття Цивільного Кодексу договір приєднання). Худоба - це вся ваша більшість. І ще побачимо, як Марцінків буде дерти пельку за інтереси івано-франківців. Чи може він такий самий виродок, як ті, що на Січових Стрільців хабара брали, а потім розказували, що їх бідних підставили.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

793
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2350
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2040
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2061
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6255 55
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2352 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

225

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1046

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1028

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1297
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

145
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

512
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1975
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26402
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

461
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10380 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7917
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

466
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

318
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

469
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

543
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1486