Олександр Сич: Голова Рогатинської райради Юрій Чорний не є членом ВО "Свобода" і ніколи не був..

 

Голова Івано-Франківської обласної організації партії ВО "Свобода" і за сумісництвом голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич прокоментував кореспонденту "Фіртки" судову справу за участю голови Рогатинської районної організації, "свободівця" Юрія Чорного.

 

Нагадаємо, що Рогатинський районний суд виніс обвинувальний вирок голові Рогатинської районної ради 34-річному Юрієві Чорному за нанесення побоїв. А на голову Городенківської райдержадміністрації 35-річного Івана Мороза поскаржився підлеглий, до якого той, буцімто, застосував фізичну силу. Справа перебуває в апеляціній інстанції.

 

«Там складна справа, але варто також звернути увагу на його опонента… не простий чоловік, м’ягко кажучи. І цілком можливо, що його опонент зіграв на випередження. Якби було інакше, то цілком можливо, що в ситуації Юрія Чорного був би його опонент. Але тим не менше у цьому повинен розібратися суд» - вважає Олександр Сич.

 

«Свободівець» розповів, що справою Чорного займається і внутрішньопартійний суд «Свободи». «Як і кожен громадянин, Юрій Чорний має право захищатися. Він відкидає звинувачення. Хай суд роставить всі крапки над «і» - говорить він.

 

Також Олександр Сич заявив, що голова Рогатинської районної ради, делегований на цю посаду як депутат від ВО «Свобода» Юрій Чорний не є членом партії.

 

«Згідно нашого положення членом партії є особа яка подала всі необхідні документи, його прийняв первинний осередок, ці документи пройшли через руки голови обласної організації, голова обласної організації затвердив, поставив резолюцію, що він погоджується і докумени передав в центральний офіс партії» - розповідає Сич.

 

«До мене не поступали документи Юрія Чорного, який був прийнятий в члени партії Рогатинської районнох організації. Це перше. Друге – Рогатинська районна організація, зокрема її голова, покарані за те, що Юрій Чорний всупереч нашому статуту став головою районної ради» - продовжує Олександр Максимович.

 

Згідно статуту «Свободи» кандидатури депутатів всіх рівнів погоджуються з керівництвом партії. Напередодні виборів Рогатинська районна організація «Свободи» не погодила з головою обласної організації партії Олександром Сичем і комітетом обласної організації факт висування Юрія Чорного у депутати. Так само як і не було погоджено факт його висування на голову Рогатинської районної ради.

 

«Але це наші суто внутрішні партійні справи. І за цей прорахунок, голова районної організації перестав бути головою районної організації, окрім того, він по списках нашої партії мав стати депутатом обласної ради, він не став депутатом обласної ради. Це вже наші внутрішні партійні механізми покарання» - говорить Сич і запевняє: «Що стосується кримінальних звинувачень проти Юрія Чорного, треба дочикатися поки крапки розставить суд».


12.09.2011 2394 11
Коментарі (11)

