Розсекречені нові факти про прибульців і візити НЛО

 

/data/blog/60497/d3bdcf5cf27095892f2c17a74a36d267.jpg

 

У чому полягала настільки ретельно прихована таємниця прибульців? У 1991 році до Москви з Женеви приїжджав відомий вчений, керівник Інституту планетарного синтезу Р. Шрейдер. Під час зустрічі з російськими колегами, яка відбулася в музеї видатного російського хіміка Н.Д.Зелінського, він ознайомив присутніх з доповіддю У. Купера: «Таємне уряд». Ось, якщо так можна висловитися, основні «віхи» шляху, який пройшли американські президенти у своєму спілкуванні з прибульцями.

 1947 рік. У районі Розуелла розбивається інопланетний корабель.Більшість членів екіпажу загинули, але один уцілів. Прибулець був названий ВБС. Ім'я запропонував доктор Ванневер Буш. Розшифровувалося воно, як Позаземне Біологічне Істота. Організм ВБС був заснований на хлорофілі. Він перетворював споживану пишу в енергію, як рослина.Саме від нього керівництво США отримало інформацію, що дозволила встановити постійний контакт з прибульцями.

 Наприкінці 1951 року ВБС захворів. Всі спроби вчених врятувати його не увінчалися успіхом, і в 1952 році прибулець помер.

4 листопада 1952 секретним розпорядженням Трумена було створено «надсекретну управління національної безпеки». Його основним завданням було спробувати встановити з прибульцями діалог.Одночасно управління повинне було вести радіоперехоплення всіх ведуться на землі передач, що мали відношення до прибульців.
 У 1953 році в Білому домі оселився новий президент, генерал Дуайт Ейзенхауер.Він ознайомився з матеріалами про прибульців і прийняв рішення створити групу з відомих учених, політичних діячів та представників промислових кіл. Група отримала назву «Мj-12".
 У тому ж 1953 році астрономи виявили великі космічні об'єкти, що рухалися у напрямку до Землі.У зв'язку з цим група прибульців встановила контакт з урядом США, попередивши про їх небезпечних наміри.
 У 1954 році група прибульців приземлилася на базі ВПС США Колломен. Є відомості, що вони прибули з планети, що обертається навколо червоної зірки в сузір'ї Оріона.Ця планета вмирає і через деякий час стане непридатною для життя. Під час переговорів було досягнуто згоди про зустріч з президентом США Ейзенхауером, яка сталася на іншій базі ВВС - Едвардс. Договір між президентом США і прибульцями був підписаний.
Він припускав, що інопланетяни не будуть втручатися у справи землян, а США - в їхні справи. Перебування прибульців на планеті буде триматися в секреті.Вони можуть тимчасово викрадати обмежене число людей з метою медичного обстеження за умови, що ті не постраждають і будуть повернуті туди ж, звідки їх викрали. Натомість прибульці повинні були ознайомити американців з деякими елементами своїх технологій і допомогти їх впровадження на Землі.Під час переговорів була також досягнута домовленість про спорудження підземних баз для інопланетян і для спільного використання. Найбільш відомою з них стала база в Неваді, в районі, відомому як «S-4", приблизно в 7 кілометрах від району вже існуючої бази 51.Всі райони, виділені для прибульців, повинні були знаходитися під керуванням і контролем військово-морського міністерства США.
 На будівництво нових підземних баз були потрібні великі гроші. Американські президенти не хотіли розкривати таємницю про договір з прибульцями.Кошти потрібно було добувати іншим шляхом. І ось, за словами У. Купера (він посилається на наявні документи), був знайдений вихід.

 Брудні гроші

 У США починається таємна кампанія з ввезення та продажу наркотиків.На думку уфолога, ініціатором такого отримання коштів став президент Джордж Буш, який був до свого обрання керівником компанії «Сапата ойл». Для його здійснення були підключені деякі відділи ЦРУ.Їх силами великі партії наркотиків з Латинської Америки доставлялися на нафтові платформи компанії, а звідти переправлялися в США.
 Не всім президентам подобалося отримувати гроші шляхом отруєння власного народу. Джон Кеннеді намагався зупинити потік наркотиків.Закінчилася ця спроба його вбивством в Далласі, в організації якого ряд американських політиків звинуватив ЦРУ. Звинувачення підтвердив і колишній пілот ЦРУ Джон Лір, який брав участь у доставці наркотиків з Центральної Америки в США.
Після укладення угоди та споруди підземних баз були розроблені і затверджені президентом США два секретних проекту. Відповідно до проекту «Редлайт» почалися експериментальні польоти льотчиків США на інопланетних літаючих об'єктах.Другий секретний проект «Сноубері» повинен був забезпечити прикриття польотів по проекту «Редлайт». Для цього за звичайними земним технологіям були виготовлені схожі за виглядом з інопланетними літальні апарати. Польоти саме цих «дисколетів» демонструвалися пресі.

