Олександр Шевченко: Пояснювати причини шизофренічних проявів деяких на букву "Ф" складно

 

Нагадаємо, 16 вересня, на Вічевому майдані міста Івано-Франківськ під час Віче ВО "Свободи" Ірина Фаріон (яку в обласному центрі Прикарпаття вже охрестили жінка Фе - ред.) дуже бурхливо відреагувала на букет синьо-жовтих квітів від кандидата в народні депутати по 83 виборчому окрузі Олександра Шевченка.

 

«Якийсь дивний букет всучили мені в руки, я встигла кинути його на землю, - сказала І.Фаріон. - Яка була мотивація тих двох дівчаток, які під диригуванням якогось на букву «Ш» сміли підійти до мене і всучили мені це в руки?», - зі сцени заявила пані Ірина.

 

Також букет від дівчат у футболках «Я обираю Шевченка» дістався Олегу Тягнибоку, який оцінив подарунок та подякував.

 

Кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №83 (м. Івано-Франківськ), директор гірськолижного курорут "Буковель" Олександр Шевченко так прокоментував у Фейсбуці недільні події: "Морально слабкі люди в їхніх лавах подекуди зустрічаються. Тягнибока знаю давно. Він не кинув квіти,а подякував. Достойна людина! Пояснювати причини шизофренічних проявів деяких на букву "Ф" складно. Там і Кличко був змальований в різних тонах. Квіти засвідчували повагу до їх роботи і не більше. Свобода заслуговує бути у ВР України. Це моя думка", пише бріз.

 

 

Читайте також:

Провокація на мітингу ВО «Свобода» в Івано-Франківську: група спортсменів спровокувала штовханину і втекла з «поля бою» (фото)


18.09.2012 2188 19
Коментарі (19)