Нейтрал 2011.09.12, 19:43
Завжди був толерантним у коментарях. Але це... Це слова справжнього боягуза. Все Сич знав про Чорного і це знання тільки підвищило ціну за місце у партійному списку. А тепер звинувачує керівника райорганізації, який доречі перед виборами волав і кричав в усі партійні вуха про "чорні спави Чорного".
Cпокій 2011.09.12, 20:31
Нейтрале, толерантне у Вас хіба псевдо, більш нічого. А щодо "керівник райорганізації кричав в усі партійні вуха про "чорні спави Чорного", то не підкажете, звідки інфа? Ви НЕ МОГЛИ самі цього чути.
Андрій 2011.09.12, 20:35
Ну це просто смішно. В нашому "селі" всі про всіх знають і пан Олександр - ви повинні були знати хто є хто і хто на яку посаду призначається в області. Тим більший Чорний призначений не вчора. Ганьба! Постарайтесь, щоб більше такого не повторилось. Це дуже впливає на імідж партії.
Нейтрал 2011.09.12, 20:46
Від нього і чув.
Jozef 2011.09.12, 21:14
Додам і я свої 5 копійок. Сич файний хлоп і добре каже.Але ще краще би було так як у співі,лишень чути співака,але не бачити його під час виконання пісні.Ото й з Сичем.Не міг він не знати за того Чорного, а тепер перевалювати вину на якогось шмаркача-голову партії з Рогатина- це не пристойно та й просто не по джентльментськи.Це сі називає- хрінова міна при поганій грі.Мета зрозуміла-потрапити у першу п"ятірку списку кандидатів до ВР. Але ж хлопчики, на кого ж Ви лишити свій люд з трьох областей?хто їх захистить і прикриє грудьми? То що засранці?, чим ви відрізняєтесь від тих мучачос,що нині при кориті?
кук 2011.09.13, 08:35
Сич лукавить. На пресці в зах. кур'єрі він сам заплутався у відповідях про чорного: спочатку запевняв, що Чорний не в партії і ніколи не був, потім, сказв дослівно таке: "чорний, як і кожен член партії, має право на захист у нашому партійному суді, яким він і скористався"... На уточнююче питання редактора гикавки - то є чи не є чорний свободівцем - Сич від прямої відповіді знову ухилився. ну та дідько з тим чорним і його судимістю, питання в іншому: чому керівництво партії не позбувається таких кадрів, а захтщає їх? Навіть регіонали тутешні конкретних виродків повиганяли. а свободівці своїх варятів і бандюків плекають і бережуть.Думаюте, він там в Рогатині усіх через коліно переламає і дасть потрібний відсоток, так пане Сич?
Андрій 2011.09.17, 12:24
От цікаво все це читати усміхаючись . Чомусь всі починають танцювати від того , що Чорний незнати який бандит і т.п. і т.д., чому Сич мов пропустив його до списків Свободи на виборах . Просте питання , хто за виключенням Кліща в Рогатині має до Чорного якісь " кримінальні " порахунки . Відповідь проста - ніхто . А те , що Сич один раз говорить одне , а другий раз буцімто геть інше - то тут все залежить від того в якому порядку його слова застосувати і з якою метою . Зі статті видно , що журналісти навіть толком не знають , який же ж суд виніс обвинувальний вирок Чорному - БО НАСПРАВДІ ТО ГАЛИЦЬКИЙ , А НЕ РОГАТИНСЬКИЙ СУД .
Андрій Рогатинець 2011.09.19, 14:32
Я не можу зрозуміти лишень простого питання : " Чому про Чорного і Свободу трублять всі окрім самого Чорного , адже , якщо він дійсно винен і така вже погана людина, то він би першим мав кричати про переслідування , утиски опозиції і так далі" .Натомість обговорюють цю тему всі кому не лінь , включно з Я-адвокатом , який не може показати свої юридичні знання і вміння в суді, тож хоч попише...
Віктор 2011.09.19, 16:27
Поясніть мені ця вся кампанія в пресі і на тб. це проти Чорного чи проти Свободи ? Чи починалося проти Чорного , а не влазить і вирішили Свободу " пощипати "........??????
Рогатинець 2011.09.19, 20:47
Цікаво чому фіртка не пише про кримінальну справу проти бувшого мера Рогатина - там цікавіше , але ...для рогатинців , а не для фіртки . Кому цікаво http://kontrakty.ua/life/news/society/37820-protiv-byvshego-mera-rogatina-vozbuzhdeno-delo
ЙЦУК 2011.09.25, 21:25
До Jozef: не "шмаркача-голову партії", а поважного дядька...зробив помилку..., але хто-зна з чиєї вказівки, може йому погрожували і т. д. він же зараз вийшов крайнім і винним в усіх бідах?плюс перед людьми зганьбився.. підтримую КУКа!!! все всі знають, і в Рогатині(люди), і Сич, і Тягнибок...
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2005
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1878
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1877
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5569 49
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2169 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1530

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

770

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

834

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1040

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1021
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1793
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3700
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10285
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26173
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10209 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7737
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

917
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

252
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

281
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

402
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1304
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

902