НЛО врятували нас від апокаліпсису?

 

Інопланетяни зовсім поряд з нами. Непізнані літаючі об'єкти бачили вже мільйони чоловік, є сотні тисяч знімків і відеозаписів. І є місця, які особливо притягують НЛО.

Чому всі великі катастрофи, що загрожують життю десятків, а то й сотень тисяч людей, завжди супроводжуються прильотом НЛО? Уфологи (ті, хто вивчає літаючі тарілочки) вже точно знають просте правило. Хочеш зняти НЛО - роби знімки там, де трапилася вражає своїми масштабами трагедія. І ви неодмінно зафіксуєте в небі світиться кулька. Можливо, навіть не один.

Візьмемо, наприклад, Чорнобиль. Саме того, коли «Зірка Полин», прямо по «Апокаліпсису» одкровення Іоанна Богослова впала на третю частину вод, в половині другого ночі 26 квітня 1986р. безліч людей бачили в небі «щось». Це був величезний куля кольору латуні. Його розміри були про 6 до 8 метрів в діаметрі. Він зависав прямо над палаючим четвертим блоком Чорнобильської АЕС.

За свідченням безлічі очевидців, саме ця куля зупинив потужний викид радіації. Ця куля попався на очі групі дозиметристів, які приїхали заміряти дози випромінювання в аварійному блоці. Старший дозиметрист з групи М. Варіцкій примудрився зафіксувати рівень рентгенізлученія до і відразу після появи в осяяному пожежею небі загадкового кулі. Якщо до стрілка просто дійшла до останньої позначки шакали дозиметра, то через декілька хвилин після того як над палаючим реактором подвіс НЛО, доза випромінювання знизилася до трьох тисяч мікрорентген на годину.

Потім відбулося і зовсім неймовірне. Латунний куля направив два малинових променя прямо в епіцентр ядерного вибуху. І через кілька хвилин дозиметр показував вже всього лише вісімсот мікрорентген. Дозиметристи виявилися свідками унікального явища. НЛО буквально поглинув потужну енергію ядерного вибуху.

Виходить, що якщо б не зреагувала на допомогу НЛО, то жертв було б у десятки, а то й сотні разів більше? Тоді в смугу відчуження потрапила приблизно півтисячі міст, сіл і хуторів. А без рятівного рейду НЛО в ній могли опинитися тисячі сіл і великих міст. Це була б не тільки зона України, Білорусії та Брянської області Росії.

Терміново евакуювати жителів довелося б з Калінінградської області, Литви, Латвії.

Радіоактивна хмара покрила б своєю тінню всю Європу, починаючи з Польщі та країн Скандинавії, і потихеньку поширюючись на Німеччину, Францію, Італію. Це означало б, що пророцтво Іоанна Богослова повністю збулося - третя частина вод, Балтійське море, а так само річки і озера Європи виявилися б жертвами глобальної екологічної катастрофи. Риба, земноводні, равлики, навіть водоплавні птахи померли б на протязі від декількох тижнів до декількох місяців. Така вода стала б непридатна для пиття, побутових і промислових потреб. Мегаполіси Європи зіткнулися б з глобальною проблемою нестачі води. Зрозуміло, цим би справа не обмежилася. Смерть від радіації прийшла б у ліси, поля і міста.

Але від глобальної катастрофи Європу врятував всього лише шестиметровий кулька невідомого походження. Масової загибелі не сталося. Навіть більше того, багато хто з тих, хто залишився жити в смузі відчуження, не загинули від променевої хвороби. Деякі померли від старості, а багато, не побажали розлучитися з обжитим місцем, не тільки живі зараз, але й почуваються здоровими. Багато жителів сіл (це вони в основному відмовлялися їхати), як і раніше мають свій сад і город, ходять в ліс по гриби та ягоди, тримають худобу. Все в їх житті майже як раніше. Хіба що рослинний світ змінився в кращу сторону. Дерева, чагарники, трава, все від радіації росте як на дріжджах, досягаючи часом гігантських розмірів.