Спочатку співробітництво між прибульцями і президентом США йшло успішно. Промисловість Америки почала освоювати нові технології, а прибульці - проводити свої медичні обстеження і експерименти над жителями Землі. Але потім з'ясувалося, що інопланетяни обдурили Ейзенхауера.Понівечені трупи людей і численні трупи тварин зі слідами страшних операцій стали виявляти в різних країнах світу, включаючи США.
Американські вчені, які працюють з прибульцями, запідозрили, що метою експериментів було створення гібридної раси, яка згодом має стати панівною на землі. Був відданий наказ звільнити велику групу захоплених прибульцями людей.На базі «S-4" сталося збройне зіткнення між прибульцями з одного боку та охороною бази і спецназівцями - з іншого. Наслідки були страшними: найсучаснішу зброю американських солдатів виявилася безсилою проти прибульців - 60 людей загинули.

 Космічне зброя

Після цієї події на одному з нарад групи «Мj-12" відомий американський вчений Едуард Теллер, батько водневої бомби, запропонував створити систему космічного протидії вторгненню прибульців.Ця ідея була внесена в Сенат США під виглядом Стратегічної оборонної ініціативи (СОІ) - захисту від балістичних ракет, що були у СРСР. Одним з нових видів озброєнь, створених в рамках СОІ, стало лазерну зброю.
З повідомлень у пресі можна зробити висновок, що американським конструкторам вдалося-таки створити спеціальне лазерне зброя, здатна атакувати НЛО.
 Випадок перевірити його ефективність випав в ПАР у 1989 році.Коли непізнаний літаючий об'єкт на великій швидкості увійшов в повітряний простір, з бази ВПС були підняті два винищувачі. Але в бій їм вступити не вдалося. Несподівано пілоти літаків «Міраж» отримали команду «відбій», а по «тарілці» був проведений залп з лазерної установки «ТОР-2".Він досяг мети. Енергетична безпека НЛО була пробита. Сріблястий диск швидко втратив висоту і впав у пустелі, в 80 кілометрах від кордону з Ботсваною.
 З документа, надрукованого на бланку ВПС ПАР з грифом «Цілком таємно», можна дізнатися про подальшу долю сріблястого диска.8 травня 1989 група експертів, які прибули в пустелю, виявила диск діаметром близько 18 метрів і вагою приблизно 50 тонн, що врізався в грунт під гострим кутом.
 При його падінні в піску утворилася воронка. Її засипали піском, приховавши сліди падіння НЛО.
На військовій базі, за словами американського льотчика ВПС, який брав участь у розслідуванні інциденту, відбулися зовсім неймовірні події. У нижній частині диска несподівано прорисовались люк, з якого вийшли два людиноподібних істот зростом близько 1,5 метра в облягаючих комбінезонах.Їх шкіра мала голубуватий відтінок, волосся на голові були відсутні, а на обличчі виблискували величезні розкосі очі. Але, мабуть, струс при падінні диска і незвична обстановка привела до того, що прибульці незабаром впали в несвідомий стан.Присутні на базі представники американських спецслужб швидко завантажили прибульців на військовий вертоліт і поспішно вивезли в невідомому напрямку.

 На думку Купера, Ейзенхауер був останнім американським президентом, який кваліфіковано розбирався в проблемі прибульців.Усі наступні президенти тільки користувалися інформацією і приймали рішення, які постачали їм за своїм бажанням керівники комітету ЦРУ «MJ».
 Наприкінці своєї доповіді уфолог робить наступні висновки:
«Керівники комітету« MJ »вважають, що через неуцтво жителів Землі єдиною можливістю порятунку людства є взяття в союзники прибульців, які самі ведуть відчайдушну боротьбу за виживання.Однак такі дії є помилковими і вимагають негайного виправлення, інакше відбудеться часткове, а, можливо, і повне поневолення людства. Щоб цього не сталося, необхідно повністю оприлюднити всі факти секретних договорів, укладених між прибульцями і президентами США.Тоді, що б не сталося, жителі Землі зможуть самі вирішувати, що їм слід робити, і, відповідно, їм нікого буде звинувачувати ».
 «Сьогодні, - писав Вільям Купер, - жменька людей вирішує нашу долю. Нас, як овець, ведуть на бійню!


06.10.2014 7345 0
Коментарі (0)

10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1885
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1821
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1821
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5367 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2116 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1481

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

688

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

744

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

937

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

972
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1722
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3636
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10215
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26091
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10142 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7680
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

864
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1364
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

350
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1239
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

840
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1044