так 2012.09.18, 11:34
або , просто-напросто пані Фе дуже вже розуміє, які провокації можуть бути. Тому і захищалась від того. А якби дівчата хотіли вручити від імені шевченка квіти (хоча музчині, якшо він себе тим вважає, варто б було самому вручити квіти) то просто б без таких написів на футболках, підійшли і вручили їх. Блін, шо за мужик! Козел! А пані Фе, я ше більше не люблю як Шевчеко. Та , думаю, шо Шевченку це пофігу, так як і більшісь нас, шо тут пишуть.
Я 2012.09.18, 12:44
100% Якраз досить непросто пояснити простим людям дії Шевченка. Цікаво, які б потім з'явились коментарі від його "політтехнологів" під фотографіями, де явно "підписані на футболках" його представниці вручають квіти прямим конкурентам по Франківському округу? Це була тонка провокація, яку не можуть розпізнати деякі коментатори. А дії і слова Фаріон в теперішній ситуації є АДЕКВАТНИМИ, підкреслюю - саме в теперішній брудній політичній ситуації. Ріже правду-матку в очі, а не як усі інші політики роблять - кажуть одне, думають інше, роблять ще інше. А те що емоційна - не є недоліком. Знову ж кращий доказ - писаки критикують не її тези, позицію чи інше, а тільки її саму і манеру виступати. Позаяк на більше розумово не здатні. ЇЇ реакція на букет (коли прочитала від кого він) якраз логічна , швидка і правильна.
Nsrbnfr 2012.09.18, 12:46
ЯК ІРИНІ ФАРІОН ВАРТО БУЛО ВІДРЕАГУВАТИ НА БУКЕТ "ВІД ШЕВЧЕНКА" http://pr-if.info/?news=75
Я 2012.09.18, 12:48
А Тягнибоку вручили букет, коли він був уже за трибуною і з ним спілкувалось одночасно багато людей. Тому він і не зорієнтувався і продовжував спілкуватись. Ще побачите ці фото з відповідними коментарями, коли Шевченкові буде потрібно (скоріш за все в його передвиборчій газетці). От тоді й переконаєтесь в правильності моїх спостережень...
LOL 2012.09.18, 13:06
Так цій пані дійсно до психіатра з своїми пунктиками та нав'язливими ідеями. А чому обов'язково має бути якійсь підтекст. Невже просто неможна з поваги вручити жінці квіти. Дії її сумні і неадекватні. Сумно, що вона забула про те, що насам перед вона жінка, а вже потім якійсь там діяч
Я і Я 2012.09.18, 13:06
Свобода в шоці. Їй подарували букет квітів. А що буде коли підуть справжні провокації?
Квітка 2012.09.18, 14:54
Фаріон правильно поступила, які квіти від конкурентів.
Настя 2012.09.18, 15:15
Таких, як ця "пані Фе...", треба гнати геть від політики. Як можна підтримувати зло і ненависть. На більше вона просто нездатна. В ній немає нічого жіночого. Сьогодні для України важливі добро і спокій. У Верховну Раду повинні прийти люди з любов"ю до свого народу і держави, які зуміють об"єднати зусилля на краще життя. А крик і істерика ні до чого доброго не приведуть. Думайте, виборці!
ОУН 2012.09.18, 15:25
Що поганого в тому що один українець з повагою ставиться до іншого українця навіть конкурента на виборах.Це характерно більшості європейських країн де опоненти на виборах ставляться дружньо одне до одного. Нажаль нашому загумінковому псевдопатріотичному містечковому політикуму це не притаманно.Вячеслав Липинський державний діяч доби УНР і соратник гетьмана Павла Скоропатського у своїй книжці Листи до братіва хліборобів писав таке ХАМСТВО І ГЛУПОТА НІДЕ В СВІТІ ДЕРЖАВИ НЕ ЗБУДУВАЛИ.НЕ ЗБУДУЮТЬ ВОНИ І ДЕРЖАВИ УКРАЇНСЬКОЇ.А Шевченко насьогодні єдина альтернатива тим псевдопатріотам які вже роками паразитують в нашому краї на патріотичній риториці а насправді нічого доброго для народу так і не зробили.Націоналізм і патріотизм це конкретні справи а не пустопорожна мітингова демагогія і облрадівські торги Свободи і ПР.СЛАВА НАЦІЇ.
Андрій 2012.09.18, 15:40
Менше треба піаритись тому "Ш". Гроші роздає на право і на ліво. Наші гроші, які він буде змушений висосати з бютжету коли прийде до влади. Не можна за таких голосувати. Люди, думайте!!!
Андрій 2012.09.18, 15:41
Менше треба піаритись тому "Ш". Гроші роздає на право і на ліво. Наші гроші, які він буде змушений висосати з бютжету коли прийде до влади. Не можна за таких голосувати. Люди, думайте!!!
так до пана чи пані Я 2012.09.18, 18:22
бачу ,шо у нас з вами багато спільних поглядів. хотів би поспілкуватись окремо від сесего всього ботнічного і тупорилого, як би нам звязатись. Тільки не кажіть, шо Ви підтримуєте або є членом якоїсь партії бо зараз таких немає. То як би нам звязатись?
так 2012.09.18, 18:24
http://blogs.pravda.com.ua/authors/shrike/505878d04fa9b/ людоньки, почитайте сесе!!!!
555 2012.09.18, 20:55
Дописувач :ТАК: і йому подібні,це солома,а це означає.що мислення їхнє))))))))))))))))))))))-вилетіло з голови ще в утробі тої бідолахи яка вродила ту солому.А тепер по суті:Фаріон любити не треба,Фаріон хвалити не треба,Фаріон просто треба слухати,слухати і набиратися розуму всім нам,якщо ми українці.Якщо чесно,то я сам не знаю,що вона робить в партії СВОБОДА,я не знаю,як вона поділяє і погоджується з такими людьми,які і близько не хочуть Української Держави,ці люди випадкові у Свободі ,бо вже не одну партію поміняли.А то,що від Шевченка були подаровані квіти це не є погано,просто Шевченко сам встидався прийти з квітами і прислав своїх представниць,а Шевченко і без піару буде народним депутатом(видний мужик).
леся 2012.09.18, 21:38
ОЛя. От уявіть собі, що Вам дарує квіти Ваша суперниця ( колишня дівчина Вашого хлопця в майці зі своїм портретом і написом в якому освідчується у коханні саме тому хлопцю). Уявили? І що - чемно їй подякуєте, усміхнетесь і тихенько візьмете квіти додому? Було сплановано провокацію! пані Ірина адекватно зреагувала. А от пан на "Ш" все добре спланував і з маєчками, і з квіточками, і з відеокамерами...
Оля 2012.09.18, 21:18
Я не розумію вашу Фаріон. Якщо тобі дарують квіти ну то тихенько візьми, а потім роби з ними, що хочеш, а тут розсмерділась на всю площу. Олександр Шевченко - молодець! Показав, що з радістю зустріне своїх суперників.
нана 2012.09.18, 21:43
прочитавши коментарі, мені стало спокійніше. я вже думала що у нас в регіоні немає адекватних людей. свободівці чомусь вважають нас біомасою, якою можна маніпулювати в стилі Гебельса. Як казав один "Піпл схаває". Думаю, після виборів вони прозріють, як мало проголосують за них. А Фаріон просто істерична жіночка, яка пропіарилася на маленьких львівських Машах і Катюшах.
Nick 2012.09.18, 22:23
хай краще Шевченко скаже що значать його борди по Iвано-Франкiвську??? " створюю робочi мiсця...." Взяв IФ Аеропот в довгостокову оренду, але людямзарплату не платить i перевiв на 4 денний робочий тиждень!!! Бiдняк!!!
Людина 2012.09.19, 18:17
Сич - нічого не зробив на посадіголови обласної ради.Для чого він сидить на цій посаді ??? Щоб говорити ,що йому всі мішають,а ще хоче у ВР. Де міст у ПАСІЧНУ ,на які виділили гроші ? Де спортивний комплекс ,на який також виділили гроші ??? Дружба з Вишиванюком та з всіма РЕГІОНАЛАМИ ,хіба може СВОБОДА терпіти цього ХРУНЯ ??? Вигнати Сича з Свободи з позором. Сич- загроза для СВОБОДИ. Рейтинг падає через тСича. Фу -мерзота,ХРУНЬ
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1988
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1873
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1870
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5551 49
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2163 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1522

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

756

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

821

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1023

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1014
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1787
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3693
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10271
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26162
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10197 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7724
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

911
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

235
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

274
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

395
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1293
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

898