Не регулярні Чи рейди НЛО сприяють тому, що зона відчуження не перетворилася в мертвий світ? Адже чорнобильська АЕС стала місцем регулярних рейдів НЛО. Іноді їх видно неозброєним оком, іноді дивні кулясті об'єкти виявляються тільки на фотографії. Так, наприклад, сталося зі знімком фотокора В. Чарвана. Взагалі? він знімав обвалилася дах реактора для газети «Відлуння Чорнобиля». Невідомий об'єкт проявився на знімку вже пізніше.

Таких знімків, схожих на ті, що зробив Чарван, накопичилося безліч, але офіційна наука проявляє рідкісне відсутність інтересу до цих фактів.

У той же час, уфологам давно відомий дивний інтерес, який випробовують НЛО до всіх місць, які якось пов'язані з радіацією.

Наприклад, НЛО бачили не тільки над Чорнобилем. Їх багаторазово засікали і над взорвавшейся Фукусіма -1. При вибуху цієї атомної станції вчені прогнозували глобальну екологічну катастрофу, яка повинна була торкнутися Океанію, Австралію, Нову Зеландію та захід США. Але цього не сталося, хоча на японській атомній станції сталася серія вибухів.

І в цей же самий час інтернет був затоплений численними відеороликами, зафіксовані численні «дивні об'єкти» над Фукусіма. Здавалося, вони спеціально прилітають саме на Фукусіму. І відразу ж у уфологів зародилося припущення - НЛО попрямували туди спеціально, щоб розрядити ще одне вогнище радіаційного зараження. І, все свідчить, що їм це вдалося.

Уфолог зі світовим ім'ям Роберт Хастінг, провівши численні дослідження, однозначно підтвердив - НЛО мають особливий інтерес до центрів ядерної енергетики. І, за його припущеннями, вони спеціально спостерігають за нашими збройними силами.

Це його відкриття на ділі давно відомий факт для російських уфологів. Уфолог М. Єльцин, в бутність президент САКУФОНа (організації, що вивчає НЛО в Казахстані і Киргизії), неодноразово наголошував - НЛО стабільно з'являються в тих місцях, де проходять ядерні випробування, або ж видобувається уран. Так, під час СРСР випробування проводилися на полігоні в Семипалатинську, і у М.С. Єльцина були численні свідчення тих, хто бачив - під час чергового вибуху над полігоном зависає «тарілочка». Іноді на полігон під Семипалатинському прилітали цілі ескадри кораблів прибульців. Місцеві жителі, прості чабани, настільки до них звикли, що вважали вже рядовим явищем.

Подібне спостерігалося і в сусідній Киргизії. Ця республіка при СРСР вважалася коморі урану. Його добували там в промисловому масштабі для потреб усієї ядерної промисловості Радянського Союзу. Там були побудовані спеціальні містечка та селища, Майлі-Сай, Сусамир, Кара-Балта, Йю-Сай, Мін-Куш, в яких проживали ті, хто так чи інакше був пов'язаний з видобутком урану. З самого початку розробок, в ці місця стали регулярно навідуватися НЛО. Зараз тутешні краї прийшли в занепад, видобуток урану припинена, зате є уранові «хвости». І НЛО як і раніше прилітають сюди, перетворившись на вже звичайне явище. Особливо цим славиться містечко Йю-Сай. Він знаходиться в курортній зоні, на березі Іссик-Куля. І безліч відпочиваючих можуть спостерігати, як в сторону містечка всю ніч снують НЛО. «Схоже, що у них там база, як на дозаправку літають. Я за ніч нарахував не менше двадцяти, снували туди-сюди », - розповідає турист Андрій Бобров. Не менш часто можна зустріти НЛО і на Сусамире. Їх часто бачать чабани і туристи. Іноді НЛО раптово проявляються на знімку гір або річки.

І ті, хто живе в таких місцях, і знає про пристрасть НЛО до покладів урану, не вірять у те, що вони прилітають з рятівною місією. Вважають простіше - на дозаправку. Крадуть дармову і безгоспну енергію.


tainy.net


25.11.2012 1965 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1176
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2505
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2102
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2155
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6510 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2443 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

326

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1133

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1268

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1385
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

262
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

577
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2052
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26502
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

542
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10449 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7999
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

526
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

389
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

536
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

612
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1564