«Оксфорд Медікал Івано-Франківськ»: проведи літо без «нюансів» (фото)

 

 

На календарі – літо, довгоочікувана пора року, тепло, сонце, ну і, звісно, час відпусток. Тому насолодитися декількома днями чи тижнями без роботи сповна, випробувавши найрізноманітніші насолоди, мрія кожного.

 

Ну, а насолода буває різноманітною і спокусливою, і запальною – цікаві подорожі, захоплюючі відкриття, нові знайомства, нічні клуби, розваги до ранку та, звичайно, інтимні стосунки. А до останнього варто поставитися з особливою відповідальністю та не допустити у цьому жодних “нюансів”.

 

Ну зовсім ж не хочеться пригадувати миті в житті, коли один “неприємний момент” додав ложку дьогтю у бочку з медом. І яскраві спогади від літньої відпустки може затьмарити якийсь невдалий і непотрібний штрих. Мова про те, що організм чоловіка несподівано дав збій і повів себе не по-джентельменськи у найвідповідальніший момент.

 

Втім, не все втрачено і головне не здаватися – про проблему потрібно говорити із фахівцем. Таких фахівців можна знайти у медичному центрі «Оксфорд Медікал».

 

Тамтешні спеціалісти допоможуть не тільки покращити чоловіче здоров’я, але й за допомогою найрізноманітніших найсучасніших малоінвазивних методів допомоги із подоланням багатьох сучасних патологій людського організму.

 

В грудні минулого року в обласному центрі Прикарпаття відкрився Медичний центр «Оксфорд Медікал Івано-Франківськ» - нове відділення найбільшої всеукраїнської мережі приватних медичних центрів, аналогів якому в місті до цього часу не було.

 

Загалом в Україні налічується 16 центрів мережі. Як запевняють у франківському відділенні поява такого закладу в місті була не випадковою. Дослідження показали, що попит на лікування сучасними технологіями із мінімальними затратами часу пацієнта і максимальним ефектом в Івано-Франківську був доволі великий.

 

Тут пацієнт реєструється і отримує направлення до потрібного фахівця

 

Медичні фахівці у приймальній завжди раді вислухати і допомогти кожному клієнту Оксфорд Медікал

 

«В Івано-Франківську немає мережевих медичних закладів. Івано-Франківськ, щоб там не казали, має зручне розташування. В наших центрах, що знаходяться у Львові і Чернівцях було доволі багато пацієнтів саме з Івано-Франківська. Тому і була розглянута можливість розміщення центру саме тут», - розповідає директор МЦ Олег Галущак.

 

На даний час функціонують відділення урології, проктології, гінекології, терапії, педіатрії, хірургії, дерматовенерології, естетичної медицини.

 

Кожен із цих напрямків має і свою спеціалізацію. Медики розповідають, що вони діагностують будь-яке захворювання, однак лікувати беруться не усі проблеми.

 

Урологи медичного центру «Оксфорд Медікал Івано-Франківськ» пропонують лікування простатиту (хронічного та бактеріального), еректильної дисфункції, аденоми простати, хвороб, що передаються статевим шляхом, передчасного сім'явиверження або навпаки, його затримки.

 

У відділенні проктології лікують такі патології заднього проходу, як геморой, поліпи анального проходу, тріщини прямої кишки, анальний свербіж.

 

Лікарі-гінекологи МЦ «Оксфорд Медікал» успішно лікують різноманітні гінекологічні патології, запальні захворювання, безпліддя та хвороби, що передаються статевим шляхом.

 

У терапії і педіатрії можна отримати консультацію педіатра (збір анамнезу, з’ясування та оцінка скарг хворого, встановлення первинного діагнозу, направлення на аналізи - без призначення лікування), профілактику сезонних хвороб, рекомендації щодо дієтичного харчування при різноманітних захворюваннях, профілактики сезонних хвороб.

 

Така профілізація не випадкова. Вона пов’язана із методами лікування, які використовує центр, і лікарськими препаратами.

 

«Спеціалізація є і всередині відділень. Діагностуємо все, але якщо доходить до лікування, то, наприклад, в урології лікуємо в основному чоловіче здоров’я. Чому так? Та тому, що є напрацьовані методики, є ізраїльські медикаменти, які привозимо спеціально для себе. Вони зареєстровані і використовуються виключно у нашій мережі. Наші лікарі знають як з ними працювати. Друге відділення – проктологія. Тут також є вузька спеціалізація – геморой і анальні тріщини. Ми діагностуємо і початкові стадії раку чи інші проблеми, але лікувати будемо те, що добре вміємо. Лікуємо 1-3 стадії геморою, дуже рідко початок 4. Методи у нас доволі відомі, але в Україні нові, - лікування латексними кільцями і методика допплерівської дезартеризації (HAL-RAR). За допомогою цих методик – ці три стадії і початок четвертої можуть бути вилікувані за один прийом, не потрібно довгого часу і зусиль пацієнтів», - наголошують у медцентрі.

