Померла людина, яка довела, що була викрадена інопланетянами

 

У віці 80 років помер Чарльз Хіксон - легенда уфології, людина, яка не просто побувала на «літаючій тарілці», а й знайшла свідків цієї події. Так що з ним трапилося?


Чарльз - колишній бригадир суднобудівного заводу - трохи не дожив до 40-річчя свого кошмарного контакту з братами по розуму. Тоді, пізнім ввечері 11 жовтня 1973 року, він відправився на рибалку з товаришем по роботі, 19-річним Кельвіном Паркером. Самому Хіксон тоді було 42 роки.

 

Чоловіки ловили рибу з покинутого пірсу на річці Паскагоула в штаті Міссісіпі. І раптом почули свист, що переходить у шипіння, який доносився зверху і ззаду. Повернулись. За метр від землі і приблизно в 15 метрах від них висів чи диск, то чи циліндр з двома миготливими вогнями. Або вікнами.

 

- Не знаю, чи було це круглим або довгастим, - розповідав потім Чарльз. - Я бачив маленький купол зверху, але не міг розгледіти всю штуковину цілком. Не зрозумів навіть, якого вона була розміру.

 

«Штуковина» відкрила люк. З нього вибралися три постаті. І попрямували до рибалкам.

- І чому я не стрибнув у річку, щоб відплисти від них? - Багато років дивувався Паркер.

Істоти виглядали жахливо: сіра зморшкувата шкіра, дуже довгі руки, що закінчуються чимось на зразок колишній, ноги, схожі на слонячі. Голови росли прямо з плечей. Тобто шиї в істот відсутні. Там, де в людей повинні були знаходитися носи, стирчали якісь виступи, начебто морквин у сніговиків. Схожі освіти стирчали і з боків - на місці вух. Вони то втягувалися, то виповзали назовні.

Прямо під передніми «морквинами» розташовувалися вузькі прорізи, що віддалено нагадують роти. Око в прибульців або не було зовсім, або вони губилися в складках шкіри.

Істоти підпливли до Хіксон, не пересуваючи ніг. Двоє схопили його з обох сторін. Щось вкололо в руку і позбавило можливості рухатися. Чарльз міг лише дивитися, як істоти тягнуть його в свій апарат. Третій «слон» ніс на руках обм'якле тіло Паркера.


Усередині корабля не видно було ні сидінь, ні будь-якого устаткування - тільки дуже яскраве світло. Хіксон повис у повітрі, як космонавт у невагомості. Зі стіни вилізло щось, схоже на око, який став рухатися вперед і назад, немов би ретельно обстежуючи Хіксон. Потім істоти перевернули викраденого, а «очей» продовжував огляд.

Нарешті «слони» витягнули свою здобич назад на пірс. І відпустили. Хіксон тут же впав навзнак - ноги не слухалися. Поруч нерухомо стояв Паркер, розкинувши руки, наче в глибокому трансі. Бригадир поповз до товариша, але незабаром зрозумів, що може встати. У цей момент апарат злетів і зник, блимаючи блакитними вогнями. Всі пригода тривало близько 20 хвилин.

Паркер довго відмовлявся розповісти, що з ним сталося в НЛО, - мовляв, втратив свідомість, нічого не пам'ятаю. Але через 20 років розговорився: його принесли в інше приміщення і поклали на похилий стіл. З'явилося «маленьке» істота, по розумінню Паркера, жіночої статі. Оглянуло його. А потім застромив голку в чоловічу гідність, телепатично повідомивши, що шкоди від цього не буде.



Через чотири години рибалки, трохи оговтавшись, поспішили в поліцію. Шериф Фред Даймонд і капітан Глен Рейдер побачили, що вони явно чимось вражені до глибини душі, але не повірили в історію про НЛО.

Щоб підловити оповідачів, поліцейські відвели їх в окрему кімнату, включивши приховану запис. Але й наодинці рибалки тряслися від страху, обмінюючись уривчастими фразами. А Кельвін так взагалі став на коліна і почав молитися.

Прослухавши запис, Рейдер зрозумів, що мужики не жартують, і зв'язався з базою ВПС Кислер. Там «контактерів» оглянули армійські лікарі. Переконавшись, що Хіксон і Паркер фізично здорові, військові влаштували перехресний допит. При цьому був присутній поліцейський Том Хантлі, який звернув увагу, що військові поводилися так, ніби кожен день чули про викрадення на борт НЛО. Коли Хіксон згадав, що руки істот нагадували клешні, два полковника переглянулися - мабуть, ця деталь була їм знайома.

 

hicksond2

 

Така от істота зростом приблизно 150 сантиметрів виплило з НЛО. Хіксон вважає, що його безпосередні викрадачі були біороботами

Хіксон вважає, що його безпосередні викрадачі були біороботами

Уфолог Джеймс Хардер, що перехопив естафету у військових, прийшов до висновку: «Там безумовно було щось позаземне ... Можна тільки припускати, звідки вони прибули і навіщо, але те, що вони були тут, - правда, в якій неможливо сумніватися ». Інший уфолог - Аллен Хайнекен - підтвердив: «Я не сумніваюся, що ці дві людини пережили щось жахливе».