 

Особливістю центру є використання у процесі лікування його фахівцями сучасних закордонних малоінвазивних методик лікування та індивідуальних планів, які розробляються після отримання результатів обстежень та враховують індивідуальні особливості організму кожного окремого пацієнта.

 

Медики розповідають про ізраїльські схеми лікування, які не суперечать українським і міжнародним медичним протоколам.

 

Сучасна апаратура дає можливість виявляти та лікувати саме причини хвороб, а не заліковувати симптоми, як це є зазвичай.

Одним із методів лікування геморою є інфрачервона фотокоагуляція – метод, який передбачає направлення потоку теплової енергії на сам гемороїдальний вузол та на судини, що підходять до нього, тим самим викликаючи склероз гемороїдального вузла. Лікування малоінвазивне, а реабілітаційний період нетривалий. Інфрачервона фотокоагуляція ефективна при лікування зовнішньої форми геморою на початкових (1-2) стадіях.

 

Апарат радіохвильової хірургії "Сургітрон" - застосовується для лікування зовнішніх гемороїдальних вузлів на всіх стадіях, анальних тріщин, кондилом та папілом (процедура триває від 10 до 30хвилин, без кровотечі, ефективність 90%)

 

Своєрідним ноу-хау, яке в Івано-Франківську не застосовують у більшості лікарняних закладів, є використання при обстеженні пацієнта відеопристроїв, які виводять процес обстеження на монітор. Відтак, пацієнт бачить проблему і розуміє, що саме потрібно лікувати.

 

Під час обстеження пацієнт має змогу бачити на моніторі виявлені патології

 

Дають у закладі і своєрідну гарантію на лікування. Кажуть, що це, можливо, і не зовсім коректно, однак дозволяє пацієнту бути впевненим у правильності процедур і страхує його від лишньої трати коштів.

 

Кабінет УЗД

 

Один із найсучасніших апаратів УЗД в Івано-Франківську також тут

 

Косметологи також у своїй роботі користуються якісними ізраїльскими засобами по догляду за шкірою.

 

 

 

 

У Центрі розповідають, що попит на косметику саме ізраїльського виробництва надзвичайно великий - відмінна якість і доступна ціна

 

Ну і звичайно ж персонал. Оксфорд Медікал – це колектив висококваліфікованих спеціалістів. Кожен і з працівників пройшов відповідне стажування у мережевих центрах, у закордонних фахівців і підготовлений до роботи за найновішими сучасними технологіями у галузі медицини.

 

«Частково у нас працюють місцеві медики, частково лікарі інших відділень нашої мережі. Наші лікарі перед тим, як розпочати роботу їдуть в інші центри на стажування, іноді (при необхідності) проходять практику у ізраїльських фахівців. Втім, ми не вчимо людей їхнього фаху. Ми вчимо їх працювати у нашому центрі за нашими правилами. Головне завдання – практика на тих приладах, які використовують у нашій мережі. Вони використовують ті знання, які мають. Питання тільки в тому, щоб підібрати якісний персонал. Але вони усі – спеціалісти, які виліковують.», - наголошує директор МЦ.

 

Лікар-терапевт Ігор Костирко в очікуванні пацієнта

 

Лікар-гінеколог МЦ Наталія Присяжнюк за роботою

 

 

 

Це тільки частина відзнак, якими можуть пишатися фахівці МЦ. У закладі не одна така стіна

 

Щодо вартості лікування, то курси лікування доволі доступні. Діє система знижок. Запропонована пацієнту вартість курсу це кінцева сума – за увесь курс до моменту одужання пацієнта, а не за окрему маніпуляцію. Якщо ж центром буде витрачено більше коштів на лікування, то у МЦ запевняють, що пацієнт не понесе лишніх витрат.

 

У Оксфорд Медікал діє Сall-центр, у який пацієнт може зателефонувати, отримати всю необхідну інформацію, і записатися у зручний для нього час на прийом до фахівця, уникнувши черг, які є звичайними у медзакладах.

 

 

Сall-центр

 

У Центрі запевняють, що сучасний рівень розвитку медицини дає змогу виявляти та лікувати патології людського організму на початкових стадіях, коли лікування не потребує значних коштів. Відтак радять пацієнтам не зволікати із візитом до лікаря і головне не боятися розповісти про проблему. Гарантують своїм клієнтам анонімність і максимальний ефект від лікування.

 

«Будь-яка інформація, надана лікареві, є лікарською таємницею та за жодних умов не виходить за межі медичного центру», - резюмує Олег Галущак.

 

Більш детально із роботою медзакладу, методиками лікування, вартістю процендур і роботою фахівців можна ознайомитися на персональному веб-сайті МЦ "Оксфорд Медікал Івано-Франківськ" за даним посиланням http://ivanofrankivsk.oxford-med.com.ua.


05.07.2014 5041 11
Коментарі (11)

Аня 2018.02.06, 12:17

зверталася в Оксфорд Медікал з ендокринними проблемами і, як наслідок, порушення менструального циклу і проблеми з зачаттям. Лікар призначила всі необхідні обстеження та аналізи, хоч це було і не просто, обстежень було багато, але воно того варте. Проблеми зі здоров'ям були вирішені і настала довгоочікувана вагітність, яку я так само спостерігала у Оксфорд Медікал.

Женя 2018.02.15, 09:43

В Оксфорд Медікал я звернулася зі свекрухою, вона працює на ринку і мабуть застудилася добре і її почав турбувати геморой, спочатку якось не звернула уваги, почала займатися самолікуванням, пропила багато таблеток, понакупала всяких свічок, в результаті, все загострилося. Після безсонної ночі, яка вона провела з пекельними болями, вирішила звернутися до фахівців. Загалом, брав нас лікар Філюсь. Він зробив нам першу мед. допомогу, а далі вже призначив хороше лікування. Через пару днів свекрусі стало легше, болі пройшли. Лікар ввічливий, пояснює все добре і понятливо. Свекруха досі згадує цього лікаря добрим словом. Обстановка хороша, спокійна, всюди чисто і прибрано)

Михайло 2018.03.24, 20:07

О клініці склалося гарне враження. Також можу сказати про лікарів та іншіх працівників. Окремо висловлюю подяку проктологу за лікування геморрою та швидке одужання.

Оля 2018.04.02, 14:57

Один раз була в кардіо відділенні і один на УЗД  і обидва рази отримала повні відповіді про стан здоров'я. За часом бувають відхилення (в плані на прийомі виявлялася трохи пізніше на 4   хв), але ставлення лікарів на висоті!

Валерій Іванович 2018.05.13, 19:11

Дружині десь порадили цю  клініку і вона послала мене на огляд до проктолога. Сказати що мені було не по собі під час прийому - нічого не сказати! Але лікар розташував до себе і я розслабився, все-таки це лікар і його спеціальність така, фахівець кваліфікований, я йому довірився! Після огляду він сказав, що мені пощастило і не все так страшно, призначив терапевтичне лікування, мені вже легше, десь місяць мажусь і п'ю ліки! Лікар сподобався і як людина і як фахівець!

Ліза 2018.06.08, 12:41

Чесно, боялася, що мені не вистачить грошей, коли зайшла в приміщення (дуже красиво), але ціна мене здивувала.

Віка 2018.07.08, 21:58

Зверталася неодноразово з різних питань до гастро Курилець. І у всіх випадках проблеми вирішувалися професійно, чуйно і делікатно. Грамотний лікар і ХОРОША людина! Дякую!

Дмитро 2018.07.29, 15:23

звертався за допомогою до уролога. тут мені дійсно помогли !

Маша 2018.08.31, 19:36

Через постійні стреси на роботі прийшлось звернутись до невролога. Лікарка прописала мені лікування і через два тижні я відчула потрібний результат.  Тепер із психікою все добре..ахах))

Христина 2018.09.04, 19:03

Хочу сказати спасибі лікарю УЗД, яка дочекалася мене ввечері, поки я по пробках добиралася, і дівчині в колцентрі, яка зорієнтувала  мене, як дістатися в центр. Дякую за розуміння!

Маша 2018.11.18, 17:05

уже кілька років спостерігаємося в цій клініці.обращалась на прийом сама, приводила і бабусю.залишилися  дуже довольні.особливо бабуся (просто в наш час старшим людям чомусь не надають тої уваги, навіть в платних центрах) Величезне спасибі доктору кардіологу Вікторії Володимирівні. за її чуйність і теплоту (що не менш важливо) . Дякую всім!!!

17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

515
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11001 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1839
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1736
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2740
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4598

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

336

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1040

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1451

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1323
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1702
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1511
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1226
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

596
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

671
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1865
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

2091 10
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20365
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

340
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

695 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

726
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

1076