Чарльз Хіксон пройшов перевірку на детекторі брехні. Коли випробування закінчилося, оператор вигукнув: «Схоже, що цей сучий син каже правду!» Офіційний висновок про перевірку було не таким емоційним: «Випробуваний щиро вірить, що бачив неземною корабель і був узятий на його борт якимись істотами».

Незабаром з'ясувалося, що НЛО над Паскагоулой бачили ще три людини - офіцер поліції Реймонд Бродус, член міської ради Юджин Сагалас і жінка, яка не захотіла назвати себе. Корабель був точно такої ж форми, як і описаний в ході допитів викраденими.

У 2001 році відставний офіцер ВМФ Майк Катальдо розповів, що того вечора він та два його супутника теж побачили над доками об'єкт. Вранці він зателефонував на базу ВПС Кислер і залишив телефон, але ніхто не зв'язався з ним, щоб уточнити подробиці.



Коли виснажливі перевірки і допити закінчилися, Паркер потрапив у лікарню з нервовим розладом і довго лікувався. Навіть кілька місяців по тому руки у нього тряслися так, що він не міг працювати. Хіксон виявився більш стійким - нерви у бригадира загартувалися в Кореї, де він воював і був нагороджений п'ятьма медалями. Проте його пригоди аж ніяк не закінчилися ...

У січні 1974 року Чарльз полював і нарешті сів перекусити, поклавши рушницю на коліна. Раптом він відчув: всі навколо мовби застигло, звуки зникли і настала повна тиша. На галявині з'явився той же корабель, що й три місяці тому, - не приземлився, а з'явився з нізвідки. У його голові прозвучали слова: «Ми не хочемо завдати зла тобі чи кому б то не було. Ти зможеш спілкуватися з нами в подальшому. Ти витримав випробування. Ти обраний. Не треба боятися. Ми ще зв'яжемося з тобою ».

Потім прибульці застали Хіксон прямо у дворі будинку. НЛО він не побачив, але в голові знову прозвучали слова: «Ти повинен розповісти людям, що ми не завдамо зла. Ваш світ має потребу в допомозі. Ми допоможемо в майбутньому, поки не стало надто пізно. Ти ще не готовий це зрозуміти. Скоро ми повернемося ».
Кельвін і Чарльз - фото 1973 року, зроблені незадовго до викрадення Кельвін і Чарльз - фото 1973 року, зроблені незадовго до викрадення

Хіксон, звичайно, не поспішав виставляти себе на посміховисько, але 12 травня вони насправді повернулися, причому на очах у інших очевидців. Коли Чарльз їхав в машині з дружиною, сестрою і знайомими, з'явився корабель, який начебто збирався приземлитися прямо перед капотом. Хіксон зрозумів, що прилетіли за ним, і попросив водія зупинитися, але пасажирки впали в істерику, вимагаючи їхати якомога швидше. У цю мить Хіксон «почув» голос: «Їдьте. Буде інший час і місце для зустрічі ». Корабель більше не рухався і зник з очей за черговим поворотом.

Річницю викрадення Хіксон зустрів на тому ж пірсі з Вільямом Мендез з Мічиганського коледжу. Ніч пройшла без пригод, і вони вирішили поїхати в уфологічний центр «Старлайт» (там фахівці намагалися зв'язатися з НЛО за допомогою лазерів, прожекторів та іншої техніки). 12 жовтня в небі з'явився НЛО розміром з повний Місяць, від якого вниз виходять дві вібруючі лінії у вигляді букви V. Вчені навели об'єктиви, але не встигли зробити знімки: корабель зірвався з місця і зник. Хіксон не сумнівався, що прибульці стежать за ним, але телепатичних повідомлень на цей раз не було.

Аж до самої смерті Чарльз чекав, що прибульці повернуться, навмисне виїжджав в глухі місця. Але вони так і не виконали своєї обіцянки ...


ДО РЕЧІ...

Таких, як Хіксон, більше не залишилося

Більш легендарною особистістю, звичайно, була Бетті Хілл, яка стала першою землянкою, викраденої прибульцями. Принаймні до неї ніхто ні про що подібне не розповідав.

Бетті та її чоловіка Барні забрали на «тарілку» 19 серпня 1961 року. Теж обстежили. Але вигляд інопланетяни мали не такий, як описував Хіксон.
Барні помер в 1969 році, Бетті - в 2004-му. Тепер ось і Хіксон не стало. Не з ким і поговорити про прибульців ... Хіба що з Паркером? Але він чомусь не любить згадувати про той день. Може, через те уколу?


12.10.2011 3364 2
Коментарі (2)

Dante 2011.10.13, 23:45
Який "криворукий" перекладавв даний текст?
Читач 2011.10.14, 09:56
Чим перекладали?
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1212
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2529
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2114
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2170
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6552 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2454 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

337

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1149

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1284

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1403
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

281
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

586
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2063
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26514
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

555
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10468 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8013
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

537
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

405
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

547
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

624
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1585